۲۹/بهمن/۹۴, ۱۷:۳۷
تمام حرف های درست رو دوستان گفتن ، اما من به یه چیز اشاره میکنم که گفته نشده . هرکسی معیار هایی داره که خب بنظر این دختر خانم اون معیار هارو تمام و کمال نداره و شما روی این موارد مثل چادری بودن حساس هستید ،اما قطعا ایشون خوبی هایی هم دارند که بهشون علاقمند شدید و هرچند موافق خیلی از مواردی که انجام میدند نیستم ، اما این رو هم در نظر داشته باشید که شاید توی این دختر خانم متانتی داشته باشند در رفتار(نه در پوشش) که خانم هایی با رعایت معیار های شما نداشته باشند .(لزوما داشتن معیار های شما خوبی شخص رو نشون نمیده) منظورم اینه که همه ی موارد رو بسنجید و این رو هم بدونید که با زندگی مشترک دو طرف از هم تاثیر میپذیرند ، ممکنه شما از ایشون و یا ایشون از شما ، این و اعتقاد و اطمینان قلبی مشخص میکنه که کدوم یکی در عقیده ی خودش استوار تره . با این حال اصلا با دید به خاطر من تغییر میکنه نباید وارد یک رابطه شد .
دو : اگر میخواهید با کس دیگر ازدواج کنید چون این دختر خانم مورد مناسبی نبود ، خواهش میکنم تا زمانی که حسی بهش دارید سراغ دختر دیگه ای نرید . این موردی بود که هیچ کس نگفت ، لطفا با کس دیگه ای ازدواج نکنید در حالی که حسرت نفر اول رو میخورید . وقتی برید سراغ نفر دیگه که ۱۰۰ درصد خالی از فکر ایشون باشید .
دو : اگر میخواهید با کس دیگر ازدواج کنید چون این دختر خانم مورد مناسبی نبود ، خواهش میکنم تا زمانی که حسی بهش دارید سراغ دختر دیگه ای نرید . این موردی بود که هیچ کس نگفت ، لطفا با کس دیگه ای ازدواج نکنید در حالی که حسرت نفر اول رو میخورید . وقتی برید سراغ نفر دیگه که ۱۰۰ درصد خالی از فکر ایشون باشید .

-)