تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: مناظره در مورد برده داری
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
وَمَثَلُ الَّذِينَ كَفَرُواْ كَمَثَلِ الَّذِي يَنْعِقُ بِمَا لاَ يَسْمَعُ إِلاَّ دُعَاء وَنِدَاء صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لاَ يَعْقِلُونَ
مَثَل (تو در دعوت) کافران، بسان کسى است که (گوسفندان و حيوانات را براى نجات از چنگال خطر،) صدا مى ‏زند؛ ولى آنها چيزى جز سر و صدا نمى ‏شنوند؛ (و حقيقت و مفهوم گفتار او را درک نمى‏کنند. اين کافران، در واقع) کر و لال و نابينا هستند؛ از اين رو چيزى نمى ‏فهمند!

[quote='دوست حقیقت' pid='358872' dateline='1453545810']
شما قرآن را قبول دارید؟
اگه کسی از قرآن انتقاد بکنه از شیعه هم انتقاد کرده؟
آیا خانم دیبا از با انتقاد از قرآن از شیعه هم انتقاد کرده؟
...
متاسفانه آقای رازی نتونستن خوب ظاهر بشن
من فکر کردم آقای رازی بحث را فقهی میکند و طرف مقابل را شکست میدهد
اما خانم دیبا بحث را معرفت شناسانه کرد و در بحث فقهی هم خوب ظاهر شد
و دست بالاتر را گرفت

عزیزم یک کلام بگو نمیدونم چرا حاشیه میرید؟
سعی میکنم به دنبال جواب این سوال در حوزه معرفتی و اخلاقی برم نه فقهی
من که از طرف شما جوابی نشنیدم
روز خوبی داشته باشید دوست من
[/quote]
بنده قران رو بدون مفسرش قبول ندارم . کتاب الله و اهل بیتی - کتاب الله و عترتی و بنده پیرو مکتب حسبنا کتاب الله نیستم که فقط قران رو قبول داشته باشم. تو همین قران میگه چی؟
فَسْئَلُوا أَهْلَ الذِّکْرِ إِنْ کُنْتُمْ لا تَعْلَمُونَ
در روایتی که در عیون اخبارالرضا (علیه السلام) آمده از حضرت امام رضا(علیه السلام) نقل شده که امام(علیه السلام) به آن کسانی که آیه فوق را به دانشمندان یهود و نصاری تفسیر کرده اند خرده می گیرد و می گوید سبحان اللّه مگر چینین چیزی ممکن است اگر ما به علمای یهود و نصاری مراجعه کنیم مسلماً ما را به مذهب خود دعوت می کنند سپس فرمود:ما اهل ذکر هستیم.
و یا در کتاب شریف کافی ذیل کتاب الحجه وجوب سوال از اهل ذکر امده :

الْحُسَيْنُ بْنُ مُحَمَّدٍ عَنْ مُعَلَّى بْنِ مُحَمَّدٍ عَنِ الْوَشَّاءِ عَنْ عَبْدِ اللَّهِ بْنِ عَجْلَانَ عَنْ أَبِي جَعْفَرٍ ع فِي قَوْلِ اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ- فَسْئَلُوا أَهْلَ الذِّكْرِ إِنْ كُنْتُمْ لا تَعْلَمُونَ «النحل: 45.» قَالَ رَسُولُ اللَّهِ ص الذِّكْرُ أَنَا وَ الْأَئِمَّةُ أَهْلُ الذِّكْرِ وَ قَوْلِهِ عَزَّ وَ جَلَّ- وَ إِنَّهُ لَذِكْرٌ لَكَ وَ لِقَوْمِكَ وَ سَوْفَ تُسْئَلُونَ «الزخرف: 43» قَالَ أَبُو جَعْفَرٍ ع نَحْنُ قَوْمُهُ وَ نَحْنُ الْمَسْئُولُونَ.
امام باقر (علیه السلام) در تفسير قول خداى عز و جل (43 سوره نحل): «اگر تا حال نمى دانستيد از اهل ذكر بپرسيد» فرمود كه: رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود: ذكر منم و ائمه اهل ذكرند. و در تفسير قول خداى عز و جل (44 سوره زخرف): «و به راستى آن ذكر است براى تو و تبار تو و آنها در آينده مسئولند» امام باقر (علیه السلام) فرمود: ما تبار اوئيم و ما مسئوليم.

خودتم کلام خودت رو نقض میکنی تو هر پست.

اینکه اون همکار شما اشتباه وارد شد و یا نتونتست به اون هدف اصلی برسه اشتباه تیمتون بود چون وقتی همه جوانب رو مدنظر نمیگیری میشه این. بعدشم باید بحث رو اداره میکردین ( شما و تیمتون ) نه اینکه رها کنید نتونید حمع کنید.
  • پس با توجه به این خرف شما و تیم رد شبهات ملحدین
[quote='دوست حقیقت' pid='358688' dateline='1453234942']
البته اهل سنت خیلی خوب داره کار میکنه گروه 25 هزار نفری رد شبهات ملحدین واقعا علمی و شایسته داره از اسلام دفاع میکنه و به نقد آتئیست و آگنوستیک میپردازه
شکست خوردین.
شما سر موضوع رو با ایشون باز کردین و دعوت به مباحثه نه ما . حالا ما شیعه باشیم یا نه مهم نیست چون به شما دارن میتازن تو بحث .
شما کلا فقه رو دنبالش نرو جون توان درکش رو نداری و دوباره درگیری ذخن صیقل داده و نداده شدت درهم کوبیده میشه و از دست میری.
همینقدر که سعی کردی یسری روشنگری انجام بدی تشکر.Heart
قرار نیست هر سوال رو پاسخ بدیم .
هرسوالی ارزش پاسخ هم نداره و مخصوصا سوالی که جوابش مثل خزشید واضح هست .
پ .ن : فقط برادرانه پیشنهاد میکنم مراقب باشی که تو ذات خدا تامل نکنی که ذهن و عقل توان تحمل ندارن و االبته نهی شده از این تدبر و تامل.Blush

ضمن تشکر از شما و دوستانتان برای دفاع از دین اسلام و تمام تلاش و زحمات شما به چندین برابر اینجا نشستن من و حرافی من ارزش داره اما چند واقعیت تلخ رو ناچارا باید بگم با عرض معذرت

نقل قول:
نقد اصلی خانم دیبا *تجاوز به زن شوهردار بود که در قرآن مطرح است و شیعه هم قرآن را قبول دارد

پس این نقد متوجه ما هم هست
نقل قول:
4) طرف موحد مناظره، تابع هیچ یک از احزاب موجود نبوده و مقلد هیچکدام از علماء نیست.

5) طرف موحد مناظره از ادمین های رد شبهات ملحدین و شخص غیر مسلمان نماینده گروه ایتئیست ها و اگنوستیک های ایرانی میباشد.

6) استناد تنها به قرآن و
روایات اهل سنت
خواهد بود.

بنده مطاعه کردم بحث رو . اولا نیاز به کمک فقهی نیست . شبهه بسیار ابتدایی است و نیاز به کمک فهمی و شعوری است.
ضمنا برداران بزرگواران اهل سنت زحمت بکشند و خودشان مناظره را به سرانجام برساند
شرایط مناظره اصلا معقول نیست . طرف آیتئیست شما هرچه بخواهد نشخوار می کند اما در مقابل اون شما حق ندارید از هیچ استفاده کنید . انحصار بحث به روایات اهل سنت محدود کردن مباحث عقلی به استفاده از متن و نصوص عربی اهل سنت .
با این فرمون پیش برید حرف خانم دیبا درست است .
اگر عقل را در یابد دو خط از تاریخ ورق بزنید و چند آیه به قبل باز گردید به اون فهم و شعور می رسید

عملا طرف مسلمان را لال کردند بعد اسمش را مناظره گذاشته اند . شما مطئنی اصلا طرف مسلمانی در این بحث حضور دارد ؟ شما می گویید آیه قرآن است بله ولی عملا شرایط حکم می کند طرف مقابل لال باشد و جالب توقع پاسخ دارید.کلامی از روایات ناشناخته نقل نمی کنیم و اگر قرار باشد بدون مدد اهلش جوابگو باشیم باید اجازه بحث عقلی را بدهند. آقای راضی در مبتدیات لنگ میزنند در همان کامنت اول دو غلط بزرگ از خانم دیبا که ایشون از آن گذشتند و پاسخی نداند . اگر قرار باشد بحث صرفا بروی موضوع اجازه ازدواج (نه همبستر) با همسر کفاری باشد در جنگ هلاک نشداند مقدمه مهمل و گزافه خودش علاوه بر اینکه غلط است بحث را بیراهه هم می کشاند.

*اگر کنجکاو باشید نقدا بروید راجب معنای کافر ،کافر حربی ، حرمت کافر (اول حرمت را معنای صحیح کنید) ، نگرش اسلام به دو جنس مذکر و مونث و اصلاح روابط بین آن دو ، دوران پس از جنگ داشته باشید ، بعد احتمالا راجب عدل و سلطه براتون مسئله ایجاد می شود هر وقت هم به آنجا رسیدید بفرمایید با شرایط ما با فلسفه اسلامی بحث می کنیم .

قران بر پیامبر نازل شد تا با عمل به آن راهنما باشد نه بر شخصی با برداشت منقطع برای شخصی سازی دین . می داندی چرا آقای راضی دفاعی از این نمی کنند که کجا اسلام به دگر اندیشان حمله کرد ؟ چون اسلام نکرد اسلام دعوت کرد و دفاع کرد و حتی برای زندگی در کنار کفار شرایط تبیین کرد اما آن مرد چه کرد ؟ یک نمونه حمله به ایرن و مذمت آن از طرف امیرالمونین (علیه السلام) که فرمود : اینان دینشان بر شمشیرشان نوشته شده است .

متاسفانه این بحث ....... هرچه هم بگویید طرف مقابل اسمش را می گذارد ماله کشی .
از شماتت بدم میاد اما یاد اون روزی افتادم که دوستی می گفت : نترسید ، ما گفتیم : اگر علم ندارید بترسید
خب اینرو چطور می شود حل کرد . ما هم با ملحدین بحث کردیم قبول دارید خیلی چموش هستند اگر همون اول سر بخورند دیگه به هیج صراطی مستقیم نیستن همان آیه کر و کور بودن عینیت پیدا می کند

برای کوبیدن یک واقعیت خوب به آن حمله کن و بد از آن دفاع کن (چندمین باره دارم این جمله شریعتی رو تکرار می کنم !!!)
به آقای رازی هم حق بدید چون ایشان مجبور بوده در لحظه پاسخ بگوید ، بالاخره چندین هزار نفر دنبال این مناظره بودند که این موجب استرس برای آقای رازی هم میشود
اجازه بحث عقلی هم مطرح بوده اما آقای رازی از این فرصت استفاده نکرده
به نظر من ایشان باید روی اخلاق و فلسفه اخلاق و نسبیت گرایی اخلاقی و و تکامل اخلاق در اسلام و نقد اومانیسم اخلاقی در آتئیسم بیشتر مانور میداد
مقاله استاد کدیور در این زمینه خوب و روشنگر است

اگر بیانات فقهی شما را درست فرض کنیم
و اصل ابطال پذیری را ملاک قرار بدیم
آنگاه گزاره هایی وجود داره که‌ بعضی ادعاهای فقهی را نقض میکند

روش آتئیست برای نقد اسلام هم همین است آنها با استقرا حرکت نمیکنند بلکه بر اساس تناقض و مثال نقض جلو می آیند
(۴/بهمن/۹۴ ۹:۳۶)دوست حقیقت نوشته است: [ -> ]به آقای رازی هم حق بدید چون ایشان مجبور بوده در لحظه پاسخ بگوید ، بالاخره چندین هزار نفر دنبال این مناظره بودند که این موجب استرس برای آقای رازی هم میشود
اجازه بحث عقلی هم مطرح بوده اما آقای رازی از این فرصت استفاده نکرده
به نظر من ایشان باید روی اخلاق و فلسفه اخلاق و نسبیت گرایی اخلاقی و و تکامل اخلاق در اسلام و نقد اومانیسم اخلاقی در آتئیسم بیشتر مانور میداد
مقاله استاد کدیور در این زمینه خوب و روشنگر است

اگر بیانات فقهی شما را درست فرض کنیم
و اصل ابطال پذیری را ملاک قرار بدیم
آنگاه گزاره هایی وجود داره که‌ بعضی ادعاهای فقهی را نقض میکند

روش آتئیست برای نقد اسلام هم همین است آنها با استقرا حرکت نمیکنند بلکه بر اساس تناقض و مثال نقض جلو می آیند
سلام با تشکر از م حسین الف
دوست حقیقت ببین اگه نقد میکنیم و حرفی میزنیم برای این هست که بعضی مطالب روشن بشه و بقولی کمک بشه ولی خیلیا به دید دیگه هم نگاه میکنن.
اقای رازی ( نمیئونم تخصصی دارن تو بحث یا اینکه نماینده شدن و .... ) اشتیاه نکرد بلکه جو گیر شد .
هر جا که جایتامل داشت رو میتونست بگه به من مهلت بدید و یا اینکه از دیگر دوستان کمک بگیره و شور .
از اولیات مباحثه این هست تا جایی که میشه راه های بحث رو پیئا کنی و براش جواب داشته باشی و البته طرف مقابل رو به اون سمت که میل داری بکشونی نه اینکه رها بشی در بحث/
تو این بحث شما باید روی کلید واژه اهیی که اصل بودن باید حرکت میکردن نه چیز دیگه
مطالب مفید رو میم حسین الف گفت و تکرار نمیکنم.
هم میشه از فقه وارد شد هم تفسیر و هم تاریخ .و راه های دیگه ولی در عرض هم که باهم به پاسخ برسنو
اون بحث مالک رو هم که مطرح کردمبرای این بود که بدونین اگه کسی برفرض بخواد ایراد بگیره قیل از حمله به اران و ... راحت میتونه مثالی درون تاریح بعد نبی مکرم اسلام بیاره/Winkالبته اهل سنت براش یسری پاسخ هم دادن.
از پاسخ دوستان متشکرم
اشتباه قبلی را تصحیح میکنم
به نظر من در اسلام نسبیت گرایی اخلاقی نیست اما هرمونوتیک اسلامی موجود است
ولی از یک چیز این آتئیست ها خیلی خوشم میاد
اونا اکثرا فعال هستند و به اصطلاح وسط صحنه هستند
اکثرا چندین کتاب در نقد اسلام و ادیان خوانده اند تحقیقات دانشمندان را مطالعه کرده اند
به طور همگانی برای تبلیغ ایدئولوژی آتئیست تلاش میکنند

اما ما در این زمینه کم کاری میکنیم
(۴/بهمن/۹۴ ۱۰:۵۲)دوست حقیقت نوشته است: [ -> ]از پاسخ دوستان متشکرم
اشتباه قبلی را تصحیح میکنم
به نظر من در اسلام نسبیت گرایی اخلاقی نیست اما هرمونوتیک اسلامی موجود است
ولی از یک چیز این آتئیست ها خیلی خوشم میاد
اونا اکثرا فعال هستند و به اصطلاح وسط صحنه هستند
اکثرا چندین کتاب در نقد اسلام و ادیان خوانده اند تحقیقات دانشمندان را مطالعه کرده اند
به طور همگانی برای تبلیغ ایدئولوژی آتئیست تلاش میکنند

اما ما در این زمینه کم کاری میکنیم
جناب دقت کن که اگه بحث سر خوندن نقد باشه من بیشتر از اونا خوندم . نقد تفکرات ضاله وهابیت بگیر تا بهاییت ؛ نقد مذاهبی چون مسیحیت تا یهودیت و اسلام.
اونها چیزی ندارن که از دست بدن مثل داعشیها Big GrinSoldier پس انتحاری میان جلو و همه رو با هم خلط میکنن و یک معجون به شما تحویل میدنSmile
شما اکه میخوای نقد کنی و به پاسخ برسی باید مطالب رو سطحی نکاه نکنی بلکه باید به واردی مثل زمان و مکان و عرف و شریعت و نیاز زمان و ... دقت کنی و بعد ببینی اگه حرفی زده شده چرا وبرای چی و ... . نمونش هم تو مباحث باشما نشون دادیم یکیش همون بحث یکی از کلمات غریب امیرالمومنین اسدالله غالب بود .بحث معاشرت با زنBlush

وسط صحنه بودن مهمه یا استواری درعقیده ؟
یک نقد درباره همین مطالبی که میاری از برده داری تا اون بحث ام المومنین عایشه که در زن کم در نکاح پیامبر ررفت و ... رو فقط تو 4 صفحه گوگل میشه دید بدون کم و کاستی که تو سایتهایی که اسمش گفتن هم کفاره داره ، ایا این وسط صحنه بودنه ؟
اگه این ها برای شما ملاک هست پس دیگه باید این چنین ایاتی رو بوسید و گذاشت کنار :
أكثرهم لا يعلمون الحق فهم معرضون (سوره انبياء/آيه24) اكثريت مردم حق را نمي‌فهمند و از حق اعراض مي‌كنند.لقد حق القول على أكثرهم فهم لا يؤمنون (سوره يس/آيه7) حق براي اكثر آنها آشكار شد، ولي زير بار نمي روند. و قليل من عبادي الشكور (سوره سبأ/آيه13) خداي عالم همواره تعداد كم را تجليل كرده است. در سوره اعراف مى فرمايد: وَلا تَجِدُ أَكْثَرَهُمْ شاكِرِينَ / 17 اكثر آنان را شاكر و سپاسگزار نخواهى يافت كم من فئة قليلة غلبت فئة كثيرة بإذن الله (سوره بقره/آيه249) حضرت نوح (عليه السلام) 950 سال تبليغ كرد ایا راست گو و نبی و فرستاده خدا نبود؟ پس چرا چنین نازل میشه : و ما كان أكثرهم مؤمنين (سوره شعراء/آيه 121) و ما آمن معه إلا قليل (سوره هود/ آيه40) جز تعداد اندكي، به حضرت نوح (عليه السلام) ايمان نياوردند.اینهم طریق شناخت حق و باطل برای اینکه بدونی کثرت و قلت دلیل بر حق بودن هست یا نه

آنچه با گفتار خدا و پيامبر اكرم (صلي الله عليه و آله و سلم) تطبيق كند، ولو يك نفر در كره زمين باشد، آن حق است و اگر كسي بخواهد با قرآن و سنت مخالف باشد و لو كل جمعيت كره زمين هم باشد، باطل است.
حضرت علي (عليه السلام) مي‌فرمايد: إن الحق لا يعرف بالرجال، فاعرف الحق تعرف اهله. حق، با شخصيت ها و اكثريت شناخته نمي شود. اول حق را بشناس، سپس اهل حق را شناسائي كن. فيض القدير شرح الجامع الصغير مناوي، ج1، ص28 و 272- تفسير قرطبي، ج1، ص340 وسائل الشيعة، ج27، ص135 - أمالي شيخ مفيد، ص5
  • حضرت در نهج البلاغه مي‌فرمايند:
أيها الناس لا تستوحشوا في طريق الهدى لقلة أهله در راه حق و هدايت به خاطر كمي اهل آن به وحشت نيافتيد! نهج البلاغة، خطب الإمام علي عليه السلام‌، ج 2، ص 181.
  • امير مؤمنان، در جريان جنگ جمل در پاسخ فردى كه پرسيد:
«چطور ممكن است اين همه مخالفان تو كه اكثريت را تشكيل مى دهند بر باطل باشند؟»
فرمود: «حق و باطل را با تعداد پيروان آن نمى توان شناخت. حق را بشناس، سپس اهل آن را خواهى شناخت. باطل را بشناس، آنگاه اهل آن را خواهى شناخت».
«إنّ الحقّ والباطل لا يعرفان بأقدار الرّجال. اعرف الحق تعرف أهله، اعرف الباطل تعرف أهله[/b]»

الانساب الاشراف، ص238
امیدوارم متوجه مطالب شده باشین.
چرا تاپیک حذف شد؟
با این وضع فی*ل*تر خلوت بودن تالار بی دلیل نیست
(۹/بهمن/۹۴ ۱۲:۱۳)دوست حقیقت نوشته است: [ -> ]چرا تاپیک حذف شد؟
با این وضع فی*ل*تر خلوت بودن تالار بی دلیل نیست
اخوی دقت کن.
پست اگه حذف میشد چطور متن گذاشتی ؟؟؟؟Huh
منظورم تاپیک ؟؟ است نمیدونم چی گفتیم که حذف شد؟
بخش دوم مناظره برده داری هم حذف شد
فکر کنم عمو فی*ل*تری از این بخش عبور کرده باشه
(۹/بهمن/۹۴ ۱۷:۰۶)دوست حقیقت نوشته است: [ -> ]منظورم تاپیک ؟؟ است نمیدونم چی گفتیم که حذف شد؟
بخش دوم مناظره برده داری هم حذف شد
فکر کنم عمو فی*ل*تری از این بخش عبور کرده باشه

بحث ؟؟

سر جاشه که اخوی .Blush دقت کن .

بخث برده داری رو هم شما باید دقت میکردی موضوع رو پشت هم قرار بدی نه اینکه با یک عنوان ایجاد چند تاپیک بزنی. بحث برده داری شما هم نوعی کلاس اومزشی بود . غیر از این بود؟ به مدیر تالار اعلام کنید پاسختون رو میدن.

[تصویر: 2016_01_29_162257.jpg]
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع