|
درخواست مشاوره برای ازدواج
|
|
۱۶:۴۴, ۲۸/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام خدمت دوستان بنده در یک دو راهی قرار گرفتم که خیلی برام سخته. یک خانمی رو از بچگی و حتی شاید 7 سالگی دوست داشتم. هرچقدر با خودم کلنجار میرم نمیتونم کس دیگری رو برای ازدواج تصور کنم. ما دیروز باهم رفتیم بیرون و چند ساعت صحبت کردیم. ایشون یک مانتوی گشاد میپوشه اما خب ارایش معمولی میکنه و موهاش هم کمی بیرونه. خیلی صادقانه با من صحبت کردند. مثلا گفتند که جلوی یکی از شوهر خاله هاشون که مثل پدرشون میدوننش مو باز میگردن. حتی تو جمع های مختلط هم اتفاق افتاده که برقصن! من که خیلی شوکه شده بودم گفتم این ها رو بنده قبول نمیکنم و محدودیت های اسلامی رو براشون توضیح دادم. مثلا باید حتما اصلا بیرون ارایش نکنند و چادر سر بکنند و رابطه با نا محرم رو در چارچوب داشته باشند و... ایشون گفتند که فکر می کنند راجع به این قضیه. اما مسئله اینجاست که مثلا ایشون تمام معیار های بنده رو قبول کردند. اما ایا پایبند خواهند بود؟ کمی که از زندگی گذشت چطور؟ خواهش میکنم راهنماییم کنید. |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۳۷, ۲۹/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
تمام حرف های درست رو دوستان گفتن ، اما من به یه چیز اشاره میکنم که گفته نشده . هرکسی معیار هایی داره که خب بنظر این دختر خانم اون معیار هارو تمام و کمال نداره و شما روی این موارد مثل چادری بودن حساس هستید ،اما قطعا ایشون خوبی هایی هم دارند که بهشون علاقمند شدید و هرچند موافق خیلی از مواردی که انجام میدند نیستم ، اما این رو هم در نظر داشته باشید که شاید توی این دختر خانم متانتی داشته باشند در رفتار(نه در پوشش) که خانم هایی با رعایت معیار های شما نداشته باشند .(لزوما داشتن معیار های شما خوبی شخص رو نشون نمیده) منظورم اینه که همه ی موارد رو بسنجید و این رو هم بدونید که با زندگی مشترک دو طرف از هم تاثیر میپذیرند ، ممکنه شما از ایشون و یا ایشون از شما ، این و اعتقاد و اطمینان قلبی مشخص میکنه که کدوم یکی در عقیده ی خودش استوار تره . با این حال اصلا با دید به خاطر من تغییر میکنه نباید وارد یک رابطه شد .
دو : اگر میخواهید با کس دیگر ازدواج کنید چون این دختر خانم مورد مناسبی نبود ، خواهش میکنم تا زمانی که حسی بهش دارید سراغ دختر دیگه ای نرید . این موردی بود که هیچ کس نگفت ، لطفا با کس دیگه ای ازدواج نکنید در حالی که حسرت نفر اول رو میخورید . وقتی برید سراغ نفر دیگه که ۱۰۰ درصد خالی از فکر ایشون باشید . |
|||
|
|
۱۷:۵۵, ۲۹/بهمن/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/اسفند/۹۴ ۳:۱۶ توسط Islam.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
نقل قول: همین برام غیر ممکنه. ببینید من با یک نگاه عاشق نشدم. من توی یکی دو سال عاشق نشدم. از بچگی و قبل از بلوغ من به ایشون علاقه داشتم. یادمه بچه بودم وقتی سر سفره می نشستیم نوع غذا خوردن ایشون رو تقلید میکردم! فکر کنم یادم رفت بگم که ایشون از فامیل های دورمون هستند. الان اگر بگم شاید 15 ساله به ایشون علاقه دارم اغراق نکردم. تو این دوره ی 15 ساله شاید اتفاق افتاد که سالها نبینمشون اما چهرشون جلوی چشمم بود و هر وقت بحث ازدواج میشد ایشون میومد تو ذهنم. بعضی دوستان از نظر خانوادگی گفتند. خانواده هامون بسیار شبیه هم هستند و از یک فرهنگ هستیم. پدرامون دوست های خوبی برای همدیگه هستند. حنی مادرم و پدرم به من میگن که من سخت نگیرم. اما نکته اینجاست که من متفاوت از خانواده ی خودم هستم. اگر از بعد خانوادگی نگاه کنیم ازدواج من با ایشون خیلی بهتر از ازدواج با یک خانواده ی مذهبی هست. |
|||
|
|
۲۰:۰۴, ۲۹/بهمن/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اسفند/۹۴ ۱۱:۰۴ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
دوست من اسلام!
این همه دختر چادری خوب هست تا وقتی هستن اصلا نباید به موارد دیگه فکر کنی ایشون قطعاً لیاقت شما رو ندارن ایشون سطحش یکی مثل خودشه کاملاً هم مشخصه که این دختران چادری تمایلشون به زندگی و ازدواج بالاست و البته این خوبه (تو همین فضای مجازی نمونه های زیادی هستن مصداق صحبت من بازش نمیکنم تابلوه و البته نگفتم از اینجا زن بستون فقط مشتی از خرواره از روحیاتشون ) بعدش هم خانواده شما هرچی هست ربطی به زندگیت نداره و بعدش این حالت خیلی قیمتیه توصیه میکنم یسر تیز بری کربلا تا تنور داغه بچسبون |
|||
|
|
۲۰:۳۲, ۲۹/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
(۲۹/بهمن/۹۴ ۱۷:۵۵)Islam نوشته است: همین برام غیر ممکنه. پس با این شرایط احتمال اینکه شما از ایشون تاثیر بپذیرید خیلی بیشتره.من نظرم اینه اگه میخواید مثل خودش بشید باهاش ازدواج کنید.اصن چرا اینقد شما شما میکنم من ![]() ببین دوست خوبم اینکه میگی اصلا نمیتونی فراموشش کنی فقط یه تصوره. خوبه بهت گفتم زندگی پستی و بلندی داره و... میخوام تیر آخرو بزنم ![]() ایشون کسیه که به گفته خودت توی جمع مختلط میرقصیده،جلوی نامحرم موهاشو نمیپوشونه،موهاش کمی پیداست بنظرت داری فرمان خدا رو اطاعت میکنی توی ازدواج اگه با ایشون وصلت کنی؟خدا گفته چنین آدمی رو انتخاب کن؟ ببین چقدر پیش خدا عزیزی که اینطور داره ازت امتحان میگیره.اگه دوست داری سربلند بیرون بیای برو دنبال اونچه خدا گفته،برو دنبال رضای خدا نه بندش اگه خدایی شد برو دنبالش وگرنه بیخیالش شو.الان وقت لغزش نیست هرکه در این بزم مقربتر است جام بلا بیشترش میدهند |
|||
|
|
۲۰:۴۷, ۲۹/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
ببخشید در مورد ارسال اولت
گفتی موی باز >>> بی حجاب گفتی محدودیت >>> قوانین گفتی مثل پدرشه >>> §¥\]}…] مواظب باش روت تاثیر نزاره که هیچ موجودی وجود نداره که ارزش داشته باشه بخاطرش از امام زمان دور شی این اتفاق در مورد من هم افتاد ولی یطور دیگه به مراتب وحشتناک تر تا جایی رفتم که دنبال بازگشت به گذشته بودم این اخلاق منو نبینند جدی بشم....ولی اخرش اهل بیت کار خودشونو کردن و خوشحالم به حرفم گوش نکردن بعده ها پشیمون میشی ولی یه فرصت طلایی همونطور که گفتم شاید دیگه فراهم نشه |
|||
|
|
۲۲:۰۶, ۲۹/بهمن/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/بهمن/۹۴ ۲۲:۰۷ توسط Islam.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
نقل قول:این حرفتون خیلی ارامبخش بود ![]() خیلی ارومتر شدم چون تصمیم گرفتم فقط با معیار خدا انتخاب کنم...نه سخت میگیرم که زده بشه و نه از خظ قرمز خدا رد میشم. قبول کرد الحمدلله و اگر نکرد هم الحمدلله
|
|||
|
|
۲۲:۱۷, ۲۹/بهمن/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/بهمن/۹۴ ۲۲:۲۳ توسط rezamohammadi.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
عشق در روایات ائمه خیلی کم آمده که بعضی بار سلبی داره و بعضی بار ایجابیعشق نوع اول که عشق مجازی می نامند نوعی گرفتاری هست (=بیماری) عشق مشتق از عشقه هست.عشقه گیاهیست که به دور درختان می پیچد. این ابتدا خیلی سبز هست ولی کم کم زرد میشود. عشق هم همینطور به انسان می پیچد و از او جدا نمی شود. بالاخره این انسان مشغول می شود و زرد می شود و لاغر می شود و به بیابان می رود و سپس منجر می شود به بیماری مالیخولیا.... پس عشق نوع اول نوعی بیماریست. العشق افراط فی المحبۀ و ربما یتوهم انه مخصوص بمحبۀ امور الباطلۀ.... ای بسا توهم می شود که این کلمه مخصوص امور باطله هست. پس بناربراین این کلمه در مورد پروردگار و شئون او استعمال نمی شود. علما در کتب طبی (سنتی) عشق را به مالیخولیا و جنون و بیماری های سوداوی تعبیر کرده اند. و همین علما در کتب الهیه در مورد عشق اقرار به بزرگترین کمالات و سعادات کرده اند. در اینجا ممکن هست کسی بگوید بین این دو کلام علما اختلاف هست.(؟) و پاسخ اینکه عشقی که مضموم هست و جنبه سلبی دارد عشقی جسمانی و حیوانی و شهوانی هست و عشق ممدوح عشقی روحانی و انسانی و نفسانی هست. و اما فرق این دو (والاول یزول و یفنا بمجرد الوصال و الاتصال.... والثانی یبقی و یستمر ابدا الاباد علی کل حال...) عشق اول به محض رسیدن از بین می رود ... و عشق دوم در هر صورت تا ابد باقی می ماند.... عشق به معنای دوم که منتهی الیه عقل هست...همیشه هست و تازه اول کار هست و بعد وصال مرتبه انس می رسد. بعد مرتبه انس، مرحله خوف هست ....وان الي ربك المنتهي ... از مواردی که عشق در لسان اهل البیت بار مثبت دارد: عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ ع قَالَ قَالَ رَسُولُ اللَّهِ ص أَفْضَلُ النَّاسِ مَنْ عَشِقَ الْعِبَادَة رسول خدا صلى اللَّه عليه و آله فرمود: بهترين مردم كسى است كه عاشق عبادت شود کافی جلد 2 باب عبادت حدیث3
يَا اللَّهُ يَا وَلِيَّ الْعَافِيَةِ وَ يَا خَالِقَ الْعَافِيَةِ وَ يَا رَازِقَ الْعَافِيَةِ وَ الْمُنْعِمَ بِالْعَافِيَةِ وَ الْمَنَّانَ بِالْعَافِيَةِ وَ الْمُتَفَضِّلَ بِالْعَافِيَةِ عَلَيَّ وَ عَلَى جَمِيعِ خَلْقِكَ يَا رَحْمَانَ الدُّنْيَا وَ الْآخِرَةِ وَ رَحِيمَهُمَا صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ ارْزُقْنَا الْعَافِيَةَ وَ دَوَامَ الْعَافِيَةِ وَ تَمَامَ الْعَافِيَةِ وَ شُكْرَ الْعَافِيَةِ فِي الدُّنْيَا وَ الْآخِرَةِ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ. البته تصمیم داشتم این مطالب رو جدا بگم ولی همین جا گفتم. ... |
|||
|
|
۱:۰۹, ۳۰/بهمن/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/بهمن/۹۴ ۱:۱۳ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
(۲۹/بهمن/۹۴ ۲۲:۰۶)Islam نوشته است: این حرفتون خیلی ارامبخش بودخوبه هر شرایطی که برای انسان پیش میاد یه جور امتحان از جانب خداونده. موقعیت های کاملا طبیعی به نظر میان و اصلا شاید متوجه نشیم که عه این امتحان خداست الان!! یه جاهایی لازمه انتخاب کنیم که چی بگیم؟ چطوری زندگی کنیم یا چطوری تصمیم میگیریم... این ملاکها چی هستن؟ من در ابعاد کوچیک و وسعت دید کوتاه خودم می بینم و خداوند عالم به امور و آینده و همه جوانب هست. ما رو از یک کاری دور میکنه در حالی که با تمام وجود میخواهیمش یا ما رو توی راهی میاندازه که ازش فراری هستیم یا نقشه هایی که کشیدیم برای آینده رو راحت باطل میکنه و مواجهه ما رو با اون مسائل میسنجه... خالی میکنیم؟ وا میدیم؟ یا به خدا توکل میکنیم؟ شاید بشه یا شاید نشه... هر کدوم بشه خیر شما توی همونه. این شاید امتحانی برای اون خانم هم باشه! شما میفرمایید بین خیر و شر در رفت و آمده. بعضی خوبی ها داره و بعضی بدیها. شما الان به نوعی فرستاده ی خدا هستی که دارید ایشون رو به راه خیر دعوت میکنید ![]() بذارید تصمیم بگیره
|
|||
|
|
۲۱:۴۳, ۳۰/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
هرگاه با دلت عاشق شدی آن را باور نکن چون کار دل ، دل بستن است مانند چشم که کارش دیدن است مانند گوش که کارش شنیدن است هرگاه با عقلت عاشق شدی بدان چیزی راکه تجربه می کنی عشق است (ناشناس-بنابر مصلحت
-)هوس آن رفتاری است که پشت آن عقل و منطقی نباشد و چرایی آن مهم نیست . مثلا من الان هوس قرمه سبزی کردم ، آیا گرسنه هستم آیا نیاز شدیدی دارم ، خیر همنجوری الکی دلم قرمه سبزی خواست .حالا بد برداشت نکنید هوس فقط به چیزهای زشت و بد اطلاق نمی شود منظور همین نوع بی علت خواستن چیزهاست که بعد شروع می کنی علت برایش ساختن این غلطه است ، علت باید اول باشد که سبب معلول یا پدیده شود نه این برای پدیده ها علت بسازیم اگر دختر و پسر کم سن و سال باشند بعد از ازدواج یکدیگر را تربیت می کنند و هر چقدر سن بالاتر رود درصد موفقیت در تغییر همسر کاهش می یابد و این می شود جرقه آغازین اختلافات زناشویی . معمولا اشخاص برای زندگی خودشان چنین ریسکی نمی کنند ولی به معنی نیست که امکان پذیر نباشد . من خودم در اینجور موارد ترجیح می دهم خود خواه باشم و عقاید خودمو رو حفظ کنم تا اینکه قهرمانی فداکار باشم که کسی را راهنمایی یا متحول می کند . این که احساس بدی دارید طبیعی یعنی در سلامت کامل روحی به سر می برید اگر خنثی بودید نشانه مشکل بود به این میگن احساسات آدم وقتی مجذوب کسی یا چیزی می شود احساس به آن شخص پیدا می کند منتهی مهم اینکه چرا مجذوب شده ایم این جذبه به شکلی است اگر غلط است باید دست کشید توصیه بنده اینکه با مشغولیت و با اتکا به ایمان از این احساسات فاصله بگیرید . مشغولیت منظور کتاب خوندن نیستا ، مشغله ای که با تحرک و تکاپو همراه باشه که مدام فکر و خیالات سراغ آدم نیایند . تجربه نشان داده احساسات شدید به مرور زمان کم رنگ می شوند تا کاملا رنگ ببازند مثل احساس غم از دست دادن عزیزان . پس ان هم گذارا است البته دوران گذاری خیلی کوفتی هستندی الْخَبِيثَاتُ لِلْخَبِيثِينَ وَالْخَبِيثُونَ لِلْخَبِيثَاتِ وَالطَّيِّبَاتُ لِلطَّيِّبِينَ وَالطَّيِّبُونَ لِلطَّيِّبَاتِ أُوْلَئِكَ مُبَرَّؤُونَ مِمَّا يَقُولُونَ لَهُم مَّغْفِرَةٌ وَرِزْقٌ كَرِيمٌ ( نور ،26) این وعده خداوند است البته با عقل باید توام باشد نه اینکه چون من مردی مومن هستم پس هر زنی برای ازدواج مقابلم قرار گرفت یعنی مومن است(اگر واقعا مومن باشم کلا گره ها باز می شود چون مومن بودن فقط نماز و ذکر نیست یک نوع سبک زندگی است و در همه ابعاد شخص مومن می شود) و این وعده خداست خیر اینطور نیست چرا که من وحی دریافت نکردم (اگر وحی شده بود اگر مستقیما خداوند سبحان می فرمود فلانی را بگیر که دیگه عقل نمی خواستم ) این همان همسر موعود است عقل من کار وحی را باید بکند با عقل گرایی دینی و توکل من یعنی ایمان و اعتماد من به وعده خداوند
ان شاالله که همه عاقبت بخیر بشیم و مجردها را هم همسر نیکو نصیب شود اللخصوص مجرد مذکور و خودم پی نوشت این ارسال بهانه ای شد که عرض کنم ارسال ها نا مرتبط گزارش شد خدا خیرتون بده بعد از این همه وقت هنوز فرهنگ استفاده از تالار رو کسب نکردین اگر بحث سر این دارید که چرا دختر چادری اینطور است و اینطور نیست همسر شهید چمران چطور بود و حرف راجب شخصیت شناسی دارید تاپیک تولید کنید ![]()
|
|||
|
|
۲۲:۵۲, ۳۰/بهمن/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/بهمن/۹۴ ۲۲:۵۶ توسط amirabdi.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
دوستان لطفا حال این برادر گرامی مون رو درک کنید
گفتن این جمله که اون بیرون آدم های مناسب تری هم هستند نه تنها وضع رو بهتر نمی کنه،بلکه بدتر هم شاید بکنه دعوا کردن سر مسائلی از قبیل پاک بودن دختران چادری هم مشکل این برادرمون رو حل نمی کنه برادر عزیزم،هرچند که بنده خودم بخاطر این مشکل خیلی ضربه خوردم،ولی خودم رو اصلا در مقامی نمی بینم که بخوام به شخصی مشاوره بدم،اونم شخصی مثل شما که سال هاست توی تالار فعالیت میکنید(و گویا حوزه ی علمیه هم میروید) و من توی مسائل مذهبی خاک پاشون هم نیستم،اما چندتا توصیه ی برادرانه بهتون میکنم: چرا فکر میکنید بعد از ازدواج نمیتونید ذهنیت اون خانوم رو نسبت به اسلام تغییر بدید؟من آدم کافر رو دیدم بعد از رفتن به مشهد مقدس اومدن توبه کردن حتی الان تمام مال و اموالشون رو صرف ساخت مسجد و ... میکنند،اونوقت چه دلیلی داره این خانوم مورد نظر نتوانند تغییر کنند؟ به نظرم بهتره که شما ذهنیت ایشون رو به حجاب و نامحرم عوض کنی توی جلسات خواستگاری،تا ایشون یه حداقلی رو رعایت کنند،بعدش با چندتا حرکت عظیم مثل سفر زیارتی یا ... ایشالله ایشون بیشتر به دین علاقه مند بشه اخوی،به عنوان کسی که این نوع شکست رو تجربه کرده،بهت میگم که اگه خدایی نکرده نتونستی به شخص مورد نظر برسی،پیشنهاد میکنم یه مدتی سرتون شلوغ باشه تا از فکر عشقتون بیایید بیرون،مثلا خوش گذرونی کنید یا سرتون به کار و زندگی گرم باشه و ... درضمن اگه از الان احساس میکنید شانسی ندارید بهتره که یه ذره به نقاط ضعف طرف مقابل(از نظر جسمانی و اخلاقی) فکر کنید و اون رو بزرگ جلوه بدید امیدوارم که به هرکسی که صلاح هستش برسید |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| بسته رایگان مشاوره خانواده نسخه اندروید در جیب شماست | mohammad1390 | 0 | 846 |
۱۱/دی/۹۵ ۱۲:۱۱ آخرین ارسال: mohammad1390 |
|
| محرمیت برای ازدواج ... | فاطمه خانم | 44 | 13,928 |
۱/اردیبهشت/۹۵ ۱۴:۰۷ آخرین ارسال: مجتبی110 |
|
| اهميت و ضرورت مشاوره ازدواج | razihz | 1 | 1,120 |
۲۶/فروردین/۹۵ ۰:۴۶ آخرین ارسال: فاطمه خانم |
|
| راهنمایی...ولایت معیاری برای ازدواج آری یا خیر؟؟ | fafa* | 64 | 21,863 |
۱/دی/۹۴ ۴:۳۹ آخرین ارسال: Islam |
|
| مهمترین دلیل خانم ها برای ازدواج چی است؟ | دیدگاه نوین | 19 | 8,949 |
۱۹/خرداد/۹۴ ۴:۳۹ آخرین ارسال: ـــ |
|
| پیش نیاز ها لازم و ضروری برای امر ازدواج | ELENOR | 5 | 3,079 |
۱۸/خرداد/۹۴ ۱:۳۵ آخرین ارسال: Mohammad Trust |
|
| آیا صحیح است؟(این روشی که برای ازدواج موقت به کار میگیرند) | mahpare | 11 | 6,979 |
۲۸/مهر/۹۳ ۹:۰۲ آخرین ارسال: زینب خانوم |
|

-)