۱۹/دی/۹۴, ۸:۳۸
از سراپرده غیبت، خبری باز فرست
که خبریافتگان، بیخبرانند هنوز
رهروان، در سفر بادیه حیران تواند
با تو آن عهد که بستند، برآنند هنوز
سلام علیکم 

بسم الله الرحمن الرحیم
حقیقتش یاد حدیثی از پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) افتادم که فرموده اند: با ارزشترین کارها نزد خداوند بادوام ترین آنهاست هر چند اندک باشد.
یه حساب سر انگشتی کردم گفتم اگر بعد هر نمازی مثلا 10 تا صلوات برای امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) بفرستیم بعد یک سال تقریبا میشه 18000 صلوات!!! و بعد 50 سال عمر میشه حدود 900 هزار صلوات! این به نظرم خیلی ارزشش بالاست و ما هیچوقت نمیتونیم اینقد صلوات رو بفرستیم در صورتی که 10 صلوات چند ثانیه بیشتر طول نمیکشه!!!
گفتم اگه موافق باشید یک حرکت جدیدی برای امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) انجام بدیم شاید مرهمی باشد بر غصه های امام زمان و بتونیم یک مقدار دل امام زمان را از خودمون شاد کنیم و انشالله شروع تغییر بزرگی در ما بشود. به همین خاطر از دوستانم میخوام با توجه به وقت و حوصلشون هر چقدر اندک هم میتونن در این کار سهیم باشند حتی به اندازه روزی یک صلوات حالا هر چی دوست داشتن تصمیم خودشونه: شاید هر روز زیارت عاشورا ، هر روز صبح دعای عهد، روزی چند تا صلوات، روزی یک سوره قرآن، ذکر ایام هفته، دعای سلامتی امام زمان در قنوت نماز، یک ذکر و ....
و ترجیحا اگر بعد و یا قبل نماز باشه بهتره چون که اینجوری تبدیل به عادت میشه و همیشه موقع نماز یادمون میاد. مطمئنا تاثیر اینکار خیلی زیاد میتونه باشه و مجددا از دوستان خواهش میکنم به خاطر امام زمان تو این کار شریک باشند.
دوستانی هم که میخوان شریک باشند ولی نمیخوان بگن که چه عملی میخوان انجام بدهند حداقل با فرستادن یک صلوات به دلمان قوت بخشند...
.
.
.
یا علی
انشالله اگه خدا بخواهد و لیاقت داشته باشم بعد هر نماز صبح یک دعای عهد
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم