نقل قول:برده داری جزء اسلام است اما من این عمل را در زمان فعلی انکار میکنم
بله
اصلا قانونمند کردن برده داری رو اولین بار اسلام مطرح کرد
جالبه ک برده ها استقبال کردن از این ماجرا، بعد شماها الان معترضید

نمیدونم چقدر درباره برده داری میدونین یا نه، اما
کرامت انسانی بخشیدن ب کسی در زمانی ک با اونها مثل حیوان، بلکه بدتر، رفتار میشد، یکی از ویژگی های مهمیه ک فقط اسلام این رو داره
موضوه برده داری جاش اینجا نیست، الان هم دوران برده داری ب اون شکل تموم شده، پس موضوعش رو تموم کنیم
درباره خود تاپیک اگه بخوایم صحبت کنیم،
فارق از اینکه من واقعا نمیدونم کی الان داره با کنایه صحبت میکنه، کی رک و پوست کنده حرفش رو میزنه

، بگم ک :
"لا اکراه فی الدین "
در پذیرش اصول دین، هیییچ اکراه و اجباری وجود نداره
اصول دین رو اگه کسی با عقل و منطق و استدلال و برهان عقلی خودش نپذیره و نتونه بهشون برسه، دینش ایراد داره!
یعنی شمایی ک خدا بهتون لطف کرده و در کشور مسلمون و در خانواده مسلمون متولد شدین و درباره دینتون شناختی ندارین و صرفا یک سری "باید و نباید" رو اجرا میکنین بدون اینکه بدونید "چرا"
با من نوعی ک توی ی خانواده ی یهودی متولد شدم و آیین اونها رو پیاده میکنم، بدون اینکه بدونم "چرا" برابری میکنه
تفاوتش اینجاست ک شما روزیتون شده، توی مسیر درست متولد بشید و اعمالتون (اعمال اسلامی)بصورت ناخودآگاه درست باشه
اما این روزی من نشده
پس در اصول دین، باااااید تحقیق کرد و استدلال آورد
دوتا نکته هم مد نظر داشته باشید :
1) لا یکلف الله الا وسعها
2)ی سری ها گوشهاشونو میگیرن تا نشنون، چشم هاشونو میبندن تا نبینن ... جزء این دسته نباشیم
حالا وقتی اصول دینت رو انتخاب کردی، بااااید فروع دین رو تقلید کنی
این تقلید کردن هیچ منافاتی با عقل و استدلال و برهان نداره
یعنی مثلا من میگم :
دیه زن، نصف مرد ؟!!!
ارث زن ؟!!
حجاب زن ؟!!
برده داری؟!!
اعدام مرتد؟!!
الرِّجَالُ قَوَّامُونَ عَلَى النِّسَاء؟!
وَاضْرِبُوهُنَّ؟!
عقل من طبق داده هایی ک الان داره، میگه این حرف اشتباهه
اما این ، یکی از دستورات دینیه ک با عقل و منطقم قبول کردم، متن صریحشه ...
نمیتونم ردش کنم، اما میتونم درباره درستی یا نادرستی اون تحقیق کنم

بالاخره قرآن، چیزیه ک وحیه
عقل من، چیزیه ک امروز ی چیزی رو میگه، فردا داده و اطلاعات جدید بهش میرسه، نظر قبلیشو نقض میکنه ...
اینو میگم، میدونم میشه روش مانور منفی داد، اما باید گفته بشه :
این اسلامی ک الان هست و دارن تبلیغ میکنن، با اصل اسلام خیلییی تفاوت داره
وقتی حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ظهور کنن، "اسلام" رو میارن، اما من ِ مسلمون فکر میکنم دین جدیده ... از بس با آموخته های من متفاوته