تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: نظرتون در مورد "طرح صیانت از حجاب و عفاف" چیه؟؟؟؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
(۲۳/مرداد/۹۴ ۱۸:۱۹)A.E نوشته است: [ -> ]اینو نیاز نیست فاطمه خانم بگن اما امار کاهش تجاوز در امریکا در فصل زمستان خودش میتونه مدرک خوبی برای اثباته این ادعا باشه تو فصل زمستان خانمها به دلیل سرمای هوا بدنشونو میپوشونن چادر نمیزنن (گفتم که احمقانه نشه )اما بدنشون پوشونده میشه واین باعث پایین اومدن امار تجاوز میشه

من منبعی در مورد این حرفتون پیدا نکردم، اگه لطف کنید لینکشو به من بدید.
در هر صورت افت آمار تجاوز در زمستان میتونه دلایل دیگه ای هم داشته باشه مثل اینکه مردم کمتر میرن بیرون تو هوای سرد.

ولی ایالات متحده یک وجب دو وجب نیستش که نصف یک قاره هست. پس اینجوری نمیشه نتیجه گرفت.
یکسری ایالتها هستن که تو کل سال سرد هستن، تو اونها چرا آمار تجاوز بالاست؟!

طبق آمار سال 2012 شهرهای ایالات مینه سوتا، آلاسکا و اوهایو بیشترین آمار تجاوز گزارش شده رو داشتن
شهرهای ایالات کالیفرنیا، فلوریدا و ویرجنیا پایینترین آمار رو در تجاوز داشتن.
مینه سوتا و آلاسکا که از سردترین ایالتها هستن فلوریدا و کالیفرنیا هم که لازم نیست بگم چه خبره توش!

یادمه تو یکی از این تالک شوهای معروف هم به این موضوع پرداخته شد که تو مناطق استوایی تجاوز بیشتره یا تو قطبها.
طرف به شوخی گفت خب تو استوا که همه لخت میگردن و رابطه جنسی هم تا دلت بخواد هست، چه مرضیه طرف تجاوز کنه؟!
تو مناطق سرد و قطبی هست که نیروی جنسی روی هم انباشته میشه و طرف دست به تجاوز میزنه.
برای مثال سوئد بیشترین آمار تجاوز رو داره بین کشورها...

(۲۳/مرداد/۹۴ ۱۸:۱۹)A.E نوشته است: [ -> ]چه جالب چادری که از خانم فاطمه زهرا برای ما به ارث گذاشته شده خودش عامل ...لعنت خدا برشیطان

لعنت بر شیطان حقیقت رو عوض میکنه؟!

(۲۳/مرداد/۹۴ ۱۸:۱۹)A.E نوشته است: [ -> ]درضمن بیمار دلانی هستن که کاری به چادرم ندارن اره اونارو هر چیزی به فساد میکشونه البته خوبه بدونین اونا ادم نیستن از حیوان هم پست ترند

تموم شد، پس چادر و حجاب نمیتونه جلوی تحریک جنسی رو بگیره.
این آدمهای به قول شما از حیوان پست تر هم تو جامعه زندگی میکنن چه شما بخواین چه نه.

(۲۳/مرداد/۹۴ ۱۹:۲۳)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]در مورد چادر هم که فرمودید...
بله. وقتی نصف زیبایی رو عیان کنی و نصفش رو بپوشانی، چیزی که در ذهن متبادر میشه از نوع بهترین هست.
حالا میتونه وسیله پوشاننده ی نیمه کاره هر وسیله یا شی باشه. مثلا طرف چشمش رو نمایان کرده و بقیه صورتش رو پشت کمد مثلا، پنهان کرده! بازهم همین حالت پیش میاد.
پس نمیشه گفت چادر وسیله عکس های ناجور هست! این نقش رو هر شی میتونه بازی کنه!
به خاطر همین هم هست که حجاب بد خیلی بدتر از بی حجابی هست!

....

شما میفرمایید "حجاب بد خیلی بدتر از بی حجابی هست" خب اونی که بدحجابه حق انتخاب اینو نداره که بی حجاب باشه!
با خجاب هم نمیخواد باشه، چون اگه میخواست بد حجاب نمیشد. حالا یا خوشش نمیاد یا هر دلیلی که داره.

در این صورت باز میشه نتیجه گرفت که باید به زور با حجاب بشه!
سلام
سوره مبارکه نور

"و به زنان با ايمان بگو ديدگان خود را [از هر نامحرمى] فرو بندند و پاكدامنى ورزند و زيورهاى خود را آشكار نگردانند مگر آنچه كه طبعا از آن پيداست و بايد روسرى خود را بر سينه خويش [فرو] اندازند"
کلام خداوند است. اگر ایمان داشته باشیم، اگر عمل کنیم، رستگار می شویم.
شرایط بد است. ولی ما چرا نمی توانیم قرآنی فکر کنیم، قرآنی راه حل پیدا کنیم و قرآنی عمل کنیم؟
روز به روز لباسها بدتر می شوند، چرا کسی جلوی واردات و تولید آن لباس ها نمی گیرد؟؟؟
چرا روز ما فقط به چند دختر است در حالی که آنها را درست هدایت نکردیم؟
چرا دخترهای امروز از حجاب خوششان نمی آید؟ پس کار درست نبوده، آن دختر تقصیری ندارد....
من در بیرون اندک شمار چادری و با حجاب می بینم
چرا گناه خود را قبول نداریم و چرا کار قرآنی نمی کنیم؟
می ترسم روزی بیاید که خشک و تر با هم بسوزد
....
یا حق
(۲۳/مرداد/۹۴ ۱۶:۰۹)anti نوشته است: [ -> ]مثال آزادی حجاب رو می تونین تا همین 37 38 سال پیش تو کشور خودمون ببینین،بی حجاب و با حجاب و عرق خور و نماز خون و خلاصه همه فرقه ها داشتن در کنار هم زندگیشون رو می کردن،کسی گیر نمی داد به طرف مقابل که تو چرا عرق میخوری یا تو چرا روسری سر میکنی،همین طور کسی هم به اونی که نماز میخوند نمی گفت چرا نماز میخونی یا اونی که روسری سر می کرد،کسی بهش نمی گفت چرا روسری سر میکنی

بعد من میگم مردم ما صفر و یکی شدن کسی قبول نداره حرفم رو،افراد و عقاید مختلف باید بتونن در کنار هم تو جامعه زندگی کنن،چیزی که تو اکثر کشورای دنیا داره اجرا میشه اما اینجا نمیزارن اجرا بشه

تا اونجایی که تاریخ هست میگه که کشف حجاب بود قانونش
میگفت ملت تو دستشویی نماز می خوندن
میگه اخوندا حق پوشیدن لباس روحانیت رو نداشتن
خیلی چیزای دیگه
حرفای مستند نیس
(۲۴/مرداد/۹۴ ۲۱:۰۸)#1Zero نوشته است: [ -> ]یادمه تو یکی از این تالک شوهای معروف هم به این موضوع پرداخته شد که تو مناطق استوایی تجاوز بیشتره یا تو قطبها.
طرف به شوخی گفت خب تو استوا که همه لخت میگردن و رابطه جنسی هم تا دلت بخواد هست، چه مرضیه طرف تجاوز کنه؟!
تو مناطق سرد و قطبی هست که نیروی جنسی روی هم انباشته میشه و طرف دست به تجاوز میزنه.

سلام
نه فقط ارسال شما ،کلا هر پستی که اینطوری نتیجه بگیره ،یه نتیجه استقرایی هست.
مثلا در نواحی سردسیر افراد مجبورن گرمی و غذاهای انرژی زا زیاد بخورن و همین میتونه روی بدنشون تاثیر بزاره.کلا باید همه فاکتورها بررسی شه.البته میدونم ته حرفتون همچین چیزی بود.
به نکته خوبی اشاره کردید دیگه تو محیطی که رابطه نامشروع هست دیگه امار تجاوز بررسی کردن و مقایسه اش با کشورهای اسلامی غلطه.

از جهتی

اون حجابی که مدنظر اسلام هست،یعنی هم حیای درونی هم بیرونی،هیچ وقت باعث تحریک نمیشه.نه اینکه طرف مریض باشه که کلا اینا استثنان و واسه استثنا ها قانون نمیزاریم.
من خودم حجاب خانومای عربی و ترکیه رو قبول ندارم.اون چه حجابیه که چشمو ارایش میکنه تازه میزاره تو کادر جذابتر هم میشه.حالا طرف پوشیه اشو ورداره میبینی بینی و دهنش ،زیبایی چشم رو از بین برد.
اینا که حجاب نیس.
(۲۴/مرداد/۹۴ ۲۱:۰۸)#1Zero نوشته است: [ -> ]تموم شد، پس چادر و حجاب نمیتونه جلوی تحریک جنسی رو بگیره.
این آدمهای به قول شما از حیوان پست تر هم تو جامعه زندگی میکنن چه شما بخواین چه نه.

شما میفرمایید "حجاب بد خیلی بدتر از بی حجابی هست" خب اونی که بدحجابه حق انتخاب اینو نداره که بی حجاب باشه!
با خجاب هم نمیخواد باشه، چون اگه میخواست بد حجاب نمیشد. حالا یا خوشش نمیاد یا هر دلیلی که داره.

راجع به بخش اول حرفهای شما حرفی ندارم.
چون این دلیل ارتباط تجاوز و پوشیدگی به نظرم زیاد درست نیست. و نمیشه مقایسه کرد با جامعه ی ما که هنوز این ارتباط خودش معقول و اخلاقی نیست.
در جامعه فاسد، عضو فاسد لازم نمیبینه جلوی خودش رو بگیره و همه کارهایی که از نظر ما اخلاقی به نظر نمیرسه عرفا، قانونی هست. پس مقایسه درستی نمیشه داشت.
جامعه ما کاباره ای نداره! پس محل تخلیه اش کجاست؟! زور!!

بقبه حرفهای شما هم متاسفانه بازی با کلماته Smile
راه درست مشخص رو خدایی که ما رو خلق کرده، تبین کرده.
هرکس که میخواد بره جهنم اصلا مشکلی نیست از نظر من. Smile
مشکل از اونجایی شروع میشه که یک نفر بخواد جامعه رو به جهنم بکشونه.
طبیعتا جامعه ای که مردمش میخوان درست زندگی کنن نمیتونن دین و حکمش رو ندید بگیرن.
حالا هی دوستان بفرمایند دین اجباری نیست Smile
دین اجباری نیست بله. ولی راه همین هست. فقط همین!
بازار خودفروشی از آن کوی دیگر است Smile
میان ابرو بردارن میزنن چشم و کور میکنن
(۲۴/مرداد/۹۴ ۲۱:۰۸)#1Zero نوشته است: [ -> ]من منبعی در مورد این حرفتون پیدا نکردم، اگه لطف کنید لینکشو به من بدید.
در هر صورت افت آمار تجاوز در زمستان میتونه دلایل دیگه ای هم داشته باشه مثل اینکه مردم کمتر میرن بیرون تو هوای سرد.

ولی ایالات متحده یک وجب دو وجب نیستش که نصف یک قاره هست. پس اینجوری نمیشه نتیجه گرفت.
یکسری ایالتها هستن که تو کل سال سرد هستن، تو اونها چرا آمار تجاوز بالاست؟!

طبق آمار سال 2012 شهرهای ایالات مینه سوتا، آلاسکا و اوهایو بیشترین آمار تجاوز گزارش شده رو داشتن
شهرهای ایالات کالیفرنیا، فلوریدا و ویرجنیا پایینترین آمار رو در تجاوز داشتن.
مینه سوتا و آلاسکا که از سردترین ایالتها هستن فلوریدا و کالیفرنیا هم که لازم نیست بگم چه خبره توش!

یادمه تو یکی از این تالک شوهای معروف هم به این موضوع پرداخته شد که تو مناطق استوایی تجاوز بیشتره یا تو قطبها.

لعنت بر شیطان حقیقت رو عوض میکنه؟!

تموم شد، پس چادر و حجاب نمیتونه جلوی تحریک جنسی رو بگیره.

اولا اره لعنت بر شیطون حقیقتو عوض نکرده چون اصن اینکه چادر عامله تحریکه اصلا حقیقت نداره مگر اینکه چادری خودش یه بخواد که جلب توجه کناون خانمی که چادر بزنه حداقل دیگه اطمینان پیدا میکنه که اشتباهی از سوی خودش سر نزده و اون بیگناهه در ضمن چادر شاید نتونه جلویه نگاه نامحرم به چهره خانم هارو بگیره اما اجاجازه نمیده که بدن خانم چادری دیده بشه ویا به اون خانم دست درازی بشه چادری داریم تا چادری گاهی اوقات بعضی از خانمای چادری حرکاتی از خودشون نشون میدن که اونوقت هست که چادر زدن فایده ای نداره طبق گفته استاد شهید مطهری در این باره می‏فرماید:«حرکات و سکنات انسان گاهی زبان‏دار است. گاهی وضع لباس، راه رفتن، سخن گفتن زن معنا دار است و به زبانِ بی‏زبانی می‏گوید:دلت را به من بده، در آرزوی من باش، مرا تعقیب کن؛ گاهی بر عکس، با زبان بی‏زبانی می‏گوید:دست تعرّض از این حریم کوتاه اس وسلام

در رابطه با اون آمار هم من اونو از کتاب پرسش وپاسخ دانشجویی نقل کردم الان چون بهش دسترسی ندارم یکم شک دارم ولی فک کنم تو همین کتاب خوندم در ضمن من این مطلبو نگفتم که یه کشور غربی رو با ییه کشور اسلامی مقایسه کنم من میخواستم تاثیر پوشش رو با یه مثال نشون بدم
سلام
بریم تو لباس بعضی خانم ها!!!وجواب سوالهای سخت را از زبان خودشان بشنویم!!
1.داخل ماشین!

چرا روسریتون را در اوردین؟بهتر نیست بپوشین!
تو ماشین خودمم نباید راحت باشم! یکمی فکرتون را رها کنید تا کی میخوایین
گوشتون را از این چیزا پرکنید من تو عصر اطلاعت و تکنولوژی زندگی میکنم نه
عصربوق!! دیگه حجاب و.. کهنه شده و تو دنیا این چیزا مطرح نیست! تو کار مردم
دخالت نکنید مگه مردم باید اون طور زندگی کنن که شما میخوایین...!!!

2.داخل دانشگاه
خواهر این مانتوی شما نامناسبه لطف میکنید دیگه اینطور لباس نپوشین؟ و
آرایشتون اصلا مناسب دانشگاه نیست قبلاهم به شما تذکر دادیم حتی از
همکلاسیاتون آمدن اعتراض...!!
مانتو من هیچ مشکلی نداره شما عینکتو عوض کن.خدا زیبایی را دوست داره منم
می خوام زیبا باشم.هرکسی هم ناراحته کلاس نیاد مگه مشکل منه !همه همین
طور اند...روزگارچی شده که این بسیجیا ومذهبیا به من تذکرمیدن !!شما فکر خودت
باش وظاهر نمایی نکن!!!! پول دانشگاهو دمیدم هرطور دلم بخواد میام....!

3.جمع دوستانه
تو که این قدر بچه اهل درسی وعاقلی !!کسی جرائت نمی کنه بهت چپ نگاه
کنه...چرا اینطوری لباس میپوشی و به خیالت نیست!!
خب من از بچگی اینطور بزرگ شدم نمیدونستم روسری چیه!! این حرفانبود توخانواده وفامیل!
خب الان که میدونی روسری چیه ؟!دیگه عادت کردم نمیتونم !!سخته برام !میخوای
بشم انگشت نما توخانه وفامیل خداخودش می فهمه تو نگران من نباش!!!!

4.جشن عروسی
خانمها اینجا آقاییون ایستادن ،...با این وضعیت !برین داخل سریع تر ..
تو جشن عروسی هم نباید راحت باشیم اومدیم جشن لذت ببریم!
استغفرالله...خب لااقل حجابتون را درست کنید
توقع دارین لباس عزا بپوشیم چادر سیاه بکشیم تو سرمون...شما ناراحتین برین .مامشکلی نداریم!!!
آقای داماد چادر عروس خانم رو سر کنید مگه نمی بینید آقاییون اینجان
خیییییلی ممنون تو شادی ما شرکت کردین! اما تو روخدا یه امشبو بیخیال بشید،!
هزار شب که نمیشه ایشون عروس نمیشه که چادر سر کنه مردم هم نمیتونم بیرون کنم...!
خدا یه شبو میبخشه !سخت نگیرید...!!!بفرمایید از خودتون پذیرایی کنید! و....
____________________________________________________________________________________
باید دلایل را ریشه یابی کنیم.بعضی ها از پایه مشکل عقیدتی دارند وحجاب نداشتن یا بد حجاب بودن را آزادی می دانند.
افرادی قبلا باوراشان غلط بوده و خانواده بیشتر این زمینه را ایجاد کرده وبعدها هم
که کمی متوجه اشتباهاتشان می شوند برایشان سخت هست برگردند به حالت
متعالی ومی ترسند ازحرف و دید دیگرانی که جلوی آن ها قبلاطور دیگر ظاهر می شدند.
گروهی هم در محیط هایی مانند دانشگاه برای رفع نیاز عاطفی ونیاز به توجه
ومتمایز شدن نیاز به مطرح بودن وازدواج...دست به کارهایی از قبیل آرایش مو
وآرایش عجیب وغریب صورت ولباسای نامناسبی که (دخترمومن به زور جلوی برادر
وپدرش می پوشد)ولاک هزار رنگ و...وبلاهای دیگری که سرخودشان می آورندو در
نظرشان همیشه نتیجه بخش هست.!انکار نمی کنند مگر تا زمان پیری اعتراف به
بی فایده بودن و آسیب های این کارها می کنند.!
عده ایی هم معلوم نیست انگار با خدا سر وسری دارند(پناه برخدا)مومن اند واهل
رعایت!! شب عروسی انگار نه تنها از غصه بلکه از دین هم فارغ می شوند!!
بعضی از خانها هم که تاشوهرشان یا پدر سرکارهست ! با رنگ ولعاب بیرون می
آیند، شوهر که آمد،خانم می شود زن باحیایی که مثلش را شوهر تا به حال ندیده!!

برای چاره جویی باید متذکر باشیم با چند گروه مواجه هستیم ونمی توانیم یک
نسخه برای همه گروه ها بنویسیم. دلایل بدحجاب یا بی حجابی در این گروه ها
متفاوت است.آیا آسیب های همه این گروه ها از بد حجابی هم یکی است؟؟یا آن هم متفاوت است؟
کاربران ودوستان گرامی در مورد هر کدام از گروه های فوق چاره جویی
کنید؟ونظرات خوب خودتان را ارائه دهید.

(۲۵/مرداد/۹۴ ۱۷:۱۵)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]راه درست مشخص رو خدایی که ما رو خلق کرده، تبین کرده.
خدای کی؟
من هی میگم تکلیف اونی که خدا و اسلام رو قبول نداره چیه باز میگید خدا گفته.
برای بار چندم بگم که این دست استدلالها فقط برای افراد داخل دایره ی اعتقاد کاربرد داره؟!

(۲۵/مرداد/۹۴ ۱۷:۱۵)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]هرکس که میخواد بره جهنم اصلا مشکلی نیست از نظر من. Smile
مشکل از اونجایی شروع میشه که یک نفر بخواد جامعه رو به جهنم بکشونه.
هرکسی هم که بخواد بره بهشت مشکلی نیست.
مشکل از اونجایی شروع میشه که یک نفر بخواد بقیه رو به زور خرکش کنه با خودش ببره بهشت!
(بازی با کلمات نیست ها، میخوام نشون بدم کجای این استدلال میلنگه Wink )

داخل پرانتز:
عده ای از دوستان هم هستن که یک ترس شدید از حقیقت دارن! Alethephobia میگن بهش فکر کنم.
حقیقت اینه که طرز تفکر جوونای ما عوض شده، لباس پوشیدنشون عوض شده، حرف زدنشون عوض شده، خواسته هاشون عوض شده. آرمان هاشون عوض شده. 50 سال دیگه همه ی اینها دوباره تو نسل بعدی عوض میشه، 50 سال بعدش دوباره عوض میشه و این داستان ادامه داره. چرا یه عده هستن که نمیخوان این حقیقت رو قبول کنن، کسی هم نمیتونه تغییری تو این مسیر ایجاد کنه پس بهتره باهاش کنار بیایم.

یه حقیقت دیگه هم که لازم میدونم بیانش کنم اینه که، باور کنید اعتقادات آدمهای دیگه لزوما نباید مثل شما باشه.
اون کاری که به شما حس خوبی میده لزوما برای نفر مقابلتون اون حس خوب رو نداره. طرف شاید بدش بیاد اصلا، باور کنید.
اون لباسی که پوشیدنش برای شما خوشاینده (چه مرد چه زن) برای یکی دیگه ممکنه نباشه.
پس لطفا احساسات شخصی رو مبنای تصمیم گیری تو موقعیت های اجتماعی نکنید، جواب نمیده.

(۲۵/مرداد/۹۴ ۱۷:۱۵)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]طبیعتا جامعه ای که مردمش میخوان درست زندگی کنن نمیتونن دین و حکمش رو ندید بگیرن.

جامعه خودش عقل داره تصمیم میگیره چه راهی رو انتخاب کنه. الانم دو حالت داره...
یا وضعیت حجاب جامعه خوبه که دیگه دلیلی وجود نداره که بخواید نقد کنید وضعیت رو و ناراحتی خودتون رو نشون بدید.
یا وضعیت خوب نیست که نشون میده جامعه چه راهی رو انتخاب کرده، به زور هم نمیشه عوضش کرد.

بین خودمون هم باشه قانون در جامعه اگه اکثریت پشتش نباشن کشکه! پس نگید قانون رو اکثریت انتخاب نمیکنن.
همین الان اگه ی همه ی مردم تصمیم بگیرن یه قانون رو زیر پا بزارن قانون چه غلطی میتونه بکنه؟
برای مثال کاپیتولاسیون قانون بود، شما بهتر میدونی تهش چی شد.

and Biggest Paradox of all Time Award Goes to
(۲۵/مرداد/۹۴ ۱۷:۱۵)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]حالا هی دوستان بفرمایند دین اجباری نیست Smile
دین اجباری نیست بله. ولی راه همین هست. فقط همین!
Rose

ولی خارج از شوخی، خیلی دوستانه بگم راه رو شما مشخص نمی کنید، قاضی دنیا نشید.
هرکسی راه زندگیش رو خودش انتخاب میکنه، عواقبش هم پای خودشه، قشنگی زندگی هم به همینه.
به جرات هم میتوم بگم احدی نمیتونه جلوی این رو بگیره.

(۲۵/مرداد/۹۴ ۱۷:۱۵)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]بازار خودفروشی از آن کوی دیگر است Smile
خواهشا اگه چیزی میخواید بگید بی پرده بگید که طرف دوچار سوءتفاهم نشه تا چیزی بگه که بعدش بفهمه اشتباه کرده Wink
سلام.
ببینید باز تاپیک منحرف شد رفت!!!!!!!
من خودمم از این تیپ های عجیب غریب خوشم نمیاد.
موافق بی حجابی هم نیستم.ولی این روش اشتباهه!!!!!
مثلا یه کارمند بابت زحمتی که داره توی محل کارش میکشه حقوق میگیره بعد این چه ربطی به حجاب داره که از حقوقش کسر کنن؟؟
یا مثلا بعضیا به شوخی میگفتن که میخوان با این جریمه گرفتن ها کسب درآمد کنن.!!!!
آقای عمار آمار رسمی خود مسئولین میگفت حدودا چند میلیون نفر تا حالا از گشت ارشاد تذکر گرفتن....اگه اشتباه نکنم!
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
آدرس های مرجع