تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: از عاشورا تا اربعین●زیارت عاشورا● 13مین کارگاه معنویت
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
بچه ها اگه این بحث رو تا فردا یا پس فردا (روز بعد از اربعین) به نتیجه برسونیم خیلی بهتر میشه . چون ازونجایی که قراره یک هفته وقفه باشه بین این چله و چله بعد ، میتونیم تاپیک چله بعد رو یک هفته زودتر از شروعش بزنیم تا ازین حالت "شبه انحصاری" ! در بیار!
چون ما معمولا همش وقتی یه چله تموم شد یهویی تصمیم میگیریم و سریع تاپیک بعدرو میزنیمو شروع میکنیم ، و در این بین تنها کسایی که خبر دارن ، باز خودمونیم و افراد دیگه یا خبر دار نمیشن یا زمانی تاپیکو میبینن که چندروز گذشته و بیخیال میشن...
نظرتون؟ Huh
سلام به همگی والبته خسته نباشید
منم با خانم نرگس مهدوی موافقم واگه هم بشه تفسیر قران هم تو برنامه ها باشه که دیگه عالی.
درضمن حسودیم شدبهتون استیکرهای من کارنمیده
سلام و عرض ادب
فرارسیدن اربعین حسینی رو تسلیت میگم

من خودم با چله ی سوره های قرآن بیشتر موافقم ولی من تابع جمع ام
هر چی تصمیم گرفتید ، همونه
فقط لطفا هر چی انتخاب میکنید خیلی بلند نباشه

التماس دعا
یاعلی
کلا بوی توطئه میادااااا.
اصن توجه کردین؟Big Grin

برخی از این آقایون سرگروه ، حس مدیر گروهی بهشون دست داده گویا.....Smile

Heartمن با سوره یس موافقم به شدتHeart

دیگه هرچی بقیه بگن.....

یا علی....
نقل قول:کلا بوی توطئه میادااااا.
اصن توجه کردین؟[تصویر: biggrin.png]
بله ، کاملا
نقل قول: برخی از این آقایون سرگروه ، حس مدیر گروهی بهشون دست داده گویا.....[تصویر: happy.png]
ناراحت شدم ، خیلی هم بهم بر خورد ... Arrogant

یکی نیست بگه پستهای بعضی از خانم های مدیرگروه خودش بیشترین توطئه رو برمی انگیزه.... والا...!

درضمن یادتون نره که طبق قول من توی پست اول ، یه هفته فاصله هست بین این چله و چله بعد به دلیل پیوستن افراد بیشترAngel

خواهشا یک کم زودتر تصمیم نهایی رو بگیرید
سلام.Smile

دوستان چله رو که شروع کردین به منم خبر بدین ، ممنون میشم.

یادتون نره!
یاللعجبUndecided
تاپیک بعدی کو پس؟

خییلی ممنون که به حرفی که من مطرح کردم توجه نشد Rose
من فکر می کردم شما خودتون میخواید تاپیک رو بزنید.
از حرفاتون اینطور برداشت کردم
(۱۴/آذر/۹۴ ۲۳:۲۴)نرگس مهدوی نوشته است: [ -> ]من فکر می کردم شما خودتون میخواید تاپیک رو بزنید.
از حرفاتون اینطور برداشت کردم

درمورد یه آدم کنکوری آخه چطور همچین فکری کردیدEyeglasses

(۱۵/آذر/۹۴ ۲۳:۴۶)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ]درمورد یه آدم کنکوری آخه چطور همچین فکری کردیدEyeglasses
در کل منظورم این بود که شاید بقیه ی دوستان هم برداشت مشابه بنده رو داشتن از پست های شما نه اینکه توجه نکرده باشن به صحبت های شما
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع