شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
سلام
دوستان ممنون که شرکت کردید
فقط خواستم یاد آوری کنم ، دوستان برای اینکه مهدویت رو به دیگران نشون بدیم از چه نماد استفاده کنیم.
اگه عدالت میخوایم نشون بدیم عدالت معناش چیه؟
اگه هر چیزی که میخوایم نشون بدیم باید براش حتما یه پشتوانه ای براش داشته باشیم
از شما بپرسن مهدویت ، میگین .... .
بازم ممنون از شما که شرکت کردین ،
لطفا کمک کنید تا اگه بشه یک نماد مناسب با توجه به شخصیت حضرت بتونیم به جهان نشون بدیم
نماد عدالت ترازوئه.
سر در تمام دادگاه های اسلامی و مسیحی ازش استفاده شده.
زمانی عدالت معنی میده که قضاوتی صورت بگیره.
نه اینکه لزوما شکایتی شده باشه.
اما عدالت نتیجه قیاس و قضاوته.
اینم نمادش ترازوئه.
یه جا نمادش میشه شمشیر و ترازو.
یه جا نمادش میشه فرشته ترازو به دست.
من فکر کنم از دارنده ذوالفقار و انگشتر سلیمان و عصای موسی و صحیفه حضرت زهرا بشه نماد بهتری ساخت.
یعنی این اشکال رو کنار هم بذاریم واسه شناسوندن ایشون به ادیان دیگه.
وقتی نام حضرت میاد
یاد عهدی میفتم ، که بهش وفا نکردم
.
مهدی یعنی ؛ عهد..
دوستان سلام
اگه میشه طرح هم بزنین خوب هست البته ابتدایی هم باشه خوبه تا بیشتر بدونیم منظور شما چیه .
با تشکر از همراهی و همفکری شما
سلام.
نام حضرت روح بخش ودلگرمی زندگی وتلنگرکردارم هست...
اگرمسجدجمکران وگل نرگس و... رابه قول دوستان کنار بگداریم
دعای پرفیض ندبه،عهد،آل یاسین وآیات قرآن در موردایشان وقلب شیعیان واقعی حضرت همه عطر بقیه الله دارند.واگرباچشم دل بنگریم همه هستی نمادی از آخرین ذخیره الهی است وآمدنش را انتطار میکشندوهرصبح وشب همه کائنات بر ایشان درود می فرستند.
مشکل نماد هایی مثل مسجد جمکران یا گل نرگس اینه که به جز در معدودی از کار هایی گرافیکی به صورت پوستر نمیشه ازشون استفاده کرد.
یعنی کلا امکان نماد شدن رو ندارن.
امکان ساخت آرم و ... از این نماد ها وجود نداره . نمیشه ازشون گردن بند ساخت و ...
من که با نام امام زمان یاد قیام میافتم
واین تصویر میاد تو ذهنم
سردار ، شمشیری در سنگ ، نماینده خدا ، صراط مستقیم ، رستگاری ، نفس علی(علیه السلام) هنوز زنده است ...
بودنش در کنار ما مایه دلگرمی هست ، هر وقت نا امید میشم به این فکر می کنم که یک خوب یک معصوم هست که هزار ساله تو این دنیا اسیره و شکوه نمی کنه و اسارت ما در برابرش ناچیزه.
دوستان نماد های یک منجی رو میشه بگید؟
محدود به اسلام و شیعه نیست کلی میخوام بگید مثلا بودا . .... مهم نماد های یهست که بکار میره رو بدونیم .
(۲۷/مرداد/۹۴ ۱۳:۱۸)mahdy30na نوشته است: [ -> ]دوستان نماد های یک منجی رو میشه بگید؟
محدود به اسلام و شیعه نیست کلی میخوام بگید مثلا بودا . .... مهم نماد های یهست که بکار میره رو بدونیم .
مهدی جان امیدوارم منظورتون رو درست متوجه شده باشم.
بنظر من باید اول ببینیم موعود با خودش چی میاره! عدل ، شفا مریضی های روح و جسم ، هدایت ، آسمانی شدن.
پس میتونه نماد عدل یا دست امدادگر ، نور و ... باشه.
متاسفانه دشمن های ما قبلا از این نمادها به وفور استفاده کردن ، بهتره باید با تغییراتی همراه باشه که بتونه صفات امام ما رو هم توی خودش به تصویر بکشه و یک جور تبلیغ برای ایشون باشه.
نماد قائم بودن ، مخفی بودن ، پاک و آسمونی بودن ... (مثلا ترازوی عدل با دو بال)