تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: جعبه سیاه "هاشمی رفسنجانی" را چگونه باید گشود؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
شمشیر آخته ترامپ یا دستکش مخملی کلینتون؟

?آیا معاویه وجودش و اقداماتش برای #اسلام خطرناک تر بود یا یزید؟

?شاید برخی با استناد به واقعه فجیع #عاشورا بگویند یزید. اما #واقعیت امر آن است که معاویه هم از جهت خون ریزی و هم از جهت #تخریب وجهه اسلام و هم ایجاد #تحریف در دین پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) از فرزند #فاسقش پیشتر رفت و فساد بسیار بیشتری کرد.

?اگر یزید علنا فاسق و فاجر بود و #خون نوه پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) را بر زمین ریخت، اما همین عملش باعث نابودی درخت #خبیث بنی امیه و رسوایی علنی ایشان شد.

?فاجعه عاشورا از جهتی نعمتی بود که اسلام را از نابودی کامل #نجات داد و بیماری کشنده و #پنهانی که توسط معاویه در رگ های اسلام تزریق شده بود را آشکار کرد.

?اگر بعد معاویه فرد مکار و حیله گری چون او بر سر کار می آمد و همان صلحی که معاویه #ملعون با فریب و نیرنگ اطرافیان بی بصیرت بر امام حسن (علیه السلام) #تحمیل کرد، بر امام حسین (علیه السلام) هم تحمیل می کرد هیچ بعید نبود اسلام بالکل #تحریف می شد و در همان قرن اول درختش با سم امویان از ریشه خشک میشد.

?از همین روست که می توان #حماقت و فساد علنی یزید را از الطاف خفیه #الهی بدانیم،

فساد علنی که این فرصت را به سید الشهدا (علیه السلام) داد تا با نثار #خون_مبارکش تا #ابد میان اسلام اموی و اسلام #علوی خطی پاک ناشدنی بکشد.

?با این مقدمه نسبتا طولانی می خواهم بگویم تفاوت میان هیلاری کلینتون و دونالد ترامپ هم از جهتی همانند

#تفاوت میان معاویه و یزید است:

❌در عین حالی که هر دو قصدشان تسلط #همیشگی آمریکا بر دنیا و نابودی استقلال #ایران اسلام و ریشه کن کردن نظام جمهوری اسلامی است.

❌اما کلینتون همانند اومابا برنامه استحاله #انقلاب را با تظاهر به دوستی با #مردم ایران و آزادی خواهی و
خیر خواهی و از طریق هماهنگی و همکاری با #عناصر داخلی ایران (با رهبری آقای هاشمی) پی خواهند گرفت.

❌اما ترامپ چون جرج بوش پسر می خواهد ایران را با چکش خورد کند و در نتیجه نمی تواند از داخل ایران یارگیری نماید.

⤴️ترامپ به قول یکی از دوستان «آمریکای بدون روتوش است» و از این جهت اشعث بن قیس های #داخلی نمی توانند
مردم را چون زمان معاویه بفریبند و از دور ولی امر دور سازند و با وعده صلح «اسلامی» دست و پای #رهبری را ببندند او را مجبور به امضاء صلح با معاویه کنند.

❌ترامپ در واقع یزیدی #احمق است که شاید دست به خشونت هم بزند و شاید در کوتاه مدت برای کشور ایران هزینه زا نیز باشد، اما انتخاب او در دراز مدت مسلم به نفع کشور ایران و کل جهان #اسلام خواهد بود زیرا پرده از نفاق امثال اوباما بر خواهد داشت و آمریکای حقیقی و #اهداف واقعی استکبار را به صورتی واضح و آشکار به ملت ها نشان می دهد.

?اما اگر خدای نکرده کلینتون پیروز شود (که احتمالش هم زیاد است)، برنامه افزایش فشار نرم و سر بریدن جریان حزب الله داخلی توسط جریان آقای #هاشمی و با دوپینگ خارجی کلینتون پیش خواهد رفت و برجام های ۲ و ۳ که آقای روحانی برای آنها لحظه شماری می کند کلید خواهد خورد.


?بعید نیست اگر بگوییم #شهادت سه امام اول شیعیان مستقیم یا غیر مستقیم نتیجه #سیاست های معاویه #ملعون بود.
هاشمی رفسنجانی?
?حالا که مملکت را از دست احمدی نژاد درآوردم . . . راحت می توانم بمیرم !!!

پ.ن?

?حاج آقا خدا نکنه . . . البته هرچند #مرگ حقه و این شتریه که در خونه همه میخوابه . . . !!!

حالا چندتا سوال?


⚡️مگه شما احمدی نژاد رو از #ریاست-جمهوری #عزل کردین حاج آقا !؟!؟!؟
?مگه یه رییس جمهور میتونه بیشتراز دو دوره پشت سرهم #نامزد بشه !؟؟

⚡️شما مگه قبلتر تو #انتخابات-84 با احمدی نژادشخصا #رقابت نکردین و با اختلاف فاحشی #شکست خوردین !؟
⚡️یا تو#انتخابات-88 مگه تمام قد جلوی احمدی نژاد واینستادین و از #موسوی کمال وتمام #حمایت نکردین و خودتون و حاج خانومتون و دختراو پسرا و اقوام !!!و . . . جلوی #رهبری و #نظام و . . . #قدعلم نکردین و مجدد شکست سنگینی نخوردین !؟!؟

❗️مملکت رو شما از دست احمدی نژاد درآوردین یا برعکس ؛
?این احمدی نژاد بود که مملکت رو از دست #خاندان-هاشمی درآورد !؟!؟؟؟

بعد یه سوال دیگه پیش میاد حاج آقا ؛

?شما اگه به فکر مردن و اون دنیا و . . . بودین چرا اون بازی رو برای مجلس خبرگان درآوردین !؟
اونوقت الان یهویی به فکر#مردن افتادین !؟!؟

⚡️میگن #کینه و #حسد روح و جسم آدمو میخوره !!!

❌مواظب باشیم خودمون با کینه ها وحسادتها مرگمون رو جلو نندازیم و کار حضرت عزراییل رو راحتتر نکنیم !!!
چند خط تحلیل

سلام

یادتونه فائزه رفسنجانی چندوقت قبل از انتخابات 7 اسفند سال گذشته (94) رفته بود آمریکا؟؟

خب بیاید پایین تر بهتون بگم..

یکی دو روز قبل دختر رفسنجانی با رهبران فرقه ضاله اسرائیلی انگلیسی بهائیت دیدار کرد.و همانطور که بالاتر اعلام کردیم این خبیث مفسد هیچ ابراز پشیمانی نکرده.. چرا؟چون پشتش گرمه!?

بگذریم...
حرف اصلی اینه که امروز تلویزیون اعلام کرده که فلان مقام آمریکایی از دستگیری بهائیان در ایران گله کرده و .....

دقیقا یکی دو روز بعد از گندی که این فاسدالعقیده (فائزه) به بار آورد و دقیقا ماهیت خانوادگی خودشون و بیشتر کردند، آمریکایی ها در اقدامی هماهنگ با ضدانقلابی های داخل یعنی خاندان سلطنتی هاشمی و دارو دستشون اقدام به گله گزاری کردند!!!!!

این هماهنگی ها عجیب نیست و تازه نیست ولی تا این حد علنی؟؟؟
اگه دقت کنید از بعد از انتخابات 7 اسفند این خانواده فاسد و کلا اصلاح طلبان افکار پلیدشون رو دارن علنی میکنن. چرا؟؟ چون احساس کردن مردم همه پشتشونن

[تصویر: 44o8_untitled.png]
فائزه را از پدرش صادق تر می دانم !!


1. ❌فائزه راست میگوید که پشیمان نیست !!


اگر خلافش را میگفت باور نداشتم !!


❌ پشیمانی نوعی حالت یقظه پس از خطای آنی و وسوسه است. اما معاشقه فائزه و #بهائیت نجس العین محصول سالها پر کردن شکم از بیت المال و ارتزاق از مال حرام است


❌و مسخ بدیهی محصول سی و هفت سال برنامه ریزی انگلستان در نفوذ در اقازاده هاست


❌و محصول قرنها تلاش بستر سازی در نضج بهائیت به عنوان مهمترین معبر #نفوذ است.


❌ فائزه پشیمان نیست چون زیر سایه پدر، خود سناریو نویس است .


2. ❌پازل #سقوط هاشمی رفسنجانی از تصور #دلواپسان هم سریعتر در حال تکمیل است، البته سقوط و مرگ انقلابیش در #هشتاد_و_هشت بود.


❌ پس بگوییم عیان شدن سقوط !!


❌ تصور کنید خدای ناکرده فرزند ایت الله #مصباح چنین غلطی میکرد.


❌ نه... واقعا چشم ببندید و تصور کنید کفن پوش شدن ماله کشان هاشمی علیه تمام انقلاب را


❌ تنها چیزی که مهم نیست در این سناریو این است که هاشمی رفسنجانی بگوید دخترم خطا کرده ...


❌ این را هم نگوید که کار خودش تمام تر است.


❌ مهم اینست که طبق انچه گفتیم این رسوایی ننگی ابدی بر تارک #پدر خواهد بود.


❌ چون نه خطایی موردی، که موفقیت یک سناریو کثیف #نفوذ در بیت اوست که تمام خانواده را درحال در برگرفتن است !!


3. ❌فائزه را از پدر صادق تر میدانم خیلی هم صادق تر


❌معاویه وار تکلیفش روشن است، به امام هم که میرسد کینه اش را پنهان نمیکند، #رهبری که بماند !!


❌او خود را عاشق ولی نمیداند و به گذشته اش فخری ندارد.


❌گل بدست ندارد و از پشت خنجر نمیزند.


❌خنجری که #اشعری_اعتدال_گرا زد را کجا معاویه می توانست بزند؟؟


❌ فائزه ضرری هم طفلک ندارد و اتفافا برای رسوایی بیت انگلیسی شده خوش غنیمتی است !!
[تصویر: %D9%87%D8%A7%D8%B4%D9%85%DB%8C-%D9%85%D8...%D9%86.jpg]

نامه امام خمینی در پاسخ علمای اعلام و حجج اسلام یزد


رخنه عمال اسرائیل (بهائیان) در بسیاری از پستهای حساس مملکتی

آقایان باید توجه فرمایند که بسیاری از پست های حساس به دست این فرقه است که حقیقتاً عمال اسرائیل هستند. خطر اسرائیل برای اسلام و ایران بسیار نزدیک است، پیمان با اسرائیل در مقابل دول اسلامی یا بسته شده یا می شود. لازم است علمای اعلام و خطبای محترم، سایر طبقات را آگاه فرمایند که در موقعش بتوانیم جلوگیری کنیم. امروز روزی نیست که به سیره سلف صالح بتوان رفتار کرد، با سکوت و کناره گیری همه چیز را از دست خواهیم داد.


صحیفه_نور ج 1 . ص 45

[تصویر: photo191577635169613293.jpg]
⛔️ صادق زیباکلام، یار غار خاندان هاشمی، در توجیه رفتار ضداسلامی فائزه هاشمی در ارتباط با رهبران بیت العدل صهیونیستی (بهایی) مثل خود او گفته: "فائزه کارش اخلاقی و انسانی بود و پیامبر هم به عیادت کفار میرفت.!!! یا امام صادق با مشرکین و گبرها مناظره میکردند!! وو..."
✅✅ اما باید به این دکتر! صادق!!زیباکلام!!! که پول مفت بیت المال دانشگاه مسلمین رو ماه به ماه توی حلقومش میریزن تا از بهائیت و صهیونیسم دفاع کنه، بگیم:? اولا پیامبر و امام صادق کجا و فائزه "قره العین" کجا؟؟!!
? ثانیا پیامبر به ملاقات کافر #حربی مثل ابوجهل و ابولهب نمی رفتند بلکه صرفا با جاهلان اهل کتاب مناظره داشتند!
? ثالثا، پیامبر برای خوش خدمتی و هر چه جری تر کردن کفار و دهن کجی به مسلمانان، به دیدار آنها میرفت یا برای تحت تاثیر قرار دادن آنها و مسلمان کردنشان؟! ? چنانکه همان یهودی جاهل، مسلمان شد. نه اینکه بر کفر و ضلالت خود ادامه دهد و تائیدیه بر عقاید ضدانسانی خود بگیرد..
دیدار دختر هاشمی رفسنجانی با رئیس تشکیلات انحرافی بهائیت بوده نه یک شخص عادی! برای خوش خدمتی هم بوده نه برای مناظره! و توبه دادنشان! ضمنا اهل کتاب هم نبوده و نیستند! آنها نه خداپرست که بهاپرست هستند!
? رابعا، اگر بتوان هر دوپایی را بشر نامید ولو موجودی رذل و پلید و در تباهی، و به بهانه دفاع از حقوق! او، به ظلم و تباهی اش کمک کرد، پس به این سینه چاکان بهائیت، پیشنهاد میکنیم ?حتما از قاتلها، قاچاقچی ها، داعشی ها و صدام (یعنی همان کسی که بهائی ها او را جمال الحق! می خوانند?) هم حمایت کنند، بهرحال اونا هم دو تا پا بیشتر ندارند و سینه چاک لازم دارند!!
? ازدواج با محارم هم شد آخه حقوق بشر؟! ? زنای زن شوهردار هم شد حقوق بشر؟! ? پرستیدن بشر به جای خدا آخه شد حقوق بشر؟!? نوکری اسرائیل آدمکش و کودک کش، رو کردن شد حقوق بشر؟! ? نکنه اینا بشر رو با خوک اشتباه گرفتند و ما نمیدونیم! اینها به اسم حقوق بشر دارند کارایی میکنند که حتی خوک هم از انجامش شرم دارد?
? و در آخر کلامی از قرآن: ? و حقا بسيارى از جنّيان و آدميان را براى دوزخ آفريده‏ايم. [چرا كه‏] دلهايى دارند كه با آن [حقايق را] دريافت نمى‏كنند، و چشمانى دارند كه با آنها نمى‏بينند، و گوشهايى دارند كه با آنها نمى‏شنوند. آنان همانند چهارپايان بلكه گمراه‏ترند. [آرى،] آنها همان غافلان هستند.(اعراف/179)



«¤*یا الله*¤»



〬〬〬〬〬░▓█ سلام █▒░_〬〬

[تصویر: cveta-50.gif]

?دیروز

⚡️
دیدار خاتمی با بهائیات[/b]

?و امروز


⚡️
دیدار فائزه با بهائیت


⚡️سرانجام دیدارهای خاتمی چه شد؟


فائزه هاشمی مسیر دیروز اصلاحات را برگزیده است؟

فائزه هاشمی یک تئوریسین نیست؛


⛔️او تنها یک
تخریبچی ست، آن هم از نوع آماتور!

آیا امثال #حجاریان و #سروش تئوریسین هستند؟ #خیر؛

⚡️جناح مقابل #ولایت_مطلقه_فقیه تنها یک فرمانده دارد،


⚡️
تنها یک #تئوریسین و تنها یک #رئیس؛


⛔️
#هاشمی_رفسنجانی؛

⛔️هاشمی یک فرد نیست، یک #تفکر است؛ #مکتب_نفاق؛


مکتب نفاق امروز نیازمند #کادرسازی ست و چه کادری ..


بهتر از دشمنان قسم خورده ولایت! ولو
#بهایی و #صهیون؛

?اگر هاشمی مهره ساز و تئوریسین جریان نفوذ می شود؛


? اگر هاشمی موافق دستاوردهای نامفهوم
#برجام است؛


? اینکه با آمریکا برسر
#تحریم ایران مصالحه و مراوده دارد ..

این ها صرفاً (مثلاً) برای تنبیه رهبری و امت اسلامی ست؛


و ثانیاً زمینه چینی برای لحظه ⛔️
#انتقال_ولایت






┘◄ مےشود براے دلم

امن یجیب بخوانے ؟

┘◄
التماس دعاے فرج + شهادت




اللهم احفظ قائدنا و مولانا

الامام سيد علی الخامنه ای حفظه الله

[تصویر: cveta-180.gif]
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج ، و العافية و النصر ، و جعلنا من خير اعوانه و انصاره و شیعته، و المستشهدين بين يدي
??همه حرامزاده ها دشمن حسین نیستند اما همه دشمنان حسین یقیناً...

☑️سلام بر تو که 13 قرن از پس شهادتت همچنان #محک تشخیص #حلالزادگی و #حرامزادگی هستی.

☑️سلام بر تو و قصه چوب خیزران زدن بر لبانت که فصل خونبار همیشه ی #تاریخ است.

⤴️اکنون کسانی که نقشه نزدیکی با بهاییان را می کشند تا عاشقان تو را تحریک کنند گویا آمیزش سیاسی با بهاییان برای آزردن دهها میلیون ایرانی کافی نبود که اکنون دست بکار همان رفتاری شده اند که یزید حرامزاده در برابر #سر_بریده_تو کرد.

?ام سلمه گفت: از رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) شنیدم که به على(علیه السلام) می‌فرمود: «تنها سه گروه تو را دشمن دارند: ولد زنا، منافق‏ و کسى که مادرش در حال حیض به او حامله شده باشد.


?پی نوشت : شواهد بیانگر آنست که حرکت مشکوک شادی صدر و جمعی از روسیاهان فمینیست از جنس همان جفتگیری سیاسی با بهاییان است

?کلیت نقشه ی در حال اجرا نشان میدهد که اسراییل و استکبار کثیف امریکا تصمیم دارند تا فاز وارد کردن جمهوری اسلامی در خیمه شب بازی #حقوق_بشری را بشکلی ویژه #کلید بزنند.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
آدرس های مرجع