تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: مانکن های ابتذال روی فرش قرمز + عکس
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
عقده دارن دیگه ، مثل حیوون.

اگه وقت شد یه بار عکساشون رو توی فیلم های مختلف جمع میکنم که ببینید جای چه کسای بازی کردن بعضیاشون
اين سينماي ِ ما خودش يه پا تهاجم فرهنگي ِ !
دنبال ِ فساد تو ماهوار ِ ُ ... اينجور چيزا نگرديد !
دوستان نرفتن به سینما ها وتحصن مقابل وزارت ارشاد بهترین جواب است
نرفتن به سینما Big GrinBig Grin این خیلی باحال بود

ادم میتونه هر کاری بکنه ، در صورتی که حواسش باشه که گناه نکنه
میمون هر چی زشت تر بازی ش بیشتر .

دلقک های احمق . افراط گراهای مقلد بی مغز از اصلشون( قبله شون هالیوود) بیشتر افراط می کنند میمون ها ی مقلد.
سلام
قبول که دارین اگه نریم یا از این جور تحصن ها فایده نداره ببیننده هاش هستن زیادم هستن
باید یه کاری کرد متاسفانه صدا و سیما هیچ نظارت درستی نداره.
خدایی توی این فیلما جز گناه و بالا رفتن سطح توقعات مردم و وقت تلف کردن چیز دیگه ای نیست
نمیگم نگاه نمیکنم ها چرا میبینم اما چیزی نداره که ادم یه چیزی بارش بشه
فقط و فقط تفریحی و سرگرمیه... همین
(۲۱/مهر/۹۰ ۲۰:۵۰)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]نرفتن به سینما Big GrinBig Grin این خیلی باحال بود

ادم میتونه هر کاری بکنه ، در صورتی که حواسش باشه که گناه نکنه

بسم الله

پس برادر شما برو بنشین وسط آتش و بگو من حواسم هست که نسوزم...

شما برو با یک زن غریبه در یک خانه تنها باش و بگو من به گناه نمیافتم...
شاید نیفتی ... ولی چقدر سخته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اینطور نیست؟؟؟؟
آدم باید مواظب باشه که قلبش رو داره با چی پر میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دنیا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا آخرت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتی فیلم ها چیزی جز فساد و بی بند و باری و روابط مزخرف نامشروع و شکستن حرمت ها و حریم های اسلام و زیر پا گذاشتن عرف جامعه رو نشون نمیدن و با این چیز ها برای آدم الگو سازی میکنند آدم بره بشینه نگاه کنه ؟؟؟؟ بعد بگه من حواسم هست؟؟؟؟
آدم برای چی بره وقتش رو هدر بده پای فیلم و یا توی سینما...
بنده برای مثال بعداز3 یا 4 ماه دیشب نشستم یک فیلم نگاه کردم... خدا شاهده امروز حالم خراب بود... اصلا حس و حال معنوی ام از بین رفته بود ... حال نماز خوندن نداشتن... سخته تا دوباره آدم بخواد خودش رو رفرش کنه...

اینها قلب انسان رو به سمت دنیا سوق میده در صورتی که آدم باید با آخرت انس داشته باشه...

اینها خواه ناخواه رو.ی انسان تاثیر میگذاره... هرچه دیده بیند دل کند یاد ....

یا الله
متاسفم جوری راه میرن که انگار از فقر فرهنگی دارن میمیرن .بالاخره برای عقب نموندن از جرگه منورالفکری باید هزینه بپردازن دیگه !!!دوستی که گفت تعصب بیجا نداشته باشیم! همین حرفا رو زدیم که حالا این خود نماها شدن الگوی جوون ایرانی مسلمان! Angry
با سلام
دوستان قصد هیچ حرف سیاسی یا توهینی رو ندارم، صرفاً با دیدن این عکس به یک نکته ای بر خوردم:

[تصویر: 71433_103.jpg]

نیروهای امنیتی ( که کارت روی کتشون هم انگلیسی نوشته security نه فارسی) ظاهرشون گویاست که با تحصن جلوی وزارت ارشاد و اعتراض به مسئولین کاری از پیش نمیره چرا که نیروهای امنیتی باید موردتایید سازمان حامی و صادر کننده ی مجوز برگزاری مراسم (وزارت ارشاد) باشند. مگر نه اینکه استفاده از کروات در مجالس رسمی کشور ممنوع است؟ پس با چه مجوزی نیروهای تامیین کننده ی امنیت (!!!) چنیین ظاهری دارند؟؟؟

ما فقط با حمایت از ولایت وفقیه و هماهنگ با رفتار و گفتار معظم له میتونیم به ایشون یاری برسونیم تا وعدشون رو محقق کنن! (نقل به مضمون: حضرت آیت الله خامنه ای: تا زمانی که من زنده ام جلوی انحراف را میگیرم.)
ایراد : بدحجابی

خوبی: فرش قرمز
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع