نقل قول:بحث سر بیشتر پول خواستن بدون توجه به درآمد مرد و مقایسه او با پولدارها و طمع و فریبکاری میباشد.
البته موضوع تاپیک در کل این نبود

اما در کنار خرج کردن زیاد خانومها، خوبه ک یکمی ب خست بعضی از مردها هم فکر کنید
درست میفرمایید، اما ی مشکل هست
اینکه شما همیشه آقایون رو در جایگاه ِ معصومیت قرار میدین، اکثر خانومها رو هم دیو دو سر ...
خیلی جاها توی بحث ها و پست ها دیدم این رو متاسفانه
نقل قول:حالا ممکنه به علت ورشکستگی یا هر اتفاق دیگری نداشته باشد بدهد، حالا زن باید فورا بره درخواست طلاق کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با این صورت مسئله، مسلما نه ... زن این حق رو نداره
اما مشکل اینجاست ک صورت مسئله رو یک طرفه مطرح میکنید
ک بنده هم طرف دوم رو مطرح کردم و خواستم ک از هر دو دیدگاه نگاه کنید
بلکه یکمی از این دیدگاه منفی ای ک نسبت ب خانومهای جامعه دارید،کمتر بشه
پ.ن : هم شما و هم بنده داریم یک حرف رو میزنیم ها

اینطور که من دیدم کلا از موضوع تاپیک منحرف شدن دوستان
قبل از اینکه نظرمو درباره بعضی حرفا بگم این جمله که موضوعه تاپیکه غیر از حدیث بودنش که از معصومه و توش شکی نیس از لحاظ علم روانشناسی هم ثابت شده اس پس اصلا گمون نکنید این جمله با چیز دیگه ای قابل قیاسه یا می شه با جملات دیگه جایگزینش کرد
درباره بقیه حرفا که من حرففففف بسیار دارم
فقط اولش یه اشاره کنم ما یه حدیث داریم زنی که دنبال ثروت باشه خدا به همون واگذارش می کنه وبلکه بعدا اون ثروت می گیره
اما دقیقااا در همون حدیث می گه مردی که دنبال جمال زن باشه خدا یک زن جمیل بهش می ده که بعدا از همون زن عیبی رو می بینه که همه جمال اون زن از قلبش میره
حالا این شده شرح حال امروز دختران وپسران مذهبی ما
اقای عدالت اگر شما از دخترانی شاکی هستین که ملاکشون شده وضع مادی نه خود پسر
باید خدمتتون عرض کنم همون دختران از پسرانی شاکی هستن که فقط ملاکشون شده زیبایی نه شخصیت ومنش دختر
پس می بینید معامله پایا پایه
پسر می گه دختر خوشگل می خوام دخترم می گه پسر پولدار
که من در هردو گروه خانواده های فوق مذهبی میشناسم
مادر تماس میگیره کلی از کمالات مذهبی خانواده می گه حتی جالبه که مثلا تحصیلات حوزوی هم داشتن اونوقت همون پای تلفن تمامممم جزئیات ظاهر دختر می پرسن توجیحشونم اینه ما پسرمون یک عمر درست زندگی کرده حالا حقشه یه دختر خوشگل نصیبش بشه
خب دوستان اینجا حق اقا هست ولی اونجا حق خانوم نیستکه توقع رفاه داشته باشه
اینجا خانوم می شه گناهکارو از دین برگشته اقا می شن نمونه مرد کامل که فقط حقوق به حقش رو مطالبه می کنه
هیچچچچچ کسم حق نداره بگه چرا
من خانواده میشناسم واسه پسرشون دنبال پرنسس بودن بعد کسی می خواست بیاد سراغ دخترشون چیزی از ظاهرش می پرسید کلی بهشون برمی خورد وناراحت می شدن
خب این نفاق چه جوری توجیح می شه واقعااااا
چرا فک نمی کنیم اگه خانوما کارشون به اینجا رسیده شاید عکس العمله بعضی از رفتارهای رایج درجامعه باشه
خانوم السا اشاره خوبی داشتن انقدر تو جامعه مردانی هستن که اول ازدواج ادعای دست ودلبازی دارن وبعدش عکس ماجرا نمایان می شه که چشم خیلی از ماترسیده
ویا حالتی که من جدیدا بین خانوم های مذهبی زیاد می بینم اینه که انقدر اقایون مذهبی جامعه بنا بدلایلی که بماند تنوع طلب شدن که هرروز از همسرشون قیافه جدیدی توقع دارن بعضی از خانوما مدام ناله می کنن کارشون این شده از این ارایشگاه برن اون ارایشگاه یا از این مزون به اون مزون
خب نتیجه اش خرج بی حدوحساب می شه!!
باورکنیم رفتارهای ما درزندگی عمل وعکس العمله خودمون هست
منتها ما خودمون رو از این ماجرا تفریق می کنیم
[quote='السا' pid='357586' dateline='1451816565']
حضرت علی ی خطبه ای دارن ک توی اون زن رو ناقص العقل دونستن
میشه ادرس این خطبه روبدین ماهم بریم ببینیم ..فک میکردم حرفهایی کهبدون سند مکتوب ذکرمیشه اصن ارزش نداشته باشن
بعدم کی گفته خانوم ها ناقص العقل هستن؟ مگه ماها چمونه؟
(۱۴/دی/۹۴ ۱۵:۲۰)shide نوشته است: [ -> ][quote='السا' pid='357586' dateline='1451816565']
حضرت علی ی خطبه ای دارن ک توی اون زن رو ناقص العقل دونستن
میشه ادرس این خطبه روبدین ماهم بریم ببینیم ..فک میکردم حرفهایی کهبدون سند مکتوب ذکرمیشه اصن ارزش نداشته باشن
بعدم کی گفته خانوم ها ناقص العقل هستن؟ مگه ماها چمونه؟
عزیز جان این جمله دریکی از خطبه های حضرت بعد از جنگ جمل اومده ومخاطبش هم عایشه است
البته تفاسیر متفاوتی داره از جمله اینکه نقص درزبان عرب با اونچه که ما فکر می کنیم متفاوته
نقص ینی پنهان شدن
درواقع عقل زنان ومردان فرقی نداره اما احساس خانومها بخشی از تصمیمات عقلانیشون رو تحت الشعاع قرار می دن ودرواقع عقلش در زیر احساسشون پنهان می شه اما در این موردآقایون کاملا برعکس هستند
به همین دلیل منطق آقایون بیشتر شناخته شده اس تا خانومها
واینکه این دو مورد هیچ یک ضعف نیستن ومکمل شخصیت و خلقتشون هست
به همین دلیله که مردو زن همدیگه رو کامل می کنن
جمله ای که زنان عاشقش هستند رو نمی دونم ولی ماشینی که زنان عاشقش هستند رو میدونم
پورشه!
هرکی سوارش باشه دوتا بوق بزنه سوار میشن...
البته نه همه...جسارت نشه....
ولی چه بخوایم چه نخوایم دیگه خیلی از مردا زنا پسرا دخترا دنبال عشق عاشقی نیستن...
خیلی شان زنو پایین آوردی
مونث فرق داره با زن
من ندیدم دختری سوار بشه تاحالا
(۱۴/دی/۹۴ ۱۶:۲۴)Silence نوشته است: [ -> ]جمله ای که زنان عاشقش هستند رو نمی دونم ولی ماشینی که زنان عاشقش هستند رو میدونم
پورشه!
هرکی سوارش باشه دوتا بوق بزنه سوار میشن...
البته نه همه...جسارت نشه....
ولی چه بخوایم چه نخوایم دیگه خیلی از مردا زنا پسرا دخترا دنبال عشق عاشقی نیستن...
اون بشرهایی که شما میفرمایید از جنس زنی که باید باشند نیستند. اون زنانی که اگر ارزش خودشون رو میدونند به رییس کارخونه پورشه هم نگاه نمیکنند.
خدا بیامرزه شاعر ..
آنان را که خبر شد خبری باز نیامد...
عشق و عاشقی جاش توی خیابون نیست که بخواید با این چنین رفتارهای پست و دون شانی، برای عشق و عاشقی مراسم ختم برگزار کنید.
من جسارت به همه نکردم
ما ادما هرچی رو که دلمون بخواد میبینیم....
من دیروز دلم از جای دیگه پر بود چون دیدم از نزدیک هم پاشیده شدن زندگی نزدیک ترین دوستمو..سر همین قضیه...
اولیش نبود،اخریشم نیست..
به هر حال اگه جسارتی کردم معذرت میخوام...
شاید نباید این حرف اینجا تو این تالار می زدم چون اینجا خانوم های پاک و درست میان ولی واقعا از دیدن اون اتفاق شوکه شدم و خیلی چیزای دیگه که جاش حداقل تو این تاپیک نیست...
به قول یاس از چی بگم برات...