نقل قول: انسان لحظهای نمیتواند خود را از این غم فارغ بداند و این غم در چند روز اخیر بر دلهای ما و همهی مسلمانان سنگینی میکند.
==========
ضمنا انقدر کلمه بی کفایتی رو بولد نکنید
خودشون گفتن
مدیریت غلط و اقدامات ناشایسته
ترور غیرمستقیم
تصاویر 6 مجروح مجهول الهویه فاجعه منا از سوی مرکز پزشکی حج و زیارت هلال احمر منتشر شد تا خانوادهها در صورت شناسایی با شماره اعلام شده تماس بگیرند.
خانواده ها در صورت شناسایی با شمارههای 00966125290273 - 00966506206053 از داخل ایران و 0125290273 - 0506206053 از داخل عربستان تماس بگیرند.
معلوم نیست اونجا چه خبره!!! جنگه؟
مفقود الاثر داره. مفقود الجسد داره. مجهول الهویه داره!!
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13940705001622
امروز یه شاهد عینی تو شبکه خبر گفت یه نرده 3 در 5 انداختن روی انبوه زائرا و اونا رو له کردن.
بیخود نیست که تمام دوربینا مصادره شده.
آل سعود نگو بگو دراکولای خون آشام.
خون بچه های یمن کم بود، خون حاجی ها هم خوردن.
یکی دیگه از شاهدای عینی رو که من حرفاشو دیشب گوش میکردم میگفت مثلا یه پیرمرد افتاده بود و کف از دهانش خارج شده بود بعد یکی از نیروهای امدادی(فک کنم نیروهای امدادی ما) اومد با یه دست یه فشار به سینه اش آورد و این پیرمرد برگشت و دوباره جون گرفت.
به همین راحتی.
یعنی خیلی از اینایی که روی زمین بودن با یه کمک امدادی خیلی ساده برمیگشتن و بهوش میومدن.
ولی ولشون کردن ...... این بیچاره هام زیر آفتاب و تشنگی ذره ذره جون دادن

اگه دقت میکردید تصاویر شاهدهای عینی رو که نشون میداد همشون صورتهاشون سرخ شده بود از شدت تابش آفتاب.
اونایی فوت کردن خیلی هاشون به نظر من بخاطر شدت آفتاب و تشنگی بوده......
اونا اصلا زائرها رو آدم حساب نمیکنن...یه جا شنیدم که اصلا اعتقادشون به اینه که زائرا بت پرست و کافرن !!!!!!

(۶/مهر/۹۴ ۹:۴۵)پارمیس نوشته است: [ -> ]یکی دیگه از شاهدای عینی رو که من حرفاشو دیشب گوش میکردم میگفت مثلا یه پیرمرد افتاده بود و کف از دهانش خارج شده بود بعد یکی از نیروهای امدادی(فک کنم نیروهای امدادی ما) اومد با یه دست یه فشار به سینه اش آورد و این پیرمرد برگشت و دوباره جون گرفت.
به همین راحتی.
یعنی خیلی از اینایی که روی زمین بودن با یه کمک امدادی خیلی ساده برمیگشتن و بهوش میومدن.
ولی ولشون کردن ...... این بیچاره هام زیر آفتاب و تشنگی ذره ذره جون دادن
اگه دقت میکردید تصاویر شاهدهای عینی رو که نشون میداد همشون صورتهاشون سرخ شده بود از شدت تابش آفتاب.
اونایی فوت کردن خیلی هاشون به نظر من بخاطر شدت آفتاب و تشنگی بوده......
اونا اصلا زائرها رو آدم حساب نمیکنن...یه جا شنیدم که اصلا اعتقادشون به اینه که زائرا بت پرست و کافرن !!!!!!
چی میگید خانم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینهمه توضیح نداره که. وقتی میگن ما پنج ساعت رو هم افتاده بودیم نیروهای امنیتی تماشا میکردند، شما دارید توضیح واضحات میدید. اگر همون نیروهای امنیتی فقط آدم ها رو از رو هم ور میداشتن جابجا میکردند اینهمه کشته بوجود نمی اومد.
(۶/مهر/۹۴ ۱۱:۲۸)MohammadSadra نوشته است: [ -> ]چی میگید خانم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینهمه توضیح نداره که. وقتی میگن ما پنج ساعت رو هم افتاده بودیم نیروهای امنیتی تماشا میکردند، شما دارید توضیح واضحات میدید. اگر همون نیروهای امنیتی فقط آدم ها رو از رو هم ور میداشتن جابجا میکردند اینهمه کشته بوجود نمی اومد.
به هر حال اینا سوء مدیریت بوده دیگه
کسی به اون پلیس ها نگفته راهها رو نبندید!! پلیسا هم فکر کردن باید راهها رو ببندن
کسی نگفته اول آمبولانس و نیروی پزشکی برای رسیدگی به وضع مجروحین بفرستید... اینام اول کامیون حمل جنازه فرستادن!!! ساعت هم تعیین نکرده بودن. پس 10 دقیقه و 2 ساعت و 5 ساعت فرقی نداشته
کسی به پلیسای سر صحنه نگفته برید به مردم کمک کنید... خوب پلیس هم که وظیفه ای نداشته ... حالا طرف تشنه است یا داره له میشه که فرقی نداره
کسی نگفت شخص زنده را در کیسه حمل جسد نگذارند!!!
به هر حال مدیریت نبود و اینها گذاشتند
البته متاسفانه همه اینها تبلیغات مسموم است. مدیر خوب و با تدبیری صحنه را از دور نظاره میکرد. احتمالا دستورات دهان به دهان به صحنه میرسیده، و این باعث تاخیر شده
و این روایت فردی با گوش مخملی بود!