تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: شوخی‌ جنسی در 50 کیلو کپی از آمریکن پای بدون رده بندی سنی .
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
به نام خدا

به نقل از سایت صراط:

50کیلو آلبالو

صراط:

فارس در نقدی بر فیلم «50کیلو آلبالو» ساخته مانی حقیقی نوشت: فیلم «50کیلو آلبالو» با به کار گیری شوخی های زننده جنسی،دیالوگ های دم دستی سیاسی و تقلید از آهنگ «happy» فارل ویلیامز نه تنها یک فیلم فارسی ضعیف به مخاطب ارائه می دهد، بلکه در اقدامی عجیب و برای هر چه بیشتر قبح شکنی دست به برداشتن حجاب بازیگر زن خود می زند.

آخرین اثر در حال اکران مانی حقیقی خط داستانی آشفته و تکراری دارد وبه وضوح از آثار دیگرش بسیار ضعیف و عقب افتاده تر است،فیلم «50 کیلو آلبالو» درباره دختر و پسری است که «اشتباها، عمدا و یا به صورت یک اشتباه عمدی» (برگرفته از دیالوگ فیلم) مجبور به ازدواج با یکدیگر می شوند، تا از درد سر به وجود امده رهایی پیدا کنند ، فیلم مانی حقیقی با برداشت از فیلم‌های دسته چندمی سینمای هالیوود، با پسوند سینمای تجاری وارد چرخه اکران نوروزی شده است، پسوندی که در چند سال اخیر به فیلم هایی با قصه و پلات های عشق های خیابانی،با چند چاشنی از شوخی های سخیف و تکراری الطلاق میشود،اما تهیه‌کننده فیلم 50 کیلو آلبالو برای اطمینان از فروش هر چه بهتر در گیشه سینما، دست به دامان بسیاری از بازیگران کمدی کشور شده است تا در این فیلم نقشی ایفا کنند و همین باعث شده است تا مخاطب با سکانس های نامأنوسی روبه رو شود که نه مرتبط به خط داستانی فیلم است، و نه کمکی به شخصیت ها و مسیر داستان می کند ،که البته اگر هر کدام از آن ها را حذف کنیم، نه تنها ضرری به داستان نمی زند بلکه مخاطب با فیلم بهتری روبه رو میشود.

فیلم «50کیلو آلبالو» از مجلس عروسی دختری به نام مرجان آغاز می شود ودر میانه عروسی ماموران برای دستگیری داماد خلافکار وارد مهمانی می‌شوند و میهمانان دست به فرار می زنند. در این میان ریختن آب آلبالو روی پیراهن داود (ساعد سهیلی) باعث آشنایی ناگهانی او و آیدا (هستی مهدوی)می‌شود واین آشنایی فرار آنها با ماشین باعث دستگیری توسط ماموران نیروی انتظامی می‌شود و برای رهایی از دست قاضی(سیامک انصاری)، آیدا که یک دانشجو نمونه وکالت است به دروغ می‌گوید وطوری وانمود می کند که با داود ازدواج کرده است(صیغه) و تا چند روز دیگر ازدواجشان را رسمی می‌کنند، دروغی بی‌منطق که مخاطب را شوک‌زده می‌کند ونشان می دهد شاید نویسنده و کارگردان فیلم فراموش کرده‌اند که کاراکتر آن‌ها یک دانشجو نمونه وکالت است و نباید چنین دروغ بچه‌گانه ای بگوید وهمین باعث میشود تا قاضی دست آیدا را بخواند و آن‌ها را مجبور به ازدواج بایکدیگر کند،اما کاراکتر داود که از خانواده نسبتا مذهبی و پولداری است و به اجبار پدر، باید با دختری خشن به نام عروشا (آزاده صمدی) ازدواج کند در مقابل آیدا که از یک خانواده سینمایی است و قصد دارد با یک استاد ادبیات فارسی به نام مانی ازدواج کند، قرار می‌گیرد و ادامه مسیر داستان با رفتار های قیصرمابانه داود، آیدا عاشق او می شود وبعد از فهمیدن خودکشی ساختگی مانی این‌بار با رضایت با داود ازدواج می‌کند.

مخاطب در آخرین اثر مانی حقیقی نه ساختار و کارگردانی می بینید و نه مفهوم جدید و نویی، بلکه بیشتر با یک دورهمی برای پول درآوردن رو به رو می‌شود، کارگردان فیلم برای خنداندن هرچه بیشتر مخاطب، از هیچ چیز دریغ نمی‌کند و با موضوعاتی مثل غیرت، دوشوهری، ازدواج، مرگ و طلاق در فیلم شوخی کرده است که البته حتی شوخی‌های فیلم هم در حد یک لبخند می‌مانند و جلوتر نمی‌رود، اما کارگردان زمانی تیر خلاصی را به مخاطب می‌زند که آیدا و دواود برای خرید لباس بیرون می‌روند و در میزانسنی عجیب اما برای این قبح شکنی هوشمندانه در نظر گرفته می‌شود و با قرار گرفتن در یک پس زمینه سفید با نماهای «مدیوم کلوزآپ» و نماهای «میانه» مشغول امتحان کردن لباس‌های مختلف می‌شوند که فریاد تعجب مخاطبین در سالن مهر تاییدی در مشخص بودن این سکانس می‌زند، پلانی که به نمایی از سر بازیگر زن فیلم، در هنگام تغییر شال خود به نمایش در می‌آید، اما کارگردان حتی به این بسنده نمی کند وبا توهین های متعدد راه خود را در فیلم «پذیرایی ساده» ادامه می دهد واین بار به جای توهین به مردم، به مسئولین و شعارهای انقلاب اسلامی حمله می کند.

در سکانس های ابتدایی فیلم پدر آیدا (فرهاد آئیش) بعد از دستگیری دخترش، نیروی انتظامی را این گونه توصیف می کند: «یک مشت خل و چل ریختن تو خیابونا،شهررو قبضه کردن» ویا درباره دستگیری دخترش می گوید: «نمیشه که دختر مردمو دم به دقیقه بگیرند،این بچه رو طفلک دقیقه به دقیقه می گیرند».

اما از سوی دیگر کاراکتر مانی در سکانس‌های پایانی فیلم که به خاطر مصرف بیش از حد قرص ضدافسردگی، سرخوش است ،در لحظه‌ای که عاقد از مقدار مهریه حرف می‌زند به صورت مضحک آوری می‌گوید:«1000سکه! دلار قرار شد بیاد پایین، نماید پایین سگ مصب»،بعد دستش را مشت می کند و می گوید: «مرگ برآمریکا» و کارگردان با نمایی لانگ شات جمعیت را نشان می دهد که چندین با این شعار را تکرار می کنند وجمعیت در سالن را به خنده وادار می کند،اما این ها فقط چند نما از فیلم توهین‌آمیز 50کیلو آلبالو است ،فیلمی که نه تنها قبح شکنی می کند بلکه به شعار حقیقی این انقلاب با بی رحمی کامل حمله‌ور می‌شود و آن را مورد تمسخر قرار می‌دهد و به راحتی توسط وزارت فرهنگ و ارشاد مجوز اکران گرفته است، وزارتی که در همین ابتدای سال چراغ سبز خود را برای نفوذ فرهنگی در کشور نشان داده است.
خودم به شدت هنر سینما رو دوست دارم و دنبال میکنم...ولی به شدت از این دست فیلمهای گیشه ای و دم دستی بدم میاد چه هالیوودیش جه خالییودیش!
به شدت دلم لک زده واسه یه کمدی مثل کمدیای چاپلین...
سلام
بله حق با شماست..شوخی های جنسی در کمدی های ایران خیلی داره شایع میشه..وقتی بازیگر و کارگردان ها خودشون تشکیل خانواده نمیدن و ازدواج نمی کنن،نمی تونن اهمیت این مسئله روی خانواده درک کنن...
این رویه چند وقتیه که شروع شده و احتمالا هم بیشتر میشه...تو جشنواره هم فیلم های بارکد آقای کیای کم از این دست شوخی ها نداشت...این خوب نیست...
حداقلش اینکه مثل هالیوود رده بندی سنی مشخص کنن تا هر خانواده ای نره این فیلم هارو نبینه..
پدر و مادر که نمی دونن تو فیلم چه خبره...دست بچه رو میگیرن میرن فیلم مثلا کمدی ببینن...
اما در باره مانی حقیقی..
شخصا خیلی کارهای ایشون دوست دارم بخصوص فیلم یک پذیرایی ساده ایشون و مخصوصا سکانس مکالمه دو نفره مانی حقیقی با اون معلم که داره بچه یک روزه خودشو خاک میکنه...
ولی با این کارش سقوط آزاد کرد...فیلم صرفا یک اثر تجاریه برای پول دراوردن..والسلام
امیدوارم اون یکی فیلمش اژدها وارد می شود خوب باشه
البته ایشون یک پدر بزرگ داره بنام آقای ابراهیم گلستان که تمام شهرتشو مدیون آقای ایشونه...

(۲۳/فروردین/۹۵ ۱۴:۰۵)عدالت نوشته است: [ -> ]اما کارگردان حتی به این بسنده نمی کند وبا توهین های متعدد راه خود را در فیلم «پذیرایی ساده» ادامه می دهد واین بار به جای توهین به مردم، به مسئولین و شعارهای انقلاب اسلامی حمله می کند.

میشه بگید کجای یک پذیرایی ساده توهین به سئولین و شعارهای انقلاب اسلامی بود؟؟؟
(۲۳/فروردین/۹۵ ۲۲:۴۹)Silence نوشته است: [ -> ]سلام
بله حق با شماست..شوخی های جنسی در کمدی های ایران خیلی داره شایع میشه..وقتی بازیگر و کارگردان ها خودشون تشکیل خانواده نمیدن و ازدواج نمی کنن،نمی تونن اهمیت این مسئله روی خانواده درک کنن...
این رویه چند وقتیه که شروع شده و احتمالا هم بیشتر میشه...تو جشنواره هم فیلم های بارکد آقای کیای کم از این دست شوخی ها نداشت...این خوب نیست...
حداقلش اینکه مثل هالیوود رده بندی سنی مشخص کنن تا هر خانواده ای نره این فیلم هارو نبینه..
پدر و مادر که نمی دونن تو فیلم چه خبره...دست بچه رو میگیرن میرن فیلم مثلا کمدی ببینن...
اما در باره مانی حقیقی..
شخصا خیلی کارهای ایشون دوست دارم بخصوص فیلم یک پذیرایی ساده ایشون و مخصوصا سکانس مکالمه دو نفره مانی حقیقی با اون معلم که داره بچه یک روزه خودشو خاک میکنه...
ولی با این کارش سقوط آزاد کرد...فیلم صرفا یک اثر تجاریه برای پول دراوردن..والسلام
امیدوارم اون یکی فیلمش اژدها وارد می شود خوب باشه
البته ایشون یک پدر بزرگ داره بنام آقای ابراهیم گلستان که تمام شهرتشو مدیون آقای ایشونه...

میشه بگید کجای یک پذیرایی ساده توهین به سئولین و شعارهای انقلاب اسلامی بود؟؟؟

به نام خدا

البته این نوشته بنده نبود و به نقل از سایت صراط بود

ولی

بنده هم به اصرار برخی از دوستان فیلم را دیدم و باید بگویم که یک فیلم مزخرف به تمام معنی در تمام وجوه بود و بجز دو سه دقیقه خنده دار که آنهم مربوط به شوخیهای جنسی و دلقک بازیهای برخی از هنرپیشه ها بود، فیلم هیچ چیزی برای عرضه نداشت و نمیدانم ملت به چه دلیل اینهم از این اثر نازل و زرد، استقبال کردند ؟؟؟؟؟؟؟؟

شاید به نوعی بخاطر هنجار شکنی و کپی برداری این اثر از آمریکن پای بوده و شاید هم بخاطر نوع پوشش بازیگران زن آن و طرز آرایش کردن آنها و نوع پوششان و تقلید نخ نمای پرو لباسهای مختلف در سکانسی از فیلم !!!!!!!!!!!!!

وقتی به سینما رفتم به نوع پوشش اکثر افرادی که به سینما آمده بودند دقت کردم، قبلش بگویم که اکثرا دختر و زن بودند و عده زیادی هم به همراه دوست پسر یا همسرشان آمده بودند و باز هم اکثریت دارای پوششهای زننده یعنی ساپورت با مانتوی جلو باز بودند، حال نمیدانم اینها که اینگونه لباس میپوشند و در اینستا و تلگرام و خیابانها جولان میدهند،‌ دیگر چرا باز هم عقده اینگونه مسائل جنسی روی پرده سینما را دارند و دائم به دنبال به قول خودشان شادی و تفریح هستند، مگر اینها عقده و مصیبت دارند که همه چیز را در شادی و تفریح آنهم از نوع غیرشرعی میدانند، آخر این چه نسلیست که فقط به دنبال تفریح و سرگرمیست و به هیچ چیز دیگر از معنویات گرفته تا اخلاقیات و اوضاع وخیم امروز جهان اهمیت نمیدهد، بی تفاوت است و آنجاست که به این موضوع پی میبریم که جنگ فرهنگ کار خود را در مسخ توده های ملت به خصوص جوانان در سراسر دنیا به خوبی انجام داده و شیاطین به مقصود و هدف خود تا حد زیادی رسیده اند و این احوال جهان در دوران آخرالزمان و ظهور است.

فرهنگ جامعه با مغز از ارتفاع بیست هزار پایی، سقوط آزاد کرده آنهم بدون چتر نجات و با کمال تاسف در حال بازگشت به فرهنگ فیلمفارسیهای مبتذل دهه چهل و پنجاه میباشد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

جالب بود این نکته که این آقای حقیقی که پز روشنفکری میدهد و خانواده اش هم از پیش قراولان روشنفکری غربی در ایران بوده اند و اکثرا هم تحصیلکرده فرانسه و کانادا هستند و خود این جناب هم چند مدرک فلسفه از کانادا دارد و مادرش نگارخانه گلستان را دارد و پیشگام در نمایش آثار شبه روشنفکری و سکولاری و دائیش خبرنگار بی بی سی بوده در زمانی که برای این شبکه در زمان حمله آمریکا به عراق در حال تصویربرداری بوده، اینگونه که میگویند ( چون حقیقت مشخص نیست ) پایش روی مین میرود و کشته میشود، این آقا با این رزومه و این تحصیلات، آیا نمیدانسته که برای همچین فیلمی که پراست از شوخیهای زننده جنسی آنهم در رابطه با همجنسبازی مردان، باید قوانین رده بندی سنی یا به قول خودشان ESRB را رعایت کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

موقعی که در سالن بودم اتفاقا چند کودک نیز در اطراف بنده نشسته بودند و زمانی که صحنه های جنسی به نمایش درآمد و قهقهه زنان و مردان در سالن، آنها با تعجب به تصاویر نگاه میکردند !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

این آقای حقیقی هم مشخص است که از کجا آمده و چگونه ناگهان معروف شده و به او جوایز داده اند و قصد و نیتش چیست !!!!!!!!!!!!!!

اینها همگی توسط عناصر فرهنگی بیگانه هدایت و کنترل و تربیت میشوند و همینگونه که در این مورد شاهد هستیم آنها کار را از پدربزرگ ایشان شروع کرده اند و اکنون ثمره آنرا با نمایش فیلم زردی مانند پنجاه کیلو ، برداشت میکنند.

جالب اینجاس که اینهمه هنرپیشه معروف هم در این فیلم ایفای نقش میکنند، آنهم در نقشهای دم دستی، مثلا در صحنه ای در حد سه چهار دقیقه، مهران غفوریان در نقش یک راننده، بازی میکند یا افراد دیگری هم به این صورت در فیلم نقش ایفا میکنند.

به هر حال هیچکدام از اینها مهم نیست که مانی حقیقی چه میکند یا نمیکند

مهم این است

که فرهنگ عمومی ملت چه سقوطی کرده که از این فیلم نازل اینگونه استقبال میکند !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

و حقیقت نهایی اینکه متاسفانه اکثر سیستمهای هنری کشورهای مختلف مانند شبکه به یکدیگر متصل هستند و این شبکه توسط دستهای شیطانی پشت پرده کاملا هدایت میشود و متاسفانه خیلی از کارگردانان و هنرپیشه گان و خوانندگان و نقاشان و موزیسینها و سایر رشته های هنری، سرسپرده این شبکه هستند و برای اینکه در فضای هنری دوام بیاورند مجبور به اطاعت از فرامین سرشبکه ها هستند و مقایسه آثار هنری کشورهای مختلف با یکدیگر و سطح ابتذال در آنها و نزدیک بودن بسیار مفهوم این آثار به یکدیگر و جنبه های جنسی و سکولاری که نقطه مشترک اکثر این آثار است، خود نشان دهنده، خط گیری تمام این محصولات از یک اتاق فکر واحد است که برای صنعت هنر در تمام کشورها تعیین تکلیف میکند و این شامل کشور خودمان هم میشود و برنامه ها از جای دیگری به بخش زیادی از هنرمندان کشور، دیکته میشود.
(۲۴/فروردین/۹۵ ۱۱:۳۵)عدالت نوشته است: [ -> ]

به هر حال هیچکدام از اینها مهم نیست که مانی حقیقی چه میکند یا نمیکند

مهم این است

که فرهنگ عمومی ملت چه سقوطی کرده که از این فیلم نازل اینگونه استقبال میکند !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دقیقا...فاجعه اونجایی نیست که اینگونه فیلمها ساخته میشوند فاجعه از اونجایی شروع میشوذ که اینگونه فیلمها طرفدار پیدا کنند...بعدشم اصلا انتظاری نداشته باشید در مملکتی فروش کتاب از فروش ابنبات چوبی پایینتره مردم بتونن که تصمیم بگیرن چه فیلمی ببینن و چه فیلمی نبیینن...جامعه ای که اشتیاق به تحقیق و جستجو توش پایینه و با خبرای دم دستی تلگرام روزو شب میکنن و واسشون مهم نیست کی بهشون دروع میگه کی راست این مسایل کاملا طبیعیه..وقتی اخراجیهای دو و سه با اون سطح نازل کارگردانی و سناریو جزو پرفروشترین فیلمهای تاریخ سینمای ایرانه هیج جای تعجبی نداره این مسایل
(۲۴/فروردین/۹۵ ۱۱:۳۵)عدالت نوشته است: [ -> ]
وقتی به سینما رفتم به نوع پوشش اکثر افرادی که به سینما آمده بودند دقت کردم و اکثریت دارای پوششهای زننده یعنی ساپورت با مانتوی جلو باز بودند

شما رفته بودی سینما فیلم ببینی یا زن و بچه و دختر مردم رو دید بزنی؟!!!! اصلا شما با علم به اینکه این فیلم چه مفاسدی داره باز رفتی که ببینیش؟!!!
(۲۴/فروردین/۹۵ ۱۸:۴۳)LifeLover نوشته است: [ -> ]شما رفته بودی سینما فیلم ببینی یا زن و بچه و دختر مردم رو دید بزنی؟!!!! اصلا شما با علم به اینکه این فیلم چه مفاسدی داره باز رفتی که ببینیش؟!!!

با نظر شما 100% موافقم که دید زدن مردم کار درستی نیست (حتی برای کنترل وضعیت !) اما خوب کسی که زن و بچه اش را با وضع آنچنانی بیرون آورده سیگنال میدهد که زن و بچه ی من جزو اموال عمومی هستند و هر کسی خواست استفاده کند !
بعید میدانم که این شبه مردم یا شبه مرد !(شبه یعنی شبیه ! ) با دیدزدن زن و بچه اش مشکلی داشته باشد !
البته کاملا واضحه که من از گسترش بی اخلاقی حمایت نمیکنم !بنابراین معتقدم همان طور که باید گوش دید زن رو پیچوند باید گوش این شبه مردان رو هم پیچوند که (زن و بچه اموال عمومی نیستند!)
واقعا من خودم موندم طرز تفکر این شبه مردان چیست ؟ مثلا اینها حاضر میشن کارت عابرشون رو به رهگذران امانت بدند تا استفاده کنند ! یا در خونه شون رو باز کنند هر کسی خواست بیاد یه استراحتی بکنه و بره ! یا وقتی ماشینشون رو پارک میکنن سویچ رو روش بزارن هر کسی خواست یه دوری بزنه و بره !
(۲۴/فروردین/۹۵ ۱۸:۴۳)LifeLover نوشته است: [ -> ]شما رفته بودی سینما فیلم ببینی یا زن و بچه و دختر مردم رو دید بزنی؟!!!! اصلا شما با علم به اینکه این فیلم چه مفاسدی داره باز رفتی که ببینیش؟!!!

به نام خدا

اولا که شما اصل مطلب را ول کرده ای و ایراد بنی اسرائیلی میگیری، بدون منطق و از روی افراط و عصبانیت و پرخاش صحبت میکنی.

ثانیا مگر خیابان فضای عمومی نیست، خوب وقتی آدم هر جا را نگاه میکند پر است از اینگونه افراد هرزه پوش، خوب تقصیر چیست ؟؟؟؟ آیا میشود فقط به آسمان نگاه کرد، هرجا که سر میچرخانی پراست از اینگونه افراد بدپوشش، یا باید با چشم بند بری خیابان یا بالاخره چشم آدم میافته به اینگونه افراد.

در مورد دیدن این فیلم هم بنده هیچ تمایلی به دیدن نه تنها این فیلم بلکه اکثر فیلمها سینمای ایران ندارم چون هرسال شاید فقط 5 فیلم خوب تولید میشود و مابقی خزعبلاتی مانند همین فیلم هستند. بنا به اصرار دوستان به سینما رفتم و اتفاقا خوب شد که رفتم و بیشتر از پیش قانع شدم که سینمای ایران چه سقوط وحشتناکی کرده و در انحراف چیزی از فیلمهای مستهجن سینمای بالیوود و هالیوود کم ندارد و قطعا اگر راه باز بود مانند زمان فیلمفارسیها، دست بالیوودیها و هالیوودیها را از پشت در کثافتکاری میبستند !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

در ضمن برای نقد یک اثر، باید آنرا دید دیگر، نمیشه که بدون دیدن و از روی هوا یک فیلم را نقد کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مگر این تز شما و امثال شما شبه روشنفکران نیست که اعتراض دارید که طرف بدون اینکه چیزی را ببیند یا بداند یا بخواند، نباید در مورد آن نظر دهد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

(۲۴/فروردین/۹۵ ۲۳:۱۲)عمار94 نوشته است: [ -> ]

با نظر شما 100% موافقم که دید زدن مردم کار درستی نیست (حتی برای کنترل وضعیت !) اما خوب کسی که زن و بچه اش را با وضع آنچنانی بیرون آورده سیگنال میدهد که زن و بچه ی من جزو اموال عمومی هستند و هر کسی خواست استفاده کند !
بعید میدانم که این شبه مردم یا شبه مرد !(شبه یعنی شبیه ! ) با دیدزدن زن و بچه اش مشکلی داشته باشد !
البته کاملا واضحه که من از گسترش بی اخلاقی حمایت نمیکنم !بنابراین معتقدم همان طور که باید گوش دید زن رو پیچوند باید گوش این شبه مردان رو هم پیچوند که (زن و بچه اموال عمومی نیستند!)
واقعا من خودم موندم طرز تفکر این شبه مردان چیست ؟ مثلا اینها حاضر میشن کارت عابرشون رو به رهگذران امانت بدند تا استفاده کنند ! یا در خونه شون رو باز کنند هر کسی خواست بیاد یه استراحتی بکنه و بره ! یا وقتی ماشینشون رو پارک میکنن سویچ رو روش بزارن هر کسی خواست یه دوری بزنه و بره !

ماجرا دید زدن نیست دوست عزیز، هرجا سربچرخانی اینگونه افراد را به وفور میبینی.

پس طبق این فرمول، اون فردی که به ساپورت پوشی اعتراض دارد نمیتواند اعتراض کند،‌ چون به راحتی میتواند به ساپورت پوش در خیابان نگاه نکند و اصلا هر کی دوست داشت عریان بیاد بیرون ، کسی نگاه نکند !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! هر که هم چشمش افتاد مقصر است و دیدزن نام میگیرد !!!!!!!!!!!!!!!!!!

پس اصلا دیگر حجاب به چه درد میخورد، خوب مردها نگاه نکنند دیگر !!!!!!!!!!!!!
پس زنها چرا ساپورت میپوشند و چرا بدنمایی میکنند و اندام جنسی خودشان را در معرض نمایش عمومی میگذارند، برای خودشون که اینکار را نمیکنند، این کار را در فضای عمومی انجام میدهند.

اون شخصی که ساپورت میپوشه و با اون وضعیت در مجامع عمومی ظاهر میشود خودش دارد اعلام میکند که به اندامش نگاه کنند پس مقصر اول و بزرگ خود این زن یا دختر میباشد.

این حرف که هرکه نگاهش به این افراد بیافتد دیدزن یا هیز است یعنی اوج بی منطقی و جهالت گوینده را نشان میدهد.

در ضمن دیدزدن به این معنی نیست که درخیابان چشمتان به چندتا از این هرزه پوشان بیافتد، معنای دیدزدن این است که طرف در چهاردیواری خودش باشد و یک شخص دیگر به صورت دزدکی و پنهانی مشغول تماشای آن فرد در خانه یا چهاردیواریش باشد.

دوست عزیز این شبه روشفکران برای اینکه خودشان را مبری کنند میخواهند به منتقدان به وضع موجود انگ و برچسب هیز بودن و دیدزن را بدهند یعنی باز هم مثل همیشه جای گناهکار و معترض به گناه را عوض کنند و اینگونه اصل قضیه را بپوشانند، این ترفند اینها در همه امور میباشد نه فقط در حجاب.
(۲۴/فروردین/۹۵ ۲۳:۱۲)عمار94 نوشته است: [ -> ]

البته از شما که زن و بچه مردم رو با اموال عمومی و کارت عابر بانک و در خونه و ماشین یکی میدونید بیشتر از این توقع نمیره!!!

پس لابد در کشورهای اروپایی یا حتی اکثر کشورهای آسیایی و مسلمان که حجاب آزاد هست هم مردهاشون غیرت ندارن یا شایدم همسرشون رو جز اموال عمومی میدونن؟؟؟
(۲۵/فروردین/۹۵ ۹:۲۲)عدالت نوشته است: [ -> ]
ثانیا مگر خیابان فضای عمومی نیست، خوب وقتی آدم هر جا را نگاه میکند پر است از اینگونه افراد هرزه پوش، خوب تقصیر چیست ؟؟؟؟ آیا میشود فقط به آسمان نگاه کرد، هرجا که سر میچرخانی پراست از اینگونه افراد بدپوشش، یا باید با چشم بند بری خیابان یا بالاخره چشم آدم میافته به اینگونه افراد.

این حرف تا قسمتی درسته ! تا الان 3 تا دسته شد
1.افراد هرزه 2. افراد دیدزن 3.افرادی که حقشان توسط 2 دسته اول ضایع میشود

(۲۵/فروردین/۹۵ ۹:۴۵)پارمیس نوشته است: [ -> ]البته از شما که زن و بچه مردم رو با اموال عمومی و کارت عابر بانک و در خونه و ماشین یکی میدونید بیشتر از این توقع نمیره!!!

ببینید واضح بود که این قیاس برای درک بهتر ماجراست ! مثلا اگر همین شبه مرد تصمیم بگیرد به جای (خدمات...به شهروندان توسط زن و بچه ) ، خدمات طنز و سزگرمی توسط پدر و مادر ارائه کند باز همین نظر رو دارم که پدر و مادر اموال عمومی نیستند !
یعنی چی ؟
یعنی مثلا یک نفر پدرش رو بیاره خیابان و نوک دماغش رو قرمز کنه و لباس دلقکی تنش کنه تا دیگران ببیند و بخندندو لذت ببرند !
این قیاس من به این خاطر نبود که ارزش زن و بچه با ماشین یکی است ، به این خاطر بود که (شبه مرد ) کاری با زن و بچه اش میکند که حتی حاضر نیست با یک تکه آهن انجام دهد !

(۲۵/فروردین/۹۵ ۹:۴۵)پارمیس نوشته است: [ -> ]پس لابد در کشورهای اروپایی یا حتی اکثر کشورهای آسیایی و مسلمان که حجاب آزاد هست هم مردهاشون غیرت ندارن یا شایدم همسرشون رو جز اموال عمومی میدونن؟؟؟

این جا مجال بحث روی اصل حجاب و غیره نیست ! اما اگر همین زن ها به خیابان های اروپا هم ببرید ، د رآنجا هم خواهند گفت که هرزه اند !(این حرف من نیست میتوانید تحقیق کنید کهآرایش غلیظ و خودنمایی در کشورهای خارج چه مفهومی دارد )
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع