این ماجرای سختگیری درسته ولی نه برای هر چیزی!
سختگیری در مسائل مادی و مالی اشتباهه
سختگیری در پسندیدن توسط کل اعضای فامیل اشتباهه. عمه و خاله و دایی و دختر دایی و ... اشتباهه
سختگیری در برخی مسائل بی اهمیت ظاهری و زودگذر اشتباهه
چرا؟ چون ازدواج که معامله ملک و تجاری نیست که همش مسائل مادی و ظاهری مطرح بشه. همه فامیل که نمی خوان ازدواج کنن که همه بیان نظر بدن
اما وقتی میگیم مهم اینه که دختر و پسر همدیگر رو بخوان و خانواده هاشون هم در کل بتونن با هم کنار بیان، معنیش اینه که یکسری چیزها رو حتما چک کرده باشن.
دین و ایمان
اخلاق
تیپ و قیافه
انتظارات همدیگر
برنامه ها برای آینده زندگی
مثلا اگر کسی به نظر شما خوش تیپ و قیافه نیست، بعد از ازدواج نباید انتظارمعجزه داشت. همونطور که اگر ولایتمدار هم نبود، بعد از ازدواج قرار نیست ولایتمداری بهش تزریق بشه!!
اصلا موقع ازدواج میگن طرف مقابلتون رو بهترین حالتش در نظر بگیرید که به مرور زمان احتمالا در عرصه های مختلف افت میکنه...
انتظار اینکه حتما کسی بعد از ازدواج بهتر بشه، خیلی ریسک بزرگیه
(۲۶/آذر/۹۴ ۲۱:۵۳)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]من واقعا متوجه نمی شم منظورتون از سختگیری چی هست!!
بزارید مصداقی عرض کنم
مثلا من برام مهمه که با یک فرد با ایمان ازدواج کنم درست!!
خب حالا مصداق این ایمان چیه؟
ممکنه برای شما صرفااا نمازو روزه باشه وخلاصه واجباتی که عموم مردم قبول دارن
یکی دیگه می گه برای من معیار ایمان ولایت پذیر بودن و بقیه واجباته!!
خب آیا این سختگیریه!!
یعنی خنده ام می گیره ما خانوما معیارمون شغل وتحصیلات وپول باشه سخت گیریم
ایمان واخلاق وتقوای واقعی باشه بازم سختگیریم
شما بفرمایید ما چه کنیم که خدا رو خوش بیاد 
حالا دور از شوخی ...تقریبا۹۰٪خواستگاری من یکی این آیتم ولایت مداری رو داشتن وخب مشکل جای دیگه بودپس همچین هم قحطی نیس ..
من به این موضوع اعتقاد دارم که خدا اگه صداقت بنده اش رو در نیتش ببینه هرگز اونو ناامید نمی کنه مخصوصا وقتی نیتش واقعا خدایی باشه
ای بابا بازم ک جبهه گرفتین، خوب هر چی شما میگین درست بنده دیگه چیزی نمیگم ک دعوا نشه.
انشاالله ی آقای خوب، ولایتی، مومن، پولدار، خوش اخلاق، غیرتی، با محبت، خونواده دوست، قوی هیکل، با حیاء، خوشرو و خوشخنده گیرتون بیاد. ما هم خوشحال میشیم

.باور کنید

(۲۶/آذر/۹۴ ۱۸:۰۳)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]خلیا تحت ولایت نفس اماره اشون هستن منتها دقیقا نمی دونن که این حس آزادی فکر وعمل وانتخابی که دارن یجور القائات ولایت تحت حاکمیتش هستن وآزادی درکار نیست
یعنی به نظر شما هر کس آزادی فکر و عمل داشته باشه تحت ولایت نفس اماره هست؟؟
از کجا به این نتایج میرسید؟؟
با چند نفر که به قول خودتون آزادی فکر و انتخاب و...دارن برخورد داشتید؟؟؟
اصلا مگه قراره بوده آزادی انتخاب یا تفکر بد باشه؟؟؟
این جملتون اینقدر کلی هست که سر تا پاش اشکاله!
اون حس آزادی فکر و عمل و انتخاب چرا باید بد باشه به نظر شما؟؟؟در حالیکه در قران بارها تاکیید شده از عقل خودتون استفاده کنید.
از عقل خودمون استفاده کنیم یعنی چی؟؟
یعنی خودمون فکر کنیم خودمون انتخاب کنیم یعنی همون اختیار که شما بهش میگید نفس اماره!!!
اونوقت کسی که بله قربان گو یکی دیگه باشه و هیچ اراده و تصمیمی از خودش نداشته باشه لابد به نظر شما تحت ولایت الله هست.
اصلا مگه ما در مرتبه ای هستیم که تنها به دلیل تفاوت سلیقه ای مون با دیگران بخوایم بگیم کی تحت ولایت خداست و کی تحت ولایت شیطانه!؟؟؟
خواهرها برادرهای عزیز
یه چیزایی هست در فیلمهاست...
مثلا آدمهایی هستند خیلی دزد و قاتل بعد قسمت اخر یهویی خوب میشن و توبه میکنن و الا بختکی همه چیز خوب میشه و خوشبخت میشن و...
اینها توی فیلمهاست عزیزان!
زندگی و آینده انسان چیزی نیست که بخواد روی آزمون و خطا شکل بگیره و یکی طلاق بگیره و بیاد نفر بعدی ببینه چی میگه!
تئوری های قشنگ و مثل فیلم فک کردن آدم رو از واقعیت ها دور میکنه.
انسان باید با همسرش یه عقیده رو دنبال کنه. هدفی که بابتش زندگی میکنه، یکی باشه! نه!؟ نزدیک باشه! نه؟! لااقل در تضاد نباشه!!
امام حسین رو مثل زدین...
میدونید چند نفر نشون دادند که با ایشون همراه هستن و ایشون روتنها گذاشتند؟؟

هدفشون رسیدن به قدرت بود!!
کسانی موندن که " هدفشون " با امام یکی بود یا شد! اینها درسه! درسهای بزرگ!!
اگه کسی اصلاح شد حتما باهاش ازدواج کنید...
اما به امید اصلاح، هیچ وقت ازدواج نکنید!!
سلام
بحث ولایتمداری شد بنده هم یه مطلبی گفتم بگم بد نیست !
به نظر من ولایت مداری واسه شخصی که تو کارهای سیاسی و دولتی و نظامیه بیشتر لازمه و برای بقیه شاید خیلی لزومیتی نداشته باشه که طرف مقابل ولایت مدار باشه !
خیلی خوبه که دختر و پسر از لحاظ اعتقادی و سیاسی دیدگاه مشترکی داشته باشند اما قطعا این جزء موارد ضروری نیست!
من خودم از لحاظ ظاهری خیلی مذهبی نیستم و خانم های مذهبی رو هم برای ازدواج ترجیح نمیدم! ولی یه مشکلی که دارم اینه که از خانم های غیرمذهبی اصلا نمیشه ولایت مدار و یا غیرولایت مدار و لوتی منش پیدا کرد !
نظر شخصی من اینه که معیار مهمیه و اگه طرف مقابل ولایت مدار نیست حداقل ضد ولایت نباشه !

جالبه ها! هیشکی متنای قبلی رو دقیق نمیخونه، میخواد ی مطلبی بذاره، چنتا ام از قبلیا قاطیش میکنه میشه ی مطلب خوشمزه

(۲۸/آذر/۹۴ ۲:۳۵)Maysam-1st نوشته است: [ -> ]سلام
بحث ولایتمداری شد بنده هم یه مطلبی گفتم بگم بد نیست !
به نظر من ولایت مداری واسه شخصی که تو کارهای سیاسی و دولتی و نظامیه بیشتر لازمه و برای بقیه شاید خیلی لزومیتی نداشته باشه که طرف مقابل ولایت مدار باشه !
خیلی خوبه که دختر و پسر از لحاظ اعتقادی و سیاسی دیدگاه مشترکی داشته باشند اما قطعا این جزء موارد ضروری نیست!
سلام
من فکر کنم از مطالب سوء برداشت شده. کسی نگفته که ولایتمداری از شرایط عمومی ازدواج محسوب میشه! شرایط عمومی همون بلوغ جسمی و عقلی و توانایی تشکیل خانواده و ...
اینجا سوالی توسط خانمی مطرح شده. آیا بحث ولایت که برای من مهمه، در خواستگاری و ازدواج لحاظ کنم یا خیر؟!
یا اینکه مثل بحث سیاسیه. مثلا من به روحانی رای دادم ولی خواستگار به هر کی رای داده اهمیتی نداره
پاسخ این سوال اینه که چون برای شما مهمه، پس به دلایلی که خودتون هم می دونید چون ولایت مدارید، اصلا نمی تونید با یه شخصی که براش مهم نیست زندگی کنید!!!
(۲۸/آذر/۹۴ ۲:۳۵)Maysam-1st نوشته است: [ -> ]من خودم از لحاظ ظاهری خیلی مذهبی نیستم و خانم های مذهبی رو هم برای ازدواج ترجیح نمیدم! ولی یه مشکلی که دارم اینه که از خانم های غیرمذهبی اصلا نمیشه ولایت مدار و یا غیرولایت مدار و لوتی منش پیدا کرد ! 
البته منظور شما رو از مذهبی نیستم متوجه نشدم. الان شما در یک تالار مذهبی هستید. همین یک نشانه مذهبی بودن...

اگر شما غیر مذهبی هستید و ولایتمدار! حتما بگردید خانمی با این شرایط پیدا می کنید. اصل همینه کسی رو پیدا کنید که حرف همو بفهمید. زندگی برای آرامشه نه مناظره دینی و علمی
(۲۸/آذر/۹۴ ۲:۳۵)Maysam-1st نوشته است: [ -> ]نظر شخصی من اینه که معیار مهمیه و اگه طرف مقابل ولایت مدار نیست حداقل ضد ولایت نباشه !
حد وسط نداریم. مثل اینکه بگیم حالا طرف مومن نباشه، لا اقل کافر نباشه!!! مگه داریم؟
اللَّهُ وَلِيُّ الَّذينَ آمَنوا يُخرِجُهُم مِنَ الظُّلُماتِ إِلَى النّورِ ۖ وَالَّذينَ كَفَروا أَولِياؤُهُمُ الطّاغوتُ يُخرِجونَهُم مِنَ النّورِ إِلَى الظُّلُماتِ ۗ أُولٰئِكَ أَصحابُ النّارِ ۖ هُم فيها خالِدونَ
(۲۸/آذر/۹۴ ۲:۳۵)Maysam-1st نوشته است: [ -> ]سلام
من خودم از لحاظ ظاهری خیلی مذهبی نیستم و خانم های مذهبی رو هم برای ازدواج ترجیح نمیدم! ولی یه مشکلی که دارم اینه که از خانم های غیرمذهبی اصلا نمیشه ولایت مدار و یا غیرولایت مدار و لوتی منش پیدا کرد ! 
نظر شخصی من اینه که معیار مهمیه و اگه طرف مقابل ولایت مدار نیست حداقل ضد ولایت نباشه !
سلام
کسانی که مثل شما فکر میکنند کم نیستند منتها این رو دقت بفرمایید که دخترها همه یک شکل هستند! اون که بدحجابه همه وجود خودش رو ریخته روی دایره! اون دختر محجب هست که فهمیده خودش رو باید حفظ کنه و از عقلی برخورداره که بهش میگه خودش رو چرا باید حفظ کنه.
بهتره دقایقی هم که شده فکر کنیم که ارزش آدمها به چیه؟!
@علائم ظهور
سلام
نقل قول:اینجا سوالی توسط خانمی مطرح شده. آیا بحث ولایت که برای من مهمه، در خواستگاری و ازدواج لحاظ کنم یا خیر؟!
یا اینکه مثل بحث سیاسیه. مثلا من به روحانی رای دادم ولی خواستگار به هر کی رای داده اهمیتی نداره
پاسخ این سوال اینه که چون برای شما مهمه، پس به دلایلی که خودتون هم می دونید چون ولایت مدارید، اصلا نمی تونید با یه شخصی که براش مهم نیست زندگی کنید!!!
همانطور که گفتم بستگی داره این مسائل چقدر با زندگی یک آدم عجین باشه.
مشخصا کسانی که تو محل های مذهبی و سیاسی و نظامی رفت و آمد دارند قطعا با این مسائل بیشتر برخورد میکنند و طبیعیه که معیار مهم تری براشون هست
تا شخصی که نه اطلاعات سیاسی داره نه مذهبی و شغلش و آدم های اطرافش هم طوری اند که این مسائل براشون تو اولویت نیست
اما در کل قطعا گزینه خیلی مهمیه
نقل قول:البته منظور شما رو از مذهبی نیستم متوجه نشدم. الان شما در یک تالار مذهبی هستید. همین یک نشانه مذهبی بودن... 
خیلی مذهبی نیستم ولی مذهبی ها رو دوست دارم !

جدا از شوخی بله مذهبی که هستم ولی نه اونقدری که بشه اسممون رو مذهبی گذاشت
نقل قول:اگر شما غیر مذهبی هستید و ولایتمدار! حتما بگردید خانمی با این شرایط پیدا می کنید. اصل همینه کسی رو پیدا کنید که حرف همو بفهمید. زندگی برای آرامشه نه مناظره دینی و علمی
ان شاالله !
نقل قول:حد وسط نداریم. مثل اینکه بگیم حالا طرف مومن نباشه، لا اقل کافر نباشه!!! مگه داریم؟
اللَّهُ وَلِيُّ الَّذينَ آمَنوا يُخرِجُهُم مِنَ الظُّلُماتِ إِلَى النّورِ ۖ وَالَّذينَ كَفَروا أَولِياؤُهُمُ الطّاغوتُ يُخرِجونَهُم مِنَ النّورِ إِلَى الظُّلُماتِ ۗ أُولٰئِكَ أَصحابُ النّارِ ۖ هُم فيها خالِدونَ
منظورم این بود که خیلی ها رو میشناسم که هیچ شناختی از ولایت نداشتند و در محیطی بزرگ شدند که اصلا این جور مسائل داخلش نبوده
اگه با حقیقت مواجه بشند قطعا قبول میکنند اون رو
اما بعضی ها هم هستند که کلا عناد دارند که اون یه مسئله دیگه است
(۲۸/آذر/۹۴ ۱۲:۵۶)فرشته مهربون نوشته است: [ -> ]سلام
کسانی که مثل شما فکر میکنند کم نیستند منتها این رو دقت بفرمایید که دخترها همه یک شکل هستند! اون که بدحجابه همه وجود خودش رو ریخته روی دایره! اون دختر محجب هست که فهمیده خودش رو باید حفظ کنه و از عقلی برخورداره که بهش میگه خودش رو چرا باید حفظ کنه.
بهتره دقایقی هم که شده فکر کنیم که ارزش آدمها به چیه؟!
هرچند که از قدیم گفتند رنگ رخساره خبر میدهد از سر درون! اما من کلا نمیتونم و دوست ندارم در مورد بقیه قضاوت کنم .
ارزش آدمها به نظرم به کارهایی که میکنند
(۲۸/آذر/۹۴ ۱۵:۲۶)fafa* نوشته است: [ -> ]ممنون از دوستان خوب که منو با حرفاشون راهنمایی کردند. مخصوصا جناب
علائم ظهور.
جدا از اینکه لازمه هر دونفر در ازدواج
هم هدف و هم عقیده باشند .
یکی از دلایل اصلی که این سوالو مطرح کردم این بود که دختر با ازدواج ولایت شوهرو هم باید بپذیره (کاری به حد و حدودش ندارم)
یه آقا پسر با این خصوصیات شاید بتونه با دختری که ولایتی نباشه ازدواج کنه و خوشبخت هم بشه (به هر نوعی)
ولی خانم ها احتیاج به همراهی همسرشون در یکسری از زمینه ها دارند که این جزو اصلی ترین اونهاست.
پس ممکن هست که این موضوع از نظر برخی آقایون ولایتی جزو معیارهای اصلی ازدواج نباشه ولی برای خانم ها هست.
به نظرم این نتیجه گیری که کردید کاملا میتونه اشتباه باشه یا حداقل درست نباشه !
خیلی از خانم ها رو دیدم که دقیقا با کسی ازدواج کردند که این مسائل رو قبول نداشتند!
این موضوع ربطی به مرد و زن نداره ! این موضوع تابع شرایط خیلی زیادیه!
شاید یه خانمی خیلی زیباست و ولایت مدار هم هست بنابراین دایره انتخابش خیلی بیشتره و سعی میکنه ایده آل ترین شخص رو انتخاب کنه و بالعکس یه خانم دارای این شرایط نیست و دایره انتخابش کمتره! و البته این مورد در آقایون هم صدق میکنه به نحوی و با یه شرایط دیگه !
به نظرم خیلی خوبه که اینقدر رو بحث ولایت مداری پافشاری می کنید. امیدوارم بتونید اشخاصی رو مثل خودتون ولایت مدار کنید.