تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: «فرج الله سلحشور» دار فانی را وداع گفت
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
«فرج الله سلحشور» کارگردان متعهد و انقلابی کشورمان که مدتی به دلیل ابتلا به بیماری سرطان ریه در بیمارستان بستری بود، لحظاتی پیش دار فانی را وداع گفته و به لقاءالله پیوست.

فرج الله سلحشور بسیار مصمم برای ساخت سریال حضرت موسی (علیه السلام) بود، سلحشور که تاکنون کارنامه در خشانی در تولید سریال های تاریخی مذهبی دارد قصد داشت با ساخت این مجموعه جواب دندان شکنی به حکومت جعلی اسرائیل بدهد.

[تصویر: 1497792_493.jpg]

سلحشور کارگردانی مجموعه‌های تلویزیونی تاریخی-مذهبی چون ایوب پیامبر، مردان آنجلس و یوسف پیامبر را برای صدا و سیما در کارنامه دارد.

---
فرج الله سلحشور که به سرطان ریه مبتلا بود در روز هشت ۸ اسفند ۱۳۹۴ درگذشت.Crying
خیلی براش دعا کردم ، خدا رحمتش کنه
با سلام
روح این عزیز شاد ،و امیدوارم که مورد رحمت و مغفرت خداوند بزرگ قرار بگیرد.Confused
به نام خدا

خداوند بیامرزدش، انسان شریف و ارزشی بود و دغدغه مذهب داشت و برخی حقایق را به زبان میاورد.

فاتحه ای برایش بخوانیم.
خدا رحمتشون کنه

همچنین

[تصویر: 49.jpg]

[تصویر: 35595_654.jpg]

لعنت بر مامون های زمان
(۸/اسفند/۹۴ ۱۰:۲۷)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]خدا رحمتشون کنه
[تصویر: 35595_654.jpg]
لعنت بر مامون های زمان
خدا رحمت كنه ايشون رو ولي اين آخري رو ميشه بيشتر توضيح بديد؟ ضمناً ارتباطش با موضوع رو هم بيشتر توضيح بديد.
خدا رحمتش کنه
واقعا نارحت شدم..مردان انجلس ایشون خیلی دوست داشتمSad
سلام

ايشون مرد بزرگی بودن

خدا رحمتشون کنه و با همان انبیا که دربارشون سریال ساختن محشور بشن

واقعآ مرد بزرگی بودن
(۸/اسفند/۹۴ ۱۰:۵۹)MohammadSadra نوشته است: [ -> ]خدا رحمت كنه ايشون رو ولي اين آخري رو ميشه بيشتر توضيح بديد؟ ضمناً ارتباطش با موضوع رو هم بيشتر توضيح بديد.

ترور خاموش
پیام تسلیت امام در پی درگذشت فرج‌الله سلحشور

بسم‌الله‌الرّحمن‌الرّحیم

درگذشت هنرمند برجسته و متعهد مرحوم آقای فرج‌الله سلحشور را به خاندان گرامی و همه‌ی بازماندگان ایشان تسلیت عرض می‌کنم.

آثار پرآوازه و ماندگار این هنرمند باایمان که مرزهای کشور را درنوردیده و مایه‌ی آبرو و اعتبار هنر سینمای ایران در چشم ملتهای دیگر گشت، بیگمان در شمار حسنات بازمانده از وی و موجب اجر الهی و نام نیک مردمی ایشان خواهد بود ان‌شاءالله.

از خداوند متعال رحمت و مغفرت و علو درجه برای آن فقید سعید و صبر و اجر برای بازماندگان مسألت میکنم.

سیدعلی خامنه‌ای
۸ بهمن ۱۳۹۴
خدا رحمتش کنه

از این جور آدما توی سینما یاران خیلی کم هستن
واقعا حیف شد
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع