تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بلای یک بند قطعنامه شورای امنیت بر بند بند "قدرت موشکی" ایرا
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(۳۱/تیر/۹۴ ۱۱:۱۵)Ali#59 نوشته است: [ -> ]اینجا همه میگن من حامی احمدی نژاد نیستم اما تا اسم احمدی نژاد میاد شروع به حمایت ازش میکنند! Smile
الکی مثلا من از احمدی نژاد بدم میاد Wink

بهتره بگید احمدی نژاد رو چشمش زده بودند،یا مثلا سحرش کرده بودند...
چون این صحبت ها از زبان شخص شخیص ایشون ساطع شد ===== [b]لینک

نه مشایی،نه رحیمی،نه هیچ جن باز و جادوگر دیگه ای Big Grin

یه مثال میزنم براتون.
معاویه هیچ وقت با علویون خوب نمیشد.
مشرکین هیچ وقت با مسلمانان خوبن میشدند.
با این حال،ما در زمان پیامبر و امامان اون زمان پولتیک های خاص خودمون رو داشتیم.
امام حسن هیچ وقت نیومد جلوی کاخ سبز داد بزنه،مرگ بر معاویه
Wink
چون میدونست بی فایده ست و طرفدارای معاویه بیشتر از ایشون هستند.
حالا احمدی نژاد در سازمان ملل حرف اشتباهی نزده،اما یه نگاه نکرده که از بین کل مردم جهان چند نفر با حرفاش موافقن!
اصلا تاثیری داره؟ یا فقط کشور رو به بیچارگی میکشونه؟
در ضمن سیستم اقتصادی دنیا مشکل نداره،بحران یونان عوامل خاص خودش رو داشت.

1. در مورد احمدی نژاد...
آقای رحیم مشایی از نوچه ها و مریدان جنگیر بدنامی به نام عباس غفاری بوده که متاسفانه ایشون 12 سال توی دستگاه دیپلماسی ما به عنوان یه آدم متدین و آدمی که به بالا وصله مورد تایید روسای جمهور قبلی بوده.
لابد به همین خاطر بوده که احمدی نژاد ازشون چیزی دیده بود که اینقدر اصرار داشت که رحیم مشایی از خواص بوده.
هر چی رهبر گفت از این آقا استفاده نکنین، ایشون یه هفته قهر کردن و بعدش هم این رحیم مشایی رو کرد رئیس دفترش.
یعنی این آقای احمدی نژاد ولی فقیه و کشور رو به یه آدم جن باز به نام رحیم مشایی فروخت.
خدا لعنتش کنه.
خوبه؟؟؟
کسی ازش دفاع نکرد که شماها اینقدر بدش رو میگین.
شماها اگه ادله ای دارین برای دفاع از کار حسن کلید بیان کنین، وگرنه چرا ایرادات قبلی ها رو پر رنگ میکنین.
2. من میسوزم از این که نادانسته صلح امام حسن رو به زبان میارین....
ولله ولله ولله و بالله که امام حسن رفته بود برای جنگ با معاویه که یاراش امام حسن رو به پول فروختن و ایشون به خاطر بی یاری مجبور به صلح شد.
خون ریختنش هم دیده نمیشد پس مجبور به سکوت شد.
نکنه ما هم پشت امام و ولی مون رو خالی کردیم و به مرغ و دلار فروختیمش که مجبور به صلح شده؟!!!
یعنی خودتون به خودتون توهین بزرگتر از این نمیتونستین بکنین.
عرض کرده بودم قبلا...
از قرار معلوم زیاد اهل خوندن کل پست ها نیستین.
یه بار امام صادق (علیه السلام) از کلاس درسشون میان بیرون و چند هزار نفر (شایدم چند صد نفر) -خلاصه جمعیت قابل توجهی- از کلاس بیرون میان.
یکی از شیعیان حضرت بهشون میگه با این همه یار چرا قیام نمیکنی؟
میگن اگه یارانم به تعداد انگشتان دستم بود قیام میکردم.
ائمه ما از بی معرفتی ما شیعیان قیام نکردن و حقشون رو نگرفتن.
نه که این کار در اولویت قرار داشته باشه.
اولویتشون با جهاد بوده، در صورتی که حامی داشتن و یا خونشون پایمال نمیشده.
ضمن این که فقط 1 امام ما که صلح کرده بود رو نام ببرید که به مرگ طبیعی مرده باشه.
تمام ائمه ای هم که به قول شما صلح کردن با سم کشته شدن که...
فتنه چه با جهاد و چه با صلح ولی ما رو تهدید میکنه.
و متاسفانه ما مانع این فتنه ها نمیشیم.
مثل بچه ها حرف اول ولی که سخته رو گوش نمیدیم، میگیم یه حرف دیگه بگو...
ما نمی تونیم مقابله کنیم.
اگه نمیتونیم مقابله کنیم که قطعاً راه بعدی سازشه.
لابد مسلمانان هم پیامبر رو در شعب ابی طالب فروخته بودند که ایشون با مشرکین صلح کردند :|
گاهی اوقات عاقلانه ست که تقیه کنیم.
صحبت آقای احمدی نژاد در سازمان ملل،به نفع کدوم مسلمانی در جهان شد؟!
غیر از این بود که بعد از اون کلی تحریم شدیم؟
غیر از مشکل چه نفعی برای ما داشت؟!
نیاز به اسپم میبینم
زمانی که نزدیک ترین مشاور و نزدیک ترین فرد در طی این سه دهه اخیر به رهبری میاد و حرف های پایین رو میزنه ، یعنی نظر رهبری رو داره اعلام میکنه. کسی که به اقای ولایتی ایرادی میگیره یا ایشون رو خائن میدونه ، صلاحیت بحث در این زمینه رو نداره.

ﺩﮐﺘﺮ ﻭﻻﯾﺘﯽ مشاور عالی بین الملل آقای خامنه ای
ﺁﻣﺮﯾﮑﺎ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﺳﻮﺭﯾﻪ ﻭ ﯾﻤﻦ ﺑﺎ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﻭﺍﺭﺩ ﻣﺬﺍﮐﺮﻩ ﺷﻮﺩ .
ﻗﻮﯼ ﺗﺮ ﺍﺯ ﻇﺮﯾﻒ ﻭ ﺗﯿﻤﺶ، ﺍﻓﺮﺍﺩ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﺭﺍ ﻧﻤﯽ ﺷﻨﺎﺳﻢ .
ﻫﺮ ﻣﻮﺷﮑﯽ ﮐﻪ ﺻﻼﺡ ﺑﺪﺍﻧﯿﻢ ﺭﺍ ﻣﯽ ﺳﺎﺯﯾﻢ
بعضی ها میگویند توافق بد بوده! توافق بد توافقی است که در ان حقوق ایران رعایت نشود و در این توافق ایران به هر چه نیاز دارد رسیده است.

[تصویر: IMG16263954.jpg]

امیدوارم امروز قبل از تند و تند پست گذاشتن صحبت های اعضای تیم مذاکره کننده و صحبت های اقای ولایتی رو بخونند
چون واقعا سوال کننده ها سوالی رو بدون پرسش نذاشتن و همچنین اعضای تیم و دکتر ولایتی سوالی رو بدون جواب.
---------------------------------------------------------------------------
انتقاد کنید
نقد کنید
تخریب کنید(نه همه)
خائن بنامید
اما
ملت ایران و تیم مورد اعتماد ملت ایران به تمام هدف های خود در مسئله هسته ای و مذاکرات رسیده است
(۳۱/تیر/۹۴ ۱۳:۳۲)Ali#59 نوشته است: [ -> ]لابد مسلمانان هم پیامبر رو در شعب ابی طالب فروخته بودند که ایشون با مشرکین صلح کردند :|
گاهی اوقات عاقلانه ست که تقیه کنیم.
صحبت آقای احمدی نژاد در سازمان ملل،به نفع کدوم مسلمانی در جهان شد؟!
غیر از این بود که بعد از اون کلی تحریم شدیم؟
غیر از مشکل چه نفعی برای ما داشت؟!

به نام خدا

شما ارسالهای بنده را دقیق نمیخوانید.

بنده قبلا گفتم که صلح با شیطان بزرگ به شرطی که گزندی نرساند و حرف زوری نزند و ظلم نکند اشکالی هم ندارد اما این، آنها هستند که به دنبال بدقولی و زور و دیکته کردن خواسته‌های کثیفشان هستند.

بحث ما هم در مورد آقای احمدی نبود که شما نام ایشون را میاورید. کار ایشون هم اشتباه بود ولی دلیل نمیشه که چون کار ایشون اشتباه بود، اشتباهات دیگران را نگوییم.

ایشون هم مانند هر انسان دیگری یکسری اشتباهات داشت و یکسری مزایا اما کارهای درستش بر کارهای نادرستش، میچربید.

(۳۱/تیر/۹۴ ۱۳:۴۷)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]نیاز به اسپم میبینم
زمانی که نزدیک ترین مشاور و نزدیک ترین فرد در طی این سه دهه اخیر به رهبری میاد و حرف های پایین رو میزنه ، یعنی نظر رهبری رو داره اعلام میکنه. کسی که به اقای ولایتی ایرادی میگیره یا ایشون رو خائن میدونه ، صلاحیت بحث در این زمینه رو نداره.

ﺩﮐﺘﺮ ﻭﻻﯾﺘﯽ مشاور عالی بین الملل آقای خامنه ای
ﺁﻣﺮﯾﮑﺎ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﺳﻮﺭﯾﻪ ﻭ ﯾﻤﻦ ﺑﺎ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﻭﺍﺭﺩ ﻣﺬﺍﮐﺮﻩ ﺷﻮﺩ .
ﻗﻮﯼ ﺗﺮ ﺍﺯ ﻇﺮﯾﻒ ﻭ ﺗﯿﻤﺶ، ﺍﻓﺮﺍﺩ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﺭﺍ ﻧﻤﯽ ﺷﻨﺎﺳﻢ .
ﻫﺮ ﻣﻮﺷﮑﯽ ﮐﻪ ﺻﻼﺡ ﺑﺪﺍﻧﯿﻢ ﺭﺍ ﻣﯽ ﺳﺎﺯﯾﻢ
بعضی ها میگویند توافق بد بوده! توافق بد توافقی است که در ان حقوق ایران رعایت نشود و در این توافق ایران به هر چه نیاز دارد رسیده است.

[تصویر: IMG16263954.jpg]

امیدوارم امروز قبل از تند و تند پست گذاشتن صحبت های اعضای تیم مذاکره کننده و صحبت های اقای ولایتی رو بخونند
چون واقعا سوال کننده ها سوالی رو بدون پرسش نذاشتن و همچنین اعضای تیم و دکتر ولایتی سوالی رو بدون جواب.
---------------------------------------------------------------------------
انتقاد کنید
نقد کنید
تخریب کنید(نه همه)
خائن بنامید
اما
ملت ایران و تیم مورد اعتماد ملت ایران به تمام هدف های خود در مسئله هسته ای و مذاکرات رسیده است

به نام خدا

پس اینطور که ایشون فرمودند، آمریکا هیچ خط قرمزی را نقض نکرده.

و حتما افرادی که ترجمه متن توافقنامه برجام را خوانده اند در مورد نقض خطوط قرمز اشتباه کرده اند.

خطوط قرمزی که مهمترینش این بود که همزمان با پذیرش توافقنامه و در همان زمان، تحریمها یکجا لغو شود. حتما این را اشتباه خواندیم و شنیدیم !!!!!!!!!!!!!!
ما الآن تو شرایط شعب ابی طالب نیستیم
اینو که دیگه شنیدین؟؟؟؟
همون پیامبر وقتی فقط 313 تا یار داشت بدون سلاح جلوی سپاه چند هزار نفری کفر ایستاد.
الآن شرایط بدر بود.
ما الآن 1 خر ما رو دو نفری با هم میخوردیم؟؟؟
یا 206 گرون شده بود؟
دلار گرون شده بود؟
مرغ و بنزین گرون شده بود؟
چه مثالهایی میزنید به قرآن...
حرفای آقای احمدی نژاد هم اونقدر باید زده بشه تا بقیه کشورا بفهمن عروسک خیمه شب بازی اسرائیلن.
به خاطر همون حرفا بیداری اسلامی روی داد.
منتهی درست مدیریت نشد.
از 7 میلیارد جمعیت کره زمین 4 میلیار مسیحین و نزدیک به 2 میلیارد مسلمون.
سازمان ملل به 70 میلیون یهودی چقدر لطف کرده و به 2 میلیارد مسلمون چقدر؟؟؟!!!
مردم دنیا بااااید آگاه شن که مسلمونا خر بارکش نیستن.
یه روزی از اینهمه کولی دادن به یهودی ها و مسیحیا خسته میشن.
دومین جمعیت دنیا اگه نفت نباشه، مطلقا آدم حساب نمیشه.
یه سبک زندگی عربی واسه ما تعریف کردن که ما رو اونطوری بار بیارن.
مادرزاد پولدار باشه و فقط بخره و بخوره و بپوشه و ...
خلاصه این که دلارای اونا رو خرج کنه که بازار اونا رونق پیدا کنه.
با این تفاوت که ایرانیا باید مشکلات خانوادگی هم داشته باشن که زیاد مثل عربها بچه دار نشن.
ولی ما نفهمیدیم رویایی که برامون طراحی کردن مناسب با شرایطمون نیست.
به خاطر یه مشت دلار موشکامونو ، سلاح بازدارنده مون از حمله نظامی به ایران رو فروختیم.
حالا دیگه به چی چنگ بزنیم برای حفظ موجودیتمون؟
به راحتی از لحاظ فرهنگی و انسانی ایران رو فتح میکنن و دیگه شیعه خانه امام زمانی وجود نخواهد داشت.
یهودی ها هر غلطی دلشون میخواد میکنن و ظهور منجی رو بازم به تعویق می اندازن.
شیعه کشی و مسلمون کشی میکنن بدون ترس از موشکهای ایران به راحتی غزه رو با خاک یکسان میکنن.
بعد حزب الله رو تار مار میکنن.
بعدم سوریه و بعدشم عراق و ایران.
خیلی سخته فهم این که به خاطر موشک های حزب الله تا حالا بهشون حمله نکردن؟
اگه موشکی نباشه که 7 دقیقه ای تلاویو رو با خاک یکسان کنه، دیگه از چی بترسن برای جنگ؟؟؟
خییییییلی واضحه

آقای ولایتی هم یه بار سر انتخابات دروغ گفت.
چرا الآن نگه؟
اونجا خیانت کرد و با بقیه اصولگراها متحد نشد و رای ها شکسته شد.
حالا چرا نکنه؟؟؟
اتفاقا آدمای متعصب صلاحیت بحث در این زمینه رو ندارن.
وگرنه منطقی ها خیلی هم خوبه که بحث کنن.
نقل قول:زمانی که نزدیک ترین مشاور و نزدیک ترین فرد در طی این سه دهه اخیر به رهبری میاد و حرف های پایین رو میزنه ، یعنی نظر رهبری رو داره اعلام میکنه.

بیخیال...Big Grinتو رو خدا عین یک سری عوام حرف نزنید!

والا خود رهبری گفتند هر کسی رو که من تعیین می کنم به این معنی نیست که صد در صد باهاش موافقم. یادمه توی این سخنرانیشون گفتند که مثلا من رئیس صدا و سیما رو تعیین می کنم اما خودم به بسیاری از برنامه هاش انتقاد دارم!

دوستان! به پیر به پیغمبر هر کسی رو که رهبر تعیین میکنه به این معنا نیست که منعکس کننده ی صد در صدی تفکرات رهبری است. مثال تاریخی از این بالاتر که یکی از خلفای حضرت علی خیانت کرد و پول بیت المال رو برداشت و فرار کرد؟!
(۳۱/تیر/۹۴ ۱۳:۵۱)عدالت نوشته است: [ -> ]به نام خدا

شما ارسالهای بنده را دقیق نمیخوانید.

بنده قبلا گفتم که صلح با شیطان بزرگ به شرطی که گزندی نرساند و حرف زوری نزند و ظلم نکند اشکالی هم ندارد اما این، آنها هستند که به دنبال بدقولی و زور و دیکته کردن خواسته‌های کثیفشان هستند.

بحث ما هم در مورد آقای احمدی نبود که شما نام ایشون را میاورید. کار ایشون هم اشتباه بود ولی دلیل نمیشه که چون کار ایشون اشتباه بود، اشتباهات دیگران را نگوییم.

ایشون هم مانند هر انسان دیگری یکسری اشتباهات داشت و یکسری مزایا اما کارهای درستش بر کارهای نادرستش، میچربید.

به نام خدا

پس اینطور که ایشون فرمودند، آمریکا هیچ خط قرمزی را نقض نکرده.

و حتما افرادی که ترجمه متن توافقنامه برجام را خوانده اند در مورد نقض خطوط قرمز اشتباه کرده اند.

خطوط قرمزی که مهمترینش این بود که همزمان با پذیرش توافقنامه و در همان زمان، تحریمها یکجا لغو شود. حتما این را اشتباه خواندیم و شنیدیم !!!!!!!!!!!!!!

آقااااا آقاااااا آقاااااا

اصلا همه اشتباه میگن شما درست میفرمایئد!

رهبر اعتراضی نکردن مشاور رهبر راضی بودن و تعریف کردن،مجلس هنوز نتونسته ایراد کلی بگیره!
ولی شما مثل اینکه از همه بهتر میدونید!!!!WinkDodgyDodgy
بسم الله الرحمن الرحیم

نقل قول:رهبر اعتراضی نکردن مشاور رهبر راضی بودن و تعریف کردن،مجلس هنوز نتونسته ایراد کلی بگیره!

ببخشید منظورم به شخص شما نیست
کلی می گم

چند وقته که برخی، ابراز تشکر رهبری از تیم مذاکره کننده رو مترادف با تایید نتایج مذاکرات می دونند
در صورتی که این دو تا خیلی با هم فرق داره :
  • تشکر از تیم مذاکره کننده
  • تایید نتایج مذاکرات

مقام معظم رهبری در ضیافت افطار امسال با مسئولین نظام :

«من از همه‌ی توانی که در اختیارم هست استفاده خواهم کرد برای کمک به دولت؛ دولت را تأیید می‌کنم، حمایت می‌کنم، مثل همه‌ی دولت‌های گذشته…

همه‌ی دولت‌هایی که بعد از انقلاب سر کار آمدند، دولت‌های منتخب مردمند و بنده در همه‌ی این دوره‌ها - آن‌وقتی که مسئولیّت داشتم - از همه‌ی این دولت‌ها حمایت کردم.

همه‌ی دولتها هم نقاط مثبتی دارند، [هم] نقاط منفی‌ای دارند؛

هیچ دولتی نیست که بگوید من همه‌ی نقاطم مثبت است یا کسی بگوید همه‌ی نقاطش منفی است؛ نه، مثبت و منفی مخلوط است.»

(۳۱/تیر/۹۴ ۱۷:۰۷)A L I نوشته است: [ -> ]آقااااا آقاااااا آقاااااا

اصلا همه اشتباه میگن شما درست میفرمایئد!

رهبر اعتراضی نکردن مشاور رهبر راضی بودن و تعریف کردن،مجلس هنوز نتونسته ایراد کلی بگیره!
رهبر که مخالفه،بنده خدا از ترس فتنه نمیتونه بگه! : - S
مشاور رهبر که اصلا خائنه،ولش کن : - <
مجلس هم که اصلا مکان لابی کردنه! با همین لابی ها برای ظریف رای اعتماد گرفتن دیگه!! : - >
در این میان فقط دو دسته آگاهند :
نویسندگان رجا نیوز و کاربران بیداری اندیشه.

با تشکر.
ستاد زدن حرف دل کاربران بیداری اندیشه که هفت صفحه ست میخوان بگن ولی روشون نمیشه Tongue
(۳۱/تیر/۹۴ ۱۷:۵۱)Ali#59 نوشته است: [ -> ]رهبر که مخالفه،بنده خدا از ترس فتنه نمیتونه بگه! : - S
مشاور رهبر که اصلا خائنه،ولش کن : - <
مجلس هم که اصلا مکان لابی کردنه! با همین لابی ها برای ظریف رای اعتماد گرفتن دیگه!! : - >
در این میان فقط دو دسته آگاهند :
نویسندگان رجا نیوز و کاربران بیداری اندیشه.

با تشکر.
ستاد زدن حرف دل کاربران بیداری اندیشه که هفت صفحه ست میخوان بگن ولی روشون نمیشه Tongue
آقا درود بر شما

والا خوبه کاربران اینجا مقام منصبی در دستگاه های بالا ندارن،وگرنه الان مشخص نبود وضعمون چه جوری بود Wink
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
آدرس های مرجع