تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: فقط به عشق مولا
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
وحدت
حول محور ولایت
علی بن ابیطالب علیه السلام
[تصویر: www.roozgozar.com-2078.gif]
[تصویر: ghadir93.jpg]
سلام و عرض ادب خدمت همه اساتید و سروران و بزرگواران و دوستان و برادران و خواهران دینی
طاعات و عبادات همه قبول
[تصویر: www.roozgozar.com-2078.gif]
آرزوی موفقیت و سلامتی برای همه مخصوصا شیعیان و محبان و منتظران دارم
[تصویر: 36703_K10R0NX6_pic.JPG]
لطفا این تایپک را با عرض ارادت خود نسبت به پدر مظلوم و غریب مان حضرت علی علیه السلام
و همچنین پدر غریب و مهربان حضرت بقیه الله الاعظم (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
مزیّن فرمایید
[تصویر: 1389951155.gif]
[تصویر: flower_084.gif]
خیر و سعادت و سلامت دنیا و آخرت نصیب شما و خانواده های محترمتان باد ان شاءالله
یا علی (علیه السلام)

روحی فداک...
[تصویر: -امت-415x260.jpg]

پدران این امت چه کسانی هستند؟!
حضرت رسول (صلوات الله علیه) میفرمایند: من و علی، پدران این امتیم…
سعادت بزرگیست که پدرمان علی(علیه السلام) و پدربزرگمان پیامبر رحمت است؛
[تصویر: t2(3).jpg]
عيد غدير، روز عبوديت و تسليم در برابر حق، و خروج از فرعونيت نفس اماره، و انداختن ريسمان ذُلِّ رِقيَْت‏ حضرت سبحان است، و اقرار و اعتراف به يگانه خاصّه از خواصّ درگاه با عظمت او، و قدم در صراط مستقيم ايقان نهادن، و گام استوار و راستين در ترك تجاملات نمودن، و بدون شائبه و تعارف به حق و حقيقت و واقعيت در آمدن، و از زمره بهائم خارج شدن، و به صف انسان پيوستن است.
عيد غدير، نداى حضرت قدّوس و سبّوح را: به حصر ولايت در قرآن كريم به
أَيُّهَا الرَّسُولُ بَلِّغْ
[/b]
پاسخ صحيح دادن، و گفتار حضرت پيامبر اعظمش را به:
مَنْ كُنْتُ مَولاَهُ فَعَلِيُّ مَوْلاَهُ
با جان و دل پذيرفتن، و در تحت دعاى
اللَّهُمَّ وَالِ مَنْ وَالاَهُ
قرار گرفتن، و از نفرين خانمان سوز
وَ عَادِ مَنْ عَادَاهُ
بيرون شدن، و استقبال از [b]
وَنْصُرْ مَنْ نَصَرَهُ، و استدبار از وَ اخذلْ مَنْ خَذَلَهُ
نمودن است.
«بسم الله»

Heartالْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَةِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّةِ المعصومین عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ
Heart

[تصویر: abipic.comaban91810.jpg]
هرچند از نظر برخی از کاربران گرامی تالار، ما سید نیستیم، ولی دیگه ببخشید جسارت کردم و واردتاپیک شدم، پیشاپیش این عید عظیم و عزیز را خدمت همه برادران عزیز و خواهران محترمم تبریک و شاد باش عرض میکنم.
چهل پند حضرت علی (علیه السلام)

[تصویر: 1.jpg]

ادب درکلام - تقدم برسلام - راستی درگفتار - پرهیزازخشم
تأمل درجواب - شکربرنعمت - خدمت به خلق
تفکردرامور - وفای بعهد - نظافت درپوشش
مصاحبت بانیکان - اکرام به مهمان - شفقت بامردم
خوشروییباعیال-اندازه درمعاش - قصوردرشهوت
احترام به والدین -دادرسی درقضا - توکل درامور
ایثاربرمساکین - عفوباقدرت -اجتناب ازغیبت
دلجویی ازغریبان - سعی دراخلاص - امداد برمظلوم
جوانمردی بامغلوب -عیادت مریض -ملایمت باجهال
مخالفت بانفس - تعطیل درانتقام - کناره جویی ازبخل
پایداری درحوادث -عطادرمقام -اصراردرطاعت
سرعت درخیر - نوازش برایتام - استقامت درکار
نصرت برجهاد - دوری ازکبر -
صبر در مصایب
[/b]

(۲۲/شهریور/۹۴ ۱۱:۴۷)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]هرچند از نظر برخی از کاربران گرامی تالار، ما سید نیستیم، ولی دیگه ببخشید جسارت کردم و واردتاپیک شدم، پیشاپیش این عید عظیم و عزیز را خدمت همه برادران عزیز و خواهران محترمم تبریک و شاد باش عرض میکنم.

سلام سید بزرگوار
این تایپک مخصوص فرزندان علی و فاطمه علهم السلام هست نه سادات شناسنامه ای
همه محبان و شیعیان و منتظران از فرزندان این دو معصومند بنا به فرموده خود معصوم عیه السلام
برخی مومن و مومنه و باایمان و برخی مثل حقیر عاصی و روسیاه
پس فرزندان مادرسیلی خورده و پدر مظلوم فرزند و فرزندان آن حضراتند .

سلامت باشید
یا علی علیه السلام

بسم الله الرحمن الرحيم
هذا ما اوصت به فاطمة(سلام الله عليها) بنت رسول الله(صلي الله عليه و آله)اوصت و هي تشهد أن لا إله إلا الله و أن محمد(صلي الله عليه و آله) عبده و رسوله و ان الجنة حق و النار حق و ان الساعة آتية لاريب فيها و ان الله يبعث من في القبور يا علي! انا فاطمة(سلام الله عليها) بنت محمد(صلي الله عليه و آله) زوجني الله منك لاكون لك في الدنيا و الآخرة انت أولي بي من غيري حنطني غسلني كفني باليل و صل علي و ادفني باليل و لا تعلم احدا و استودعك الله و اقرء علي ولدي السلام الي يوم القيامة .

به نام خداوند بخشنده مهربان
اين وصيت نامه فاطمه(سلام الله عليها) دختر رسول(صلي الله عليه و آله) خداست، در حالي كه وصيت مي كند كه شهادت مي دهم، خدايي جز خداي يگانه نيست و محمد(صلي الله عليه و آله) بنده و پيامبر اوست و بهشت حق است و آتش جهنم حق است و روز قيامت فرا خواهد رسيد، شكي در آن نيست و خداوند مردگان را زنده وارد محشر مي كند. اي علي! من فاطمه(سلام الله عليها) دختر محمد(صلي الله عليه و آله) هستم، خدا مرا به ازدواج تو درآورد، تا در دنيا و آخرت براي تو باشم. تو از ديگران بر من سزاوارتري، حنوط و غسل و كفن كردن مرا در شب به انجام رسان و شب بر من نماز بگزار و شب مرا دفن كن و هيچ كسي را اطلاع نده! تو را به خدا مي سپارم و بر فرزندانم تا روز قيامت سلام و درود مي فرستم .

مگر غیر از اینه که پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و حضرت علی (علیه السلام) پدر مایند؟
سلام
دوستان این هم تقدیم به بزرگوارن که یکم بیشتر از پدر هم هست و سوای این حدیث يا علي أنا وأنت أبوا هذه الأمة ، کلام رو فراتر رفته و تکلیف رو هم مشخص کرده.
این حدیث با همین مضمون ولی با عبارات دیگر :

قول الرسول (صلى الله عليه وآله): (حق علي على المسلمين حق الوالد على ولده) (المناقب للخوارزمي : 310 الرقم 306 , فرائد السمطين 1/296 الرقم 234).

قول الرسول (صلى الله عليه وآله): (يا علي , حقك على المسلمين كحق الوالد على ولده) (المناقب لابن المغازلي : 47 الرقم 70).

قول رسول الله (صلى الله عليه وآله): (حق علي على هذه الأمة كحقّ الوالد على ولده) (كنوز الحقائق للمناوي : 69 , الفردوس للديلمي 2/132 الرقم 2674 , فرائد السمطين 1/297 الرقم 235 . تاریخ دمشق /الرقم 44442).

دیگه ببخشین سواد ما بیشتر از این راه نمیده ، حلال کنید.
[تصویر: ya_ali01.gif]
بسم الله الرحمن الرحیم
یاعلی جان
ماراسفارش کن به دل بندت
HeartحسینHeart
[تصویر: Ghader3.jpg]
از خصائص مولايم "

* حضرت علي عليه السلام نخستين مسلمان و نمازگذار
*حضرت علي عليه السلام ولي مومنان (حديث غدير )
*حضرت علي عليه السلام محبوب ترين آفريده هاي خداوند تبارك و تعالي
*حضرت علي عليه السلام به منزله هارون براي پيامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)(حديث منزلت)
*حضرت علي عليه السلام محبوب خدا و رسول (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) ( حديث رايه)
*حضرت علي عليه السلام از اهل بيت رسول (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) (حديث كساء)
*حضرت علي عليه السلام و همراهي جبرائيل و ميكائيل با ايشان
*حضرت علي عليه السلام آمرزيده است ( دعايي كه پيامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به امام علي (علیه السلام) ياد داده است )
*حضرت علي عليه السلام دلش به ايمان توسط خدا آزموده شد
*حضرت علي عليه السلام دلش را خدا هدايت و زبانش را بر حق استوار نمود
*حضرت علي عليه السلام و مستجاب شدن دعاي پيغمبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) در حق ايشان
*حضرت علي عليه السلام و بسته شدن تمام درب ها به جز درب خانه ايشان
*حضرت علي عليه السلام و خارج شدن تمام افراد از نزد پيامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به خاطر ورود وجود نازنينش آنهم به دستور خداوند
*حضرت علي عليه السلام به منزله هارون براي پيامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)
*حضرت علي عليه السلام از پيامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و پيامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) ازحضرت علي عليه السلام
*حضرت علي عليه السلام برادر و وارث رسول (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)
*حضرت علي عليه السلام جان پيامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)
* حضرت علي عليه السلام برگزيده و امين پيامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)
*حضرت علي عليه السلام و خلوت پيامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)
*حضرت علي عليه السلام بر شانه پيامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)
*حضرت علي عليه السلام همسر فاطمه (سلام الله علیها) سرور بانوان بهشت
*حضرت علي عليه السلام موجب تخفيف امت رسول (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)
*حضرت علي عليه السلام و خواسته پيامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) (كه هر چه را براي خود خواست براي ايشان نيز هم خواست)
*حضرت علي عليه السلام و دعاي پيامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) براي دفع سرما و گرما از ايشان
*حضرت علي عليه السلام كه قاتلش از نگون بخت ترين مردم است
*حضرت علي عليه السلام نزديك ترين مردم به رسول (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)
*حضرت علي عليه السلام آخرين فرد با رسول (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) پيش از رحلت
*حضرت علي عليه السلام و نبرد هاي ايشان بر اساس تأويل قرآن
*حضرت علي عليه السلام كه يارانش نزديك ترين و سزاوارترين به حق اند
*حضرت علي عليه السلام كه از ويژگي ايشان نبرد با مارقين (خوارج)
*حضرت علي عليه السلام و.........

[تصویر: 1_0002.gif]
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع