تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: تبلیغ نماد همجنسگرایی به شکل رنگین کمان شش رنگ
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
(۲۶/خرداد/۹۴ ۲۳:۲۲)Lord_Contemno نوشته است: [ -> ]تا حالا رنگین کمان واقعی دیدید؟ اصلاً زحمت سرچ کردن به خودتون دادید که می گید رنگین کمان واقعی بالاش بنفشه؟ یعنی آسمون هم‌جنس‌بازه! بارون هم لابد نجسه.

اون لینکی که توی پست شماره 16 گذاشتم رو دیدین؟
لینک از ویکی پدیاست.
یه رنگین کمونه و هزار تا تعبیر و نشونه.
اما این طیف رنگی 6 تایی به خصوص نشان همجنس بازهاست.
کلاس درس رو شروع میکنیم:
این رنگین کمون واقعیه که شامل 7 رنگه:

[تصویر: index.jpg]

رنگ ها رو به خاطر سپردین؟؟
حالا دوباره یه نگاهی به پرچم این قوم به تعبیر شما نجس می اندازیم:

[تصویر: %D9%BE%D8%B1%DA%86%D9%85-%D9%87%D9%85%D8...uality.jpg]

بله.
مشاهده میشه که فقط 6 رنگ داره.
بعدشم رنگهای پرچم همجنسگراها خیلی تند و تابلوئه.
عین لباس بچه ها.
اما رنگهای رنگین کمون واقعی خیلی ملیح و لایته.

یعنی واااقعاً تفاوتی که توی این رنگبندی هست رو من فقط میبینم؟
دوستان مخالف!
آب و هوای کوچه علی چپ چطوره؟؟!!
ای بابا!
خودتون رو به اون راه نزنین دیگه.Big Grin

به لطف روشنفکرا تو مملکتمون چند روز پیش توی یکی از مراکز خرید بنده شاهد دست در دست بودن دو پسر بودم.
حالت تهوع بهم دست داد.
اما بچه های نسل بعد اگه اون دستبند رنگین کمون رو دور مچشون ببینن، یاد کیک و اسباب بازی و لباسای قشنگ و شادی میفتن.
از ما گفتن بود و از بعضی از شماها شنیدن و از بعضی از شماها هم نشنیدن.
فردا که بچه هاتون از اون دستبندایی که اون خانومه بسته یا اون آقاهه انداخته خواستن یا واسه قشنگی از اون دستبندای بافت رنگین کمونی انداختن، دارن به همجنساشون چراغ سبز نشون میدن.

(۲۷/خرداد/۹۴ ۳:۵۰)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]این کیک و ژله هایی که عکسشون رو قرار دادید آماده و کارخونه ای هستند یا دست ساز؟! Smile

فکر میکردم تابلوئه که از تو نت عکس پیدا کردم واسه مثال.
Smile
اما قطعاً دست سازه.
یا به دست قناد و یا به دست یه خانوم خونه دار.
من عذر می‌خوام. به اشتباه فکر کردم مسئله ترتیبه و به تعداد رنگ‌ها دقت نکرده بودم.

به هر حال یه سری نوار رنگی به خودی خود نمی تونن روی نظرات یه بچه چنین تاثیری بذاره. به دلیل این که این رنگ‌ها ارتباط مستقیم و قابل استنتاجی به این مسئله نداره. یه بچه تصور کاملاً متفاوتی از این‌ها داره. همه‌ی ما بچه بودیم و رنگین کمون دیدیم و دوستش داشتیم. الان چه فرقی برای ما داشته که چند رنگ بوده؟ یه مسئله‌ی به این بی‌ربطی چطور ممکنه این تابو رو بشکنه؟ پنجاه ساله که جنبش‌های زیادی توی غرب به وجود اومده و دگر‌باش‌های جنسی از طریق موسیقی، سینما، تظاهرات خیابونی و غیره ابراز وجود کردن و با این وجود هنوز تحقیر می‌شن. چطور ممکنه یه بچه به خاطر نماد یه گروه که نمی‌شناسه و خاطرات خوبی باهاش داره، بعداً احساس خوبی نسبت به اون گروه پیدا کنه. تقریباً تمام ما ایرانیا از بچگی با نفرت از اسم و پرچم اسرائیل و آمریکا بزرگ می‌شیم. و معلومه که روی ما تاثیر می‌ذاره و با نسبت به همه‌ی ستاره‌های شش‌پر دید بدی داریم. بله! ولی این به خاطر اینه که این نماد و این اسم، با چیزهای وحشتناک دیگری همراهن! این رو اصلاً نمیشه مقایسه کرد با چندتا رنگ کنار هم که هیچ چیز دیگری رو بهش مربوط نمی‌کنن.
نقل قول:به هر حال یه سری نوار رنگی به خودی خود نمی تونن روی نظرات یه بچه چنین تاثیری بذاره. به دلیل این که این رنگ‌ها ارتباط مستقیم و قابل استنتاجی به این مسئله نداره.

عزیز وقتی یک چیز رو بچه زیاد ببینه، ناخوداگاه به سمتش کشیده میشه. مثلا وقتی این پرچم رو زیاد ببینه ،علاقه بهش پیدا میکنه و هر جای دیگه ای هم این علامت رو ببینه کنجکاو میشه تا در موردش بدونه و به سمتش بره.

مثلا تو خانواده ای که بحث قرانی زیاد است، بچه وقتی بزرگ و بزرگ تر میشه به سمت قران میره و کنجکاو میشه این چیه که پدر و مادرم راجع بهش صحبت میکنن.

مثلا یکسال به یک کودک لباسی با این نماد بپوشونید و در همین زمان به کودک دیگه ای لباس رنگ صورتی. بعد از پایان یکسال دو لباس یکی با این نماد و دیگری با رنگ صورتی جلوی دو تا کودک قرار بدیم. به احتمال زیاد انتخاب کودک اول لباس نمادی و انتخاب دومی لباس صورتی خواهد بود.

حالا شما حساب کن این کودک بزرگ شده و تو اینترنت میچرخه. گوشه ی یکی صفحه یک پرچم رنگین کمانی میبینه. چون بهش عادت کرده ،از روی کنجکاوی روی اون نماد کلیک میکنه تا بدونه چیه....بقیه اش رو دیگه خودتون حدس بزنید. حتی اگر 2 تا از ده تا کودک هم جذب بشن، همجنسگرا ها به هدفشون رسیدن.

مسئله ی کودک خیلی حساسه. بنده از نماد و نماد بازی خوشم نمیاد، اما اینجا واقعا احساس خطر کردم.
بچه همین طوریش به رنگین کمون علاقه مند هست! گرایش جنسی چه ربطی ممکنه به دیدن یه پرچم خشک و خالی داشته باشه آخه!
(۲۷/خرداد/۹۴ ۴:۲۰)ام ابیها نوشته است: [ -> ]فکر میکردم تابلوئه که از تو نت عکس پیدا کردم واسه مثال.
Smile
اما قطعاً دست سازه.
یا به دست قناد و یا به دست یه خانوم خونه دار.

Smile
نه به نظر بنده ادله برای محکوم کردن کافی نیست .Smile
ببینید کیک و ژله های عرضه شده
  • بیشترشون تولید داخل هستند . حالا تقسیم میشه به صنعتی و دست ساز .
(البته من تاحالا ژله هفت رنگ و کیک آماده صنعتی ندیدم جایی توزیع بشه ) اگه شما می دونید نمونه بیارید .
  • یا توسط قنادی ها تولید میشن .
  • یا خانومهای خانه دار یعنی مامانها Smile
یعنی یا تولید کننده داره تبلیغ پرچ هفت رنگ می کنه یا قناد یا مامان . Smileکدومشون رو متهم کنیم ؟!
حالا لباس هفت رنگ ممکنه وارداتی یا تبلیغاتی باشه اما واقعا درصد بالایی رو پوشش نمیده .
در این لباس بچه هم من چیزی نمی بینم . اگر ردیفی می بود باز یه چیزی . اما اینوری مقطع نه !
نقل قول: در این لباس بچه هم من چیزی نمی بینم . اگر ردیفی می بود باز یه چیزی . اما اینوری مقطع نه !

خب ردیفیه دیگه. دامنش رو ببینید.Dodgy

وقتی یه چیزی مد بشه زیاد بشه اونموقع باید به خودمون بیاییم؟!

الان باب اسفنجی رو ببینید. بچه بین ده مدل بادکنک مستقیم میره سراغ باب اسفنجی. کیک تولدش باب اسفنجی. لباسش باب اسفنجی و...

حالا باب اسفنجی کیه؟! یه شخصیت بی ادب و نا متعادل کارتونی. بنده یک مدت تو شبکه پویا دنبالش میکردم. بعضی بخش هاش فاجعه بود. شما فکر کن قهرمان بچگی ما که ریزعلی و حسین فهمیده بود ،قهرمان این نسل شده باب اسفنجی و باربی. فاجعه است...

همین بچه ،نو جوون بشه قهرمانش مرد آهنی و اونجرز و... میشه. افرادی که از روابط ازاد جنسی بگیرید تا مشروب و دروغ و ادم کشی و... همه رو پایه هستند!!!

حالا فکر کنیم بچه به جای عادت به باب اسفنجی به این نماد عادت کنه. حالا گیریم یکبار هم رنگین کمون دید تو اسمون و علاقه نشون داد. این یک نکته مثبت. اما ده ها نکته منفی رو چیکار میکنیم. همین میتونه یک دریچه باشه برای اشنایی کودکان با همجنسگراها.
کدوم ده‌ها نکته‌ی منفی؟ ما اصلاً رنگین کمون رو تو آسمون به اون شکل نمی‌بینیم! رنگین کمون خودش یه نوار باریکه، یه طیف پیوسته از رنگ‌ها که به زور می‌شه مثلاً آبی و نیلیش رو تفکیک کرد. هرچی ما ازش می‌بینیم توی همین کارتون‌ها و اسباب‌بازی و لباس‌هاست دیگه. و ببینید، بچه این تصویر رو با یه تصور دیگه می بینه! پس به هیچ وجه چنین برداشتی ازش نداره! اگر یه بچه ی نرمال بعد از دوره‌ی بلوغش این رو بفهمه عملاً تاثیری روش نداره و فقط بخشی از اطلاعات عمومیش می شه. اگر قبل از اون بفهمه هنوز به دوره‌ای نرسیده که بتونه دیدگاه شکاکانه و انتقادی نسبت به ارزش‌های جامعه و دینش داشته باشه و اتفاقاً خیلی هم منزجر می شه!

باب اسفنجی بیچاره رو چرا تکفیر می کنید Big Grin نامتعادله چون خیلی مهربون و ساده دله؟
(۲۸/خرداد/۹۴ ۲۰:۲۲)Lord_Contemno نوشته است: [ -> ]کدوم ده‌ها نکته‌ی منفی؟ ما اصلاً رنگین کمون رو تو آسمون به اون شکل نمی‌بینیم! رنگین کمون خودش یه نوار باریکه، یه طیف پیوسته از رنگ‌ها که به زور می‌شه مثلاً آبی و نیلیش رو تفکیک کرد. هرچی ما ازش می‌بینیم توی همین کارتون‌ها و اسباب‌بازی و لباس‌هاست دیگه. و ببینید، بچه این تصویر رو با یه تصور دیگه می بینه! پس به هیچ وجه چنین برداشتی ازش نداره! اگر یه بچه ی نرمال بعد از دوره‌ی بلوغش این رو بفهمه عملاً تاثیری روش نداره و فقط بخشی از اطلاعات عمومیش می شه. اگر قبل از اون بفهمه هنوز به دوره‌ای نرسیده که بتونه دیدگاه شکاکانه و انتقادی نسبت به ارزش‌های جامعه و دینش داشته باشه و اتفاقاً خیلی هم منزجر می شه!
اتفاقاتی هستن که در کودکی رخ می دن و روی شخصیت بچه در بزرگسالی تاثیر می ذارن
من چند نمونه اش رو خیلی اتفاقی توی برخی جاها خوندم.
یه مثال ساده اش که چند سال پیش خیلی اتفاقی از وبلاگ شخصی یه روانشناس خوندم. ببخشید اگه خیلی رک می گم منو ببخشید:
مثلا اگه پسر بچه رو مادرش ببره برای استحمام. در برخی موارد فرزند وقتی متوجه تفاوت آناتومی بین خودش و مادرش(به عنوان منشا وجودی اش) می شه مخصوصا وقتی که می بینه مادرش مثل اون، عورت نداره. این باعث یه ترسی درونش می شه و در سنین بالاتر مستعد افکار مازوخیستی می کنه بچه رو.
بچه بنیه فکریش در کودکی ساخته می شه.
لغت نامه دهخدا

قوس قزح .
[ ق َ
/
قُو س ِ ق ُ
/
ق َ زَ ](اِ مرکب ) کمان رنگین که در هوا ظاهر شود و آن را کمان رستم و کمان شیطان گویند و آن را قوس قزح برای این گویند که قزح مأخوذ است از قزحه بضم یعنی راه سرخ و سبز و زرد یا آنکه بلند است مأخوذ از قزح بمعنی ارتفاع یا منسوب است به ملک موکل ابر یا منسوب است به پادشاهی از پادشاهان عجم . (فرهنگ نظام ) (از منتخب اللغة). کمان مذکور را اکنون در ایران کمان مرتضی علی و کمان رستم گویند. (فرهنگ نظام ). کمان شکلی ملون رنگین که در هوای ابر ظاهر میشود و آن را کمان رستم وکمان شیطان نیز گویند. صاحب غیاث گوید: ظاهراً به شیطان از آن منسوب کرده اند که چون شیطان نیز از جنس دیو است و معمول است که هر چیز از مقدار خود کلان باشدبه دیو منسوب کنند و سبب ظهور قوس قزح این است که وقتی آفتاب قریب افق مکشوف باشد و محاذی او از ابری ترشح قطرات صغار پرانبوه باشد، پس آن ترشح قطرات مذکورابری دیگر بود که تا افق که قریب اوست پهن شده باشد. در این صورت از کناره ٔ نصف اعلای آفتاب عکس در آن قطرات مترشحه می افتد، پس آن کسان که از آن قطرات مترشحه بجانب آفتاب اند و آفتاب پس پشت ایشان است کمان وارشکلی ملون به نظرشان می آید. (آنندراج )
:

غبغب سیمین که کمر بست از آب
قوس قزح شد ز تف آفتاب .
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

روزى امير المؤمنين به آسمان نگريست و

قوس قزح را ديد، فرمود: شما به اين چه مى‌گوييد؟ گفتند: ما آن را قوس قزح مى‌ناميم، فرمود: چنين مگوييد، بلكه بگوييد: كمان خدا و نجات غريق.

(مؤلف) مى‌گويم: عوام مى‌گويند قوس قزح با ذال معجمه كه غلط واضح است بلكه قوس قزح (بازاء) درست است زيرا كوهى كه مردم ريگها را در مزدلفه (مشعر) جمع مى‌كنند به آن قزح مى‌گويند و بدان جا منسوب است چون آن نخستين چيزى است كه بنا به روايت جاهليت در آن كوه ديده شده است. منبع

قوس شیطان !!!!

داستان بر می گرده به خیلی سال پیش !!!

یه چیزی در حد گونیا و پرگاره!!

اون نجات غریق هم فکر کنم اشاره به داستان حضرت نوح (علیه السلام) داره
(۲۹/خرداد/۹۴ ۱:۰۸)Bidel.s نوشته است: [ -> ]اتفاقاتی هستن که در کودکی رخ می دن و روی شخصیت بچه در بزرگسالی تاثیر می ذارن
من چند نمونه اش رو خیلی اتفاقی توی برخی جاها خوندم.
یه مثال ساده اش که چند سال پیش خیلی اتفاقی از وبلاگ شخصی یه روانشناس خوندم. ببخشید اگه خیلی رک می گم منو ببخشید:
مثلا اگه پسر بچه رو مادرش ببره برای استحمام. در برخی موارد فرزند وقتی متوجه تفاوت آناتومی بین خودش و مادرش(به عنوان منشا وجودی اش) می شه مخصوصا وقتی که می بینه مادرش مثل اون، عورت نداره. این باعث یه ترسی درونش می شه و در سنین بالاتر مستعد افکار مازوخیستی می کنه بچه رو.
بچه بنیه فکریش در کودکی ساخته می شه.

تاثیر کودکی روی شخصیت بزرگسالی غیرقابل انکاره امّا این چیزی که شما فرمودید اصلاً قابل مقایسه نیست با چیزی که من می گم. توی مثال شما کودک با یه چیز کاملاً جدید مواجه می‌شه، یه سوال خیلی بنیادی که به خاطر جنسیت خودش و روحیاتش ممکنه تحت تاثیر قرار بگیره. امّا رنگ‌ها چی؟ برای یه بچه چه فرقی می کنه لباسش پرچم چه گروهیه؟ چه ترتیبی داره؟ چه رنگی داره؟ مگه این پرچم از ازل این طوری بوده یا ربطی به طبیعت انسان داره؟ این پرچم از اواخر دهه‌ی هفتاد به عنوان نماد این گروه انتخاب شده و یه چیز کاملاً قراردادیه و هیچ تاثیری از این قبیل که شما گفتید نمی تونه روی بچه داشته باشه. چون فی ذاته ارتباطی نداره با این مسئله - بر خلاف مثالی که شما زدید.
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع