۴/مرداد/۹۵, ۱۹:۲۴
(۴/مرداد/۹۵ ۱۸:۰۳)aliabad نوشته است: [ -> ]بنام خداسلام متشکرم که بحث را ادامه میدهید .بنده همان اولین بار سوال کردم که چه اختلافی میان ازدواج موقت وسفید هست اما بجای پاسخگوئی بحث را به طرح مسایل قانونی کشیدید وهمین امر مدام ادامه یافت . کتاب قانون ورساله مرجع دینی در کنار همه ما هست نیازی به طرح آنان نیست وکسی هم قانون واحکام شرعی را رد نمیکند .ازدواج سفید طرحی است که برای فرار از سنتها وضوابط دست وپاگیر ما ایرانی ها ایجادشده تا بتوان زندگی مشترکی راحت تر از گذشته ایجاد نمود .اگر قرار است هر طرحی ایجاد شود وبا قوانین وسنتهای موجود باآن مقابله شود دیگر کاری پیش نمیرود آش همین وکاسه همین اما با همین حرکتها جامعه بخشی از مشکلات را ازمیان برمی دارد. بنده یکبار دیگر سوال اولم را تکرار میکنم اگر ازدواج سفید همان ازدواج موقت نیست اشکالات آنرا بترتیب بنویسید تا معلوم شود تا کجا مطالب شما درست است اگر هم همین رویه را دنبال میکنید ختم مقال باشد چون قصد بنده مجادله نیست ویادگیری هدف است ممنون
عزیز دل من ، من که نمیخوام جدل کنم با شما
شما تعریف ازدواج سفید رو دارید تعریف و شرایط ازدواج موقت - متعه- نکاح منقطع رو هم داری . ببین کدومش شرعیه کدومش قانونیه کدومش مخالف نظم عمومی و قوانین .
اگه اینارو بدونی دیگه چنین نمیگی. البته بعد از این تعداد مطالب دیگه جایی برای ندانستن نیست.
شما با مطرح کردن ازدواج سفید با عنوان راهکار نو و یا عباذت خودتون رو بگم هیچفرقی نمیکنه با ازدواج موقت چون ثبتنمیشه ، خواستی بحث رو ببری رو اینکه اینم همونه چرا لفاظی میکنی و این حرفا
کی این طرح رو ایجاد کرد که دستو پاگیر بودنها رفع بشه؟ الان مشکل سر خوندن صیغه بود؟ زنا کردن مشکل رو حل میکنه؟ روابط خارج از قواعد همون رساله و قانونب که تو خونه شما و بقیه هست ، مشکلات رو حل میکنه؟ اگه چنین هست چطور میشه که تو باب زنا شما محکوم و مجرم محسوب میشی ولی تو متعه حق چپ نگاه کردن به شما رو کسی نداره گرامی .
طرحی که شرعی نباشه و توش زنا و رواج بی بندوباری باشه و هزار هزار مشکل نو ، خودت اون رو قبول میکنی؟
نکاح معاطاتی نگاه کن ببین همین قانون و رساله های مراجع چی کفته شده بعد بر طبل این بکوبین که من تفاتی نمیبینمو اگه هست شما بگو اینهمه گفتیم ولی کو گوش شنوا.
پستهایی که داشتید رو دوباره بخونین گرامی متوجه پراکنده گوییاتون بشین
(۲/مرداد/۹۵ ۲۲:۰۱)aliabad نوشته است: [ -> ]بنام خدا
دررابطه با زیر یک سقف رفتن یک پسر ودختر که مانع شرعی ندارند وهردو راضی اند اشکالش چیست؟ مگر ازدواج موقت جز این است؟حالا اسمش را هرچه میخواهیم بگذاریم شکل کار فرقی نمیکند.آیا با نامگذاری مخالفیم؟یا علت دیگری دارد؟من که چندان تفاوتی نمی بینم تا نظر دوستان چه باشد؟
(۳/مرداد/۹۵ ۹:۰۳)aliabad نوشته است: [ -> ]بنام خداسلام صبح بخیر متشکرم از طرح پاسخ هایک:ثبت ازدواج موقت در برخی موارد الزامی است نه همه موارد ضمن اینکه عدم ثبت هم جرم نیست وتنها در مورد ازدواج دائم عدم ثبت جرم است .والبته جرم بودن هم بمعنای بطلان ازدواج نیست .یعنی اگر کسی ازدواج خودرا ثبت هم نکند صحیح است وتنها جریمه میدهددو:در مورد ماده 10 قانون مدنی هم ازدواج سفید نوعی قرارداد است که مخالف صریح هیچ قانونی نیست پس ایرادی نداردس: در هرحال سوال بنده کماکان باقی است چه تفاوتی میان ازدواج موقت وازدواج سفید است؟ وقتی دونفر با هم توافق میکنند که مدتی باهم باشند اشکالش چیست؟ ماهیت امر مشخص است .نام که هویت نمی دهد. امروزه درکنار خیابانها صدها مورد این عمل اتفاق می افتد ویا رسما برخی شبکه ها بادریافت وجه این امررا انجام میدهند .اشکال در کجاست؟ ممنونم
(۳/مرداد/۹۵ ۱۳:۰۲)aliabad نوشته است: [ -> ]بنام خداسلام وتشکرهمانطور که در قانون قید شده در سه مورد ثبت الزامی است واگر هم ثبت نشود رابطه آن دو باطل نیست تنها مرتکب جرمی شده اند. بنابراین ازدواج موقت در هرحال درست است وثبت آن نقشی در صحت آن نداارددر مساله جرم بودن ازدواج سفید فرض شما اینستکه در این رابطه علقه زوجیت نیست در حالیکه هردو قاصدند وهردو راضی وشاید هم بزبان آورده اند وحتما هم مدت تعیین میگردد وقابل تمدید است تنها اشکالش اینستکه ثبت نمیشود واینهم جوابش دربالا آمدولذا جرم محسوب نمیشود.در مساله اذن ولی در ست است اما همه موارد نیاز ندارد مانند زنان جدا شده ودخترانی که باکره نیستند ویا با اجازه ولی عمل میکنند اینها نیازی به ولی ندارندمساله فرزند نیز مشکلی ندارد مگر در ازدواج منقطع چه میکنند همان حکم جاری استواما شما اشکال اصلی را نفرمودید بنده عرض میکنم هیچ تفاوتی میان ازدواج منقطع با ازدواج سفید یا سیاه یا رنگی ویا بهر نامی وجودندارد اینها بازی با الفاظ است .اصل رابطه محرمیت دو انسان نامحرم است که با قصد ورضا حاصل میشود وزمانش محدود است .غیر از این است؟ ممنون
(۳/مرداد/۹۵ ۲۲:۵۷)aliabad نوشته است: [ -> ]بنام خداسلام وشب بخیر ممنونمظاهرا شما مطالب گذشته راتکرار کرده اید وپاسخ آنهارا دریافت نموده اید. لذا برای اینکه بتوانیم به نتیجه واقعی برسیم بهتر است شما تفاوتات ازدواج منقطع را با ازدواج سفید بفرمائید بترتیب شماره بنویسید .از نظر بنده هیچ تفاوتی ندارد.اگر باور ندارید موارد تفاوت را بترتیب بنویسید ممنونم
(۳/مرداد/۹۵ ۲۳:۲۰)aliabad نوشته است: [ -> ]سلام شب شما بخیر بله وقتی سوال کنید میگویند صیغه هستیم وحکم برصحت است پس دیگر رابطه دونامحرم نیست آنان زن وشوهرند ممنون
(۴/مرداد/۹۵ ۸:۳۶)aliabad نوشته است: [ -> ]قسمتهای رنگی رو مطالعه مجدد داشته باشین.بنام خداسلام صبح شما بخیرمتاسفانه طبق درخواست بنده شما تفاوتات این دو عمل را بترتیب ننوشتید وباز همان مواد قانونی وموارد گذشته را تکرار کردید.ایرادی نیست .اینک بنده بترتیب می نویسم شما اگر ایرادی به هر بند داشتید بهمان بند پاسخ دهید ممنون1-وقتی دونفربا هم قرار می گذارند برای مدتی در کنارهم زندگی کنند این خود یک توافق وقرارداد است که دارای ایجاب وقبول است. مگر میشود توافقی بدون ایجاب وقبول باشد؟پس این توافق حداقل در ضمن ماده 10 قانون مدنی صحیح است وچون ماهیت این توافق با ازدواج همخوانی دارد پس ازدواج تلقی میگردد چه موقت ویا دائم. در ازدواج سفید که اخیرا باب شده دقیقا همان ازدواج است که بدون داشتن تشریفات وتعهدات اضافی وفرار از سنتهای نادرست در خفا انجام میشود. وقرار نیست ازدواج ها با ساز ودهل وبگوش همه جهانیان برسد .همینکه خداوند شاهد است کافی است .2-در میان ازدواج سفید علقه زوجیت وجوددارد چون توافق میان دونفر با ایجاب وقبول همراه است وموجب محرمیت وحلالیت میشود بنابراین استناد به مقررات جزائی معنا ندارد3-آثار ازدواج که شما برشمردید در ازدواج دائم است نه موقت .در ازدواج موقت تنها زن مهریه دارد وبس ودر ازدواج سفید هم تعهدی وجودندارد طرفین تنها برای امر محرمیت ولذت جنسی درکنار هم اند اما هردو آزادند وهزینه های هریک با خودشان است4-تمامی مسایل ازدواج موقت در ازدواج سفید جاری است ودر موارد اختلاف بدان مراجعه میشود .اگر هم اختلافی نباشد که دیگر مشکلی درمیان نیست5-در مورد فرزند هم مانند ازدواج موقت است .اگر صاحب فرزند شوند ابتدا ازدواج خودررا به ثبت رسانیده وبعد شناسنامه میگیرنداشکال کار در اینگونه مسایل اینستکه ما درچنبره افکار خودمان هستیم وحاضر نیستیم ازآن خارج شویم اما مردم منتظر نمی مانند وراحت ترین راه را برمی گزینند آنگاه حقوقدانان وفقها تازه ازخواب برخاسته بفکر چاره می افتند موفق باشید
درباره نکاح معاطاتی هم دوستان خودشون مطالعه کنن ، aliabad گرامی هم مطالعه کنن مفید هست براتون.خودتون بخونین متوجه میشین که اختلافش با متعه چیه نیازی نیست اینقدر فقط بنویسین من هنوز سوالم رو نگرفتم .
فرقهای متعه با ازدواج سفید رو گفتم ولی شما نمیخونی ،
براتون ازروی موفقیت میکنم امیدوارم دیگه نگین پاسخ نگرفتم.
جناب aliabad هرزمان مطالب رو درک کردین اگه دوستداشتین ادامه بدیم سر اینکه نکاح معاطاتی چه شباهتهایی با این ازدواج سفیدی که شما با عقد موقت یکی میدونین هست.
بنده صحبتی ندارم مگر اینکه سوالی نو وجود داشته باشه.