۱۶/فروردین/۹۵, ۱۹:۳۶
۱۶/فروردین/۹۵, ۱۹:۴۴
حضرت مولی الموحدین علی بن ابیطالب (علیه السلام) :
كَادَ الْفَقْرُ یَكُونُ كُفْراً
۱۶/فروردین/۹۵, ۱۹:۴۹
مدعییان عذاب آور بودن یارانهها؛ روزنامه آفتاب یزد (اصلاح طلب) خرداد 84 چند روز قبل از انتخابات ریاست جمهوری به نقل از اکبر هاشمی رفسنجانی
![[تصویر: susb8p5ez72rc92q31zg.jpg]](http://8pic.ir/images/susb8p5ez72rc92q31zg.jpg)
![[تصویر: susb8p5ez72rc92q31zg.jpg]](http://8pic.ir/images/susb8p5ez72rc92q31zg.jpg)
۱۶/فروردین/۹۵, ۲۱:۱۴
(۱۶/فروردین/۹۵ ۱۹:۰۵)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]اولویت مشکلات مردم باید باشهبله پسر ایشون داشتن تو آمریکا دنبال آدم میگشتن که ایران رو تحریم کنن.اینجوری به فکر مردمن.
من گفتم ایشون رو تایید نمیکنم ولی بیشتر به فکر مردم هستند
مردم که مشکل داشتند از دولت و نظام زده میشن، شما اینو میخواید ؟ مسلما اینو نمیخواید.
۱۶/فروردین/۹۵, ۲۱:۳۴
(۱۶/فروردین/۹۵ ۱۹:۱۹)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]چند مورد از اصول اسلامی رو در عکس های پایین برای بنده توضیح بدیدسلام
نمیدونم تا حالا از غذا خوردن لذت بردید یا نه. از لباس نو لذت بردید یا نه و خیلی چیزای دیگه. من نمیگم همه اینا یه شبه باید حل شه ولی کسی که به سمت حل اینا پیش میره فعلا سیاست این سری از افراده
من گفتم که واقعا از کسی که اینقدر ثروت داره و چنین افراد مستمندی هم در کشور داریم، خوشم نمیاد ولی ایشون در زمینه اقتصاد بهتر کار میکنه پس فعلا درست کار میکنه. حالا هر کسی میخواد نظر بده فلانه و ...
سخن استاد بزرگوار شهید مطهری بسیار درست هستند . منتهی دیگه کسی به حرف های این بزرگواران توجه نمیکنه و همینطور که میبینید دو تاپیک توی امضای من سالی ده تا بازدید نداره و این نشون میده کسی نه میخواد آگاه بشه و نه راه درست رو پیدا کنه و نه از این عزیزان استفاده کنه و فقط زمانی به یادشون میوفتیم که توی حساب های شخصی بهشون نیاز داریم...
ایشون اصلا در امور اجرایی نیستن که شما از سیاست اقتصادی این آقا دفاع می کنی!!!!
زمانی که رییس جمهور بودن هم سیاست های تعدیل اقتصادیشون انتقادات زیادی داشته
این آقا با این خانواده ديگه ابرویی پیش خواص نداره که شما ازش دفاع هم می کنی!!
به قول يه بزرگی کسی که حتی خانواده خودش رو نمیتونه اداره کنه...!!
۱۴/اردیبهشت/۹۵, ۱۴:۵۰
?❌چطور هاشمی میتواند راحت بمیرد؟
❌آقای اکبر هاشمی رفسنجانی بتازگی گفته است :
❌در دوره احمدی نژاد به ویژه پس از سال 88 انقلاب داشت منحرف میشد و به سمت اختناق میرفت، من موفق شدم در بد ترین شرایط تا حدودی این وضع را عوض کنم و مردم با همان مردانگی که انقلاب کردند سال 92 هم پیروز شدند !!
❌در سال 94 هم بزرگان را نگذاشتند وارد میدان شوند و چند چهره رده سوم و چهارم توانستند ژنرالهای رقیب را کنار بزنند ...
?❌اکنون دیگر میتوانم راحت بمیرم !!
❌زیرا مردم تصمیماتشان را خودشان میگیرند و در این نزدیکی پایان عمر که راه انقلاب را مسدود کرده بودند آن را باز کردم.
❌هرچند هنوز صحت این نقل قول از سوی پدر مهدی هاشمی #تایید نشده اما به دلایل زیر نمیتوان پذیرفت اکبر هاشمی چنین حرفی بزند زیرا او عاقلتر از اینهاست که درباره مرگش به این راحتی سخن براند.
❌اولا مرگ دست خداست و جناب آقای هاشمی نمی تواند نزدیک یا دور بودن مرگش را تعیین کند.
❌ثانیاً :
❌1- چطور هاشمی میتواند راحت بمیرد وقتی پسرش به جرم های متعدد اقتصادی و ...
در زندان اوین محبوس است؟[/b]
[b]❌2- چطور هاشمی میتواند راحت بمیرد وقتی فائزه دخترش سوء سابقه ی زندان بر پیشانی دارد ؟
❌3- چطور هاشمی می تواند راحت بمیرد وقتی حسین مرعشی دارای سوء سابقه زندان است؟
❌4- چطور هاشمی میتواند راحت بمیرد وقتی دست پرورده هایش یا در زندانند یا مانند کرباسچی دارای سابقه زندانند؟
❌5- چطور هاشمی میتواند راحت بمیرد درحالیکه حنایش نزد ملت رنگی ندارد و همین مردم در
نه دی مرگ اورا از خدا طلب میکردند؟[/b]
[b]❌6- چطور هاشمی میتواند راحت بمیرد وقتی میداند که احتمالاً تا آخر عمر رنگ تریبون نماز جمعه را نخواهد دید؟
❌7- چطور هاشمی میتواند راحت بمیرد وقتی میداند که احتمالاً هیچ حکم دیگری را از دست آقا دریافت نخواهد کرد؟
❌8- چطور هاشمی میتواند راحت بمیرد وقتی اعتبار خاطراتش به کمترین حد خود در میان ملت نزول کرده است؟
❌9- چطور آقای هاشمی میتواند راحت بمیرد وقتی حال فعلی اش فرسنگ ها با حال قبلی اش تفاوت دارد؟
❌10- چطور هاشمی می تواند راحت بمیرد در حالیکه هنوز از احمدی نژاد و مردم بابت فتنه ۸۸ حلالیت نطلبیده است؟
❌11- چطور هاشمی میتواند راحت بمیرد وقتی هنوز یکبار هم دست نوازش بر سر یتیمان شهدای 88 نکشیده است؟
❌12- چطور هاشمی میتواند راحت بمیرد در حالیکه خاطره تلخ 9 دی 88 در خاطرش باقی است؟
❌13-چطور هاشمی میتواند راحت بمیرد در حالیکه شیخ بیسواد و داماد لرستان و عروس آذربایجان در حصرند؟
❌14- چطور هاشمی میتواند راحت بمیرد در حالیکه خودش اقرار کرد : جریان انحرافی یادگاری من شد ؟
❌15- چطور هاشمی میتواند راحت بمیرد در حالیکه در انتخابات 94 علنا مورد حمایت BBC قرار گرفت؟
❌16- چطور آقای هاشمی میتواند راحت بمیرد وقتی برجام مورد حمایتش پنچر شده است؟
❌17- چطور هاشمی میتواند راحت بمیرد در حالیکه رنگ ریاست بر خبرگان را نخواهد دید؟
❌18- چطور هاشمی میتواند راحت بمیرد وقتی شماتتها بابت نامه بی سلام و والسلام هنوز هم به دنبال اوست؟
❌19- چطور هاشمی میتواند راحت بمیرد در حالیکه شورایی شدن رهبری را به چشم نخواهد دید؟
❌20 -چطور آقای هاشمی راحت بمیرد وقتی قرار است مراسم حکم تنفیذ دکتر احمدی نژاد یا همسنگر او را
در سال 1396 از کادر تلویزیون و رسانه ملی شاهد باشد؟
❌لذا بعید است آقای هاشمی چنین سخنی گفته باشد !
❌انشالله که آقای هاشمی از گذشته خود توبه نماید و عاقبت به خیر شود
❌امیدواریم آرزوی مرگ ایشان توسط مردم محقق نشود و زنده بمانند و صحنه های بیاد ماندنی موفقیتها و پیروزی های مردم مستضعف را بر ظالمین و منافقین شاهد باشند .
آمین یا رب العالمین
❌آقای اکبر هاشمی رفسنجانی بتازگی گفته است :
❌در دوره احمدی نژاد به ویژه پس از سال 88 انقلاب داشت منحرف میشد و به سمت اختناق میرفت، من موفق شدم در بد ترین شرایط تا حدودی این وضع را عوض کنم و مردم با همان مردانگی که انقلاب کردند سال 92 هم پیروز شدند !!
❌در سال 94 هم بزرگان را نگذاشتند وارد میدان شوند و چند چهره رده سوم و چهارم توانستند ژنرالهای رقیب را کنار بزنند ...
?❌اکنون دیگر میتوانم راحت بمیرم !!
❌زیرا مردم تصمیماتشان را خودشان میگیرند و در این نزدیکی پایان عمر که راه انقلاب را مسدود کرده بودند آن را باز کردم.
❌هرچند هنوز صحت این نقل قول از سوی پدر مهدی هاشمی #تایید نشده اما به دلایل زیر نمیتوان پذیرفت اکبر هاشمی چنین حرفی بزند زیرا او عاقلتر از اینهاست که درباره مرگش به این راحتی سخن براند.
❌اولا مرگ دست خداست و جناب آقای هاشمی نمی تواند نزدیک یا دور بودن مرگش را تعیین کند.
❌ثانیاً :
❌1- چطور هاشمی میتواند راحت بمیرد وقتی پسرش به جرم های متعدد اقتصادی و ...
[b]❌2- چطور هاشمی میتواند راحت بمیرد وقتی فائزه دخترش سوء سابقه ی زندان بر پیشانی دارد ؟
❌4- چطور هاشمی میتواند راحت بمیرد وقتی دست پرورده هایش یا در زندانند یا مانند کرباسچی دارای سابقه زندانند؟
❌5- چطور هاشمی میتواند راحت بمیرد درحالیکه حنایش نزد ملت رنگی ندارد و همین مردم در
نه دی مرگ اورا از خدا طلب میکردند؟[/b]
[b]❌6- چطور هاشمی میتواند راحت بمیرد وقتی میداند که احتمالاً تا آخر عمر رنگ تریبون نماز جمعه را نخواهد دید؟
❌7- چطور هاشمی میتواند راحت بمیرد وقتی میداند که احتمالاً هیچ حکم دیگری را از دست آقا دریافت نخواهد کرد؟
❌8- چطور هاشمی میتواند راحت بمیرد وقتی اعتبار خاطراتش به کمترین حد خود در میان ملت نزول کرده است؟
❌9- چطور آقای هاشمی میتواند راحت بمیرد وقتی حال فعلی اش فرسنگ ها با حال قبلی اش تفاوت دارد؟
❌10- چطور هاشمی می تواند راحت بمیرد در حالیکه هنوز از احمدی نژاد و مردم بابت فتنه ۸۸ حلالیت نطلبیده است؟
❌11- چطور هاشمی میتواند راحت بمیرد وقتی هنوز یکبار هم دست نوازش بر سر یتیمان شهدای 88 نکشیده است؟
❌12- چطور هاشمی میتواند راحت بمیرد در حالیکه خاطره تلخ 9 دی 88 در خاطرش باقی است؟
❌13-چطور هاشمی میتواند راحت بمیرد در حالیکه شیخ بیسواد و داماد لرستان و عروس آذربایجان در حصرند؟
❌14- چطور هاشمی میتواند راحت بمیرد در حالیکه خودش اقرار کرد : جریان انحرافی یادگاری من شد ؟
❌15- چطور هاشمی میتواند راحت بمیرد در حالیکه در انتخابات 94 علنا مورد حمایت BBC قرار گرفت؟
❌16- چطور آقای هاشمی میتواند راحت بمیرد وقتی برجام مورد حمایتش پنچر شده است؟
❌17- چطور هاشمی میتواند راحت بمیرد در حالیکه رنگ ریاست بر خبرگان را نخواهد دید؟
❌18- چطور هاشمی میتواند راحت بمیرد وقتی شماتتها بابت نامه بی سلام و والسلام هنوز هم به دنبال اوست؟
❌19- چطور هاشمی میتواند راحت بمیرد در حالیکه شورایی شدن رهبری را به چشم نخواهد دید؟
❌20 -چطور آقای هاشمی راحت بمیرد وقتی قرار است مراسم حکم تنفیذ دکتر احمدی نژاد یا همسنگر او را
در سال 1396 از کادر تلویزیون و رسانه ملی شاهد باشد؟
❌لذا بعید است آقای هاشمی چنین سخنی گفته باشد !
❌انشالله که آقای هاشمی از گذشته خود توبه نماید و عاقبت به خیر شود
❌امیدواریم آرزوی مرگ ایشان توسط مردم محقق نشود و زنده بمانند و صحنه های بیاد ماندنی موفقیتها و پیروزی های مردم مستضعف را بر ظالمین و منافقین شاهد باشند .
آمین یا رب العالمین
۱۴/اردیبهشت/۹۵, ۱۶:۵۱
نوشته هاتون خیلی عصبی هست متاسفانه.
منطقی وجود نداره براش......همش عصبانیت و عقده!!!
این "چطور" ها هم فقط نظر شماست خواهشا به مردم تعمیم ندید.
من از هاشمی دفاع نمیکنم ولی اینکه کسی زندان باشه دلیل نمیشه گناهکار هم باشه.
اون هم وقتی زندان کردن کسی بر اساس تصفیه حساب سیاسی یا بستن دهانش باشه....
؟؟؟؟؟
منطقی وجود نداره براش......همش عصبانیت و عقده!!!

این "چطور" ها هم فقط نظر شماست خواهشا به مردم تعمیم ندید.
(۱۴/اردیبهشت/۹۵ ۱۴:۵۰)قبیله منتظر نوشته است: [ -> ]❌1- چطور هاشمی میتواند راحت بمیرد وقتی پسرش به جرم های متعدد اقتصادی و ...
من از هاشمی دفاع نمیکنم ولی اینکه کسی زندان باشه دلیل نمیشه گناهکار هم باشه.
اون هم وقتی زندان کردن کسی بر اساس تصفیه حساب سیاسی یا بستن دهانش باشه....
(۱۴/اردیبهشت/۹۵ ۱۴:۵۰)قبیله منتظر نوشته است: [ -> ]
؟؟؟؟؟
۱۴/اردیبهشت/۹۵, ۱۷:۴۷
متاسفانه وقتی ایشون واسه خبرگان رای میاره باید فهمید که مردم مثل من و شما فکر نمیکنن و ایشون رو بیشتر ناجی میبینن تا خائن.
صحبتش بود آلزایمر گرفته و پر و پوچ میگه.
شایعه بوده؟
صحبتش بود آلزایمر گرفته و پر و پوچ میگه.
شایعه بوده؟
۱۴/اردیبهشت/۹۵, ۱۸:۳۲
(۱۶/فروردین/۹۵ ۱۸:۵۳)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]هرچند این فرد از همه نظر تایید نمیشه ولی خیلی بیشتر به اوضاع جامعه اگاهه و از سیاست سر رشته داره. تهمت ها زیبنده شخصیت شما نیست
ایشون اگه از سیاست سررشته داشت پس چرا ناآگاه(خیانت کار) خطاب شد؟؟
ایشون اگه از وضع اقتصادی مردم خبر داشت جلوی پسرش(بچه هاشو) رو میگرفت که بیت المال رو بالا نکشن...
ایشون اگه درد مردم رو میفهمید سعی میکرد مثل خودشون باشه نه تو سد لتیان.......
ایشون کاملا شناخته شده هستن...
ایشون اگه ادعا میکنه جلوی انحراف انقلاب رو گرفته چرا خوش از انقلاب منحرف شده؟؟
ایشون................
۱۴/اردیبهشت/۹۵, ۲۳:۳۴
برای من خیلی جالبه هنوز به حرف های سردسته ها گوش می کنید.
الان همین هفته پیش انتخابات بود
همه جا شیرینی می دادن. نماینده های ما که توی خیابون با مردم خوش و بش می کردن
این ملت می دونن این که نماینده ها فقط تا شب جمعه مهربون هستن.
این ملت سال ها بی وفایی مسئولین رو دیدن که وقتی قدرت رو می چشن چطور عوض می شن
باز می رن رای می دن به نماینده ای که بیشتر سرشونو شیره بماله
می گم بهشون برید پای صندوق اما به هرکسی رای ندید. حداقل اون بی صاحاب برگه رو فقط خط خطی کنید. فقط رای رو می ندازید به ادم غلط رای ندید. باز می گن نه فلانی گفته پسرمو از مرزبانی می یاره شهر خودمون. فلانی گفته همه مصالح ساختمون نیمه کارمو تامین می کنه.
دیگه چهارسال بعدی نماینده شهر به خود من قول می ده مشکل نازایی عمه خدابیامرزم رو حل کنه
از این ملت نباید انتظار داشت که شخص درست رو انتخاب کنن.
بهش گفتم این سیدت آجیل عید تو رو نصف قیمت برات حساب نمی کنه پاشو برو جان بکن کار کن زنت خجل نشه جلو مهمونا
حالا من دارم یه به جبهه می توپم. اون یکی جبهه هم دست کمی نداره ها
الان همین هفته پیش انتخابات بود
همه جا شیرینی می دادن. نماینده های ما که توی خیابون با مردم خوش و بش می کردن
این ملت می دونن این که نماینده ها فقط تا شب جمعه مهربون هستن.
این ملت سال ها بی وفایی مسئولین رو دیدن که وقتی قدرت رو می چشن چطور عوض می شن
باز می رن رای می دن به نماینده ای که بیشتر سرشونو شیره بماله
می گم بهشون برید پای صندوق اما به هرکسی رای ندید. حداقل اون بی صاحاب برگه رو فقط خط خطی کنید. فقط رای رو می ندازید به ادم غلط رای ندید. باز می گن نه فلانی گفته پسرمو از مرزبانی می یاره شهر خودمون. فلانی گفته همه مصالح ساختمون نیمه کارمو تامین می کنه.
دیگه چهارسال بعدی نماینده شهر به خود من قول می ده مشکل نازایی عمه خدابیامرزم رو حل کنه
از این ملت نباید انتظار داشت که شخص درست رو انتخاب کنن.
نقل قول:زیرا مردم تصمیماتشان را خودشان میگیرند و در این نزدیکی پایان عمر که راه انقلاب را مسدود کرده بودند آن را باز کردم.این حرف جگر منو می سوزونه. ملت رو با یه کلیپ مسخ کردن. که بهترین رفیق من موبایلو دست گرفته بود هی می گفت: سید نازنین من سید نازنین من!
بهش گفتم این سیدت آجیل عید تو رو نصف قیمت برات حساب نمی کنه پاشو برو جان بکن کار کن زنت خجل نشه جلو مهمونا
حالا من دارم یه به جبهه می توپم. اون یکی جبهه هم دست کمی نداره ها
![[تصویر: iwy7jln76xfr5gaatdn2.jpg]](http://8pic.ir/images/iwy7jln76xfr5gaatdn2.jpg)
![[تصویر: 180821_873.jpg]](http://www.mizanonline.ir/files/fa/news/1394/8/9/180821_873.jpg)
![[تصویر: FOOD-AND-POVERTY-CRISIS-IN-IRAN_0.jpg]](http://omidnameh.com/sites/default/files/post_image/FOOD-AND-POVERTY-CRISIS-IN-IRAN_0.jpg)
![[تصویر: 90937626208429978439.jpg]](http://axgig.com/images/90937626208429978439.jpg)