همگی توجه لطفا
جدا از بحث میدونین مشکل کجاس ک تو بحثو اینا به یه نظر مشترک نمیرسیم ک همه کمو بیش قبولش داشته باشیم؟؟؟
مشکل اینجاس هممون تحت تاثیریم. خواسته یا ناخواسته شستشو فکری داده شدیم. حالا یه سریامون رو نظام جمهوری غیر اسلامی ایران زحمت کشیدن شستشو فکری دادن. یه سریامون هم تحت تاثیر لایف استایل بومی اینطرفی یا اونطرفی یه سری عقاید پیدا کردیم. میخام بگم حالا حالا ها باس زحمت کشید که خر نباشیم... مهدی , پارمیس , عدالت , قبیله و مخصوصا خودم . با همتونم. یاد بگیریم حداقل اگه واقعا واسه نظر طرف مقابل ارزش قائل نیستیم , تو عمل به دیدگاه طرف احترام بزاریم, رک بگم خریتمونو نشون ندیم. هممون سعی داریم تو این مسئله ولنتاینو اینا نظر خودمونو به کرسی بنشونیم در حالی ک متوجه نشدیم که تو این مسئله هیچ رویکردی مطلق نیس. من خودم روز عاشورا به دنیا اومدم ولی ولنتاینمم همیشه داشتم. اینجا هیچ رویکردی صددر صدی نیس. نه همه ی گداها به هیئتا کمک میکنن, نه همه ی هیئتا به فقرا کمک میکنن , نه میشه گف همه ی پولدارا به فقرا کمک میکنن نه میشه گف هیچ پولداری به فقرا کمک نمی کنه. نه میشه گف همه ی پولدارا به هیئتا کمک میکنن نه میشه گف هیچ پولداری به هیئتا کمک نمیکنه. نه میشه گف کسی که عاشورا زنجیر میزنه مومنه , نه میشه گف همشون واسه جلب توجه زنجیر میزننو ریاس. نه میشه گف هر کی ولنتاین داره مومن نیس نه میشه گف اونی ک زنجیر میزنه مومنه. شاید اونی ک صبح تا شب با طرفه از صد تا مسجدیش مومن تر باشه شایدم نباشه.مگه ما خداییم که در مورد همه چیز قضاوت کنیم؟؟؟
به کسی هم برخورد بدونه تو همون خریتش مونده هنوز.
خيام:
گر مي نخوري طعنه مزن مستان را
بنياد مكن تو حيله و دستان را
تو غرّه بدان مشو كه مِيْ مينخوري
صد لقمه خوري كه مي غلامست آن را
[size=xxx-large]ای خدا اینا شب شکمشون پرهست راحت میخوابند و به جای شکر بقبه رو هم خر حساب میکنند[/size]
[size=xxx-large]^^^^^^^^^^^^^^^[/size]
[size=xxx-large]
[/size]
[size=xxx-large]
[/size]
[size=xxx-large] عفت کلام داشتند از انسانیت و باتربیت بودن شخص هست[/size]
[size=xxx-large]
[/size]
[size=xxx-large]کسی که رک به طرف مقابل توهین میکنه[/size]
[size=xxx-large]
[/size]
[size=xxx-large]برای لای جر دیوارهم نمیخوره تا برسه به دیدگاهش[/size]
[size=xxx-large]
[/size]
[size=xxx-large]شخصیت انسان به خانواده اوست [/size]
(۲۴/بهمن/۹۴ ۱۳:۰۷)قبیله منتظر نوشته است: [ -> ]خووووب، نزديک ولنتاين شد...
❤️?❤️?❤️?❤️?❤️?❤️?❤️
?يادتونه دم محرم هي ميگفتين پول هيئتارو خرج فقرا کنين؟؟؟
??
?يادتونه ميگفتين پول نذري ها رو بجاش براي بچه فقيرا مرغ و گوشت بخرين؟؟؟
حالا نوبت شماس?
?تو بچه سوسول، تويي که دم محرم اين حرفارو ميزدي، حالا تو چرا پول عروسکا و کافي شاپا و شکلاتاتو خرج فقرا نميکني!؟
?تو چرا نميري جاي عروسک مرغ بخري بدي دم خونه فقرا؟؟؟
?تو دختر خانوم، تو چرا پول کادوت رو نميري يه دست لباس بخري براي بچه فقير ها؟؟؟
?يا چرا اصلا پول کافي شاپ ها و رستورانايي که ميخوااين برين رو غذا نميخرید و نميديد به فقرا؟؟؟
?ديدين؟؟؟ هيچ کدومتون عرضه همچين کاري ندارين.... يني دلش رو ندارين که از دوس دختر يا دوس پسرتون که ميدونين دو روز ديگه ولتون ميکنه بگذرين....?
?اون وقت توقع دارين ما از امام حسينمون بگذريم؟
?از هيئتامون بگذريم؟؟؟
از کسي بگذريم که آبرو و هستیمونو مديونشيم؟؟؟??
?نه.... از اين خبرا نيست.... حالا بفهميد که هرچيزي جايگاه خودش رو داره...
کمک کردن به فقرا جاي خودش، هيئت امام حسين جاي خودش....
?تازه خبر ندارین همون پول هییت ها هم فقرا میدن اون پولدارا دنبال بساط گناه خودشونن??
?پس برید همون اوجکولاتا و کادوهاتونو بخرید دیگه تو این چیزا دخالت نکنید???
?یه پیام واسه اون عزیزانی که دم محرم فریب این حرفا را خوردن:
عزیزم اونایی که این پیام میسازن مثل کسانی هستن که واسه مادر خواهر خودشون غیرتی نمیشن ولی واسه دوستدخترشون غیرتی میشن.
برادر من خواهر من راحت فریبشونو نخورید.
اون ادمایی که این حرف میزدن توجه کنید .شب یلدا سکوت کردن .ولنتاین سکوت میکنن.عید سال نو هم سکوت میکنن.
?بدون بصیرت قطعا دچار گمراهی میشویم.?
??لطفا پخش کنید??
سلام
ببخشید برادر
لحنت خیلی دافعه داره
یه قسمتی از حرفات درسته
مخاطبش هم لیدرهای جریان ناتوی فرهنگی هستن
ولی اگر مخاطبت رو افراد عادی گرفتی اشتباه بزرگی کردی
یه اشتباه چند جانبه
من الان فرصت مفصل نوشتنشو ندارم خود دوستان باسواد تر از من هستن
ولی وجدانا امام حسین انقد خوشگلن که نباید باعث و بانی این دافعه ها جلوه کنن
(۲۴/بهمن/۹۴ ۱۶:۴۶)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]مخاطبش هم لیدرهای جریان ناتوی فرهنگی هستن
ولی اگر مخاطبت رو افراد عادی گرفتی اشتباه بزرگی کردی
سلام
به نظر شما این مطلب به افراد عادی میاد یه به اهلش؟!!!!
[/b]
چیزهایی میبینیم و هست که نمیشه اکران کرد و گفت
درود
نمیدونم این چه جوی هستش که راه افتاده توی فضای مجازی علیه محرم و ...
بنده خودم هم قبول دارم که 150 میلیون پول دادن به یه مداح کار درستی نیست،ولی کم روایت نداریم از مداحان و شعرایی که از امامان مختلف بخاطر مداحی در رابطه با امام حسین (علیه السلام) هدیه های بسیار ائم از طلا و جواهرات گرانبها دریافت کردند
درضمن واقعا فاز اینایی که ولنتاین براشون مهم هست رو نمیفهمم،خب اگه تو یه مسلمونی،دیگه ولنتاین چه صیغه ای هست برای تو؟ اگر هم مسلمون نیستی پس به تو چه ربطی داره که مسلمانان توی محرم و ... چه مراسماتی برگذار میکنن؟مگه جای تو رو تنگ کردن؟
درضمن به نظرم بهتره که یه ذره بهتر برخورد کنیم،به نظرم خیلی از این مردمی که به محرم و مکه رفتن و اربعین و ... گیر میدن هنوز درست حسابی درک نکردن اسلام یعنی چی؟شیعه یعنی چی؟هدف ما چیه و ...
(۲۴/بهمن/۹۴ ۱۴:۰۴)پارمیس نوشته است: [ -> ]. رو بده نمیتونه فقیر باشه.
خودتونم میدونید هزینه هایی که تو ماه محرم میشه سر سام آوره.
یکی از فامیل هامون تعریف میکرد واسه یه مسجدی مداح آوردن.برای اینکه یه شب بخونه چیزی حدود 200 تا 300 میلیون پول بهش دادن و هزینه ی هواپیمایی که خودشو و خانوادش باهاش اومدن و هزینه ی هتل و همه رو هیئت پرداخت کرده.
آخه این کارا یعنی چی؟؟
من خیلی علاقه دارم از نزدیک ببینم مناطق محروم رو ولی آیا این وظیفه ی منه یا آقایون مسئول؟؟؟
یعنی فامیل شما هر چی میگه ما باید باور کنیم؟
فامیلای ما هم از این حرفهای مفت زیاد میزنن

عدالت عزیز, قبیله منتظر گرامی
اولا اینکه حرف حق تلخه و تلخی ب مزاق اهل مسجد خوش نمیاد.
حرف حقو باس رُک زد. شهرام بهرام نداره ک. بعضیا عادت کردن همچیرو شیرین بهشون بفهمونی, غافل از اینکه حرف حق هیچوخ شیرین نیس عزیز.
دوما اینکه من روانشناسم برادر. برای اطلاعت میگم همه ی ایرانی ها تحت تاثیر جریان های فکری مختلفین , یه سریا رو جریان لیبرال هدایت میکنن . یه سریا هم تحت تاثیر خط و مشی نظام حاکم بر کشورن. شاید کمتر از 1% مردم اینو بدونن. بقیه هم وقتی بهشون واقعیتو میگی یا قبول میکنن یا به احتمال زیاد زیر بار نمیرنو بر جهالتشون پایداری میکنن. ماها هر تصمیمی میگیریم تحت تاثیر یه سری محرک های تعریف شده توسط اتاق فکر های مختلف قرار داریم. دوباره پست اولمو بخون. من کی گفتم فقط کسایی بر مبنای اسلام و ارزش های انقلاب حرف میزنن شستشو فکری داده شدن؟؟؟ به جمله دقت کن.کسایی بر مبنای اسلام و ارزش های انقلاب حرف میزنن
هم شستشو فکری داده شدن.
سوما اینکه بله حتی به کسی که شیطان رو هم میپرسته باید احترام گذاش. از کی تا حالا معیار کسب احترام تو اسلام دینو نژاد خلق الله شده؟؟؟ اینارو پیش مردم بقیه ادیان نگو ک فکر میکنن اسلام راستین اینه ک شما میگی.
چهارم اینکه شما با چه معیاری سنجیدی من شما از اون بنده خدایی که ولنتاینو کریسمسو هزار تا روز دیگرو هم جشن میگیره, بالاترو بهترو مومن تریم؟ اگر علم الهی داری بگو ما هم باخبر شیم برادر. قاضی شرع هم به این اسونی ک شما واسه چن میلیارد مردم ادیان دیگه حکمه ایمانو عمل صالح دادی حکم نمیده. الان یعنی کسایی که مسیحیونو این روزو جشن میگیرن کافرن؟؟؟ برو استغفار کن عزیز. کاش حداقل یه بار نامه های رهبر جامعه مسلمانان رو به جوانان اروپا وامریکا میخوندی. کاش ایه های قران مربوط به مردم ادیان دیگرو میخوندی. کاش واسه یه بارم شده از یه مسیحی میپرسیدی چرا این روزو جشن میگیرن. بو تحقیق کن بدونی فلسفه ی روز ولنتاین چیه. تحقیق کن تا متوجه بشی که اجداد ما هم چنین روزی رو تو تقویم داشتن و جشن میگرفتن. ولی متاسفانه در قرن اخیر توسط تندروها از اذهان ملت حذف شد.
شما به من میگی به درد جر لای دیوارم نمیخورم بعد حرف از احترام میزنی؟؟؟ جنبه حرف حقو نداشتی برادر. بهتره خودمونو از الان برای حرف حق که خیلیم تنده اماده کنیم تا روز جزا وختی به همین رکی حقیقتو بهمون گفتن انقد عصبانی نشیم چون دیگه فایده نداره.
شما میگی ولنتاین از نظر شرعی حرامه. پروردگارا ما مردمان جاهل رو بیامرز. امین
شما میگی شخصیت به خانوادس؟ همین الانشم دارم به همین حرف میخندم. همه هم خندیدند به این حرفت. اصلا جا برای حرف اضاف نزاش
دوباره نه 3 باره میگم, منو شما و اقای x صلاحیت قضاوت درمورد دینو ایمون درجه ی اخلاصو نداریم.
مجبورم دوباره این شعرو بنویسم. دقت کنین عزیزان :
خيام:
گر مي نخوري طعنه مزن مستان را
بنياد مكن تو حيله و دستان را
تو غرّه بدان مشو كه مِيْ مينخوري
صد لقمه خوري كه مي غلامست آن را