اگر بخوایم واقع گرایانه به این قضیه نگاه کنیم اکثر افراد به دنبال ظهور هستن نه خود امام زمان ... در واقع شاید بشه گفت که اکثر ما چشم انتظار اون مدینه فاضله پس از ظهور و غلبه حق بر باطل هستیم که البته خود این موضوع هم ذاتا بد نیست ولی میتونه در شرایط سخت و خاص انحرافاتی در ما به وجود بیاره (مثل همون قضیه خریدن یاران امام حسن و کوفیان با طلا)
عده ی واقعا کمی هستن که ظهور حضرت رو برای وجود خود ایشون میخوان و رسیدن به چنین سطحی واقعا مشکل و البته پر فضیلت هست
با سلام به دوستان.
سوال بسیار زیبا و بجایی است.
در روایات آمده خود حضرت هم از زمان ظهور خبر ندارند و همچنین خودشان هم از منتظران ظهور هستند.
حضرت هم مثل ما انسان است و وعده های الهی که با ظهور محقق می شه شامل حال ایشان هم می شه:
- جنگ خیر و شر و به هلاکت رسیدن شیطان لعین رجیم که منجر به برچیده شدن بساط کفر و گناه می شه.
- برپایی جکومت عدل جهانی
- و بعد از اون محقق شدن وعده قیامت و معاد که در طول تاریخ بر زبان تمام انبیا جاری بوده.
جواب من به این سوال اینه: هدف از ظهور، ظاهر شدن امام غائب در بین عام نیست، بلکه تحقق یافتن وعده های الهی هم برای ما و هم امام زمان است و از آنجا که تمام این اتفاقات و وعده ها جز با قدرت و خواست خداوند محقق نخواهند شد، بنابراین ما و امام مون از منتظران "ظهور" هستیم.
[/b]
در ثانی وقتی ما طوری زندگی کنیم که در برابر خدا سرافکنده نباشیم مطمئنا با ظهور حضرت نزد ایشان هم سرافکنده نخواهیم بود.
.
چون که صد آمد نود هم پیش ماست . . .
..
الهم عجل لولیک الفرج
بنده بارها این سوالو از خودم پرسیدم که واقعا کدومشو میخوام
راستش وقتی به امام زمان ودیدن ایشون ورهایی شدنشون از غربت فکر میکنم یه اشتیاق دارم براش
وقتی هم که به جامعه ی بعد از ظهور فکر میکنم یه اشتیاق دارم براش واقعا عالیه جامعه ای بدون هیچ ظلم وتباهی که به سمت عدل الهی پیش میره مدینه فاضله ای که همه مردم آرزوشو دارن
اما همه اینا به این معنا نیست که من ظهور رو از دیدن امام زمان بیشتر میپسندم یا بهای بیشتری بهش میدم نه مسلما امام زمان ارزششون از همه چیز بیشتره حتی اگه بیاد دنیا هیچ تغییری هم نکنه برای ما کافیه

سلام.
سه هفته پیش بود یه اتفاق بدی افتاد!(شخصی نه) خیلی ناراحت شدم!گفتم آقا کی می آیی ...
بعدش رفتم تو فکر که هدفم از ظهور و گفتن این جمله چیه؟ نتونستم جواب خودمو بدم!فقط سکوت...
با دیدن این تاپیک فهمیدم هدفم چیه!
.
.
.
.
مثنوی نه ، غزلی نه ، نه قصيده آقا
مصرع از درس وفا چيست برايم بنويس
دست من را تو نگيری به زمين می افتم...
آقا سید ابراهیم گرامی خدا خیرت بده.
ظهور یعنی امام زمان سید جان.
سید خدا بیامرز دستش درد نکنه بچه خوبی بود
الان نیست از دست رفته
ولی سوال خوبی پرسیده و نَجا
با توجه به اینکه من اگر نظر ندم نمیشه نظرمو میگم
ظهور فقط اتفاقات و هیجاناتش نیست
یه تحول بزرگه در حد قیامت
شرط درک کردن حضرت ورود به این دوران زمانیه
یعنی قبلش نمیشه
لازم و ملزومن (چه باکلاس)
ولی درسته ... برای اکثر ماها اون رخدادها جذابه
چون مهمترین اتفاق تاریخه که البته شیرینه
بعد از چند هزار سال سربالایی همه میفتیم تو سرازیری
مشکلات و این مسائل نه تنها حل میشن بلکه چشم آدم باز میشه به حقیقت
و اینایی که میگم اشانتیونه
اصل کاری چیز دیگس ... تا نخوری ندانی
بقیه ارسالا رو نخوندم چون وقتش نبود شایستی تکراری گفته باشم
ما همچنان برای گروه نیرو بصورت نیمه وقت و تمام وقت بدون حقوق و مزایا جذب میکنیم....منتظریم