(۴/آذر/۹۴ ۹:۱۴)رضوانه نوشته است: [ -> ]OK
شما ولایت مداری یک شخصی که اومده خواستگاریتون رو از کجا میفهمید؟
رکن الهدی و fafa هم جواب بدن لطفا
باشه عرض می کنم مشکلی نیست

ببین ممکنه یک نفر واقعا براش مهم نباشه که موضع سیاسی با دینی همسرش چی هست و به پول نگاه کنه یا هرچی دیگه ...
یا
مثلا هر دو نفر به دیدگاه طرف مقابل احترام بگذارند و به اعتقاد همدیگر توهین نکنند و همدیگر رو مسخره نکننند . (ولی این چیزا یک مقداری افسانه ای هست . بنده تا حالا همچین موردی ندیدم واقعا )
یک چیز رو عرض کنم دیدگاه سیاسی و دینی برای شخص خود بنده اولین موردی *هست که همیشه از فرد مورد نظر می پرسم . دوست دارم دیدگاه خودم و همسرم در این مورد یکی باشه .
اگر کسی قبول نداشته باشه یهویی ردش نمی کنم .
دلیل قبول نداشتن ولایت فقیه از طرف ایشون رو جویا شدم و توضیحات خودم رو و دلایلی که باعث شده ولایت فقیه از طرف من پذیرفته باشه رو منطقا توضیح دادم خدا رو چهخ دیدی شاید طرف قبول کرد

راجع به سیاست خارجی . داخلی . دیدگاه به مسائل پیش روی کشور اینها رو پرسیدم . بعضی جاها مشترک بوده بعضی جاها هم نه ! طبیعیه که کسی مجبور نیست ذهنیات من رو بپذیره . من هم مجبور نیستم

بعضی ها تعجب می کنند ولی اشکال نداره

جنگ اول به از ضلح آخر

مثلا موردی بگم ...
پرسیدم نظر شما راجع به ارتباط ما با آمریکا چی هست ؟
نظر شما راجع به برجام چی هست ؟!
نظرتون راجع به دولت کنونی و سیاست هاش چی هست ؟!
نظرتون راجع به رهبری چی هست ؟
راجع به انقلاب ؟
در حالت کلی و در سنجش آدمهای مختلف به این نتیجه رسیدم که کسی که ولایت فقیه رو باهاش مشکل داره با دیدگاه من نسبت به دین دچار اختلاف هست یا دین رو از اجتماع جدا می دونه یا با اقتصاد اسلامی و خمس و موارد مصرفش و مرکز بودن دین در زندگی مشکل داره یا تشیع رو دین حکومتی زمان صفویه می دونه و در نهایت ولایت امیرالمونین رو بهش مشکوک هست و خیلی چیزای دیگه...
بازم توضیح بخواهید می دم

........................
*(البته مورد اولیه مورد پسند بودن ظاهر دوطرف بوده و یک مورد دیگه ... بهتره الکی جانماز آب نکشیم

)
یه مسئله ای هم که هست اینه که مردم به قیافه طرف دارند بیش از حد اهمیت می دن و وقتی ظاهر طرف براشون مقبول می افته فکر می کنند بیشتر مسئله همین هست . الان ممکنه همه اینجا بگن نه ! و ما اینطوری نیستیم ولی در عمل ما داریم یه چیز دیگه می بینیم

بعد که بی هوا وارد زندگی می شن این اختلافات میاد وسط و خودش رو نشون می ده و اگر حداقل یکی از طرفین باید بیاد و عاقل باشه و ببینه که اختلاف نظر های اینطوری رو نمی تونه تحمل کنه و رد کنه .
مثلا یک خانواده ای ملاکش فقط پول هست برای پسر و قیافه هست برای دختر . خوشبخت بشن ان شاء الله .
منتها یکی مثل بنده این چیزا رو نمیبینه و ترجیح می ده عاقلانه تصمیم بگیره یک مقدار شرایطش سخت میشه

و وقتی میگه سر مسائل اعتقادی با هم به تفاهم نرسیدیم برای ملت عجیب هست .
خورده مسائل رو میشه چشم پوشی کرد اما مسائل کلان و ارزشها کوتاه اومدنی نیست .
شاید برای کسی خنده دار باشه که ما ماهواره نمیبینیم ، محجب هستیم و هنوز به ولی فقیه پابندیم ولی خوب ما ارزشهامون رو ول نمی کنیم

و به این اعتقاد داریم که اسلام دینی هست برای همه فصول

ببخشید طولانی شد