واقعا هیچ چیز جای محبتو پر نمیکنه .
مشکل اینجاست که معنای زندگی برای آدمایی اشتباه جا افتاده یا کسی نبوده بهشون یاد بده.
ان شاالله خدا این نعمتو به همه بده.( به ما هم

)
آدم هر انتظار از طرف مقابلش داره باید ببینه آیا خودش رعایت کرده و اون امتیازات رو حایز هست یا نه.
اسلام گفته هم شان و هم کف خودت رو انتخاب کن. این خیلی حرف مهمیه...
حتی گفته اگر دختر در منزل پدرش خدمتکار داره، شوهر هم در ضمن نفقه باید هزینه خدمتکار رو هم لحاظ کنه. اینکه بگیم دختر یا تو کافر حربی هستی که خدمتکار بخواهی یا زیاده خواهی و... اینها رو اسلام نخواسته. چیزی به اسلام نباید بست.
خلاصه اش اینه که هم شان خودتون رو خاستگاری کنید
بنده همیشه موافق ازدواج آسان هستم. از مهریه بالا هیچ وقت دفاع نکردم. اما آقایون فک میکنن دختر حتما باید به زیباییه دختر شاه پریون باشه و حتما باید بیاد خودش رو تسلیم کنه وگرنه کافر حربیه و از اسلام چیزی سرش نمیشه... اینها رو به اسلام نبندند خواهشا

اسلام نفقه تعیین کرده مهریه گذاشته و هزینه زن رو بر دوش مرد گذاشته
. زیاد گرفتنش خلافه. از حق به زور گذشتنش هم خلافه.
محبت کردن و ابراز محبت یک گنج و ابزار عظیمه که در اختیار آقایان هست برای نرم کردن همسر. متاسفانه ازش درست بهره نمیبرند.

بعد میاندازن گردن مسائل دیگه.
خوب یاد بگیرین چطوری باید از این ابزار کارآمد استفاده کنین. زنهای بنده خدا رام میشن

من یه چیزی امروز شنیدم مجبورم بگن چون فضام متنوع شده دیگه هیچ!
دایی من با یه بنده خدایی دوست بوده بعد درز کرده که ایشون صیغه منند!بعد داداش ساده من میگه! اونا شما مسافرت میرفتید....
بعد الان من چی بگم به این خنگ یه سوال نمیپرسه از آدم!
پس نوشت: گفتن یه دوست دارم خرجی نداره بشرطی که طرف خام فرض نکنیم تا خامتر بشه! یا طرف آهن خونش پاییین نباشه!
پرستش آهن شرک و کفر محسوب میشه و از درجات فجیعه نفاق هست!