۳/مهر/۹۴, ۱۵:۵۸
![[تصویر: besmellah2.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8127576700/besmellah2.jpg)
سلام
من دردمندانه تسلیت عرض میکنم کشته شدن حجاج بیت الله حرام رو...
نمیدونم در مورد آل سعود لعنتی چی باید گفت که برادر همون سگ هار و نحس و نجس منطقه هست...
به همون اندازه که به نابودی صهیونیست میل دارم به نابودی این شجره خبیثه هم مایلم
و بدونید آل سعودی نجس اگه سقوط کنه به یکسال نمیکشه که اسرائیل هم نابود میشه به حول قوه الهی...
خدایا همه درگذشتگان را غریق رحمتت بفرما و بر بازماندگانشان صبر و تسکین عطا بفرما
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
و اما درباره ی موضوع تاپیک:من و شما اگر در دوره حیات خودمون به درک ظهور حضرت نائل شدیم کارمون درسته
اگر نشدیم این برداشتهای اشتباهی که از دوران رجعت و زنده شدن مردگان هست به درد ما نخواهد خورد...
من اگر عرضه اش رو داشته باشم که ظرفیت پیاده شدن حقایق رو در خودم ایجاد کنم مطمئنا در دوره حیات خودم ظهور رو درک خواهم کرد ولو اینکه حضرت ظهور عمومی نکرده باشن
و اگر عرضه اش رو نداشته باشم که جان خودم رو قابل حقایق دین کنم حضرت ظهور عمومی هم که بفرمایند ظهور رو درک نخواهم کرد...
چه اینکه کوفیان درک نکردن...
ان شاءالله توی این تاپیک به تدریج یک سیر از رفتاری که یک مسلمان باید داشته باشه، تا به شناخت حقیقی از حضرت قائم (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و در نتیجه یک منتظر حقیقی ظهور شدن و درک ظهور برسه، خدمت دوستان ارائه می شه.
می تونید به عنوان مقدمه این دو تاپیک رو مطالعه بفرمایید :
امام مهدی شناسی (گام اول، مهدویت در ادیان)
امام مهدی شناسی ( گـــــام دوم )
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
قدم اول : انسان شناس شویم تا امام شناس شویم
ملا صدرا می فرمایند که :
انسان حقیقتی است ممتد، از فرش تا فوق عرش.
ظاهر این تعریف برای همه مفهومه.
یعنی انسان موجودی هست که هم شانیت مادی داره هم برزخی هم ملکوتی و عرشی و هم فوق ملکوت و الهی...
هیچ موجودی در آفرینش خدا نمی بینیم که با همه عوالم وجودی سنخیت داشته باشه
مثلا فرشته ها فقط ملکوتی هستن
حیوانات و گیاهان فقط مادی هستن. (حالا حیوانات تا حدی ادراکات خیالی هم دارن.)
اجنه تا سر حد ملکوت میتونن عروج پیدا کنن
اما این میان تنها انسانه که قابلیت این رو داره که در تمام عوالم وجودی قدم بگذاره
اما من میخوام مطلب دیگه ای رو عرض کنم.. به اون کلمه "ممتد" در تعریف توجه کنید
این "ممتد" یعنی چه؟
◀ مثال:
اگر همه عوالم ( ماده و برزخ و ملکوت و جبروت و ...) رو دانه های تسبیح در نظام آفرینش حساب کنیم انسان به مثابه نخ تسبیح هست
این ممتد یعنی همین نخ تسبیح.
◀ مثالی دیگه:
الان بدن ما یک مجموعه واحد هست یعنی دست و پا و چشم و گوش و ... همه در مجموعه ای واحد به نام بدن ما، با هم متحد شدن و خواسته های ما رو انجام میدن
این اتحاد اعضا و جوارح ما زیر سر چیه؟؟
چون روح در بدن ما هست اینها با هم متحدن. روزی که روح از بدن جدا بشه می بینیم که این اعضا از هم متلاشی میشن و اتحادشون از بین میره
در نظام آفرینش کل عوالم به مثابه اعضا و جوارح بدن ما هستن و انسان به مثابه روح ما هست
همه می دونیم که طبق آیات و روایات عالم ملکوت و ملائکه بر عالم ملک و ماده احاطه دارن و اگر احاطه ملکوت بر ماده نبود عالم ماده ای پدید نمی آمد یا به قول تجربییون، فیزیک مقهور متافیزیک هست و نمیشه بدون شناخت متافیزیک حتی تعریف درستی از فیزیک کرد.
حالا سوال اینجاست که ملکوت از یک سنخ دیگه هست و ماده هم از یک سنخ کاملا متفاوت.
چگونه بین دو موجودیتی که هیچ سنخیتی با هم ندارن ارتباط برقرار میشه؟
این ارتباط زیر سر انسانه...
منظور انسان کامل هست که امروز امام زمان من و شما باشه
اگر انسان کامل (امام) نباشه تمام نظام خلقت نابود میشه...
واسطه فیض یعنی این دوستان....
فقط انسانها در خلقت خودشون نیاز به واسطه فیض ندارن بلکه تمام نظام آفرینش نیاز به واسطه فیض دارن.
اگر امام با بدن عنصری نباشه، تمام کهکشانها نیست میشن چون امام بدن مادی داره عالم ماده وجود داره
چون امام بدن مثالی یا برزخی داره عالم برزخ وجود داره
چون امام حقیقت عقلانی یا ملکوتی داره عالم ملکوت وجود داره و ...
حالا می فهمیم چرا به امام میگن قائم.
یعنی تمام خلقت قائم به امام هستن
یعنی تمام آفرینش قائم به واسطه فیض هستن...
چند روایت و حدیث هم عرض کنیم :
حدیث از امام صادق: الحجة قبل الخلق و مع الخلق و بعد الخلق
و اون حدیث معروف که اگر اهل بیت نبودن هیچ چیز خلق نمی شد...
دوستان همه ما می تونیم به این تعریف ملاصدرا از انسان فعلیت ببخشیم تا چقدر طلب داشته باشیم و همت کنیم.
اگر ما منتظر هستیم پایین ترین مرتبه انتظار، انتظار زمانی هست...
که مثلا در چه زمانی آقا حکومت تشکیل میدن...
ما منتظریم تا مثل آقامون حقیقتی ممتد از فرش تا فوق عرش بشیم....
راه بازه... یا علی
آقا هزار و اندی سال هست که می فرمایند : تعالوا
ما هزار و اندی سال هست که جسارت می کنیم : اهبطوا ( همان آقا بیای خودمون)