تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: سوالات و پیشنهادات در مورد سیر مطالعاتی
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
جناب یاس عزیز سلام
ممنون که در مورد این تاپیک نظر دادید
اول باید بگم این تاپیک مدت زیادی نیست که زده شده و در واقع کار ما شروع نشده دچار یه وقفه شد( به دلیل شروع امتحانات) و دلیل بی نظمی این تاپیک هم همین قضیه بوده. به هر حال از دوستان بابت مدیریت ضعیف این تاپیک عذر خواهی می کنم.
در مورد جداگانه بررسی کردن کتاب ها منم باهاتون موافقم. این طوری بحث در مورد کتاب های مختلف نظم پیدا می کنه.
و می شه یه تاپیک هم با عنوان (( سوالات و پیشنهادات در مورد سیر مطالعاتی)) ایجاد کرد که پستهای حاشیه ای اونجا مطرح بشه.
اما محدودیت زمان رو بعید می دونم عملی باشه. در واقع به نظر من هیچ الزامی نباید وجود داشته باشه. این طوری روند این تاپیک شبیه به یه درس دو واحدی میشه که باید به زور پاسش کرد!!
من فکر می کنم تا کسی متوجه لزوم مطالعه نشده بهتره که شروع به این کار نکنه. مخصوصا در مورد کتاب های شهید مطهری.

در مورد صحبتهای مقام معظم رهبری
تذکر خیلی خوبی بود. سعی می کنم حتما انجام بدم.Blush
بسم الله
بیایید یک مقایسه کوچیک بکنیم دوستان
در سایه سار وحی: تعداد پاسخ: 6 تعداد بازدید: 166

گروه مطالعاتی: تعداد پاسخ : 73 تعداد بازدید: 1524

آقایون من نمیگم کلام علامه استاد مطهری رو نخونیم بابا حداقل در کنار اون یه سر هم به تاپیک های قرآنی بزنیم
یا نمیگم کتاب شهید دستغیب رو نخونیم اون رو هم میخونیم ولی ....
آخه واقعا چرا ما نمیخوایم کلام خدا رو ارزش بزاریم AngryAngryAngry
واقعا لیاقت مباحث قرآنی 166 بازدید هست؟ 6تا ارسال هست؟ آیا واقعا کلام ارزشمند استاد گرانقدر علامه مطهری بالاتر از کلام خداست؟
میخوای بدونی انسان کجاست؟ راه انسان کامل شدن کجاست؟ توی قرآن. توی متن قرآن اونجایی که میگه "انَّ الاِنسانَ لَفی خُسر" و اونجایی که میگه "ذلک الکِتابُ لا رَیبَ فیهِ هدیً لِلمُتَّقین"
خدا میگه این کتاب "هدیً للمتقین" هدایت در این کتابه و نه در کتابهای دیگه.
و اگرهم در کتابهای دیگه هم باشه که البته هست هدایتی مانند هدایت قرآن نیست. Angry
خدا میگه : "ما به وحی خود کلامی بسیار سنگین را برتو القا میکنیم"(المُزَّمِّل آیه 5) آیا سنگین تر از کلام خدا پیدا میکنید؟ اگر سنگین تر از کلام خدا جایی هست بگید من هم بیام بخونم. Angry
یا الله
محمد جان خلط مبحث نشه برادر من
مهمترین وِیژگی آثار امثال شهید دستغیب و شهید مطهری این هست که در آثارشون انبوهی از آیات و روایات یافت میشه و اصلاً علت اصلی پرداختن به آثار این نویسنده ها این هست که محور مباحثی که از سوی این عزیزان مطرح شده آیات قرآن و روایات است و چون خود قرآن میگه این قرآن مبین میخواد این بزرگواران حکم با استفاده از رویات و آیات دیگه به تبیین مفاهیم مورد نظر خدا می پردازند
اما انتقاد شما به صورت کلی درست و بجاست
ما به اندازه کافی حتی در حد ظرفیت و وظیفه خودمون نه قرآن میخونیم و نه در آیاتش تدبر میکنیم و نه از همه اینها مهمتر به این آیات عمل میکنیم
در حدیث داریم حداقل آیاتی که باید هر مسلمان در روز از قرآن بخونه 50 آیه هست
قرآن مهجور است همونطور هم که اهل بیت حقیقتاً مهجورند
توی همین تالار شاید یک دهم مطالب در مورد اهل بیت و خدا و قرآن باز دیدکننده داره و اکثراً دنبال مطالب دیگه ای هستند .... بگذریم....
از جناب guided تقاضا دارم این تاپیک رو در صورت امکان به چهار قسمت تقسیم بشه یکی از پست اول این قسمت تا سر بررسی کتاب انسان و ایمان
یکی کتاب انسان و ایمان
یکی کتاب انسان در قرآن
یکی هم انشا الله برای این کتاب استعاذه
اگه باز نیاز بود برای هرکدوم به کمک دوستان جمع بندی رو هم انجام میدیم
یا علی و التماس دعا
بسم الله
من واقعا نمیدونم چی بگم
من واقعا شاکی هستم و شاید دیگه هم تو این فروم نیام چون داره از مسیر اصلی خارج میشه... 4تا کتاب بخونم مفیدترهDodgy
یه تاپیک قرآن زدیم فقط6تا ارسال؟ آخه بابا به کی بگم؟Huh
بابا خود قرآن گفته مکر وحیله شیطان ضعیفه حالا شما هی بیا بگو فراماسون اینجوری فراماسون اونجوری و فلان و فلان...
کار سختی که نیست یه مقایسه بکنید تعداد بحثهای دشمن شناسی رو با مهدویت یا اسلام وسنت من نمیگم دشمن شناسی نکنید ولی آخه برادر من حدّی داره.Exclamation
و من الله توفیق Blush
یا الله
دوستان عزیزم سلام
با توجه به نظر چندتا از دوستان مبنی بر اینکه تاپیک ((اولین گروه مطالعاتی کار خود را آغاز کردند)) کمی طولانی شده و این مطلب باعث افت کیفیت و سردرگمی دوستان تازه وارد می شه این تاپیک رو به چند قسمت تقسیم می کنم .
اگه انتقاد یا پیشنهاد و یا هر نظر دیگه ای که در مورد سیر مطالعاتی داشتید توی این تاپیک قرار بدید.
یا علی

دوست عزیزم mohammad790 سلام
وقتی من این تاپیک رو ایجاد کردم اصلا امید نداشتم کسی استقبال کنه(.با توجه به آمار پایین مطالعه در ایران!)
اما دوستان کمک کردن و به یاری خدا تعداد افراد شرکت کننده توی این سیر مطالعاتی همینطور داره بیشتر می شه.
برای من خیلی عجیبه که شما از این تاپیک ایراد گرفتید!!
کافیه یه نگاهی به موضوعات موجود در تالار بندازی برادر من!!
اسم نمی برم چون ممکنه باعث ناراحتی بعضی از دوستان بشه. با خوندن بعضی از موضوعات آدم احساس می کنه به شعورش توهین شده!!
محمد جان من اگه توی تاپیک در سایه سار وحی شرکت نمی کنم دلیلش اطلاعات کم بنده در مورد قرآن هست.
اگه توی این تاپیک در مورد کتاب هایی که بحث می شه نظر اشتباهی داده بشه قابل جبرانه ولی در مورد قرآن هر کسی نمی تونه نظر بده.و خدای نکرده تفسیر به رای کنه. علی آقا نظر خوبی در این مورد داره. که هرکس در مورد آیاتی که توی زندگیش تاثیر داشته حرف بزنه. متاسفانه بنده مدت زیادی از قرآن غافل بودم. و جالب اینجاست که همین کتاب انسان و ایمان شهید مطهری دوباره من رو به قرآن پیوند داد!! بنا بر این در اون تاپیک حرفی برای گفتن ندارم. مگر اینکه بیام و تفاسیر موجود در قرآن رو کپی پیست کنم!!!!
ای کاش شما این پستتون در مورد مهجور بودن قرآن رو توی سایر تاپیکها یی که بدون تعارف بگم نه برای دنیامون سودی داره نه آخرت!، قرار می دادید.
برادر عزیزم
پیشنهاد می کنم شما کتاب انسان در قرآن شهید مطهری رو مطالعه کنید.
این طوری هم یک دید تازه نسبت بعضی از آیات قرآن پیدا می کنید ، هم با ما در این سیر مطالعاتی همراه می شید.
یا علی
یک نکته مهم
به خصوص برای آقا محمد
خود قرآن میگه لایمسه الا المطهرون
تنها کسانی با حقایق قرآن آشنا میشن حقیقتاً و میتونن با اون ارتباط واقعی برقرار کنن که طهارت پیشه کنند و اولین گام طهارت توبه و بازگشت به سمت خدا و جدایی از راه شیطان است
استعاذه شهید دستغیب 3 نکته قوت داره
یکی این که مقدمه توبه و طهارت حقیقی رو بر اساس آیات قرآن بیان میکنه
دوم اینکه ناب ترین مفاهیم توحیدی که میشه اون رو ملموس در زندگی موحدانه عمل کرد رو باز میکنه و بیان میکنه باز هم بر طبق آیات قرآن و روایات و با زبانی بسیار ساده
یکی از مهمترین ویژگیهای این کتاب اینه که برخلاف محفوظات کم خاصیت (اگر نگیم بی خاصیت) سایر کتاب ها به خصوص کتاب های دینی و کتاب هایی که در مورد اصول عقاید یا اخلاق وجود داره بسیار اثر گذار است به چندین علت که یکی از مهمترین هاش اینه که توسط یک انسان صاحب نفس بیان شده که به گتفته هاش عمل کرده
دیگر اینکه اون از خودش چیزی نگفته فقط به زیبایی آیات و روایات و حکایات رو در کنار هم قرار داده و....
در پایان همچنان منتظر نظرات دوستان در مورد این کتاب هستم
(۷/بهمن/۸۹ ۱۹:۴۳)guided نوشته است: [ -> ]برای من خیلی عجیبه که شما از این تاپیک ایراد گرفتید!!
کافیه یه نگاهی به موضوعات موجود در تالار بندازی برادر من!!
اسم نمی برم چون ممکنه باعث ناراحتی بعضی از دوستان بشه. با خوندن بعضی از موضوعات آدم احساس می کنه به شعورش توهین شده!!
محمد جان من اگه توی تاپیک در سایه سار وحی شرکت نمی کنم دلیلش اطلاعات کم بنده در مورد قرآن هست.
اگه توی این تاپیک در مورد کتاب هایی که بحث می شه نظر اشتباهی داده بشه قابل جبرانه ولی در مورد قرآن هر کسی نمی تونه نظر بده.و خدای نکرده تفسیر به رای کنه. علی آقا نظر خوبی در این مورد داره. که هرکس در مورد آیاتی که توی زندگیش تاثیر داشته حرف بزنه.
ای کاش شما این پستتون در مورد مهجور بودن قرآن رو توی سایر تاپیکها یی که بدون تعارف بگم نه برای دنیامون سودی داره نه آخرت!، قرار می دادید.
برادر عزیزم
پیشنهاد می کنم شما کتاب انسان در قرآن شهید مطهری رو مطالعه کنید.
این طوری هم یک دید تازه نسبت بعضی از آیات قرآن پیدا می کنید ، هم با ما در این سیر مطالعاتی همراه می شید.
یا علی

بسم الله
برادر عزیز من از شما انتظار دارم که باهم به سمت قرآن بریم وگرنه از کسی که میاد و تاپیک های بی دلیل و محتوا مینویسه چه انتظاری؟ وقتی که فقط بعضی ها تو بخشهای دشمن شناسی هستن و اصلا نگاهی به مهدویت و اینا ندارن... از اونها من باید انتظار داشته باشم؟ یا از شما؟
هخمون پیشنهاد علی 110 رو هم ما اجرا بکنیم کافیه... کمه؟ زیاد هم هست. یواش یواش جلو بریم و سعی کنیم مطالعه در قرآن رو بیشتر کنیم.
چشم کتاب رو هم شروع میکنم و خودم واسه خودم قرار کردم که بعد از کنکور یه سیر مطالعاتی رو شروع کنم و پیش برم.
ولی الان فقط توان و وقت قرائت قرآن رو دارم برادر. فقط میخواستم بدونید که از شما انتظار داشتم که این بحث رو اینجا مطرح کردم.
بحمد الله محمد عزیز تاپیک ختم قرآن رو زدند و دل همه رو شاد کردن. انشاالله همیشه موفق باشند.
یا الله
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام
نکته ی اول
بالاترین نرخ مطالعه رو در جهان اسرائیل داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بیشترین توصیه به مطالعه و علم اندوزی و تفکر و تعمق و تدبر در دین مبین اسلام شده!!!!!!!!!!!!!!!!!
من و شما و جامعه مان چقدر مطالعه میکنیم

بگذریم

اول از همه از همه ی مدیران و ناظران و بعد هم از همه ی رفقا و همسنگران و سروران خودم دعوت میکنم که در صورت تمایل اگه حقیقتاً پایه هستند
تأکید میکنم حتماً به میل خودتان باشه
اگه در خود احساس تشنگی میکنید برای دانستن آنچه باید بدانیم و نمیدانیم
کسانی که میخواهند در طرح سیر مطالعاتی تالار شرکت کنند اعلام آمادگی نمایند
اطلاعات بعدی اعلام خواهد شد

حقیر این طرح را با یک همراه هم انشالله پیش خواهم برد
منتظرم
ما قبلاً روی دو کتاب انسان و ایمان و انسان در قرآن شهید مطهری کار کردیم نتایج خوبی هم گرفتیم
یه نگاه به اون تاپیک ها بیاندازید تا با سبک کار آشنا بشید
شیطان بر جهل انسان سوار میشود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کتاب ایمان شهید دستغیب رو دوستان سعی کنند تهیه کنند
کتاب های آزادی معنوی و جاذبه و دافعه ی علی هم از شهید مطهری میشه کار کرد

نظر شخصی من روی کتاب ایمان هست
فوق العاده هست این کتاب
میتونه زندگی شما رو هم تغییر بده
همونطور که زندگی من رو هم تغییر داد
کتاب رو تهیه کنید
بعد یه نگاهی بیاندازید
اگه دیدید کتاب شما رو به خودش جذب کرد همین کتاب ایمان رو شروع میکنیم
باقی دوستان هم میتونن پیشنهاد بدند
یا علی
سلام دوستان.
من با کتابهای شهید دستغیب بیشتر موافقم. نمی دونم به ذائقه من بیشتر خوش اومد. خصوصا کتاب ایمانش.
من کتاب استعاذه و ایمان رو خوندم و باید بگم از ایمان خیلی بیشتر خوشم اومد خصوصا اینکه بحث صبر رو خیلی قشنگ باز میکنه. زبان هم که عامیانه و محاوره ای. الحمدالله خلاصه نویسی از هر دو کتاب کردم. کتاب استعاذه رو که گذاشتم. خلاصه ایمان رو هم دادم به عزیزی کم کم تایپش کنه. میگذارم تو تالار.
پس اگه دوستان کتاب ایمان رو تهیه کنند و بخونند انشاءالله تموم شد نکات مفیدش و خلاصه اون رو هم انشاءالله در اختیارشون گذاشته میشه.
خرید اینترنتی کتاب ایمان:
http://ketabeqom.net/index.php/page,Site...okId,12059
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع