تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: شادی کردن عوامل پایتخت 4
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
[تصویر: 15-7-14-20939photo_2015-07-14_20-01-13.jpg]

پ چرا روزه نیستنBig Grin
.......
توی خبر نوشته بود،به صورت نمادینه! Smile
(۲۳/تیر/۹۴ ۲۱:۵۵)Ali#59 نوشته است: [ -> ]توی خبر نوشته بود،به صورت نمادینه! Smile

نمادین شیرینی ناپلئونی پخش میکنند بعد همش رو جمع میکنند؟Big Grin در ضمن به شیرینی ها نگاه کنید، خیلی ها گازش زدند!!
......
خخخخBig Grin

انصافا من انتظار نداشتم روزه نگریند! عجیب بود برام.Sad
(۲۳/تیر/۹۴ ۲۲:۴۳)Islam نوشته است: [ -> ]نمادین شیرینی ناپلئونی پخش میکنند بعد همش رو جمع میکنند؟Big Grin در ضمن به شیرینی ها نگاه کنید، خیلی ها گازش زدند!!
......
خخخخBig Grin

انصافا من انتظار نداشتم روزه نگریند! عجیب بود برام.Sad
لا اله الا الله Dodgy

دوست عزیز کسی شیرینی رو نخورد،با این که خیلی هاشون به خاطر مسافرت روزه نبودن
به خدا هر چی پشت سر هاشمی و روحانی بگید ایراد نداره اونها خودشون راهشون رو انتخاب کردند،ولی انصافا بابت این تهمت ها ازتون حسابرسی میکنند Confused
(۲۳/تیر/۹۴ ۲۳:۰۵)Ali#59 نوشته است: [ -> ]لا اله الا الله Dodgy

دوست عزیز کسی شیرینی رو نخورد،با این که خیلی هاشون به خاطر مسافرت روزه نبودن
به خدا هر چی پشت سر هاشمی و روحانی بگید ایراد نداره اونها خودشون راهشون رو انتخاب کردند،ولی انصافا بابت این تهمت ها ازتون حسابرسی میکنند Confused

شما چرا همه چیز رو میدوزید به هم؟!

عکس رو نگاه کنید. یک عده دهنشون پره و یک عده هم شیرینی دستشون گاز زده است.

به هر حال بنده هم امیدوارم دلیل شرعی مثل مسافرت و... باشه.

اما جدای از اینکه چه کسی روزه است و چه کسی روزه نیست(خودشون میدونند و خدای خودشون) اصلا درست نبود که وسط روز روشن شیرینی پخش کنند که بخوان نمادین عکس بگیرند! ده ها راه دیگه میتونست وجود داشته باشه.
(۲۳/تیر/۹۴ ۲۳:۱۰)Islam نوشته است: [ -> ]شما چرا همه چیز رو میدوزید به هم؟!

عکس رو نگاه کنید. یک عده دهنشون پره و یک عده هم شیرینی دستشون گاز زده است.

به هر حال بنده هم امیدوارم دلیل شرعی مثل مسافرت و... باشه.

اما جدای از اینکه چه کسی روزه است و چه کسی روزه نیست(خودشون میدونند و خدای خودشون) اصلا درست نبود که وسط روز روشن شیرینی پخش کنند که بخوان نمادین عکس بگیرند! ده ها راه دیگه میتونست وجود داشته باشه.
من همه چیز رو میدوزم به هم؟!
اگه به عنوان اعتراض به توافق هسته ای،به صورت نمادین خرما پخش میکردن عکس میگرفتن الان شما داشتید از این حرکت دشمن شکن تشکر میکردید و به به چه چه مینمودید :|

عجب از شما واقعا! Surprise
(۲۴/تیر/۹۴ ۰:۲۴)Ali#59 نوشته است: [ -> ]من همه چیز رو میدوزم به هم؟!
اگه به عنوان اعتراض به توافق هسته ای،به صورت نمادین خرما پخش میکردن عکس میگرفتن الان شما داشتید از این حرکت دشمن شکن تشکر میکردید و به به چه چه مینمودید :|

عجب از شما واقعا! Surprise

از کجا میدونید؟ علم اینده بینی یا علم غیب دارید؟

فکر نمی کنید تهمت می زنید؟

بحث سر اینه که تو ماه رمضون چه نمادین و چه واقعی، این حرکت تو روز روشن اصلا مناسب نبود.

حالا اینکه این توافق جشن داره یا عزا، داره تو تاپیک همسایه بحث میشه.
(۲۴/تیر/۹۴ ۰:۲۷)Islam نوشته است: [ -> ]از کجا میدونید؟ علم اینده بینی یا علم غیب دارید؟

فکر نمی کنید تهمت می زنید؟

بحث سر اینه که تو ماه رمضون چه نمادین و چه واقعی، این حرکت تو روز روشن اصلا مناسب نبود.

حالا اینکه این توافق جشن داره یا عزا، داره تو تاپیک همسایه بحث میشه.
از همونجایی که شما میدونید اینا این شیرینیا رو خوردن :|

مورد من رو باز از روی یک سری شواهد میشه پیش بینی کرد،شما چرا اینقدر قطعی یه عده مسلمون رو به روزه خوری متهم میکنید؟؟
چرا این حرکت مناسب نیست؟
ایرادش چیه؟ خواستن خوشحالیشون رو نشون بدن با چیزی که دم دستشون بوده :|
(۲۴/تیر/۹۴ ۰:۳۰)Ali#59 نوشته است: [ -> ]از همونجایی که شما میدونید اینا این شیرینیا رو خوردن :|

مورد من رو باز از روی یک سری شواهد میشه پیش بینی کرد،شما چرا اینقدر قطعی یه عده مسلمون رو به روزه خوری متهم میکنید؟؟
چرا این حرکت مناسب نیست؟
ایرادش چیه؟ خواستن خوشحالیشون رو نشون بدن با چیزی که دم دستشون بوده :|

شما اگر انصاف داشته باشی میبینی تو عکس که یک عده شیرینی هاشون گاز خورده است و یک عده هم دهنشون پره. ولی این دلیل بر روزه خواری نیست. شاید به قول شما مسافر هستن یا هر دلیل دیگری دارند که ما نمیدونیمHuh

در کل اگر پست بنده رو دقیق خونده باشید میبینید که گفتم روزه هستن یا نیستن خودشون میدونن و خدای خودشون.

این از این.

اما مسئله بعدی نوع شادی کردنشون است. از اونجایی که ماه رمضونه این کار اشتباه بود.به هر حال مردم اون منطقه روزه هستند و بسیاری از عوامل فیلم هم روزه هستند. ده ها کار دم دستی دیگه وجود داره، واقعا خریدن شیرینی رو دم دستی حساب میکنید؟! خخخ
علی جان ، اسلام جان ...

چرا اینطوری میکنید ...

علی جان ، عکس رو ببین ..

[تصویر: 15-7-14-20939photo_2015-07-14_20-01-13.jpg]

فرد کلاه به سر ، کنار پسر کوچیکه که معلم فیزیک هست ، شیرینی دستش ، یه حالت خمیده گرفته ... احتمال گاز زدگی وجود دارد ...

بالا سر ارسطو ( برای پیدا کردن ارسطو ، کنار خواهر زاده بنا یا معمار باشی ) ، سمت غرب ( چپ ) یکی ناغافل شیرینی رو گذاشته در دهانش ...

بعدش ، کسی نگفت ناپلویونی نخورند ، اصلا بعد ناپلونی ، شیرینی دانمارکی بخورن و بعدش بامیه ..
مسئله اسلام ، اینه میتونستن ، این عکس رو غروب بگیرن ... مثلا اذان شده ..

با اینکه روزه داشتن یا نداشتن ، دوستان و حتی شماها و مردم عادی ، به خودشون مربوطه ولی
باید چارچوب ها رو باید حفظ کرد ...

بیخیال شید .. دیگه جواب در جواب نکنید .. بده !
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع