(۳/مهر/۹۴ ۱۷:۳۸)Yaser_h2011 نوشته است: [ -> ]من همیشه از یه موضوع عصبی ام
چراااااااا این مسلمانااااا از روی مردم رد میشدن؟؟؟
آخه چه وضعشه؟؟؟
آبروی هر چی آدمه بردن
وقتی یکی میوفته مردم از روش رو میشن... مگه چشم ندارن مگه عقل ندارن پس چرا از روی هم رد میشن !!! مگه جون بقیه مهم نیست؟؟؟؟
چرا همه اش این رمی جمرات باید کشته بده؟؟؟؟ چرا مسلمانا به هم رحم نمیکنن!
من هی میگم نیام بیداری و جواب ندم انگار نمیشه
یبار مدرسه ما رو برد یه مراسمی که چندتا مدرسه دیگه هم اومده بودن و جمعیت زیادی بود.بعد برای خروج وارد یه کوچه شدیم و بخاطر بی تدبیری مسئولین برگزاری،جمعیت بعد اون کوچه وارد کوچه خیلی باریکتری شد.واقعا وحشتناک بود.هیچ کس قصد نداشت کسی رو هول بده اما چون از پشت جمعیت وارد میشد هر ادمی به اندازه یه اپسیلون که اصلا قابل حس نبود به جلویی نیرو وارد میکرد،برایند نیرو به ردیف صدم اندازه یه هول با نیروی زیاد بود که وقتی بهت وارد میشه نمیتونی خودتو نگه داری.اون موقع اینقدر به قفسه سینه من فشار اومد که برای تنفس نمیتونست جلو و عقب بره،یکی از دیوارهای اطراف که کاهگلی بود ریخت و چند نفر زخمی شدن و امبولانس اومد.
بعله برادر باید تجربه کنی که بدونی یعنی چی
...................................................................
اما خطاب به دو دسته از دوستان که بحث میکنن
1- شیعیانی که میگن نباید رفت
عربستان از خداشه که شیعه نره اونجا.تمام تلاششم داره میکنه به بهانه مختلف.میدونید اگه شیعه نره چی میگن: دیدید ما گفتیم شیعه ها کافرن،دیدید حج هم نیومدن.
کلی پشت سر شیعه حرفای چرند دراوردن.اما وقتی شیعه میره اونجا و یکی میاد میپرسه که راسته که شما بعد نماز میگید جبرییل خیانت کرد و شیعه بگه نه و .... و خیلی حرفای دیگه چه اتفاقی میفته
حضور شیعه رو دست کم نگیرید.اون افرادی که با وجود خطر میرن حج،واقعا دارن جهاد میکنند.تو زمین دشمن بازی نکنید.
میدونید جمع شدن چند میلیون مسلمان در یک زمان خاص و مناسک مشترک چه ترسی برای اونها ایجاد میکنه؟
میدونید همون مناسک مشترک چه الفتی رو بین قلوب مومنین ایجاد میکنه؟
میدونید چه پتانسیل عطیمیه که میتونه تو دهن استکبار بزنه؟
منتها ما به جای اینکه بگیم نریم،باید بگیم کاش میشد رفت و مکه رو فتح کرد،حتی فقط در لفظ
روحیه عاشورایی کجاس؟
و اما خطاب به غیر مسلمونا
شما نمیخواد غصه ما رو بخورید و توصیه کنید حج بریم یا نه
شما همون برید در نعمات دنیوی تون غوطه ور شید
هزار بار مردن در منا رو ترجیح میدیم به مردن در جاده های شمال و...
نقل قول هم نکنید چون وقت ندارم بیام جواب کسی رو بدم