|
قاضیپور: مجلس جای زنان نیست؛ جای مردان است
|
|
۱۰:۰۳, ۱۳/اسفند/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/اسفند/۹۴ ۱۳:۱۸ توسط t.kam67.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
یکی از روزنامههای صبح امروز کشور گزارشی از صحبتهای توهینآمیز و بیادبانه یک نماینده فعلی مجلس - که برای مجلس دهم هم رأی آورده - منتشر کرده و نوشته است که این سخنان آنقدر سخیف است که نمیتوان بخشهایی از آن را منتشر کرد!به گزارش ایسنا، روزنامه «قانون» در این گزارش، قسمتهایی از صحبتهای «نادر قاضیپور» را منتشر کرده و از وی بخاطر این اظهارات به شدت انتقاد کرده است. در پایان این گزارش آمده که قاضیپور چنین اظهاراتی را تکذیب کرده و این در حالی است که روزنامه قانون نوشته که فیلم این اظهارات موجود است.با توجه به اینکه در این گزارش از برخی اشخاص از جمله قاضیپور که اظهاراتی به وی منتسب شده، اسم آورده شده است، «ایسنا» محتوای این گزارش را تأیید یا رد نمیکند اما برای تنویر افکار عمومی و با این امیدواری که واکنشهای رسمی به چنین اظهاراتی نشان داده شود، متن کامل گزارش امروز روزنامه قانون بدون جرح و تعدیل بازنشر میشود:نگاهی به سخنان حیرتانگیز یک نماینده مجلسقاضیپور وارث احمدینژاد!
مجلس نهم ویژگیهای خاص فراوانی داشت؛ در آن برخی نمایندگان مسئولان را تهدید به مرگ کردند، تهمت زدند، خلاف منافع ملی و مردم کار کردند. امروز ولی یک نماینده از همان جنس در میتینگ انتخاباتی خود در حضور تعداد زیادی از مردان و زنان ارومیه سخنان سخیفی را به زبان آورده است که نوشتن آن مشکل و شنیدن آن تأسفبار است. ترویج بیاخلاقینادر قاضیپور، نماینده مردم متدین ارومیه، در اقدامی ناشایست نهتنها به یک روحانی و نماینده مجلس اتهامهای بیمحتوایی زده است، بلکه به زنان و دختران کشور نیز توهین کرده است. قاضی پور در ادعایی سخیف از مراودهخود با قدرتالله علیخانی، نماینده مردم قزوین در مجلس هشتم میگوید. در این اظهارات که ما از انتشار قسمتهایی از آن شرم داریم، میگوید: «من نماینده ملتم نه نماینده چهارتا گردن کلفت. من نوکر مسئولین نیستم. کیفشان را حمل نمیکنم و تعریفشان نمیکنم. شما در دو ساعت به من 200 هزار رأی دادید. برای اینکه مرا ... کنید تا به جان این مسئولان بیفتم. میگویند یک روز پسر بچهای را ختنه میکردند، دختر بچهای آن طرف داشت گریه میکرد. گفتند تو چرا گریه میکنی؟ گفت: (...)!فحاشیوی در ادامه با توهین به نامزدهایی که برای انتخابات اعلام حضور کردهبودند میگوید: «مملکت را به آسانی به دست نیاوردهایم که هر روباه و بچه و کره الاغی را بفرستیم آنجا. مجلس جای کره الاغ نیست! ... مجلس جای زنان نیست؛ جای مردان است. بفرستید سرشان بلا بیاورند تا آبرویتان برود؟!ادعای رکیکقاضی پور در اظهاراتی شنیع و خلاف شرع و عرف میگوید:« شیخ قدرتالله علیخانی نماینده قزوین بود، قزوینی است، در مجلس همه از او میترسند به یکی از نمایندههای همشهری ما که قد کوتاهی هم داشت گفته بود بیا ببرمت یک شب مهمان من باش. یک روز رفته بودم جایی، گفتم شیخ کجاست؟ گفتند دستشویی، من هم رفتم دستشویی، دیدم همه جا را شسته و دستمال کاغذی گذاشته چون وسواس دارد، خم شد وضو بگیرد که (...) بعد غش کرد افتاد روی زمین، در را باز کردم دیدم 20 نفر به خاطر سر و صدای ما پشت در آمده اند. گفتم حاج آقا کمین زده بود کمین خورد!یک هفته به مجلس نیامد. بعد از یک هفته که مرا دید سر و صدا کرد و نمایندگان دورش جمع شدند. پهلویش را باز کرد گفت بیایید ببینید این فلان فلان شده چه بلایی سر من آورده است! ببینید کبود شده است. گفتم حاج آقا آن جای دیگرت را هم نشان بده! مجلس جای سوسول بازی نیست! به مجلس مرد بفرستید؛ حداقل کاری هم نکند آن یکی کار را بتواند بکند!مبلغ پانترکیسموی در ادامه با بیان سخنانی که پانترکیستهای افراطی به آن معتقدند، افزود: «ارومیه اول شر و آخر خیر است. خط مقدم است. من نه، ولی مجلس را دست بچهها ندهید! دست سوسول ندهید! دست کسی که نمیتواند خودش را نگه دارد ندهید! من لهجه دارم و به لهجهام هم افتخار میکنم. آنهایی که فارسی حرف میزنند چه ...ی خوردهاند تا به حال؟»اعتراض تشکل زنان و امام جمعهجمعیت زنان ایران اسلامی، شاخه ارومیه، در واکنش به این سخنان بیانیهای صادر کرد و همچنین حجت الاسلام سیدمهدی قریشی، امام جمعه ارومیه در خطبههای نماز جمعه به این اظهارات واکنش نشان داده و گفته: «گلایهای از طرف خودم و ملت دارم از کسانی که خود را کاندیدا معرفی کردند و بیادبی و بیتربیتی را در سخنانشان نهادینه کردند. با عرض معذرت، این جایگاه، جایگاه مقدسی است ولی باید حقایق و واقعیتها را عرض کنم. این روش خداپسندانه و صحیحی نیست. حتی بعضی از واقعیات هست ولی انسان نباید به زبان آورد. توهین و بیتربیتی شایسته یک جامعه اسلامی نیست».تکذیب قاضیپوراین فرد در گفتوگو با خبرنگار «قانون» اظهارات را تکذیب میکند، ولی قاضیپور با این حجم سخنان توهینآمیز و خلاف شرع، هم نماینده مجلس نهم بوده و هم در این دوره برای نمایندگی رأی آورده است.این اقدامات که فیلم آن هم موجود است و این نماینده نمیتواند بهراحتی از زیر بار آن شانه خالی کند، هم باید در شورای نظارت بر نمایندگان که در این دوره از مجلس بسیار ضعیف عمل کرد بررسی شود و هم شورای محترم نگهبان درباره تأیید چنین فردی به مردم پاسخگو باشد؛ چراکه بیانات، اقدامات و تفکرات این فرد نه تنها در شأن یک نماینده مجلس نیست، بلکه اگر یک فرد عادی نیز این اقدامات را انجام دهد، تحت تعقیب قضایی قرار گرفته و مجازات میشود. امیدواریم در هنگام بررسی اعتبارنامه قاضیپور چنین رفتارهایی از چشمها دور نماند.با عرض معذرت, بنابر اصرار دوستان فیلم رو میذارم. مدیران اگر صلاح ندونستن, فیلم رو حذف کنن.http://www.aparat.com/v/8itNM
|
|||
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۰۲, ۱۳/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۱۳/اسفند/۹۴ ۱۵:۵۲)mohammadz نوشته است: حق چیه؟ همچنین فردی نمیتونه از حق حرف بزنهمتاسفانه این موارد در این جبهه کم نیست.. یک نمونه دیگه که به کل باعث رفتن آبروی دلواپسان شد سخنان گوهربار جناب قدوسی بود که هنوز نمی دونه منع گسترش هسته ای nptیا mpt!!!!!!!!!! از نظر این دوستان گفتمان انقلابی یعنی اول حرف بزنی بعدا فکر کنی ... ولایت نوکران بی سوادی مثل شما رو نخواد کیو باید ببینه؟؟نمی فهمم چرا هروقت هرکدوم از این دوستان کم میارن از دین ولایت مایه میزارن... |
|||
|
|
۱۶:۱۲, ۱۳/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
طرف اومده به آبروی زن توهین کرده،بعد به دروغ تکذیب هم کرده،تازه وقتی که دستش رو شده یادش افتاده عذرخواهی بکنه
جالبه چرا جدیدا مد شده یه سری وقتی میخوان کارهاشون رو ماست مالی کنند خودشون رو میچسبونند به رهبری و ... و میگه من سرباز رهبری هستم و بیدی نیستم که با این بادها بلرزم،انگار که سرباز رهبری دروغ میگه و به زن ها توهین میکنه و جالب تر از اون که اومده داره به کسایی که فیلم گرفتند گیر میده که چرا اومدید از لحظه ی توهین من به زن ها فیلم گرفتید و با آبروی من بازی کردید... |
|||
|
|
۱۷:۲۷, ۱۳/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
به گزارش روزنامه جمهوری اسلامی
جمعیت زنان ایران اسلامی، شاخه ارومیه، در اعتراض به این سخنان توهینآمیز یک نماینده فعلی مجلس – که برای مجلس دهم هم رای آورده است – بیانیهای صادر کرد. همچنین حجت الاسلام سید مهدی قریشی، امام جمعه ارومیه در خطبههای نماز جمعه به این اظهارات واکنش نشان داده و گفته: «گلایهای از طرف خودم و ملت دارم از کسانی که خود را کاندیدا معرفی کردند و بیادبی و بیتربیتی را در سخنانشان نهادینه کردند. با عرض معذرت، این جایگاه، جایگاه مقدسی است ولی باید حقایق و واقعیتها را عرض کنم. این روش خداپسندانه و صحیحی نیست. حتی بعضی از واقعیات هست ولی انسان نباید به زبان آورد. توهین و بیتربیتی شایسته یک جامعه اسلامی نیست». این نماینده مجلس که گفته مجلس جای زنان نیست و نباید آن را دست بچهها و سوسولها داد، به خاطر اهانت زیاد دیگری که کرده مورد اعتراض رسانهها نیز قرار گرفت بطوری آنها خواستار تجدیدنظر شورای نگهبان درباره صلاحیت وی و رد اعتبارنامه وی در مجلس دهم شدند. |
|||
|
|
۱۷:۴۲, ۱۳/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
نکته ای که وجود داره اینه که چطور شورای نگهبان یه همچین آدمی رو تایید صلاحیت میکنه؟
|
|||
|
|
۱۷:۵۸, ۱۳/اسفند/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/اسفند/۹۴ ۱۸:۱۰ توسط قلب.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۱۳/اسفند/۹۴ ۱۵:۵۲)mohammadz نوشته است: حق چیه؟ همچنین فردی نمیتونه از حق حرف بزنهسلام هر کسی هر جرمی مرتکب شده باید طبق قانون باهاش رفتار بشه بیخود حکم اعدام صادر نکنید بنده این اقدام رو محکوم کردم و اصلا حمایت نکردم پس بیخود به هزاران نفر از جمله کاربران ولایت مدار این سایت بی حرمتی نکنید (۱۳/اسفند/۹۴ ۱۶:۰۲)Silence نوشته است: متاسفانه این موارد در این جبهه کم نیست..سلام اينا که اصلا توهین یا تهمت نیست خدای نکرده ديگه!!!!! اونایی که دم از اخلاق و وحدت میزنن با این قضیه درست برخورد کنند و فقط اقدام شخص رو محکوم کنند يادتون باشه همون اخلاقی که ازش دم میزنید عذرخواهی هم داره که انجام شده پس احترام بقیه رو حفظ کنید (۱۳/اسفند/۹۴ ۱۷:۴۲)amirabdi نوشته است: نکته ای که وجود داره اینه که چطور شورای نگهبان یه همچین آدمی رو تایید صلاحیت میکنه؟سلام انگار قراره دوباره به شورای نگهبان حمله بشه!!! بیخود پای شورای نگهبان رو وسط نکشید قبلاً تذکر داده شده هر اتفاقی رو دلیلی برای ایراد به شورای نگهبان ندونید شما صرفاً خودتون این اقدام رو محکوم کنید و احترام ارکان نظام رو هم حفظ کنید تا فضای تالار دوباره ملتهب نشه لطفا (۱۳/اسفند/۹۴ ۱۵:۴۲)Silence نوشته است: بعضی وقتا حقیقت خیلی تلخه...سلام هیچکس از این اقدام غیر عقلانی دفاع نکرده و هیچ انسان عاقلی هم از این اقدام دفاع نمی کند |
|||
|
|
۱۸:۵۵, ۱۳/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۱۳/اسفند/۹۴ ۱۷:۵۸)قلب نوشته است: سلام پس بالاخره محکوم کردید این اقدام رو! خدا رو شکر به یک نقطه مشترک رسیدیم. من هم حکم اعدام رو قبول ندارم اما انفصال از خدمات دولتی و عمومی به نظرم براشون شایسته هست, البته مراجع قضایی باید حکم دهند. ضمنا عذرخواهیش فقط از زنان ارومیه بوده, برید ببینید. بابت حرفهای دیگه که زده عذرخواهی نکرده. ایشون هم به نژاد فازس توهین کرده, هم به زن ها, هم به اون روحانی قزوینی و هم جایگاه نمایندگی رو پایین آورده. |
|||
|
۱۹:۵۶, ۱۳/اسفند/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اسفند/۹۴ ۱۱:۲۲ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
یه وقتایی آدم احساس میکنه وارد مهد کودک بیداری اندیشه شده.
تهمت نزن! آینه برگشت، تو تهمت نزن! سه صفحه این مکالمه ادامه داشته... بگذریم! من یه سوالی دارم! من کاری به درفشانی ها و بی ادبی ها و یا حرفای درست آقای قاضی پور ندارم. میخوام در مورد اصل حرف ایشون بحث کنم. یه خانومی هست که اتفاقاً نماینده شیراز شده. خانم معصومه زارع. پوسترها و برگه های تبلیغاتی این خانم رو دیدین؟ ایشون یه عکس با آرایش یک عروس انداخته و بعد هم چادر سر کرده و این عکس رو تو سراسر شیراز پخش کرده که رای جمع کنه. حالا یه سوال دیگه دارم. آیا به نوشته های گروه های صرفاً مردونه تو تلگرام دسترسی دارین تا ببینین آقایون پشت سر ایشون چی میگن؟؟ حضرت عباسی این زن جاش تو مجلسه که به جای من حرف بزنه؟؟ ورود یک زن به عرصه کار یا سیاست به چه قیمتی؟ ضمناً... من دوست دارم تهمت بزنم و گناهش هم پای خودم. بالاغیرتاً اصل موضوع رو ول نکنین تا دنبال گیر الکی دادن باشین. |
|||
|
|
۲۰:۲۹, ۱۳/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۱۳/اسفند/۹۴ ۱۹:۵۶)ام ابیها نوشته است: یه وقتایی آدم احساس میکنه وارد مهد کودک بیداری اندیشه شده.نه ندیدیم. کلا نمیشناسمش. توی اینجور گروه های تلگرامی هم عضو نمیشم که هر حرف چرت و پرتی میزنن. فقط یک سوال : گناه اینکه یکسری افراد بیمار روحی روانی پشت سر این خانم غیبت میکنن رو باید به پای کی نوشت؟ |
|||
|
۲۱:۰۳, ۱۳/اسفند/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اسفند/۹۴ ۱۱:۰۷ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۱۳/اسفند/۹۴ ۱۹:۵۶)ام ابیها نوشته است: یه وقتایی آدم احساس میکنه وارد مهد کودک بیداری اندیشه شده. عکس منتسب به کاندیدای زن مجلس قبل و بعد از فتوشاپ واقعا شنیدن این حرفا از یه زن عجیبه!!! یعنی شما هیچ سهم یا حقی برای خودتون و هم جنساتون توی اداره امور کشور نمی بینید؟؟؟ وقتی شما به عنوان یه خانم اینطوری راجع به حقوق زنها حرف میزنی خب اون نماینده مجلس هم به خودش جرات میده توهین کنه به خانمها. [/align] |
|||
|
۱۳:۵۴, ۱۴/اسفند/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اسفند/۹۴ ۱۳:۵۶ توسط t.kam67.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
صحبت های قاضی پور بعد از پخش فیلم، منبع, ایسنا:
1- قاضی پور: بیدی نیستم که با این بادها بلرزم واکنش اینستاگرامی قاضیپور به موج اعتراضات به سخنانش: ?من منافق نیستم و مواضع خود را عوض نمی کنم ... من بیدی نیستم که با این بادها بلرزم. ?من از حرف هایم که باعث آزرده خاطر شدن بانوان ارومیه شد عذر خواهی می کنم چراکه اصلا روی سخنم با بانوان ارومیه نبود. هستند خانمهایی که در مجلس شرایط به نفعشان نبوده است. ?کسانی که جاسوسی کردند و فیلم گرفتند و پخش کردند باید به خود شک کنند چرا که میخواستند با تخریب قاضیپور رای شما مردم را زیر سوال ببرند. چرا نگفتند ستاد قاضی پور فقط مستضعفین و فقیران بودند؟ ?من از کسانی که از من رنجیدهاند عذر خواهی میکنم، آدم های شجاع و نترس حق را می گویند و از حق دفاع می کنند. 2- قاضیپور:اهانتی به بانوان نکردهام/مخالف پخش برنامه فیتیله هستمنماینده مردم ارومیه در نشستی خبری:?اینکه90 درصد مطالبی که در خصوص وی در رسانهها و شبکههای اجتماعی پخش شده کذب است.?عدهای برای ضربه زدن به من، سر و ته گفتههای من را زده و موضوعات را آن طور که خواسته پخش کردهاند.?دشمن درصدد است با از بین بردن وحدت بین شیعه و سنی به خواسته های خود برسند و من را آلت و وسیله دست خود کنند، اما این گونه نخواهد شد.?فیتیله به مردم آذربایجان توهین کرده و در چارچوب قانونی مخالف پخش این برنامه هستم و مقاومت خواهم کرد.isna.ir/fa/news/941213086973- خاطره جنجالی قاضیپور غیرواقعی بود! ?نماینده مردم ارومیه در مجلس،در واکنش به اخباری که از وی درباره حجتالاسلام والمسلمین قدرتالله علیخانی منتشر شده بود، عذرخواهی کرد و گفت: ?"آقای علیخانی از چهرههای برجسته و ارزشمند ادوار گوناگون مجلس است". ?بنده برای ایشان همیشه احترام فراوان قائل بودهام و افتخار دارم وی از رفقای خوب ما و مورد تکریم و ارادت همه نمایندگان و دوستان است. ?اینجانب در میان شور و شوق انتخاباتی هواداران، مطلبی بیان کردم که اشتباه و غیرواقعی بود و ضمن اظهار تأسف، امیدوارم سوءتفاهمات برطرف شود. isna.ir/fa/news/94121408838 |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |