بچه ها اگه این بحث رو تا فردا یا پس فردا (روز بعد از اربعین) به نتیجه برسونیم خیلی بهتر میشه . چون ازونجایی که قراره یک هفته وقفه باشه بین این چله و چله بعد ، میتونیم تاپیک چله بعد رو یک هفته زودتر از شروعش بزنیم تا ازین حالت "شبه انحصاری" ! در بیار!
چون ما معمولا همش وقتی یه چله تموم شد یهویی تصمیم میگیریم و سریع تاپیک بعدرو میزنیمو شروع میکنیم ، و در این بین تنها کسایی که خبر دارن ، باز خودمونیم و افراد دیگه یا خبر دار نمیشن یا زمانی تاپیکو میبینن که چندروز گذشته و بیخیال میشن...
نظرتون؟

سلام به همگی والبته خسته نباشید
منم با خانم نرگس مهدوی موافقم واگه هم بشه تفسیر قران هم تو برنامه ها باشه که دیگه عالی.
درضمن حسودیم شدبهتون استیکرهای من کارنمیده
سلام و عرض ادب
فرارسیدن اربعین حسینی رو تسلیت میگم
من خودم با چله ی سوره های قرآن بیشتر موافقم ولی من تابع جمع ام
هر چی تصمیم گرفتید ، همونه
فقط لطفا هر چی انتخاب میکنید خیلی بلند نباشه
التماس دعا
یاعلی
کلا بوی توطئه میادااااا.
اصن توجه کردین؟
برخی از این آقایون سرگروه ، حس مدیر گروهی بهشون دست داده گویا.....

من با سوره یس موافقم به شدت
دیگه هرچی بقیه بگن.....
یا علی....
نقل قول:کلا بوی توطئه میادااااا.
اصن توجه کردین؟![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)
بله ، کاملا
نقل قول: برخی از این آقایون سرگروه ، حس مدیر گروهی بهشون دست داده گویا.....![[تصویر: happy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/happy.png)
ناراحت شدم ، خیلی هم بهم بر خورد ...
یکی نیست بگه پستهای بعضی از خانم های مدیرگروه خودش بیشترین توطئه رو برمی انگیزه.... والا...!
درضمن یادتون نره که طبق قول من توی پست اول ، یه هفته فاصله هست بین این چله و چله بعد به دلیل پیوستن افراد بیشتر
خواهشا یک کم زودتر تصمیم نهایی رو بگیرید
یاللعجب

تاپیک بعدی کو پس؟
خییلی ممنون که به حرفی که من مطرح کردم توجه نشد

من فکر می کردم شما خودتون میخواید تاپیک رو بزنید.
از حرفاتون اینطور برداشت کردم
(۱۴/آذر/۹۴ ۲۳:۲۴)نرگس مهدوی نوشته است: [ -> ]من فکر می کردم شما خودتون میخواید تاپیک رو بزنید.
از حرفاتون اینطور برداشت کردم
درمورد یه آدم کنکوری آخه چطور همچین فکری کردید

(۱۵/آذر/۹۴ ۲۳:۴۶)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ]درمورد یه آدم کنکوری آخه چطور همچین فکری کردید
در کل منظورم این بود که شاید بقیه ی دوستان هم برداشت مشابه بنده رو داشتن از پست های شما نه اینکه توجه نکرده باشن به صحبت های شما