|
امام زمان را میخواهیم یا ظهور؟؟؟؟؟!!!!!!!!
|
|
۱۱:۰۴, ۲۱/شهریور/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/شهریور/۹۴ ۱۱:۰۵ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
مسئله بسیار مهم و ظریفی است. حقیقتا ما دنبال خود حضرت و یا به دنبال هیجانات اتفاقات ظهور و خوشی های بعد از آن هستیم. تلقی شما چیست؟ اصلا میتوان به این دو موضوع افتراقی قائل شد یا خیر؟ سخن در این مورد بسیار است. دوستان بفرمایند تا ادامه دهیم.
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۰۸, ۲۱/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
اگر بخوایم واقع گرایانه به این قضیه نگاه کنیم اکثر افراد به دنبال ظهور هستن نه خود امام زمان ... در واقع شاید بشه گفت که اکثر ما چشم انتظار اون مدینه فاضله پس از ظهور و غلبه حق بر باطل هستیم که البته خود این موضوع هم ذاتا بد نیست ولی میتونه در شرایط سخت و خاص انحرافاتی در ما به وجود بیاره (مثل همون قضیه خریدن یاران امام حسن و کوفیان با طلا)
عده ی واقعا کمی هستن که ظهور حضرت رو برای وجود خود ایشون میخوان و رسیدن به چنین سطحی واقعا مشکل و البته پر فضیلت هست |
|||
|
|
۱۸:۳۵, ۲۱/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
با سلام به دوستان.
سوال بسیار زیبا و بجایی است. در روایات آمده خود حضرت هم از زمان ظهور خبر ندارند و همچنین خودشان هم از منتظران ظهور هستند. حضرت هم مثل ما انسان است و وعده های الهی که با ظهور محقق می شه شامل حال ایشان هم می شه: - جنگ خیر و شر و به هلاکت رسیدن شیطان لعین رجیم که منجر به برچیده شدن بساط کفر و گناه می شه. - برپایی جکومت عدل جهانی - و بعد از اون محقق شدن وعده قیامت و معاد که در طول تاریخ بر زبان تمام انبیا جاری بوده. جواب من به این سوال اینه: هدف از ظهور، ظاهر شدن امام غائب در بین عام نیست، بلکه تحقق یافتن وعده های الهی هم برای ما و هم امام زمان است و از آنجا که تمام این اتفاقات و وعده ها جز با قدرت و خواست خداوند محقق نخواهند شد، بنابراین ما و امام مون از منتظران "ظهور" هستیم. [/b] در ثانی وقتی ما طوری زندگی کنیم که در برابر خدا سرافکنده نباشیم مطمئنا با ظهور حضرت نزد ایشان هم سرافکنده نخواهیم بود. |
|||
|
|
۲۰:۴۹, ۲۱/شهریور/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/شهریور/۹۴ ۲۰:۵۳ توسط ماحی.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۲۱/شهریور/۹۴ ۱۸:۳۵)غریب نوشته است: با سلام به دوستان.سلام حضرت مثل ما انسان هست ولی انسان معصوم وکامل موقعیتش از هر جهت باما فرق داره والاترین نعمت عصر ظهور که در واقع سرچشمه دیگر نعمات و وعده ها هست وجود مبارک امام عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف)هست وجود انسان کامل ومعصوم که بر جان ومال بندگان نبست به خودشان ولایت داردوبر آن شایسته تر است انتظار حضرت با انتظار ما فرق بسیاری داردمادر انتظار آن یگانه گوهر هستی هستیم و ایشان به انتظار انجام ماموریت و امرو رسالت الهی هستند انتظار حقیقی ما به معنای تلاش ما برای خودسازی فردی واجتماعی هست ودعابرای سلامتی وفرج حضرت... ایشان در همین زمان انتظار ظهور را کشیدن امر بندگان راهم در دست دارند ودر پس پرده غیبت به امور بندگان رسیدگی می کنند انتظار ما کجا وانتظار ایشان کجا! |
|||
|
|
۲۲:۱۵, ۲۱/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
. چون که صد آمد نود هم پیش ماست . . . .. الهم عجل لولیک الفرج
|
|||
|
|
۲۲:۴۴, ۲۱/شهریور/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/شهریور/۹۴ ۲۲:۴۹ توسط قلب.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۲۱/شهریور/۹۴ ۱۸:۳۵)غریب نوشته است: با سلام به دوستان.سلام اين حرف از اساس دارای اشکال است به دلایل زیر مطالبی درباره علم غیب 1_ آیا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) وقت ظهور را میدانند؟ کلیک کنید 2_داستان حضرت خضر در قرآن http://ilafweb.com/?p=381 3_ کلیک کنید 4_ متن آیت الکرسی بسم الله الرحمن الرحیماللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَلاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِمَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالأَرْضَ وَلاَ یَؤُودُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُلاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَیُؤْمِن بِاللّهِفَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَىَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌاللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْأَوْلِیَآؤُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ [b] ترجمه آیه الکرسی به فارسی خداست که معبودى جز او نیست زنده و برپادارنده است نه خوابى سبک او را فرو مىگیرد و نه خوابى گران آنچه در آسمانها و آنچه در زمین است از آن اوست کیست آن کس که جز به اذن او در پیشگاهش شفاعت کند آنچه در پیش روى آنان و آنچه در پشتسرشان است مىداند و به چیزى از علم او جز به آنچه بخواهد احاطه نمىیابند کرسى او آسمانها و زمین را در بر گرفته و نگهدارى آنها بر او دشوار نیست و اوست والاى بزرگ. در دین هیچ اجبارى نیست و راه از بیراهه بخوبى آشکار شده است پس هر کس به طاغوت کفر ورزد و به خدا ایمان آورد به یقین به دستاویزى استوار که آن را گسستن نیست چنگ زده است و خداوند شنواى داناست. خداوند سرور کسانى است که ایمان آوردهاند آنان را از تاریکیها به سوى روشنایى به در مىبرد و[لى] کسانى که کفر ورزیدهاند سرورانشان [همان عصیانگران=] طاغوتند که آنان را از روشنایى به سوى تاریکیها به در مىبرند آنان اهل آتشند که خود در آن جاودانند. «وَ لا یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِنْ عِلْمِهِ»؛ به چیزى از دانش او احاطه ندارند. مقصود از کلمه «علم» در اینجا «معلوم» است یعنى به معلومات او احاطه ندارند. «إِلَّا بِما شاءَ»؛ مگر آنچه را که خود او بخواهد که دیگران بدانند و آنان را آگاه کند. منبع [font=Tahoma][/font] |
|||
|
|
۸:۲۷, ۲۲/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
بنده بارها این سوالو از خودم پرسیدم که واقعا کدومشو میخوام
راستش وقتی به امام زمان ودیدن ایشون ورهایی شدنشون از غربت فکر میکنم یه اشتیاق دارم براش وقتی هم که به جامعه ی بعد از ظهور فکر میکنم یه اشتیاق دارم براش واقعا عالیه جامعه ای بدون هیچ ظلم وتباهی که به سمت عدل الهی پیش میره مدینه فاضله ای که همه مردم آرزوشو دارن اما همه اینا به این معنا نیست که من ظهور رو از دیدن امام زمان بیشتر میپسندم یا بهای بیشتری بهش میدم نه مسلما امام زمان ارزششون از همه چیز بیشتره حتی اگه بیاد دنیا هیچ تغییری هم نکنه برای ما کافیه
|
|||
|
|
۱۷:۲۹, ۲۲/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
سلام.
سه هفته پیش بود یه اتفاق بدی افتاد!(شخصی نه) خیلی ناراحت شدم!گفتم آقا کی می آیی ... بعدش رفتم تو فکر که هدفم از ظهور و گفتن این جمله چیه؟ نتونستم جواب خودمو بدم!فقط سکوت... با دیدن این تاپیک فهمیدم هدفم چیه! . . . . مثنوی نه ، غزلی نه ، نه قصيده آقا مصرع از درس وفا چيست برايم بنويس دست من را تو نگيری به زمين می افتم... **** آقا سید ابراهیم گرامی خدا خیرت بده. |
|||
|
|
۱۷:۳۵, ۲۲/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
ظهور یعنی امام زمان سید جان.
|
|||
|
|
۱۷:۵۰, ۲۲/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
سید خدا بیامرز دستش درد نکنه بچه خوبی بود
الان نیست از دست رفته ولی سوال خوبی پرسیده و نَجا ![]() با توجه به اینکه من اگر نظر ندم نمیشه نظرمو میگم ظهور فقط اتفاقات و هیجاناتش نیست یه تحول بزرگه در حد قیامت شرط درک کردن حضرت ورود به این دوران زمانیه یعنی قبلش نمیشه لازم و ملزومن (چه باکلاس) ولی درسته ... برای اکثر ماها اون رخدادها جذابه چون مهمترین اتفاق تاریخه که البته شیرینه بعد از چند هزار سال سربالایی همه میفتیم تو سرازیری مشکلات و این مسائل نه تنها حل میشن بلکه چشم آدم باز میشه به حقیقت و اینایی که میگم اشانتیونه اصل کاری چیز دیگس ... تا نخوری ندانی بقیه ارسالا رو نخوندم چون وقتش نبود شایستی تکراری گفته باشم ما همچنان برای گروه نیرو بصورت نیمه وقت و تمام وقت بدون حقوق و مزایا جذب میکنیم....منتظریم |
|||
|
|
۱۷:۵۰, ۲۲/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
(۲۲/شهریور/۹۴ ۱۷:۳۵)سدرة المنتهی نوشته است: ظهور یعنی امام زمان سید جان. سدره المنتهی عزیز، عرض بنده نیز همین است. یعنی نکته سنجی روی این مساله که آقا امام زمان منحصر به ظهور نیست. منطقی اش را اگر بخواهم عرض کنم: رابطه عموم و خصوص مطلق است. ادبیاتی اش هم که خانم بامداد گرامی به خوبی فرمودند. برادر عزیزم، خیلی ها آنقدر که به نشانه های ظهور و شاید هیجانات آن دل بسته اند، به شخص و وجود امام حی، امام مهدی، دلبسته نیستند. آنقدر که گویی مولایمان زمان ظهور متولد می شوند.. حرف بنده این است که اگر ظهور میخواهیم، ابتدا بدانیم که همین الان، همین الان که این مطالب تایپ می شود آن امام همام زنده و حاضر هستند...همین
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| زمان ظهور نزدیک است | kian2137 | 7 | 2,731 |
۸/فروردین/۹۶ ۷:۱۰ آخرین ارسال: سدرة المنتهی |
|
| تا رسیدن به محضر امام زمان : شناخت مادر امام | مصباح | 5 | 3,033 |
۳/اسفند/۹۴ ۱۱:۲۹ آخرین ارسال: مصباح |
|
| چرا انقلاب ایران به ظهور امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) نپیوست؟ | مرهم | 19 | 6,751 |
۲۷/آبان/۹۳ ۷:۵۶ آخرین ارسال: antares |
|
| (A+)صفتی که تمام یاران امام زمان دارند و صفتی که هیچ یک از یاران امام زمان ندارند!!!!!!!! | علی 110 | 4 | 21,744 |
۲۴/آبان/۹۳ ۹:۴۵ آخرین ارسال: راوی110 |
|
| امام زمان عليه السلام در زمان غیبت از ما چه چیزی خواسته اند؟ | aboutorab | 0 | 1,812 |
۲۰/تیر/۹۳ ۲۳:۲۹ آخرین ارسال: aboutorab |
|
| آیت الکرسی، تعیین کننده ی شرط ظهور امام زمان!!!!!!! | علی 110 | 12 | 18,567 |
۱۱/تیر/۹۳ ۱۴:۵۱ آخرین ارسال: aboutorab |
|
| زمان ظهور نزدیک شده ؟ | میرزا احمد | 15 | 7,499 |
۳/تیر/۹۳ ۲۰:۲۲ آخرین ارسال: انتصـار |
|