تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: از عاشورا تا اربعین●زیارت عاشورا● 13مین کارگاه معنویت
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
نقل قول:همون فکری که شما اون اوایل تاپیک اپلیکیشن حجاب درباره ی اینجانب کردید[تصویر: happy.png]
دی ماه... وسط امتحانات...
جدی؟!
از خودم انتظار نداشتم!
خب اون موقع درک درستی از این شرایط نداشتمBig Grin

نقل قول: راستی آخرش چی شد؟ ( به رو خودمم نمیارم اصلا که قول همکاری داده بودم [تصویر: cool.png] )
منم راستش شرمنده آقای املشی شدم ،چون منم یه سری مشکلاتی داشتم. دیگه نمیدونم دقیقا کار محتوا به کجا رسید ، ولی بعد از کنکور ان شا لله حتما پیگیری میکنم چون محدودیت هام هم برطرف شدهAngel

فقط اینکه من الان بخوام تاپیک چله ی بعد رو بزنم ، آخرش نفهمیدم نتیجه چیشد؟!
(۱۶/آذر/۹۴ ۰:۱۲)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ]جدی؟!
از خودم انتظار نداشتم!
خب اون موقع درک درستی از این شرایط نداشتمBig Grin

منم راستش شرمنده آقای املشی شدم ،چون منم یه سری مشکلاتی داشتم. دیگه نمیدونم دقیقا کار محتوا به کجا رسید ، ولی بعد از کنکور ان شا لله حتما پیگیری میکنم چون محدودیت هام هم برطرف شدهAngel
از بحث اپلیکیشن بیایم بیرون که عذاب وجدان داره لهم میکنه... بنده هم شرمنده ی هر دوی شما و به خصوص ایشون شدمMatSad

(۱۶/آذر/۹۴ ۰:۱۲)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ]فقط اینکه من الان بخوام تاپیک چله ی بعد رو بزنم ، آخرش نفهمیدم نتیجه چیشد؟!
دوستان بالاخره سوره ی یاسین یا یک سوره ی دیگهHuh
نقل قول: دوستان بالاخره سوره ی یاسین یا یک سوره ی دیگه[تصویر: huh.png]
دوستان نبودند ، بنابراین در یک حرکت ، تاپیک چله بعد رو احداث کردم ، با اجازه همگیAngel

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-40647.html
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع