تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: قاضی‌پور: مجلس جای زنان نیست؛ جای مرد‌ان است
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
(۱۳/اسفند/۹۴ ۱۵:۵۲)mohammadz نوشته است: [ -> ]حق چیه؟ همچنین فردی نمیتونه از حق حرف بزنه
اگه این حرفها رو زده نباید از نمایندگی عزل بشه. باید مستقیم اعدام بشه تا دیگه کسی به خودش جرات نده همچین سخنان زشتی رو به زبون بیاره و بعد خودش رو حامی ولایت بدونه. کدوم ولایت به کسی اجازه داده اینجور حرفهای رکیکی رو به زبونش بیاره. داره هم ولایت رو خراب میکنه هم رهبری رو هم اسلام رو همه چیز رو
دلواپسان انقلاب باید اینجور جاها موضعگیری سختی از خودشون نشون بدن. اما متاسفانه برخی اینجور مسائل رو هم حزبی میکنن و از اینجور افراد طرفداری میکنن
متاسفانه این موارد در این جبهه کم نیست..
یک نمونه دیگه که به کل باعث رفتن آبروی دلواپسان شد سخنان گوهربار جناب قدوسی بود که هنوز نمی دونه منع گسترش هسته ای nptیا mpt!!!!!!!!!!

از نظر این دوستان گفتمان انقلابی یعنی اول حرف بزنی بعدا فکر کنی ...

ولایت نوکران بی سوادی مثل شما رو نخواد کیو باید ببینه؟؟نمی فهمم چرا هروقت هرکدوم از این دوستان کم میارن از دین ولایت مایه میزارن...
طرف اومده به آبروی زن توهین کرده،بعد به دروغ تکذیب هم کرده،تازه وقتی که دستش رو شده یادش افتاده عذرخواهی بکنه
جالبه چرا جدیدا مد شده یه سری وقتی میخوان کارهاشون رو ماست مالی کنند خودشون رو میچسبونند به رهبری و ... و میگه من سرباز رهبری هستم و بیدی نیستم که با این بادها بلرزم،انگار که سرباز رهبری دروغ میگه و به زن ها توهین میکنه
و جالب تر از اون که اومده داره به کسایی که فیلم گرفتند گیر میده که چرا اومدید از لحظه ی توهین من به زن ها فیلم گرفتید و با آبروی من بازی کردید...
به گزارش روزنامه جمهوری اسلامی

جمعیت زنان ایران اسلامی، شاخه‌ ارومیه، د‌ر اعتراض به این سخنان توهین‌آمیز یک نماینده فعلی مجلس – که برای مجلس دهم هم رای آورده است – بیانیه‌ای صادر کرد. همچنین حجت الاسلام سید مهدی قریشی، امام ‌جمعه‌ ارومیه د‌ر خطبه‌های نماز جمعه به این اظهارات واکنش نشان د‌اد‌ه و گفته: «گلایه‌ای از طرف خود‌م و ملت د‌ارم از کسانی که خود‌ را کاند‌ید‌ا معرفی کرد‌ند‌ و بی‌اد‌بی و بی‌تربیتی را د‌ر سخنانشان نهاد‌ینه کرد‌ند‌. با عرض معذرت، این جایگاه، جایگاه مقد‌سی است ولی باید‌ حقایق و واقعیت‌ها را عرض کنم. این روش خد‌اپسند‌انه و صحیحی نیست. حتی بعضی از واقعیات هست ولی انسان نباید‌ به زبان آورد‌. توهین و بی‌تربیتی شایسته یک جامعه‌ اسلامی نیست». این نماینده مجلس که گفته مجلس‌ جای زنان نیست و نباید آن را دست بچه‌ها و سوسول‌ها داد، به خاطر اهانت زیاد دیگری که کرده مورد اعتراض رسانه‌ها نیز قرار گرفت بطوری آنها خواستار تجدیدنظر شورای نگهبان درباره صلاحیت وی و رد اعتبارنامه وی در مجلس دهم شدند.
نکته ای که وجود داره اینه که چطور شورای نگهبان یه همچین آدمی رو تایید صلاحیت میکنه؟
(۱۳/اسفند/۹۴ ۱۵:۵۲)mohammadz نوشته است: [ -> ]حق چیه؟ همچنین فردی نمیتونه از حق حرف بزنه
اگه این حرفها رو زده نباید از نمایندگی عزل بشه. باید مستقیم اعدام بشه تا دیگه کسی به خودش جرات نده همچین سخنان زشتی رو به زبون بیاره و بعد خودش رو حامی ولایت بدونه. کدوم ولایت به کسی اجازه داده اینجور حرفهای رکیکی رو به زبونش بیاره. داره هم ولایت رو خراب میکنه هم رهبری رو هم اسلام رو همه چیز رو
دلواپسان انقلاب باید اینجور جاها موضعگیری سختی از خودشون نشون بدن. اما متاسفانه برخی اینجور مسائل رو هم حزبی میکنن و از اینجور افراد طرفداری میکنن
سلام

هر کسی هر جرمی مرتکب شده باید طبق قانون باهاش رفتار بشه
بیخود حکم اعدام صادر نکنید

بنده این اقدام رو محکوم کردم و اصلا حمایت نکردم پس بیخود به هزاران نفر از جمله کاربران ولایت مدار این سایت بی حرمتی نکنید

(۱۳/اسفند/۹۴ ۱۶:۰۲)Silence نوشته است: [ -> ]متاسفانه این موارد در این جبهه کم نیست..
یک نمونه دیگه که به کل باعث رفتن آبروی دلواپسان شد سخنان گوهربار جناب قدوسی بود که هنوز نمی دونه منع گسترش هسته ای nptیا mpt!!!!!!!!!!

از نظر این دوستان گفتمان انقلابی یعنی اول حرف بزنی بعدا فکر کنی ...

ولایت نوکران بی سوادی مثل شما رو نخواد کیو باید ببینه؟؟نمی فهمم چرا هروقت هرکدوم از این دوستان کم میارن از دین ولایت مایه میزارن...
سلام

اينا که اصلا توهین یا تهمت نیست خدای نکرده ديگه!!!!!

اونایی که دم از اخلاق و وحدت میزنن با این قضیه درست برخورد کنند و فقط اقدام شخص رو محکوم کنند

يادتون باشه همون اخلاقی که ازش دم میزنید عذرخواهی هم داره که انجام شده
پس احترام بقیه رو حفظ کنید

(۱۳/اسفند/۹۴ ۱۷:۴۲)amirabdi نوشته است: [ -> ]نکته ای که وجود داره اینه که چطور شورای نگهبان یه همچین آدمی رو تایید صلاحیت میکنه؟
سلام

انگار قراره دوباره به شورای نگهبان حمله بشه!!!
بیخود پای شورای نگهبان رو وسط نکشید قبلاً تذکر داده شده هر اتفاقی رو دلیلی برای ایراد به شورای نگهبان ندونید
شما صرفاً خودتون این اقدام رو محکوم کنید و احترام ارکان نظام رو هم حفظ کنید تا فضای تالار دوباره ملتهب نشه لطفا

(۱۳/اسفند/۹۴ ۱۵:۴۲)Silence نوشته است: [ -> ]بعضی وقتا حقیقت خیلی تلخه...
نمیدونم دوستان چرا جانب داری بی خودی می کنن....خب اشتباه کرده دیگه معصوم که نیست ماله کشی دیگه براچیه...
سلام
هیچکس از این اقدام غیر عقلانی دفاع نکرده و هیچ انسان عاقلی هم از این اقدام دفاع نمی کند
(۱۳/اسفند/۹۴ ۱۷:۵۸)قلب نوشته است: [ -> ]سلام

هر کسی هر جرمی مرتکب شده باید طبق قانون باهاش رفتار بشه
بیخود حکم اعدام صادر نکنید

بنده این اقدام رو محکوم کردم و اصلا حمایت نکردم پس بیخود به هزاران نفر از جمله کاربران ولایت مدار این سایت بی حرمتی نکنید

سلام

اينا که اصلا توهین یا تهمت نیست خدای نکرده ديگه!!!!!

اونایی که دم از اخلاق و وحدت میزنن با این قضیه درست برخورد کنند و فقط اقدام شخص رو محکوم کنند

يادتون باشه همون اخلاقی که ازش دم میزنید عذرخواهی هم داره که انجام شده
پس احترام بقیه رو حفظ کنید

سلام

انگار قراره دوباره به شورای نگهبان حمله بشه!!!
بیخود پای شورای نگهبان رو وسط نکشید قبلاً تذکر داده شده هر اتفاقی رو دلیلی برای ایراد به شورای نگهبان ندونید
شما صرفاً خودتون این اقدام رو محکوم کنید و احترام ارکان نظام رو هم حفظ کنید تا فضای تالار دوباره ملتهب نشه لطفا

سلام
هیچکس از این اقدام غیر عقلانی دفاع نکرده و هیچ انسان عاقلی هم از این اقدام دفاع نمی کند

پس بالاخره محکوم کردید این اقدام رو! خدا رو شکر به یک نقطه مشترک رسیدیم.
من هم حکم اعدام رو قبول ندارم اما انفصال از خدمات دولتی و عمومی به نظرم براشون شایسته هست, البته مراجع قضایی باید حکم دهند.
ضمنا عذرخواهیش فقط از زنان ارومیه بوده, برید ببینید. بابت حرفهای دیگه که زده عذرخواهی نکرده. ایشون هم به نژاد فازس توهین کرده, هم به زن ها, هم به اون روحانی قزوینی و هم جایگاه نمایندگی رو پایین آورده.
یه وقتایی آدم احساس میکنه وارد مهد کودک بیداری اندیشه شده.
تهمت نزن!
آینه برگشت، تو تهمت نزن!
سه صفحه این مکالمه ادامه داشته...
بگذریم!

من یه سوالی دارم!
من کاری به درفشانی ها و بی ادبی ها و یا حرفای درست آقای قاضی پور ندارم.
میخوام در مورد اصل حرف ایشون بحث کنم.
یه خانومی هست که اتفاقاً نماینده شیراز شده.
خانم معصومه زارع.
پوسترها و برگه های تبلیغاتی این خانم رو دیدین؟
ایشون یه عکس با آرایش یک عروس انداخته و بعد هم چادر سر کرده و این عکس رو تو سراسر شیراز پخش کرده که رای جمع کنه.
حالا یه سوال دیگه دارم.
آیا به نوشته های گروه های صرفاً مردونه تو تلگرام دسترسی دارین تا ببینین آقایون پشت سر ایشون چی میگن؟؟
حضرت عباسی این زن جاش تو مجلسه که به جای من حرف بزنه؟؟
ورود یک زن به عرصه کار یا سیاست به چه قیمتی؟

ضمناً...
من دوست دارم تهمت بزنم و گناهش هم پای خودم.
بالاغیرتاً اصل موضوع رو ول نکنین تا دنبال گیر الکی دادن باشین.
(۱۳/اسفند/۹۴ ۱۹:۵۶)ام ابیها نوشته است: [ -> ]یه وقتایی آدم احساس میکنه وارد مهد کودک بیداری اندیشه شده.
تهمت نزن!
آینه برگشت، تو تهمت نزن!
بگذریم!

من یه سوالی دارم!
خانم معصومه زارع.
ایشون یه عکس با آرایش یک عروس انداخته و بعد هم چادر سر کرده و این عکس رو تو سراسر شیراز پخش کرده که رای جمع کنه.
حالا یه سوال دیگه دارم.
آیا به نوشته های گروه های صرفاً مردونه تو تلگرام دسترسی دارین تا ببینین آقایون پشت سر ایشون چی میگن؟؟
این زن خودش که شعور نداره، آیا همسر یا قیمش هم غیرت نداره که گذاشته اینجوری تبلیغ کنه؟

ضمناً...
نه ندیدیم. کلا نمیشناسمش. توی اینجور گروه های تلگرامی هم عضو نمیشم که هر حرف چرت و پرتی میزنن.
فقط یک سوال : گناه اینکه یکسری افراد بیمار روحی روانی پشت سر این خانم غیبت میکنن رو باید به پای کی نوشت؟
(۱۳/اسفند/۹۴ ۱۹:۵۶)ام ابیها نوشته است: [ -> ]یه وقتایی آدم احساس میکنه وارد مهد کودک بیداری اندیشه شده.
تهمت نزن!
آینه برگشت، تو تهمت نزن!
بگذریم!

من یه سوالی دارم!
خانم معصومه زارع.
حالا یه سوال دیگه دارم.
این زن خودش که شعور نداره، آیا همسر یا قیمش هم غیرت نداره که گذاشته اینجوری تبلیغ کنه؟

ضمناً...

عکس منتسب به کاندیدای زن مجلس قبل و بعد از فتوشاپ

واقعا شنیدن این حرفا از یه زن عجیبه!!!
یعنی شما هیچ سهم یا حقی برای خودتون و هم جنساتون توی اداره امور کشور نمی بینید؟؟؟
وقتی شما به عنوان یه خانم اینطوری راجع به حقوق زنها حرف میزنی خب اون نماینده مجلس هم به خودش جرات میده توهین کنه به خانمها.

[/align]
صحبت های قاضی پور بعد از پخش فیلم، منبع, ایسنا:

1-

قاضی پور: بیدی نیستم که با این بادها بلرزم

واکنش اینستاگرامی قاضی‌پور به موج اعتراضات به سخنانش:
?من منافق نیستم و مواضع خود را عوض نمی کنم ... من بیدی نیستم که با این بادها بلرزم.
?من از حرف هایم که باعث آزرده خاطر شدن بانوان ارومیه شد عذر خواهی می کنم چراکه اصلا روی سخنم با بانوان ارومیه نبود. هستند خانم‌هایی که در مجلس شرایط به نفعشان نبوده است.
?کسانی که جاسوسی کردند و فیلم گرفتند و پخش کردند باید به خود شک کنند چرا که می‌خواستند با تخریب قاضی‌پور رای شما مردم را زیر سوال ببرند. چرا نگفتند ستاد قاضی پور فقط مستضعفین و فقیران بودند؟
?من از کسانی که از من رنجیده‌اند عذر خواهی می‌کنم، آدم های شجاع و نترس حق را می گویند و از حق دفاع می کنند.

2-
قاضی‌پور:اهانتی به بانوان نکرده‌ام/مخالف پخش برنامه فیتیله هستمنماینده مردم ارومیه در نشستی خبری:?اینکه90 درصد مطالبی که در خصوص وی در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی پخش شده کذب است.?عده‌ای برای ضربه زدن به من، سر و ته گفته‌های من را زده و موضوعات را آن طور که خواسته پخش کرده‌اند.?دشمن درصدد است با از بین بردن وحدت بین شیعه و سنی به خواسته های خود برسند و من را آلت و وسیله دست خود کنند، اما این گونه نخواهد شد.?فیتیله به مردم آذربایجان توهین کرده و در چارچوب قانونی مخالف پخش این برنامه هستم و مقاومت خواهم کرد.isna.ir/fa/news/941213086973-

خاطره جنجالی قاضی‌پور غیرواقعی بود!

?نماینده مردم ارومیه در مجلس،در واکنش به اخباری که از وی درباره حجت‌الاسلام والمسلمین قدرت‌الله علیخانی منتشر شده بود، عذرخواهی کرد و گفت:
?"آقای علیخانی از چهره‌های برجسته و ارزشمند ادوار گوناگون مجلس است".

?بنده برای ایشان همیشه احترام فراوان قائل بوده‌ام و افتخار دارم وی از رفقای خوب ما و مورد تکریم و ارادت همه نمایندگان و دوستان است.

?اینجانب در میان شور و شوق انتخاباتی هواداران، مطلبی بیان کردم که اشتباه و غیرواقعی بود و ضمن اظهار تأسف، امیدوارم سوءتفاهمات برطرف شود.
isna.ir/fa/news/94121408838
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع