تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: تبلیغ نماد همجنسگرایی به شکل رنگین کمان شش رنگ
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
اقای ثارالله
ارسالها رو خوندید؟
بچه ها این همه توضیح دادن که رنگین کمان برعکس هست
پس هیچ ربطی به رنگین کمان نداره و یه نشانه جداست

دوم اینکه اینها همه در ضمیر ناخوادگاه کودک تاثیر داره.

یه مثال میزنم
یه دفعه ما رفته بودیم کارگاه ازدواج
بعد روان شناس میگفت که اتفاقات دوران کودکی خیلی رو شخصیت ادم تاثیر داره
مثلا یه اقایی سلیقه اش برای ازدواج طوریه که مثلان از فلان مدل خانم با ویژگی های ایکس خوشش میاد،خودشم نمیدونه چرا.
اما اگه به گذشته برگردیم میبینیم که مثلا بچه که بوده هر وقت گریه میکرده خاله اش یا هر کی با فلان ویژگی ظاهر اینو ارام میکرده و در ضمیر ناخوداگاه این ادم ،اینا بهم گره خورده....

حالا من خیلی بازش نکردم که از بحث خارج بشیم

اما همه اینا در بچه ها تاثیر داره،ما رو علمی به عنوان نماد ها جنسی کار نکردیم اما اونا تا دلتون بخواد این مباحث رو کار کردن و مثلا ما میبینیم فلان مدل عینک حتی ....

نمیتونم بازش کنم

قبول کنید دیگهSmile

بچه با وسایلی نوستالژی داره و هر وقت یادش میفته حس خوبی داره که رنگین کمان برعکس باشه
و
وقتی مثلا کارناوال این موجودات رو ببینه ،مشمئز نمیشه بلکه حس خوب درش بوجود میاد.
جالب بود. اصلا نمدونستم ممنون از اطلاع رسونیتون.
(۲۶/خرداد/۹۴ ۱۱:۲۲)یاســین نوشته است: [ -> ]اقای ثارالله
ارسالها رو خوندید؟
بچه ها این همه توضیح دادن که رنگین کمان برعکس هست
پس هیچ ربطی به رنگین کمان نداره و یه نشانه جداست

دوم اینکه اینها همه در ضمیر ناخوادگاه کودک تاثیر داره.

یه مثال میزنم
یه دفعه ما رفته بودیم کارگاه ازدواج
بعد روان شناس میگفت که اتفاقات دوران کودکی خیلی رو شخصیت ادم تاثیر داره
مثلا یه اقایی سلیقه اش برای ازدواج طوریه که مثلان از فلان مدل خانم با ویژگی های ایکس خوشش میاد،خودشم نمیدونه چرا.

بله این نظریه مال فروید هست. فروید در روانشناسی پدر سایکوسکشوال به شمار میره.

فروید مراحل رشد شخصیت انسان را از تولد تا بزرگسالی به پنج مرحله تقسیم کرد.
1- مرحله دهانی
2-مرحله مقعدی
3- مرحله آلتی
4- مرحله نهفتگی
5- مرحله تناسلی

یعنی این ها رو با جزئیات بخونید ، خندتون میگیره. من قبول دارم کودکی در شخصیت آینده ی فرد تاثیر بسزایی داره ، ولی این شیوه و روشی که فروید و شاگردانش که همین روانشناس های معاصر باشند رو اصلا قبول ندارم.
شما هم از این شخص بپرسی این هارو از کجا میگی ، شما رو به هیلگارد ارجاع میده.
(۲۶/خرداد/۹۴ ۱۲:۲۶)Mitsonary نوشته است: [ -> ]بله این نظریه مال فروید هست. فروید در روانشناسی پدر سایکوسکشوال به شمار میره.

فروید مراحل رشد شخصیت انسان را از تولد تا بزرگسالی به پنج مرحله تقسیم کرد.
1- مرحله دهانی
2-مرحله مقعدی
3- مرحله آلتی
4- مرحله نهفتگی
5- مرحله تناسلی

یعنی این ها رو با جزئیات بخونید ، خندتون میگیره. من قبول دارم کودکی در شخصیت آینده ی فرد تاثیر بسزایی داره ، ولی این شیوه و روشی که فروید و شاگردانش که همین روانشناس های معاصر باشند رو اصلا قبول ندارم.
شما هم از این شخص بپرسی این هارو از کجا میگی ، شما رو به هیلگارد ارجاع میده.

بنده به شخصه اکثر علوم غربی رو وهمی و استقرا میدونم و روانشناسا رو قبول ندارم ،اما درون همه این علم ها حقیقتهایی نهفته که اهل فنش باید بکشه بیرون.

اینم فقط یک مثال بود برای اینکه ضمیرناخوداگاه در کودک اثر داره.

یعنی الان شما میخواید بگید نداره؟
استاد قرانمون میگه،بچه ها رو مسجد و حرم میبرید بزارید ازاد باشن،بپرن،بدوند و ... شادی کنند و خاطره خوش همیشه براشون داشته باشه،این خیلی مهمه که حب و بغض ادم با مسجد گره بخوره یا عروسی مختلطی که بچه مونو بردیم.

استاد میگه این ادم اگه مذهبی هم نشه،وقتی بزرگ شه و از کنار مسجد رد شه حس خوبی داره.
حالا من حسم نسبت به مسجد محل،پیرهای اخمو که دائم دعوا میکنن

من نمیتونم اینجا کامل توضیح بدم
در این حد بگم که طفل ،دورانیه که حواس پنجگانه اش خیلی بهتر از ما داره ورودی میگیره و حتی مثلا یه مادری رفته نوزادش(موجودی که از نظر ما نمیفهمه) رو گذاشته جلوی تلوزیون و اتفاقا داره از این سریالهای چرند ماهواره نشون میده که پر از الفاظ جنسیه و همه فکر میکنن رو نوزاد بی اثره،اتفاقا رو اون هم اثر داره از نظر اقتضا .

کلا تو این دنیا هیچ چیز نیست که اثر نداشته باشه.
نقل قول:بنده به شخصه اکثر علوم غربی رو وهمی و استقرا میدونم و روانشناسا رو قبول ندارم ،اما درون همه این علم ها حقیقتهایی نهفته که اهل فنش باید بکشه بیرون.

من با اون اهل فن هایی که هست ، زیاد بحث کردم ، به نتیجه ای نرسیدم ، چه مذهبیاشون ، چه سکولارش.

نقل قول:اینم فقط یک مثال بود برای اینکه ضمیرناخوداگاه در کودک اثر داره.

سایکولوژی هنوزه هنوزه تعریف مستقل و مشخصی از روح و روان نداره ، یعنی اصلا به روح و روان اعتقاد ندارند ، چیزی که تو این علم زیاد بهش برمیخورید ، یکیش رفتاره یکیش ذهن. behaviour and mind.
ولی Soul و spirit اصلا وجود نداره ، سایکولوژی غربی رو هم ترجمه اش کنید ، میشه شهوت شناسی براساس تاریخ تمدن ویل دورانت.

نقل قول:یعنی الان شما میخواید بگید نداره؟

این که این ها بر روح ما تاثیر داره یا ضمیر ناخودآگاه؟ هنوز سایکولوژی غربی 1% از انسان رو نتونسته درک کنه. من این که تاثیر داره رو قبول دارم ، ولی نه منطبق بر اون نظریات غربی ها.

نقل قول:من نمیتونم اینجا کامل توضیح بدم
در این حد بگم که طفل ،دورانیه که حواس پنجگانه اش خیلی بهتر از ما داره ورودی میگیره و حتی مثلا یه مادری رفته نوزادش(موجودی که از نظر ما نمیفهمه) رو گذاشته جلوی تلوزیون و اتفاقا داره از این سریالهای چرند ماهواره نشون میده که پر از الفاظ جنسیه و همه فکر میکنن رو نوزاد بی اثره،اتفاقا رو اون هم اثر داره از نظر اقتضا .

کلا تو این دنیا هیچ چیز نیست که اثر نداشته باشه.

در مورد همین تاثیر دیده های کودک بر رشد و نمو و شخصیت آینده اش ، اونقدر در اسلام ازش هست. انصافا حوزیون و دانشمندهای ما کم کاری کردن در این حوزه ها.

بهتر هست دیگه در این تاپیک ادامه ندیم ، اگر حرفی هست ، در پ. خ پیگیری کنیم. SmileBlush
دوستان!
توجه کنین!
من هی مجبورم عکس بذارم.
این پرچم طرفدران صلح (به ایتالیایی Pace) هست:

[تصویر: cimg0365-500x375.jpg]
حالا این که چرا این پرچم رو انتخاب کردن رو من نمیدونم.
یه پژوهشگر باید بره تو این زمینه تحقیق کنه و نتیجه تحقیقش رو ارائه بده.
همینطور دلیل انتخاب پرچم رنگین کمون برعکس واسه همجنس گراها.
دقت کنین که این نماد به اشکال مختلف استفاده میشه.
ویکی پدیا چند مورد رو معرفی میکنه که پرچمهای مشابهی واسه تبلیغ ایده هاشون دارن.

لینک

ببینید! این عروسک هیچ ایرادی نداره:

[تصویر: cheer-care-bear.jpg]

یا این کارتون ایرادی نداره:

[تصویر: bo-and-friends.png]

اما اون ترکیب رنگی که براتون توی پست اول گذاشتم و تمام لباس یا خوراکی رو با اون سیستم میپوشونن، نشانه همجنسگراییه.
خودتون رو به اون راه نزنین دیگه.Big Grin

هر رنگین کمونی ایراد نداره.
اما رنگین کمانی که هیچ نشانه کمانی نداره و کل وسیله اعم از خوراکی یا پوششی یا اسباب بازی رو تشکیل میده و با اون ترکیب رنگی خاصه، حتماً ایراد داره.
تشریف ببرین مغازه هایی که لباس بچه میفروشن، متوجه میشین که این مدل لباس چقدر زیاد شده.
جوراب و یا جوراب شلواری هایی که سرتاسر این رنگیه.
حتی اگه رنگین کمون خالی و بی منظور و صرفاً برای رضای خدا طراحی شده باشه، خوب نیست که اینجوری مد شه.
چه برسه به این که این شکل هایی که من میبینم همه عین عین پرچم همجنسگراهاست.
در ضمن...
توی بازار چیزهایی هست که عکسش رو توی نت نمیشه پیدا کرد و منم نمیتونم برم دم مغازه مردم از جنسشون عکس بگیرم.
شماها یه لطفی کنین و توی وسایل بچه ها یه نگاه عمیق بندازین تا متوجه بشین عمق فاجعه رو.
برای بزرگسالان هم برنامه دارند.
در فیلمها و سریالها همجنس بازی را تبلیغ می کنند. برای مردم عادی می کنند.
جند هفته قبل سریالی (سریال اکشن بود) را تماشا می کردم که متاسفانه در سکانسی اشاره ای به همجنس بازی شد.
فکر می کنم بیشتر برای کاهش جمعیت کره زمین آن را تبلیغ می کنند
ولی افسوس بر مردمانی که اگر اندکی به تورات و انجیل اعتقاد داشتند و از سرنوشت قوم لوط آگاه بودند دست به این کار نمی زدند.
و نوبت بچه ها رسیده
حالا بماند که ایران را از نظر حقوق بشر قبول ندارند یک دلیل به خاطر آن.
نقل قول:
الان اگه دقت کنید لباس دختر بچه در پست اول،چرا باید اول از قرمز شروع شه در حالیکه رنگین کمان واقعی بالا بنفشه

تا حالا رنگین کمان واقعی دیدید؟ اصلاً زحمت سرچ کردن به خودتون دادید که می گید رنگین کمان واقعی بالاش بنفشه؟ یعنی آسمون هم‌جنس‌بازه! بارون هم لابد نجسه.
(۲۶/خرداد/۹۴ ۲۳:۲۲)Lord_Contemno نوشته است: [ -> ]تا حالا رنگین کمان واقعی دیدید؟ اصلاً زحمت سرچ کردن به خودتون دادید که می گید رنگین کمان واقعی بالاش بنفشه؟ یعنی آسمون هم‌جنس‌بازه! بارون هم لابد نجسه.
شما درست گفتین
نکه خشکسالیه دیگه رنگین کمون ندیدیم.

اما در اصل قضیه تفاوتی نمیکنه.بر فرض اینکه بالاش قرمزه،قسمت دوم جمله تون بی معنیه،چه ربطی داره
تو شهر ما اول رنگین کمون خلق شده بعد ادما....
این کیک و ژله هایی که عکسشون رو قرار دادید آماده و کارخونه ای هستند یا دست ساز؟! Smile
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع