░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░
♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥
ســـ♥ـــلام عـــ♥ـــزیز
(۲۱/اسفند/۹۴ ۱:۳۹)آقـــ♥ـــای حبیب ابن حبیب نوشته است: [ -> ]بحث مفصل است ولی یک بار دیگر سر حوصله "مقاله بنده" را بخوانید و ببینید "درخواست اصلی بنده" جز امر به معروف و نهی از منکری که اسلام می فرماید و نه آنچه سلیقه شخصی ما تعیین می کند! چیست؟!
وقتی ارسالهای شما را خواندم،
متوجه نیـت خیر شما شدم اما این قسمت کمی مبهم است
این مقاله متعلق به آقای "حمیـد داودآبادی" (رزمنـده ی جانباز، محقق و نویسنده دفاع مقدس)
![[تصویر: Hamid_Davod_abadi.jpg]](http://s7.picofile.com/file/8242899834/Hamid_Davod_abadi.jpg)
است که در تاریـخ 20 خرداد 1391 در مجله ی "پنجره" منتشر شده است. ماجرای (واقعی) آن
خانم پرستـار نیـز یکـی از 28 ماجـرای واقعـی و عبـرت آموز از کتاب "نامزد خوشگل من" به قلم
همیـن محقـق و نویسنده ی جانباز دفاع مقدس می باشد. حال اگر شما واقعاً در این خصوص،
فـرد دغـدغـه منـدی هستیـد، پیـشنـهاد می کنـم همیـن فـردا بـه آدرس زیـر مراجـعـه فرماییـد:
خیـابـان انقـلاب اسـلامـی، خیـابان دانشگاه، ضـلع شمـال شرقی تقاطـع لبافی نژاد، پلاک 65،
طبـقـه ی اول (از ساعـت 10 تا 15 عـصـر – روز هـای شنبـه، یکشنبـه، چهارشنبـه، پنجشنبـه)
و به بهـانـه ی خرید کتـاب – با خود ایشـان در خصوص ایـن مقاله ای که نوشتند – صحبت کنید
![[تصویر: Davod_Abadi_Books.jpg]](http://s6.picofile.com/file/8242896392/Davod_Abadi_Books.jpg)
وقتـی ایشان این مقاله را منتشر کردند، خیـلی از دوستـان به ایشـان انتـقاد کردند و ایشـان را
سرزنش کردند اما ایشان یک نامه خدمت حضرت آقـا نوشتنـد و در آن مسائـلی را شرح دادند،
سخنرانی معروف را انجـام دادند – در مورد برخورد "با زبان خـوش نه با ایجـاد نفـرت" خصوصاً با
خانـم هایی که از مـدل آن خـانـم پرستـاری هستنـد که در اینـجـا ذکـر شد – دوستـانـی که از
محتـوای آن نامـه خبـر داشتنـد، با آقــای حمیـد داودآبـادی تمـاس گرفتنـد و گفتـنـد کـه وقتـی
صحبـت های حضـرت آقا را می شنیدند، تصور می کردنـد که ایشان دارند به برخی از نکات در
نامه ی شما اشاره می کنند!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
حالا ماجرای یک دختر خانمی به نام "نوشین" را باید حتماً از زبان خود آقای داود آبادی بشنوید
وگرنه من که بازگو کنم، شبیه داستان های تخیلی است. این دختـر خانم در بیشتر ایام هفته
در پارتی های مختلط تشریف داشتنـد و... اما "مـوقـع اذان" همیـشـه نـماز اول وقتشـان را در
همـان وسـط پارتـی بجـا می آوردنـد. به قـدری بخاطر این رفتار مورد تمسخر دوستان در پارتی
قرار می گرفتند که فقط خدا می داند اما بعداً ازدواج کردند و تبدیل به یک خانم مقید و چادری
شدند! خـود آقـای داود آبادی به بنـده گفتنـد که وقتی از این خانم پرسیدند: "نوشین، شما با
آن وضعیـت چی شـد که یکدفعه اینجوری شدید؟" در جوابشان گفتند "همان نماز نجاتم داد."
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در خصوص نحوه ی برخورد با دختـران و پسران مانند "نوشیـن" و یا ماننـد خـانـم پرستـاری که
در اینجا ذکر کردید، وقتی با یک جامعه شنـاس و یا یـک روانشناس گفتـگو کنید، دقیـقـاً همان
حرف هایی را به شما می زنند که حضرت آقا در دیدار با علما و روحانیـون خـراسـان شمـالی
به آن اشاره فرمودند. اما اینکه چرا نیروی انتظامی در پـاره ای از مـوارد خـوب عمل نمی کند،
و این حواشی ها مربوط به چه افرادی می شود و در مورد توسعه حجاب و عفاف، حـرف زیاد
است، امـا احتـرامـاً نه بنده حوصله ی نوشتـنش را دارم و نه شما حوصلـه ی خـواندنـش را✿✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
پ.ن:
از 9 سال پیـش طبق مصوبه ی 427 شورای عالی انقلاب فرهنگی قرار بوده است
که 26 نهاد اجرایی در گسترش فرهنگ عفاف و حجاب وظایفی را انجام دهند اما در عمل
تنها نیـروی انتـظامی وظایـف محـول شده بر طبـق این قانـون را انجام داده است و اینـکه
ما تـوقـع داشتـه باشیـم، یـک بیــست و ششـم دستـگاه ها، بتـوانـد کار کل مجموعه را
انجـام دهـد، تـصـور نـادرستـی است و عـلـت اصلی بــروز چنیــن مشـکلاتـی می شـود
![[تصویر: Sheklake_Riz_6_.png]](http://s5.picofile.com/file/8171771884/Sheklake_Riz_6_.png)
♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥
░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░