من کاری به گشت ارشاد ندارم ولی واقعا برام سواله که سالانه این 600 میلیارد تومن بودجه ی حجاب داره کجا میره؟
چرا وضع حجاب مملکت فرقی نمیکنه؟
آیا فقط من احساس میکنم که این پول یا داره به سطل آشغال ریخته میشه یا فقط میره توی جیب یه عده ی خاص؟
آیا نمیشه با نصف همین پول یه فکری به حال فقر و بیکاری ... کرد؟
به نظرتون مشکلات بالا که درست بشه تعداد 200000 فاحشه ی تهرانی کم تر نمیشه؟
هدف این تاپیک مشخص است و اگر شما کاری به گشت ارشاد ندارید لطفاً این آمار و ارقام بدون منبع را در موضوع مخصوص به خودش مطرح کنید تا بشود آن را بررسی کرد. مانند دوست دیگری که مدعی شده اند در دانشگاه اتاقکی بوده است که دختران در آن حجاب به سر می کردند!!! و می گفتند با حجاب چه شکلی هستید؟ شاید منظورشان این حرکت دانشجویان مسلمان اروپا بوده است که از دختران غیر مسلمان! می خواستند حجاب بر سر کنند و نظرشن را بگویند که با حجاب چه شکلی هستند
شما_با_حجاب_چه_شکلی_هستید؟/http://www.aparat.com/v/XcHbl
این هم آدرس کلیپ مربوطه در آپارات هست که مییگه شما با حجاب چه شکلی هستید؟
دوست دیگری هم متاسفانه با نگاه سیاسی در اینجا پست گذاشته اند که شاید بتوانیم این موضوع را نیز در جای دیگری آسیب شناسی کنیم که چرا بلوغ سیاسی ما هنوز به آن حد نرسیده که با مسایل و آسیب های اجتماعی برخورد سیاسی نداشته باشیم

از جناب بیداری اندیشه و معاد کمال تشکر را دارم که صبورانه در بحث شرکت کردند و مانند سایر دوستان برخورد سیاسی با موضوع مطرح شده از سوی بنده نداشتند.
از حسن نیت جناب عبدالرحمن نسبت به بنده نیز تشکر می کنم

(۲۱/اسفند/۹۴ ۱:۰۷)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]شما دغدغه اسلام رو داری یا.....؟
اکبر پونز هم از این حرفا زیاد میزد ولی یادش رفت چرا بهش میگفتن پونس
ان شاء الله که نمیدونی چی میگی
باسلام
نازنینان تقریبا قبل از به شهادت رسیدن پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) ی عده دل سوز اسلام و مردم پیدا شدن که شروع کردن به ا ین اسم به چاپیدن دین و دنیای مردم که تا امروزم کارشون ادامه داره و طرز فکرشون طرفدار داره و خریدار....
"خدایا مرا از آنانی قرار بده که پول دنیا را میگیرند و برای دین کار میکنند نه آنانی که پول دین را میگیرند و برای دنیا کار میکنند" (معلم شهید دکتر علی شریعتی)
مطالب حاشیه ای تاپیک حذف شد. لطفا ...