تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: زمین بازی ما| رونالدو، مسی و علی دایی برابر رژیم اشغالگر
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
[تصویر: AliDaei-Israel.jpg]
انیمیشن زیبای "زمین بازی ما"
به کارگردانی سید محسن مهاجری
بازی فوتبال تیم منتخب جهان با مربی گری علی دایی در برابر رژیم اشغالگر صهیونیست که در پایان با نتیجه سه بر یک به سود شاگردان علی دایی خاتمه می یابد. اما هدف از این بازی چیز دیگری است، که در پایان کلیپ خواهید دید.
پای یک مادر در میان است..
حجم : ۲۷٫۳ مگابایت
[تصویر: video1.png]
چه توافق بشود چه نشود امنیت اسرائیل تامین نخواهد شد.
[فرمانده کل قوا]
(۲۰/تیر/۹۴ ۱۷:۵۲)ehsan8taherian نوشته است: [ -> ]
[تصویر: AliDaei-Israel.jpg]
انیمیشن زیبای "زمین بازی ما"
به کارگردانی سید محسن مهاجری
بازی فوتبال تیم منتخب جهان با مربی گری علی دایی در برابر رژیم اشغالگر صهیونیست که در پایان با نتیجه سه بر یک به سود شاگردان علی دایی خاتمه می یابد. اما هدف از این بازی چیز دیگری است، که در پایان کلیپ خواهید دید.
پای یک مادر در میان است..
حجم : ۲۷٫۳ مگابایت
[تصویر: video1.png]
چه توافق بشود چه نشود امنیت اسرائیل تامین نخواهد شد.
[فرمانده کل قوا]

من کلیپ رو ندیدم.

اما باید بگم که به هر دلیلی هم باشه مسابقه با اسرائیل درست نیست. چون مسابقه با تیم یک کشور یعنی به رسمیت شناختن اون.

هدف هرچی میخواد باشه، هدف وسیله رو توجیه نمیکنه.
(۲۰/تیر/۹۴ ۱۹:۲۵)Islam نوشته است: [ -> ]من کلیپ رو ندیدم.

اما باید بگم که به هر دلیلی هم باشه مسابقه با اسرائیل درست نیست. چون مسابقه با تیم یک کشور یعنی به رسمیت شناختن اون.

هدف هرچی میخواد باشه، هدف وسیله رو توجیه نمیکنه.
در راستای عادت هایی که باید برداریم ، چه خوب میشد اگه این عادت برداشته بشه که بدون اطلاعات نظر ندیم!
مخصوصا شما که عینا دارید پیفرمایید ندیدید کلیپو!

من اصلا برای خودم متاسفم کلا...
اتفاقا حرف شما توی کلیپ هم زده شده!
(۲۰/تیر/۹۴ ۱۹:۵۷)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ]در راستای عادت هایی که باید برداریم ، چه خوب میشد اگه این عادت برداشته بشه که بدون اطلاعات نظر ندیم!
مخصوصا شما که عینا دارید پیفرمایید ندیدید کلیپو!

من اصلا برای خودم متاسفم کلا...
اتفاقا حرف شما توی کلیپ هم زده شده!

وقتی خودم میگم کلیپ رو ندیدم دیگه این حرف ها چیه؟!

حرفم قبل از کلیپ این بود که هدف وسیله رو توجیه نمیکنه!

الان هم که کلیپ رو دیدم حرفم همینه، هدف وسیله رو توجیه نمیکنه!

قرار نیست یه کلیپ احساسی باعث بشه که خیلی چیزها رو فراموش کنیم.

تازه این توهین به علی دایی هم هست که مثلا یک تیم رو جلوی رژیم اشغالگر قدس مربی گری کنه.

در ضمن وسطش مگه چی میگه؟ مادره میگه باباش گفت ما اسرائیل رو به رسمیت نمیشناسیم پس نمیشه بازی کرد با تیمشون. مادره هم میگه پسرم این حرف تو گوشش نمیره. (تا اینجا ایرادی نداره به هر حال بچه است و مبارزه با اسرائیل رو تو فوتبال میبینه!) اما بعدش چی؟! وقتی مادره میگه من هم دوست دارم برم کنار زمین و پسرم رو در حال بازی با اسرائیل تشویق کنم!!!

این یعنی چی ؟! یعنی زندگی اسرائیل و فلسطین کنار هم! یعنی همون چیزی که اسرائیل تو مذاکرات دنبال میکرد!

اما هدف ما چیه؟ ! ما حتی طویله ای به اسم اسرائیل رو به رسمیت نمیشناسیم و باید نابود بشه.

نمیخوام بگم سازنده های این کلیپ از قصد هدف بدی داشتند، اما به هر حال به نظر من کلیپ بی بصیرت و بسیار سطحی هستش.
بعد افطار ان شاا... دانلود میکنم.

یه فیلم بود که یه مشت زن ایرانی با یه اسرائیلی مجبور بود مبارزه کنه و بهش گفته بودن اگه مسابقه رو نبازی ، زنت رو میکشیم. اسمش چی بود ؟ واقعا فیلم عالییییییییییییی بود. حالا اینم دیدم نظرم رو میگم.

البته که منم مناسب نمیبینم با هیچ فردی از اسرائیل بازی کنیم
سلام
به هر حال اینم یه نوع تلاشه
Blush
من فکر میکنم اون جمله ای که میگه دوست دارم رقیب رو تو زمین خودمون ببرن به جور کنایه اس
منظورش شاید فوتبال نیست
(۲۰/تیر/۹۴ ۲۰:۳۸)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]یه فیلم بود که یه مشت زن ایرانی با یه اسرائیلی مجبور بود مبارزه کنه و بهش گفته بودن اگه مسابقه رو نبازی ، زنت رو میکشیم. اسمش چی بود ؟ واقعا فیلم عالییییییییییییی بود. حالا اینم دیدم نظرم رو میگم.

البته که منم مناسب نمیبینم با هیچ فردی از اسرائیل بازی کنیم

فکر می کنم فیلم مورد نظر شما
"یاس های وحشی" باشه .
Smile

دیالوگ معروف علی (جعفر دهقان) در این فیلم :
از اونجایی که ما معتقدیم کشوری به اسم اسرائیل وجود نداره
و به خاطر مظلومیت مردم آواره و بی پناه فلسطین این مسابقه رو تحریم می کنیم
اقای گُردن با بدست گرفتن اون پرچم ، مسابقات رو تبدیل به محلی برای فعالیت های سیاسی کردن
من از دادن مسابقه خودداری می کنم .
به نام خدا

بنده در طی مذاکرات هسته ای فقط به یک نتیجه رسیدم که چرا برخی مسئولان باید شعارهایی بدهند که بعد از چند سال مجبور شوند عقب نشینی واضحی از آن شعارهای عوام فریبانه بکنند. نمونه اش همین ماجرای هسته ای و نشستن سر میز مذاکره با آمریکای خبیث. چرا اینهمه گفتیم مرگ بر آمریکا ولی در اخر با همین آمریکا نشستیم پای میز مذاکره و حرف زور آنها را قبول کردیم. (( نمیخواهم وارد جزئیات شوم که چه اتفاقی در وین افتاد و از اینگونه حرفها چون ماجرا کاملا مشخص و واضح هست که ایران از پیشرفت هسته ای و حق مسلم خود دست برخواهد داشت چون آمریکا خواست ))

حالا اینطور که مشخص است، سرنوشت شعار مرگ بر اسرائیل هم در چند سال آینده با این روشی که نظام پیش میرود مشخص است و آن روز حتی دور از انتظار نیست که سفارت اسرائیل در جمهوری اسلامی بازگشایی شود. متاسفانه مسئولان نظام و سیاستهای کنونی آنها صد و هشتاد درجه با شعارها و اهداف نظام جمهوری اسلامی که توسط امام خمینی، ترسیم شده بود متفاوت است.

پس بهتر است مسئولان شعاری ندهند که چند سال بعد ممکن است ضد همان شعار عمل کنند.
(۲۱/تیر/۹۴ ۱۳:۵۹)عدالت نوشته است: [ -> ]به نام خدا

بنده در طی مذاکرات هسته ای.........

حرفاتون در جای خودش صحیح و قشنگ بود اما اینجا جاش نبود .این کلیپ اخرش گفت که ما اسرائیل رو به رسمیت نمیشناسیم که این حرف و حدیث ها نباشه اما این کلیپ به نظرم سطحش خیلی بالاتر از این حرفا بود اصلا جدا از فوتبال بود ببینید شماره ی 33 که قبلا در تیم اسرائیل بوده حالا میاد به تیم ضد اسرائیل بهشون گل میزنه و باعث باخت اون ها میشه تقسیر من اینه :
با همون مهره ای میزنیمتون که مال خودتون بود به همون شکل و شمایل ( شماره ی 33 ) اونم به وسیله ی بچه هامون به خاطر بچه هامون
دوستان کسی کلیپ رو دید؟ نظرتون؟

ثو پهلو بود.
جدا از علی دایی، اینکه اون بچه دوست داشت توی زمین خودشون رو بروی این رژیم منحوس برنده باشه، یعنی اونو به رسمیت شناخته از طرفی هم پیروزی در مقابل این وحشی ها شیرینه
آدرس های مرجع