۳/بهمن/۹۴, ۱۶:۲۸
وَمَثَلُ الَّذِينَ كَفَرُواْ كَمَثَلِ الَّذِي يَنْعِقُ بِمَا لاَ يَسْمَعُ إِلاَّ دُعَاء وَنِدَاء صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لاَ يَعْقِلُونَ
مَثَل (تو در دعوت) کافران، بسان کسى است که (گوسفندان و حيوانات را براى نجات از چنگال خطر،) صدا مى زند؛ ولى آنها چيزى جز سر و صدا نمى شنوند؛ (و حقيقت و مفهوم گفتار او را درک نمىکنند. اين کافران، در واقع) کر و لال و نابينا هستند؛ از اين رو چيزى نمى فهمند!
[quote='دوست حقیقت' pid='358872' dateline='1453545810']مَثَل (تو در دعوت) کافران، بسان کسى است که (گوسفندان و حيوانات را براى نجات از چنگال خطر،) صدا مى زند؛ ولى آنها چيزى جز سر و صدا نمى شنوند؛ (و حقيقت و مفهوم گفتار او را درک نمىکنند. اين کافران، در واقع) کر و لال و نابينا هستند؛ از اين رو چيزى نمى فهمند!
شما قرآن را قبول دارید؟
اگه کسی از قرآن انتقاد بکنه از شیعه هم انتقاد کرده؟
آیا خانم دیبا از با انتقاد از قرآن از شیعه هم انتقاد کرده؟
...
متاسفانه آقای رازی نتونستن خوب ظاهر بشن
من فکر کردم آقای رازی بحث را فقهی میکند و طرف مقابل را شکست میدهد
اما خانم دیبا بحث را معرفت شناسانه کرد و در بحث فقهی هم خوب ظاهر شد
و دست بالاتر را گرفت
عزیزم یک کلام بگو نمیدونم چرا حاشیه میرید؟
سعی میکنم به دنبال جواب این سوال در حوزه معرفتی و اخلاقی برم نه فقهی
من که از طرف شما جوابی نشنیدم
روز خوبی داشته باشید دوست من
[/quote]
بنده قران رو بدون مفسرش قبول ندارم . کتاب الله و اهل بیتی - کتاب الله و عترتی و بنده پیرو مکتب حسبنا کتاب الله نیستم که فقط قران رو قبول داشته باشم. تو همین قران میگه چی؟
فَسْئَلُوا أَهْلَ الذِّکْرِ إِنْ کُنْتُمْ لا تَعْلَمُونَ
در روایتی که در عیون اخبارالرضا (علیه السلام) آمده از حضرت امام رضا(علیه السلام) نقل شده که امام(علیه السلام) به آن کسانی که آیه فوق را به دانشمندان یهود و نصاری تفسیر کرده اند خرده می گیرد و می گوید سبحان اللّه مگر چینین چیزی ممکن است اگر ما به علمای یهود و نصاری مراجعه کنیم مسلماً ما را به مذهب خود دعوت می کنند سپس فرمود:ما اهل ذکر هستیم.
و یا در کتاب شریف کافی ذیل کتاب الحجه وجوب سوال از اهل ذکر امده :
الْحُسَيْنُ بْنُ مُحَمَّدٍ عَنْ مُعَلَّى بْنِ مُحَمَّدٍ عَنِ الْوَشَّاءِ عَنْ عَبْدِ اللَّهِ بْنِ عَجْلَانَ عَنْ أَبِي جَعْفَرٍ ع فِي قَوْلِ اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ- فَسْئَلُوا أَهْلَ الذِّكْرِ إِنْ كُنْتُمْ لا تَعْلَمُونَ «النحل: 45.» قَالَ رَسُولُ اللَّهِ ص الذِّكْرُ أَنَا وَ الْأَئِمَّةُ أَهْلُ الذِّكْرِ وَ قَوْلِهِ عَزَّ وَ جَلَّ- وَ إِنَّهُ لَذِكْرٌ لَكَ وَ لِقَوْمِكَ وَ سَوْفَ تُسْئَلُونَ «الزخرف: 43» قَالَ أَبُو جَعْفَرٍ ع نَحْنُ قَوْمُهُ وَ نَحْنُ الْمَسْئُولُونَ.
امام باقر (علیه السلام) در تفسير قول خداى عز و جل (43 سوره نحل): «اگر تا حال نمى دانستيد از اهل ذكر بپرسيد» فرمود كه: رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود: ذكر منم و ائمه اهل ذكرند. و در تفسير قول خداى عز و جل (44 سوره زخرف): «و به راستى آن ذكر است براى تو و تبار تو و آنها در آينده مسئولند» امام باقر (علیه السلام) فرمود: ما تبار اوئيم و ما مسئوليم.خودتم کلام خودت رو نقض میکنی تو هر پست.
اینکه اون همکار شما اشتباه وارد شد و یا نتونتست به اون هدف اصلی برسه اشتباه تیمتون بود چون وقتی همه جوانب رو مدنظر نمیگیری میشه این. بعدشم باید بحث رو اداره میکردین ( شما و تیمتون ) نه اینکه رها کنید نتونید حمع کنید.
- پس با توجه به این خرف شما و تیم رد شبهات ملحدین
البته اهل سنت خیلی خوب داره کار میکنه گروه 25 هزار نفری رد شبهات ملحدین واقعا علمی و شایسته داره از اسلام دفاع میکنه و به نقد آتئیست و آگنوستیک میپردازه
شکست خوردین.
شما سر موضوع رو با ایشون باز کردین و دعوت به مباحثه نه ما . حالا ما شیعه باشیم یا نه مهم نیست چون به شما دارن میتازن تو بحث .
شما کلا فقه رو دنبالش نرو جون توان درکش رو نداری و دوباره درگیری ذخن صیقل داده و نداده شدت درهم کوبیده میشه و از دست میری.
همینقدر که سعی کردی یسری روشنگری انجام بدی تشکر.

قرار نیست هر سوال رو پاسخ بدیم .
هرسوالی ارزش پاسخ هم نداره و مخصوصا سوالی که جوابش مثل خزشید واضح هست .
پ .ن : فقط برادرانه پیشنهاد میکنم مراقب باشی که تو ذات خدا تامل نکنی که ذهن و عقل توان تحمل ندارن و االبته نهی شده از این تدبر و تامل.

البته اهل سنت براش یسری پاسخ هم دادن.
پس انتحاری میان جلو و همه رو با هم خلط میکنن و یک معجون به شما تحویل میدن

![[تصویر: 2016_01_29_162257.jpg]](http://s6.picofile.com/file/8235960892/2016_01_29_162257.jpg)