۲/دی/۹۴, ۱۸:۱۳
با سلام!
در تاپیک تکمله یا تتمه اینگونه نماز بخوانیم قول تاپیک کیفیت نماز رو داده بودم تو این چند وقتی کمتر تونستم مطلب بذارم تو تالار و بیشتر استفاده کردم، تا اینکه بالاخره روزی شد دوباره بشینیم پای درس کتاب شرح لمعه شهید ثانی...این موضوع مطالب زیادی داره و من هم سعی دارم بیشتر مباحث مبتلا به رو مطرح کنم که نیاز مند وقت زیاد و پست های متعدد هست!همین ابتدای کار از دوستان می خوام تا انتها همراهی کنند!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در تاپیک تکمله یا تتمه اینگونه نماز بخوانیم قول تاپیک کیفیت نماز رو داده بودم تو این چند وقتی کمتر تونستم مطلب بذارم تو تالار و بیشتر استفاده کردم، تا اینکه بالاخره روزی شد دوباره بشینیم پای درس کتاب شرح لمعه شهید ثانی...این موضوع مطالب زیادی داره و من هم سعی دارم بیشتر مباحث مبتلا به رو مطرح کنم که نیاز مند وقت زیاد و پست های متعدد هست!همین ابتدای کار از دوستان می خوام تا انتها همراهی کنند!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
[b]کیفیت نماز
1. مستحب است که نمازگزار قبل از شروع به نماز خواندن، اذان و اقامه بگوید.
2. کیفیت اذان و اقامه:
الف: ابتدا نمازگزار نیت می کند زیرا اذان واقامه عبادتندو برای تعلق گرفتن ثواب به آن ها نیاز به نیت کردن است.
ب: بعد از نیت در اذان چهار مرتبه (الله اکبر)) می گویند.
ج: سپس دو مرتبه شهادت به توحید( اشهد ان لا اله الّا الله) و رسالت پیامبر صل الله علیه و آله (اشهد ان محمد الرسول الله)
(( شهادت به امام امیر المؤمنین و فرزندانشان و همینطور حضرت زهرا (علیهم السلام) از اجزاء اذان و اقامه نیست، بلکه به نیت تبرک و تیمن شیعیان می گویند... نه ورود در اذان که بدعت باشد.
د: سه حیعله که هر کدام را دو مرتبه می خوانیم: (حی علی الصلاة- حی علی الفلاح- حی علی خیر العمل)
ه: دو مرتبه تکبیر (الله اکبر) می گویند.
و: دو مرتبه تهلیل (لا اله الّا الله) می گویند.
** این ها هجده فصل اذان می باشد.
---------------- ادامه دارد ...