تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: :( گلایه و دیگر هیچ
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
مدتهاست اینجا (تو این سایت) میام و میرم و دنبال رد پا و اثر و نشونی از امام خودم هستم امامی که گم نشده من گمش کردم میام و میرم انتظار فرجی کشنده می کشم.
فشار روی گلوی مردم تا کی؟منتقم فاطمه (سلام الله علیها) بیا و انتقام ما رو هم بگیر نیستی و بی امام و غریب افتادیم و چه بلاها که سرمون نمیارن نه ایرانیا همه شیعیان دنیا تو عذاب هستن.

دوستان و همسنگریای عزیز متن نامه ای که به امام حسین نوشته شد تا به کوفه بیاد رو خوندید؟حال مردم کوفه رو یادتونه؟ مشکل مردم رو میدونید؟
ظلم حاکمان و فقر مردم

یا امام من (نمیگم امام ما شاید همه با حرف من مخالف باشن و فقط این حرف من باشه) کار ما از درخواست گذشته آقا تو باید بیایی تو امام منی وظیفه ای که خدا گردنت گذاشته رو خودت بهتر میدونی. کار به دنیا هم ندارم من لازمت دارم داره دنیا و آخرت و دین و زندگیم همه میسوزه اگر برای ما نیایی اگر برای این زنده ها نیایی برای مرده ها چه فرقی داره اومدن و نیومدنت؟

یا امام من ای تنها امیر من یا بیا یا منم از نظرها ببر. اینجا خبری نیست. اینجا نه چیزی برای دیدن هست نه چیزی برای خواستن نه چیزی برای موندن. امید امروز رو به فردا بردن آمدن توست آقا.

لعنت به هر آن جمعه که بی یار گذشت
هر ثانیه و لحظه که بیمار گذشت

لعنت به خودم که چشم و دل کور شدم
لعنت به همه لحظه که تبدار گذشت

ای صاحب این صدای در گلو جا مانده
لعنت به هر ان ندا که بی جار گذشت

دل من تنگ و جهان برای من زندان است
افسوس ز هر دمی که بیکار گذشت

لعنت به من و قصور و هم دنیایم
لعنت به جهان که سر به پیکار گذشت

گر در پی تو گذشته عمر عارف
بی روی تو هر ثانیه بر دار گذشت

قصد نداشتم شعر بنویسم اما شد دیگه ببخشید که مطلب خواستی توی این تاپیک گفته نشد اومدم سایت رو دیدم داغ دلم تازه شد یکم گلایه کردم
از دوستان عذر میخوام
اتفاقا دوست من ، من هم امشب به گلایه افتاده بودم.
و چه دیواری کوتاه تر از امام زمان.

میگفتم چه امامه زمانی؟ تو که نباشی فایده ای نداره. منی که انقدر ضعیفم که به سرنوشت خودمم مسلط نیستم چطور میخوام روی سرنوشت جهان اثر بذارم. تا تو بیای من هرز رفتم من از دست رفتم. ما تموم شدیم آقا ما تیکه پاره شدیم دیگه چیزی ازمون نمونده. نفس های آخره.

همه زندگیم شده انتظار تو ، هر نیتی هرکاری که میخوام بکنم با خودم میگم فردا میای و باید اینکارو ول کنم بیام سمتت.... فرداها هی دارن میان آقا ، من مدام دارم داغ و سرد میشم.

صبح ها دیگه دوست ندارم چشامو باز کنم و دوباره جهانیو ببینم که تو توش نیستی. این آسمون خیلی پایینه و از خدا دور.

کارم به جنون کشیده مختل شدم ولی تو داری کشش میدی.
واسه فرجت دعا می کنم خودتم دعا کن ، مهدی جان.

اگه نیای ذره ذره میمیرم ، اگه همون امامه متصل به خدا و رئوفی که میشناسم ، منو درک کن ، میدونم که می فهمی ... به خدا دیگه نمی تونم ، کاش بیای
به نام خدا

اوضاع دنیا برای مومنان به خداوند بسیار وخیم است.

فقط نکته اینجاست که چرا اکثر مصیبتها سر مسلمانان میاید ؟؟؟؟؟؟؟// چرا سر مفسدان غربی که انواع و اقسام فسق و فجور را انجام میدهند عذاب الهی نازل نمیشود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هر چند میدانم صبر خداوند زیاد است اما آنها زمین را پر از فساد کرده اند، کاری که حتی اقوام سدوم و فرعونیان و نمرودیان و یزیدیان و دیگر اقوام مفسد باستانی که به قهر خداوند نابود شدند، انجام نداده اند.

همین دیروز بود خبر زلزله افغانستان را شنیدم و پیش خود گفتم چرا افغانستان هم درگیر جنگ است و هم بلای آسمانی و چرا یمن و چرا فلسطین و چرا سوریه و چراهای دیگر و چرا جمهوری اسلامی ایران به این روز افتاده اند و گرگان گرسنه و کافر جهانی هر روز بیشتر از روز پیش پیشرفت میکنند و لااقل از نظر ظاهری مرتب و تمیز و قانونمدار هستند ولی دنیا را به فساد کشیده اند.

خدایا به منجی احتیاج داریم،‌ عنایتی بفرما.
چند بار داشتم به این فکر میکردم که جای ما و امام زمان عوض شده

بجای اینکه ایشون ناز کنن ما داریم ناز میکنیم!!!

یعنی هر کی جای ایشون بود تا الان امکان نداشت نگرمون داره

هی اشتباه و ظلم و ... و هی آقایی و بزرگواری

بعد زبونمون هم درازه

دقت کنیم

حالا خدا زده تو سرمون و بدتر هم میزنه که شمایی که هیچی نیستی بدون که یه زیبایی هست که همه عالم و مخصوصا مظلومین منتظرشن

نمیخوای آدم شی؟

یکمی فشار زندگی رو بیشتر میکنم احساس کنید یه شخصیتی باید باشه و ببینیمش و نقش ایفا کنه

و این احساس ناچاری+احساس کمبود و تقاضا خیلی خوبه و امیدوارم بیشتر بشه و امیدوارم صبرشم داشته باشیم

ببخشید من گفتما

من که .....
بسم الله الرحمن الرحیم
دیشب داشتم برای یه مشکلی دعامیکردم...میگفتم خدا التماست میکنم...خدایا قسمت میدم... خدایا اگه این بلا ازسرم بگذره صدقه میدم وفلان سوره رومیخونم و.... و... یادم اومد امروز جمعه ست ،غروب جمعه ست...گفتم خدا!اقام امروزم نیومد!بعد باخودم گفتم شاید اگر همونجور که برای رفع مشکل خودم دعامیکنم برای فرج اقام دعامیکردم،نذرمیکردم،قران میخوندم صدقه میدادم،شاید تاحالا اومده بود...شاید اگر همونجور که برای براورده شدن حاجت خودم به خدا التماس میکنم برای ظهور اقا دعامیکردم،تا حالا اومده بود... خیلی شرمنده شدم گفتم خدادیگه بسه!امام زمان منتظر بچه شیعه هاشه که یارش بشن امایکی مثل من که براش یارنمیشه!چقدر دیگه میخوتد منتظر مابمونه؟ماکه کاری براش نمیکنیم...خودت بیارش!التماست میکنم زودتر بیارش...
خدایا التماست میکنم آقاموبیار...اللهم عجل لولیک الفرجHeart
نقل قول:ماکه کاری براش نمیکنیم...خودت بیارش!التماست میکنم زودتر بیارش...

دقیقا منم چند روز پیش اینا رو گفتم ، یعنی میشه بدون اینکه بفهمیم یک ملت یک دل بشیم و با همین التماس اونقدر موثر ... اونقدر موثر که بیاد.Rolleyes

---
جواب ارسال دومم رو هم گرفتم... تو از ابتدای شروع امامتت میخوای بیای ، کاش بیای و این سرگردونی من تموم بشه. تو که بیای لباس ذلتو از تنم درمیاری و بهم اعتماد به نفس میدی. آدم کنار امامش دیگه چی میخواد! از خوشی میمیرم ...

خدايا اين اندوه را از اين امت به حضور آن حضرت برطرف كن، و در ظهورش براى ما شتاب فرما، كه ديگران ظهورش‏ را دور میبينند، و ما نزديك میبينيم، به مهربانیات اى مهربان‏ترين مهربانان.
بسم الله الرحمن الرحیم

هدف اصلی حضرت از ظهور چیه؟
حکومت؟
از بین بردن ظلم؟
گستراندن عدل؟
قطعا همه اینها از اهداف ظهور هست اما هدف اصلی نیست همه این اهداف بالا مقدمه ایه برای یه هدف بالاتر
و اون هدف اصلیم چیزی نیست جز ظهور حقیقت و باطن دین

حضرت میخوان باطن دین رو در کجا ظهور بدن؟
ظرف ظهورش کجاست؟
جان انسانها قراره ظرف ظهور حقیقت دین باشه.

ما باید اون سعه وجودی رو داشته باشیم که حضرت حقیقت دین رو در جان ما القاء کنه
دینی که فقط یک کلمه اش وقتی به همام القاء شد ایشون تاب نیاورد و قالب تهی کرد!

آقا هزار و اندی سال هست که می فرمایند : تعالوا
ما هزار و اندی سال هست که می گوییم : اهبطوا ( همان آقا بیای خودمون)

دستیابی به هدف اصلی ظهور برای همه انسانها در همه اعصار فراهم و ممکنه

اگه ظرفیت پیاده شدن حقایق رو در خودم ایجاد کنم یقین بدونیم در دوره حیات خودم ظهور رو درک خواهم کرد ولو اینکه حضرت ظهور عمومی نکرده باشن

و اگر این کار رو انجام ندم حضرت ظهور عمومی هم که بفرمایند ظهور رو درک نخواهم کرد

ان شا الله که به اسرار غیبت پی ببریم

چه دل پری دارن این جماعت ای کاش گره از دل همه وا باز بشه و خبر خوش ما هم از راه برسه
الهی آمین
بسم الله
سلام

واقعاً از دیدن این موضوع بسیار تعجب کردم .....HuhBig Grin
(۵/دی/۹۴ ۱:۰۸)saeed125 نوشته است: [ -> ]کار ما از درخواست گذشته آقا تو باید بیایی تو امام منی وظیفه ای که خدا گردنت گذاشته رو خودت بهتر میدونی. کار به دنیا هم ندارم من لازمت دارم داره دنیا و آخرت و دین و زندگیم همه میسوزه
حکایت شما داستان بعضی از کاربران تالار هست که برای وقت ظهور حد و حدود تعیین می کنه
نقل قول:
مرحوم حاج محمد علی فشندی تهرانی تشرفاتی به طور مكرر به محضر مقدس حضرت ولی عصر ( ارواحنا فداه) داشته اند و این تشرف در مسجد مقدس جمكران اتفاق افتاده است:

در حیاط مسجد مقدس جمكران مشغول دعا و مناجات و توسل به محضر حضرت بقیه الله (روحی فداه) بودم كه ناگهان سیدی با عظمت را دیدم با خود گفتم این سید از راه رسیده و شاید تشنه باشد به طرف او رفتم و لیوان آبی كه در دستم بود به ایشان دادم . . .
وقتی لیوان را به ایشان دادم از او خواستم برای فرج امام زمان (علیه السلام) دعا بفرمانید.
ایشان پس از نوشیدن آب لیوان را به من پس داده و فرمودند: شیعیان ما به اندازه آب خوردنی ما را نمی خواهند اگر بخواهند دعا میكنند و فرج ما می رسد.

تا این را فرمودند من نگاه كردم دیدم آن حضرت در كنار ما نیستند و هر چه به اطراف نگاه كردم اثری از ایشان ندیدم كه ناگاه متوجه شدم امام زمان (ارواحنا فداه) را ملاقات نموده ام.

(۵/دی/۹۴ ۱:۰۸)saeed125 نوشته است: [ -> ]اگر برای ما نیایی اگر برای این زنده ها نیایی برای مرده ها چه فرقی داره اومدن و نیومدنت؟
در زيارت جامعه کبیره مي‌خوانيم:
«موالي لا أحصي ثنائكم و لا أبلغ من المدح كنهكم و من الوصف قدركم و أنتم نورالاخيار و هداة الابرار و حجج الجبار و بكم فتح الله و بكم يختم و بكم ينزل الغيث و بكم يمسك السماء أن تقع علي الارض إلاّ بإذنه و بكم ينفس الهم و يكشف الضر...».
«اي وليّ نعمتهاي من, ثنايتان را نمي‌توانم شماره كنم و كنه حقيقت شما را نمي‌توانم مدح نمايم و از توصيف قدر و منزلتتان ناتوانم, شما نور خوبان و هادي نيكان و حجتهاي خداي جباريد, خداوند بخاطر شما آفرينش را آغاز كرد و به خاطر شما به جهان پايان مي‌دهد, و بخاطر شما باران فرو مي‌فرستد و به خاطر شما آسمان را از فروريختن بر زمين نگه مي‌دارد و به خاطر شما گرفتاري را رفع و سختي و ناراحتي را برطرف مي‌سازد.»

همچنین در روايات اسلامي نيز امام غائب (علیه السلام) به خورشيد پشت ابر تشبيه شده است
«سليمان اعمش» از امام صادق (علیه السلام) پرسيد: چگونه مردم از حجت خدا كه غائب باشد استفاده مي‌كنند؟
فرمودند: همانطور كه از خورشيد وقتي كه ابرها آنرا پوشانده استفاده مي‌نمايند.

با توجه به این فراز از زیارت جامعه کبیره و همچنین روایتی که خدمتتون عرض کردم بی انصافی هست که وجود امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) رو نادیده و کم اثر (و حتی خدایی ناکرده بی اثر) بدانیم.
باز قضاوت ها و تهمت دوستان شروع شد.
اینها رو برای برای کسی نوشتم که همه ی زندگیه و هدف من رو میدونه و مثل شما اینطور با جهل از وضعیتم در مورد من قضاوت نمی کنه.
تعجب می کنم از بعضی دوستان که چطور به خودشون در مقام یک شیعه و دانای کل! شروع می کنن به نصیحت کردنی که توش پر از توهینه.
دین ما با فطرت و عقل و احساس همگی با هم کار داره و اگر ما توی این تاپیک داریم روی بعد احساسیش بحث می کنیم دال بر این نیست که بعد عقلی و فطری ماجرا رو نفی کردیم!
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع