۱۹/آبان/۹۰, ۱۵:۱۲
1ـ چقدر یک خواننده مثل یاس در زندگی شما تاثیر داره ؟
صفر در صد
اصلا از رپ بدم میاد حالم ازش بهم می خوره کلا یه چیزی بی محتواست حیف نیست آهنگ های کلاسیک
۲ ـ چقدر به رسیدن شما به طرف کمال این علاقه (نه به موسیقی بلکه خواننده ای خاص اثر داشته ) چه کمال مادی و معنوی؟
صفر درصد
3 ـ چقدر یک خواننده برای شما نقش الگو رو در زندگی داره ؟
از زندگی موسیقی دان ها خوشم نمی یاد زندگیشون یه جوری که به دل من نمی شینه در کل هیچ یک از موسیقی دان ها الگوی زندگی من نیستند
4 ـ تاثیر سوال ۱ چی بوده ؟
گفتم که هیچ تاثیری بر روی زندگی من نذاشته
چرا یه تاثیر خیلی خوب گذاشته
و اون هم اینه که بیشتر از گذشته از رپ بد اومد
5 ـ چقدر موسیقی مثل رپ میتونه در جامعه تاثیر بزاره و تا حالا چه تاثیراتی داشته (کسانی غیر از طرفدار ها ) ؟
به نظر من زیاد تاثیر گذار بر روی جامعه نیست البته تا یه حدود هایی می تونه تاثیر گذار باشه مثل اون آهنگ " این جا تهران یعنی شهری که .. "
6 ـ تا کجا دوست دارید از یک خواننده یا بازیگر یا ورزشکار تقلید کنید ؟
مگه بازیگران و خوانندگان یا ورزشکاران کی هستند که ما از اون ها تقلید کنیم

من اصلا از این سه شخصیتی که گفتید تقلید نکردم و نخواهم کرد
7ـ ایا شخصیتهای سوال ۶ رو کامل میشناسید؟ زندگی شخصی عقاید اخلاق رفتار و ... یا صرفا شخصیتی است که خودتون مجازی ازش ر ذهن دارید ؟
جوابم رو دادم
8 ـ به نظرتون خانواده این افراد چه نظری در این باره ارند؟ و چرا اکثر افراد هنرمند ناهنجاری های شدید در زندگی دارند؟
به نظر من این افراد به دلیل داشتن شهرت در دام این ناهنجاری ها می افتند البته منظورم بازی گرتن هستش و خوانندگان مجاز و البته در مورد خوانندگان غیر مجاز هم که زندگیشون به نظرم یه جوری بی برنامه گی و یه بی نظمی و ....
9 ـ موسیقی رو چرا گوش میدید؟ ایا فقط سرگرمی است؟
من موسیقی کلاسیک گوش می دم و اون رو برای سرگرمی گوش نمی دم چون موسیقی کلاسیک با من صحبت می کنه و در بیشتر مواقع به من یه ارامش خیلی جالب می ده
10 ـ به نظر شمات چه کسانی و کسی میتونه مشکلات جامعه رو حل کنه ؟
خود ما جون ها می تونیم جامعه رو بسازیم و به مشکلات اون رسیدگی کنیم
11- به نظر شما چند درصد از افراد جامعه اعم از قشر جوان و ... یاس ر میشناسند برای چند در صد الگوست و برای چند در صد سرگرمی ؟؟
به قولsms4815 پیرمرد ها که اصلا یاس رو نمی شناسن بقیه جامعه هم که یاس رو میشناسن اقشار بین 14 سال تا 23 سال هستند و در این میان برای اقشار 14 تا 20 سال این ها می تونا گفت یک الگو هستند
12- به نظرتون پرداختن به اشعار یم رپر چقدر میتونه مفید باشه و چه چیزی از اون مهمتر است؟
نظر خاصی ندارم اما به نظر من اصلا نمی تونه مفید باشه
13 ـ ایا دوست دارید به جایی برسید که بر جامعه اثر بزارید ؟
100 % دوست دارم و به همین خاطر هم تلاش می کنم
14 - فرض کنید شعر یاس به خدا نزدیکتون کرد . بعدش چی کار میکنید و به نظرتون چقدر به خدا نزدیک خواهید شد؟
جوابی براش ندارم
صفر در صد
اصلا از رپ بدم میاد حالم ازش بهم می خوره کلا یه چیزی بی محتواست حیف نیست آهنگ های کلاسیک
۲ ـ چقدر به رسیدن شما به طرف کمال این علاقه (نه به موسیقی بلکه خواننده ای خاص اثر داشته ) چه کمال مادی و معنوی؟
صفر درصد
3 ـ چقدر یک خواننده برای شما نقش الگو رو در زندگی داره ؟
از زندگی موسیقی دان ها خوشم نمی یاد زندگیشون یه جوری که به دل من نمی شینه در کل هیچ یک از موسیقی دان ها الگوی زندگی من نیستند
4 ـ تاثیر سوال ۱ چی بوده ؟
گفتم که هیچ تاثیری بر روی زندگی من نذاشته
چرا یه تاثیر خیلی خوب گذاشته

و اون هم اینه که بیشتر از گذشته از رپ بد اومد

5 ـ چقدر موسیقی مثل رپ میتونه در جامعه تاثیر بزاره و تا حالا چه تاثیراتی داشته (کسانی غیر از طرفدار ها ) ؟
به نظر من زیاد تاثیر گذار بر روی جامعه نیست البته تا یه حدود هایی می تونه تاثیر گذار باشه مثل اون آهنگ " این جا تهران یعنی شهری که .. "
6 ـ تا کجا دوست دارید از یک خواننده یا بازیگر یا ورزشکار تقلید کنید ؟
مگه بازیگران و خوانندگان یا ورزشکاران کی هستند که ما از اون ها تقلید کنیم

من اصلا از این سه شخصیتی که گفتید تقلید نکردم و نخواهم کرد

7ـ ایا شخصیتهای سوال ۶ رو کامل میشناسید؟ زندگی شخصی عقاید اخلاق رفتار و ... یا صرفا شخصیتی است که خودتون مجازی ازش ر ذهن دارید ؟
جوابم رو دادم
8 ـ به نظرتون خانواده این افراد چه نظری در این باره ارند؟ و چرا اکثر افراد هنرمند ناهنجاری های شدید در زندگی دارند؟
به نظر من این افراد به دلیل داشتن شهرت در دام این ناهنجاری ها می افتند البته منظورم بازی گرتن هستش و خوانندگان مجاز و البته در مورد خوانندگان غیر مجاز هم که زندگیشون به نظرم یه جوری بی برنامه گی و یه بی نظمی و ....
9 ـ موسیقی رو چرا گوش میدید؟ ایا فقط سرگرمی است؟
من موسیقی کلاسیک گوش می دم و اون رو برای سرگرمی گوش نمی دم چون موسیقی کلاسیک با من صحبت می کنه و در بیشتر مواقع به من یه ارامش خیلی جالب می ده
10 ـ به نظر شمات چه کسانی و کسی میتونه مشکلات جامعه رو حل کنه ؟
خود ما جون ها می تونیم جامعه رو بسازیم و به مشکلات اون رسیدگی کنیم
11- به نظر شما چند درصد از افراد جامعه اعم از قشر جوان و ... یاس ر میشناسند برای چند در صد الگوست و برای چند در صد سرگرمی ؟؟
به قولsms4815 پیرمرد ها که اصلا یاس رو نمی شناسن بقیه جامعه هم که یاس رو میشناسن اقشار بین 14 سال تا 23 سال هستند و در این میان برای اقشار 14 تا 20 سال این ها می تونا گفت یک الگو هستند
12- به نظرتون پرداختن به اشعار یم رپر چقدر میتونه مفید باشه و چه چیزی از اون مهمتر است؟
نظر خاصی ندارم اما به نظر من اصلا نمی تونه مفید باشه
13 ـ ایا دوست دارید به جایی برسید که بر جامعه اثر بزارید ؟
100 % دوست دارم و به همین خاطر هم تلاش می کنم

14 - فرض کنید شعر یاس به خدا نزدیکتون کرد . بعدش چی کار میکنید و به نظرتون چقدر به خدا نزدیک خواهید شد؟
جوابی براش ندارم