به نام خدا
سلام و عرض ادب
چندی ست که سریال کیمیا از شبکه دو سیما در حال پخشه. حدود دو سوم سریال رفته رو آنتن.سریالی که قراره روایتگر برهه ای از تاریخ کشورمون باشه. الحمدلله نقادهای خوبی تو تالار داریم که ان شاءالله از حضورشون بهره مند خواهیم شد.
دلیل اصلی که باعث شد تاپیک رو بزنم یکی دو قسمت اخیرش بوده و حضور شهید جهان آرا

.نمیدونم چقدر خوب دراومده کار از نگاه بیننده ها ولی به شخصه تو این چند قسمت واقعا لذت بردم . واقعا چه گذشت بر مردم؟؟
نظزتون چیه؟
تا حالا کیمیا رو موفق دیدید؟
.
.
.
.
بفرمایید دیگه

پ.ن: هر عزیزی رفت بهشت زهرا(سلام الله علیها)، نایب الزیاره ما پیش شهید جهان آرا باشید لطفا
سلام!
قبلش من یه ایده ای بکارم
سریال وفا رو یادتونه؟
سریال کیمیا رو هم میبینید؟
البته من خیلی نمیبینمش مثل خیلی از فیلم های دیگه
در حد دو سه قسمت
بیشتر بصورت صوتی دنبال می کنم
موقعی که این جریان ازدواج کیمیا و پوریا پیش اومد یاد ایده بالا افتادم....همچین یوهو
کیمیا دختر مذهبی نیست بیشتر ماجراجوست ولی چیزی که قراره القا بشه چیز دیگس
نمیخوام بدبین باشم
برخی نمادسازی هاش بد نیست ولی فیلمش خوش ساخت نیست و نقص زیاد داره از همه لحاظ
ولی اون بالایی رو یادتون بمونه و روش فکر کنید ببینید چقدر شباهت هست
سلام
سریال سرگرم کننده ای هست
خوبه ديگه ایراد نگیرید توقعات رو هم کم کنید
در کل فیلم خوبیه،
مشکلات دفاع مقدس رو خیلیی خوب نشون داده ب نظرم
البته ما ک نبودیم و ندیدیم و نمیدونیم تا چ حدی تونسته اتفاقاتی ک افتاده رو نشون بده، اما با چیزهایی ک شنیدم فکر میکنم خیلی خوب نشون داده مشکلات رو، غم و سختی ها رو
ی ایراد بزرگ داره
اینکه نتونسته ی خانم مقاوم رو ب خوبی نشون بده
مامان کیمیا رو نگاه کنید ... یک خانم مقاوم اما خشن و بی اعصاب :|
وقتی کتاب دا رو میخوندم، ی تصویر خیلی خوب با معیارهای نسبتا مشخص از ی خانم مقاوم توی ذهنم تونستم بسازم
ک البته خیلی کم با شخصیت مادر ِ کیمیا تطابق داشت!
بابای کیمیا، از مادرش، فاکتورهای خانم ها رو بیشتر داره :دی
باباش خیلی لطیف تر از مادرشه ...
نقل قول:کیمیا دختر مذهبی نیست بیشتر ماجراجوست
مگه چ ایرادی داره ؟
خوبه اما من با بعضی جاهاش مشکل دارم مثلا سریال ستایش اسمش ستایش بود چون میخواست راجبه ستایش صحبت کنه که چقد زن مقاومیه چقد سختی میکشه چقد توشرایط سخت قرار میگیره
الان شخصیت کیمیا به نظر بنده خیلی نا پختگی داره اصلا یه زن مقاوم یه زن عاقل رو نشون نمیده بیشتر با کاراش دردسر درست میکنه تا اینکه کمک کنه رفتارش خیلی بچگانس وبه نظرمن اگه از روی همون کتاب دا یه فیلم میساختن خیلی جالب تر میشد نباید انقدر بی دست وپا نشونش میدادن که مخاطب ازش زده بشه
(۹/دی/۹۴ ۲۳:۴۸)السا نوشته است: [ -> ]مگه چ ایرادی داره ؟
هیچ ایرادی
ولی وقتی قراره به عنوان الگو معرفی بشه چی میشه؟
دختری که دائماً بیرونه
پیش مردای نامحرم
هرگز دخترای مخصوصا اون موقع اینطور نبودن
الگو سازی میکنن
گل گذاشتن تو لوله تفنگ سربازا یادتونه
یاد انقلاب فرانسه افتادم
خود این اتفاق بوده نه اینکه نبوده
ولی نه مدل لوس بازی زنانه به اون شکل
انگاری سربازا...
(۱۰/دی/۹۴ ۱۳:۳۴)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]هیچ ایرادی
ولی وقتی قراره به عنوان الگو معرفی بشه چی میشه؟
دختری که دائماً بیرونه
پیش مردای نامحرم
هرگز دخترای مخصوصا اون موقع اینطور نبودن
البته
تو کتاب داهم یه جاهایی همون خانمی که ماجرای کتاب رو بیان میکنن (اشتباه نکنم زهرا حسینی باشن )میگن که سوار ماشین میشه با چن تا مرد ومیگه حالت عادی هرگز چنین کاری نمیکردم اما چون اونموقع جنگ بوده وشرایط فرق میکرده اینکارو کردم
سلام
خب در کل سریال کیمیا ایرادهای جزئی کم نداره.دوتاشو خود ما توی یه لحظه دیدیم بدون اینکه نیاز به دقت بیش از حد باشه.یکی اوایل فیلم بود که روی شیشه یه مغازه تبلیغ همراه اول بود!یکی دیگه هم همین قسمتای چند شب پیش که یه نخل رو که دیدیم فهمیدیم اصلا زمان فیلمبرداری توی ماههای مهر و آبان نبوده در حالی که شروع جنگ از همون اواخر شهریوره!
من با عبدالرحمن کاملا موافقم.امیدوارم عمدی نبوده باشه کار فیلمسازان این مجموعه.مردم کیمیا رو یه دختر مذهبی میدونن در حالی که تقریبا میتونم بگم اغلب کارهاش مخالف شأن یک دختر معتقده.قسمت دیشبم که کم مونده بود کیمیا بره تو بغل باباش!!!بسلامتی جناب پدر هم دستی روی سر دخترش کشید.باورم نمیشه اینا داره از تلویزیون ما و از شبکه های سراسری پرطرفدار اونم توی یه سریال پربیننده پخش میشه.شرم آوره...
سلام.
اولش بگم ناجوانمردانه است که ندیده بیام و راجع به یه مسئله نظر بدم.
تکه های کوتاهی رو دیدم.
اما
من خودم به شخصه، شخصیت خاکستری و معمولیه یک قهرمان داستان رو به تصویر اقرار شده و مقاوم از یک انسان ترجیج میدم. میدونم این چیزا سلیقه ای هست. یک نفر هم ممکنه بت من و سوپرمن رو دوست داشته باشه.
اما انسان معمولی با روایت معمولی رو دوست دارم.
آدمی که گاهی میترسه. گاهی نمیتونه مقاومت کنه. عصبانی میشه یا داد میزنه. یا به خاطر قدر شناسی همسر کسی میشه که ازش اطلاعات درستی در دست نیست. یا مبهمه.
به نظرم میشه این آدمو درک کرد . شبیه آدمهای دور و برم.
یکی مثل x که توپ تکونش نمیده رو دوست ندارم. زنی که بلا سرش میاد و هی راهش رو ادامه میده و ما در نظاره بدبختی هاش هستیم و بازم بلا و بازم بلا!! انگار خدا بی جهت باهاش لج کرده و معلوم نیست تقاص چی رو داره از ش میگیره!
به این لحاظ شخصیت کیمیا و مادرش و پدرش رو میپسندم که زندگیشون همراه با فراز و نشیب اما نسبتا طبیعیه

طبیعیه که مشکلات داره و ساخت سریال طولانی و داستانی و روایتی که از قدیم و بافت و زندگی قدیم داره به تصویر کشیدن جزییاتش سخته. با این همه تفاوتی که سبک زندگیها نسبت به قبل داشته. سراغش رفتن و در این باره روایت کردن اون هم به اندازه یه شهر جرات میخواد!
خاطرات آقای لطیفی کارگردان روز سوم در این باره شنیدنیه
این روایت از مر دم زمان جنگ برای من شبیه خاطراتیه که از آدمهای خرمشهر شنیدم و زیاد تاحالا راجع بهش فیلم ندیدم.
یه کمی توی خاک سرخ و یک کمی در روز سوم مشابهش رو دیدم که خیلی کمه.
آدمهایی در معرض از دست دادن خاک و زندگی و جانشون و مهمتر از همه عزیزان شون هستن. اون هم به صورت توامان...
این برهه از فیلم که به این ماجرا میپردازه به -نظرم بد نیست. دوستش داشتم

این که من سریال کیمیا با ستایش رو مقایسه کردم فقط از این نظر بود که اسم هر دو فیلم اسم شخصیت اول داستان بود اما من منظورم این نیس که بگم کیمیا چرا بلا سرش نمیاد یا چرا مثه ستایش نیس منظورم اینه که مادر کیمیا بیشتر بهش میاد نقش اول باشه تا کیمیا خب من وقتی اسم فیلمو اسم شخصیت اصلی میذارن توقع دارم داستانم بیشتر مربوط به اون باشه (راجب ستایشم گفتم میخواست شخصیتشو مقاوم نشون بده امابه خواستش نرسید)