۲۰/آبان/۹۰, ۰:۱۹
سلام دوستان عزیز !
مخصوصا دوست خوبمون که این پستو گذشت !!!
البته من کسی نیستم که از شما انتقاد کنم ولی راحت بگم همهٔ این چیزی که شما گفتی مشکل داشت!
شما به چی میگین دین؟!!! خود شما تموم دین و اجرا میکنید!! دین یعنی نماز ؟! یا روزه؟!!
کدومتون میتونه به جرات بگه تموم نماز و روز هاش و درس انجام داده؟!!
اگه بخوایم یه شخصو با یه آهنگ محکوم کنیم بی دلیل آسونه!!! مس همین الان که من شمارو محکوم کردم!!
من خودمم محکومم!!! در مقابل پیامبر بزرگ اسلام من کی باشم که بخوام ادعا کنم مسلمونم!!!
اما اینجا لازمه یه چیزی و بگم! پیامبر اسلام اومد گفت دخترتون و زنده به گور نکنید!!
چن ساله پیش توی یکی از روستاهای شیراز ۷ یا ۸ بچهٔ پاک و معصوم طعمهٔ عطسه شدن!!
آقایی که ادعات میشه مسلمونی!! شما یاد کردن از بچههایی که هیچکس حالشونو نمیپرسه! کاری غیر از اسلام میدونی؟!! کدوم یکی از ما یادشون کردیم؟!!! لعنت به من که ادعام میشه مسلمونم و نرگس و بد از آهنگ یاس شناختم!!
شرمنده من از اون حرفتون خیلی دل خور بودم واسه همین اونو زود تر مطرح کردم که یکم آتیشم بخوابه!!
بریم سر قسمته : پس هنرمند وطن الان کجاست نیست؟
اون تو زیرزمین میخونه چونکه مجاز نیست
شما چنتا سوال از مخاطبت پرسیدی!! من به عنوانه مخاطب!! نمیدونم هنر ماند یعنی چی !! نمیدونم هنر ماند به کی میگن!!
همین سواالارو از شما دارم!!!
هنرمند به کی می گن ؟
هنرمند وطن به کی میگن ؟
هنرمند وطن باید کجا باشه ؟
واقعا!! بدون طرف داری از چیزی!! قسمت میدم به برادری همهٔ مسلمونا!!
تو کی شنیدی آهنگ فعلا رپر توی بازار به فروش رسیده؟!که میگی دنبال پول!!
اگه پول داشت که نمیرفت توی زیر زمین!! وقتی اسم زیر زمین به گوشتون میرسه!! یاد کاخ میفتین یا یه جای تاریک و ترسناک؟!!
از نظر من!! کسی که بتونه با ۴ تا شعر چرت و پرت از زیر زمین! آهنگشو برسونه دست ما و ما روش بحث کنیم! هنرمنده!!
راجب اون اشتباهی که توی شعر یاس دیده میشه!
تنها اون اشتباه نیست !! برید به این لینک و تمام نقاط ضعف و قوّت این آهنگو ببینید!!
http://rapfaa۱۲.com/۸۵۸-Review---Ya...-Chi-Begam
متاسفانه شما میخواید خراب کنید...!! خودتون رو هم به بی طرفی میزنید اما این بی ترفیتون غیر قابل انکار...!
راجب این قسمت : یا که بگم از اون رفقای کاخ نشین
[b]که هستن تو واردات کالای ساخت چین
[i]تو به من اینو بگو من از چی بگم خوب؟
ما گفتیم و تموم دردها ریشه کن شد؟
ببخشید اینو میگم! اما مولانا هم نمیتونه توی ۴ دقیقه تموم مشکلاتِ جامعهرو بگه!
اگه میخوای یه بخشی از مشکلات جامعهرو متجوه بشی! لطف کن یه ۵ تا از ۵۰ تا آهنگ یاس رو گوش بده!! بعد ....!! البته به جز یاس هم خوانندههای دیگهی هم هستن!!! اما شما رو همین یاس کار کنی بهتره!! آخه خیلی وضعتون خرابه راجب نقد آهنگهای این جور افراد! ببخشید من خیلی صاف و رو راست اینو میگم ها!
من خودم سر تا پام نقصه !! ولی اینجا شما گفتی انتقاد کن! منم یه انتقاد میکنم که دیگه کسی از این پستهای بی هوده درست نکنه واسه جو سازی!
اون قسمتی هم که به قول شما معنی نداره...!! حیف که اجازه نیس والا مثل ب بسمالّله ۷۰ تا بار شتر تفسیر میکردم! ؛)
راسی چرا راجب قسمت جومونگ و صندوق تجارت حرفی زده نشد؟!!
از همه عذر میخوام!! میدونم خیلی چیزارو زیر پا گذشتم !! اما حق بدین...!
مخصوصا دوست خوبمون که این پستو گذشت !!!
البته من کسی نیستم که از شما انتقاد کنم ولی راحت بگم همهٔ این چیزی که شما گفتی مشکل داشت!
شما به چی میگین دین؟!!! خود شما تموم دین و اجرا میکنید!! دین یعنی نماز ؟! یا روزه؟!!
کدومتون میتونه به جرات بگه تموم نماز و روز هاش و درس انجام داده؟!!
اگه بخوایم یه شخصو با یه آهنگ محکوم کنیم بی دلیل آسونه!!! مس همین الان که من شمارو محکوم کردم!!
من خودمم محکومم!!! در مقابل پیامبر بزرگ اسلام من کی باشم که بخوام ادعا کنم مسلمونم!!!
اما اینجا لازمه یه چیزی و بگم! پیامبر اسلام اومد گفت دخترتون و زنده به گور نکنید!!
چن ساله پیش توی یکی از روستاهای شیراز ۷ یا ۸ بچهٔ پاک و معصوم طعمهٔ عطسه شدن!!
آقایی که ادعات میشه مسلمونی!! شما یاد کردن از بچههایی که هیچکس حالشونو نمیپرسه! کاری غیر از اسلام میدونی؟!! کدوم یکی از ما یادشون کردیم؟!!! لعنت به من که ادعام میشه مسلمونم و نرگس و بد از آهنگ یاس شناختم!!
شرمنده من از اون حرفتون خیلی دل خور بودم واسه همین اونو زود تر مطرح کردم که یکم آتیشم بخوابه!!
بریم سر قسمته : پس هنرمند وطن الان کجاست نیست؟
اون تو زیرزمین میخونه چونکه مجاز نیست
شما چنتا سوال از مخاطبت پرسیدی!! من به عنوانه مخاطب!! نمیدونم هنر ماند یعنی چی !! نمیدونم هنر ماند به کی میگن!!
همین سواالارو از شما دارم!!!
هنرمند به کی می گن ؟
هنرمند وطن به کی میگن ؟
هنرمند وطن باید کجا باشه ؟
واقعا!! بدون طرف داری از چیزی!! قسمت میدم به برادری همهٔ مسلمونا!!
تو کی شنیدی آهنگ فعلا رپر توی بازار به فروش رسیده؟!که میگی دنبال پول!!
اگه پول داشت که نمیرفت توی زیر زمین!! وقتی اسم زیر زمین به گوشتون میرسه!! یاد کاخ میفتین یا یه جای تاریک و ترسناک؟!!
از نظر من!! کسی که بتونه با ۴ تا شعر چرت و پرت از زیر زمین! آهنگشو برسونه دست ما و ما روش بحث کنیم! هنرمنده!!
راجب اون اشتباهی که توی شعر یاس دیده میشه!
تنها اون اشتباه نیست !! برید به این لینک و تمام نقاط ضعف و قوّت این آهنگو ببینید!!
http://rapfaa۱۲.com/۸۵۸-Review---Ya...-Chi-Begam
متاسفانه شما میخواید خراب کنید...!! خودتون رو هم به بی طرفی میزنید اما این بی ترفیتون غیر قابل انکار...!
راجب این قسمت : یا که بگم از اون رفقای کاخ نشین
[b]که هستن تو واردات کالای ساخت چین
[i]تو به من اینو بگو من از چی بگم خوب؟
ما گفتیم و تموم دردها ریشه کن شد؟
ببخشید اینو میگم! اما مولانا هم نمیتونه توی ۴ دقیقه تموم مشکلاتِ جامعهرو بگه!
اگه میخوای یه بخشی از مشکلات جامعهرو متجوه بشی! لطف کن یه ۵ تا از ۵۰ تا آهنگ یاس رو گوش بده!! بعد ....!! البته به جز یاس هم خوانندههای دیگهی هم هستن!!! اما شما رو همین یاس کار کنی بهتره!! آخه خیلی وضعتون خرابه راجب نقد آهنگهای این جور افراد! ببخشید من خیلی صاف و رو راست اینو میگم ها!
من خودم سر تا پام نقصه !! ولی اینجا شما گفتی انتقاد کن! منم یه انتقاد میکنم که دیگه کسی از این پستهای بی هوده درست نکنه واسه جو سازی!
اون قسمتی هم که به قول شما معنی نداره...!! حیف که اجازه نیس والا مثل ب بسمالّله ۷۰ تا بار شتر تفسیر میکردم! ؛)
راسی چرا راجب قسمت جومونگ و صندوق تجارت حرفی زده نشد؟!!
از همه عذر میخوام!! میدونم خیلی چیزارو زیر پا گذشتم !! اما حق بدین...!