تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: به دیوار کفتن شخص دوم مملکت رو
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
بازدید 3 میلیون از این کلیپ

http://jahannews.com/vdch-mnki23n-qd.tft2.html

دوستان

هر کاری کردین کلیپ رو دانلود کنید

به این میگن بچه حزب اللهی نترس

مردی به مولا
به نام خدا

یعنی از عالی هم بالاتر بود .
Big GrinBig GrinBig Grin

اگه مرد بود زمان احمدی نژاد انتقاد میکرد. متاسفانه تازه اینا جرات پیدا کردن و حرف میزنن. البته شاید به این دلیل بود که اون موقع کسی جرات نداشت حرف بزنه.

تازه طرف داره میگه احمدی نژاد ترین فرد در نمیدونم چی چیه کشور، خو مرد حسابی قبلا کور بودی نمیدیدی که انتقاد کنی ؟ از اون احمدی نژاد های کمرنگ انتقاد نکردی ، جرات نداشتی ، خو معلومه پررنگ تر میشه.

به عنوان طنز خیلی خوب بودBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
شاید جالب باشه براتون از نتیجه انتقادهاشون بدونین

دبیر دو تا اتحادیه، از دانشگاهشون اخراج شدن (هرچند بعد از چند مدت و بالا و پایین های فراوان، برگشتن سر درسشون)
دبیر یکی از اتحادیه ها هم ب کمیته انضباطی کشوندن و ....

فقط یک سوم حضار، دانشجو بودن
برای ورود هم همه باید کارت دعوت از قبل میداشتن (داشته بودن :دی )
البته توازن این توزیع هم جالب بود، 10 تا دونه سهمیه بسیج دانشگاه ... Big Grin
خیلی دوست داشتم توی جشن بودین، درصد ِ موسوی ای ها و خاتمی ای ها و حتی کروبی ای ها ( :دی ) رو ب نسبت ِ ولایتمدارها میدیدین و نظرتون رودرباره جشن ِ فرمایشی می گفتین
ب قول دبیر یکی ازدانشجوها : شریف میزبان شماست یا شما میزبان شریف؟!

آقا محمد، وقت اون نرسیده ک دست هاتونو از رو گوش ها و چشم هاتون بردارید؟Smile
احمدی نژاد سقف گذاشت بالا سر مردم این چیکار کرد

وام 4درصد بشه 35درصد ربا حرام خوری

و
و
و
و...

کجایی عمو

موقع احمدی نژاد مردم راضی بودن

نه اینطور سفرها کوچیک بشن
اتفاقا چند روز پیش با محمدتراست هم سر همین بحث کردیم. در موضع مخالف و موافق این نطق داغ.

(اونجا که گفت شما رو معاون اول کابینه هاشمی می دونن من واسش ایستاده دست زدم Big Grin)

اما حالا که فکر می کنم می بینم تنها کاربرد این نوع نطق ها اینه که دلمون خنک می شه.
همین.

باید فهم اینو داشته باشیم که طرف معاویه است یا (مثلا) ع.م.ر.

یکی رو علی (علیه السلام) یاری کرد اما با دیگری جنگید. (با توجه به اینکه جای هر دو یکجاست)
خدا رو شکر
خیلی وقت بود آدم شجاع ندیده بودم. Angel
دلمون کمی خنک شد.
من مگه گفتم چرا انتقاد کرده ، میگم اگه از این انتقاد میکنن به این صورت و علنی ، کاش مرد بودن و از بقیه اینطوری انتقاد میکردن. البته مردایی هم هستن که همیشه علنی انتقاد میکنن.

انتخابات آینده ریاست جمهوری معلوم میکنه.
(۱۵/دی/۹۴ ۱۸:۳۵)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]Big GrinBig GrinBig Grin

اگه مرد بود زمان احمدی نژاد انتقاد میکرد. متاسفانه تازه اینا جرات پیدا کردن و حرف میزنن. البته شاید به این دلیل بود که اون موقع کسی جرات نداشت حرف بزنه.

تازه طرف داره میگه احمدی نژاد ترین فرد در نمیدونم چی چیه کشور، خو مرد حسابی قبلا کور بودی نمیدیدی که انتقاد کنی ؟ از اون احمدی نژاد های کمرنگ انتقاد نکردی ، جرات نداشتی ، خو معلومه پررنگ تر میشه.

به عنوان طنز خیلی خوب بودBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
توی تعریف مرد با شما هم عقیده نیستم ولی مرد از نظر شما و نامرد از نظر ما اون موقع کم نبود!!!! حرف که چه عرض کنم ....

[تصویر: ahmadi1.jpg]

[تصویر: ahmadi2.jpg]

تاریخ رو نمیشه پاک کرد ....
ان شااا... که من اشتباه کرده باشم و همین انتقاد ها هم قبلا با همین صدای رسا شده باشه و امیدوارم در اینده هم صورت بگیره. به هر حال فضای باز سیاسی باعث میشه علاقه جوونا نسبت به همبستگی و شریک دونستن خودشون در کشور بیشتر بشه
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع