شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
نمی دونم شاید اینجا ایران نیست!!
شاید اینجا هالیوود است!!! نه صبر کن این تصاویر فتوشاپ است آری
در ایران اسلامی ما کسی این گونه نیست!! نمی شود که باشد.
.
.
هر چقدر سعی کردم خودم را با این کلمات گول بزنم نشد
آری اینجا ایران اسلامی محور تشیع در جهان است
الان باید افسوس خورد! نه باید ایستاد و کار کرد
عادت كرديم هميشه به جاي خودمون ديگران رو مقصر بدونيم .
گاهي واقعا يادمون ميره كه خيلي وقت ها ما باعث ميشيم بقيه به گناه بيفتن .
امروز بحثي داشتيم با يه سري از دوستان در مورد پوشش و حجاب
بعضي ها معتقد بودند براي چي نبايد از وسايل آرايشي كه در بازار هست براي جمع هاي خانوادگي يا زنانه استفاده كرد .
بعضي ها معتقد بودند كه اين آرايش و زيبايي فقط در حد اسلامي و براي همسر مجازه .
بعضي ها هم معتقد بودند كه اصلا استفاده از وسايل آرايشي موجود كمك به دشمن محسوب ميشه و.....
بعد از كلي بحث معلوم شد خيلي از اين افراد واقعا آرايش كردن رو و پوشش نامناسب رو فقط به خاطر ديگران انتخاب ميكنند و دست به اين نوع رفتار ميزنن.
چون آدمهاي دور وبرشون (همين بزرگتر هاي خودمون ) به اين نوع دختر ها ميگن امل و عقب افتاده و ....
داستان يه چرخه معيوبه كه از خانواده ها شروع ميشه و به كل اجتماع تسري پيدا ميكنه .
همين آدمهايي كه اين كار رو براي بچه هاي خودشون ميپسندن در واقع در سطح بزرگتري از اجتماع اين عمل رو اشاعه ميدن .
بازيگر ها ، فوتباليست ها، اساتيد ، علما ، فرزندان روحانيون و ..... همه در خانواده هايي بزرگ ميشن كه با هم اين جامعه رو تشكيل ميدن .
براي اينكه بخوايم كاري براي جامعه خودمون انجام بديم انگشت اشاره رو بايد به سمت خودمون بگيريم
و در ابتدا خودمون وبعد از اون خانواده هامون رو به عنوان اولين سلول حيات اجتماعي اصلاح كنيم
(۱۸/تیر/۹۰ ۸:۴۰)EMPERATOR نوشته است: [ -> ]نمی دونم شاید اینجا ایران نیست!!
شاید اینجا هالیوود است!!! نه صبر کن این تصاویر فتوشاپ است آری
در ایران اسلامی ما کسی این گونه نیست!! نمی شود که باشد.
.
.
هر چقدر سعی کردم خودم را با این کلمات گول بزنم نشد
آری اینجا ایران اسلامی محور تشیع در جهان است
الان باید افسوس خورد! نه باید ایستاد و کار کرد
برادر من با عرض سلام
بله اینجا ایران نیست ! شاید سانفراسیسگو یا تگزاز یا جزایر قناریه و یا اصلا بهشت موعد باشه چرا با خودت کلنجار میری ؟! البته برای موقعیت یابی درست تر باید تا آخر اون سریالی که نگاه کردی رو نگاه کنی تا متوجه بشی محصول کدوم کشوره ؟ به احتمال زیاد مال هالیووده !
دیدم که جو ،جو رمانتیکه گفتم منم یکم حس لطف شما را بارور تر کنم
از مزاحی کردم امیدوارم ناراحت نشده باشید.

خدا بگم چیکار کن این سینما ها رو که منبع اصلی فساد به جایی اینکه 6میلیارد خرج سرمربی تیم ملی بکنند بیان خرج این سینما بکنند یعنی هیچ کس نیست به این ها گیر بده
یا صاحب الزمان ظهور کن تا جامعه بدتر نشده
به امید ظهور ایشان که به قولی استاد رائفی پور(صدالبته نزدیک است)
نقل قول:باید پولهای میلیاردی مملکت خرج اینها بشه تا بشن الگو
نقل قول:پولشونم می گیرن و بعد به ریش مردم هم می خندن
مگه پولشونو شما میدین! این همه پول ریخن تو شکم ورزشکار های مفت خور بس نبود؟(همه رو نمی گم!) بیشتر پول دولت داره از راه فوتبال هدر میره! این بازیگرا که برای استودیو های خصوصی کار می کنن!
نقل قول:اگر این ازادیه ما این ازادی رو نمیخوایم. و اگر این پیشرفته همون بهتر که پیشرفت نکنیم
اونا که میخوان! طرفداری شون رو نمی کنم ولی دلیلت آبکی و بی حسابه!
نقل قول:این یه واقعیته توهین نیست.
دروغه؟توهینه؟یا نه واقعا هست؟
اگر جایی که یه نفر نیست یه حرفی دربارش بزنین ، اگر دروغ باشه میشه تهمت! اگر خوشش نیاد میشه غیبت!(تازه اگر هم درست باشه!)
باز اینا تو فیلم یه تار موشون هم معلوم نیست!مختارنامه که آخرش زنه میاد لالالای لای میکنه ، رئیس صداسیما هم بهش میگه انشاءالله برات باقیات صالحات باشه!
![[تصویر: 71420_141.jpg]](http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1390/3/17/71420_141.jpg)
فعلا که مردم شهر از اینا بدترن!(مثل این که مردم الگو اینا بودن تا اینا الگو مردم!)
جناب
کاردان جامعه ی ورزشی (غیر از فوتبال ) را الکی مفت خور نخوانید !
شما میدانید اگر اون سرمایه هنگفتی که در فوتبال هزینه میشد بین 40 تا فدارسیوم پخش میکردند چه قدر ما مدال می اوردیم ، نمیدونم چرا فوتبال با این همه هزینه های هنگفت اش سود ندارد به طور مثال عرض می کنم که در لیگ برتر جودو بهترین قراردادی که بسته شد 12 میلیون تومان برای 1 فصل بود !!!!!!!!!! حالا تو فوتبال برای 1 فصل 7 میلیارد تومان بسته شد

حالا شما باز میگید ورزشکارای مفت خور ( حساب فوتبال از ورزش های دیگه جداست )
لطفا به ورزشگاران توهین نکنید
نقل قول:این همه پول ریخن تو شکم ورزشکار های مفت خور بس نبود؟(همه رو نمی گم!) بیشتر پول دولت داره از راه فوتبال هدر میره
گفتم همه رو نمی گم که!
سلام
اگه روی فیلم ها دقت کنید اصلا محرم نامحرمی رعایت نمیشه.
مثلا:خانم بازیگر راحت کلشو میبره کنار گوش طرف که مثلا درگوشی حرف بزنه....(صد سال سیاه میخوام در گوشی حرف نزنه)
خدایش ادم این وضع توی فیلم ها رو جلوی خانواده میبینه واقعا خجالت میکشه.
به نظرم اینا نباید اسمشونو مسلمون و پیرو و از امت پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)بدونن.
کسی که پیرو پیامبره(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) حد اقل ابتدائیات دینشو عمل میکنه نه ببوسه بزاره رو طاقچه که چی؟
جلوی دست و پامونو میگیره،جلوی زیباییمونو میگیره،میخوایم همه ازمون لذت ببرن،حالا هر لذتی...