تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: محرمیت برای ازدواج ...
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
(۲۸/فروردین/۹۵ ۰:۵۴)ام ابیها نوشته است: [ -> ]من فکر میکنم اون چاه ویل مخصوص کسانیه که راه میفتن و ....
من نمیدونم!
شما میخواین صیغه کنین قبل عقد دائم که چی کار کنین؟
میشه این آشنایی بیشتر که بدون صیغه آدم میره ته ویل رو توضیح بدین چیه.
بالاغیرتا رمزی و ... جواب ندین بذارین همه آگاه بشن و اسلام درست به همه برسه.
شما که معتقدین اگه قبل از ازدواج صیغه نشه جوونا میرن ته جهنم میشه بفرمایید مگه جوونا چی کار میخوان بکنن؟
اگه بحث حرف زدنه که حلاله.
مگه حرفای خاک بر سری باشه.
واسه حرفای خاک بر سری هم عقد دائم در صورت پسندیدن اخلاقیات و خانواده دختر پیشنهاد میشه.
اگه بحث خریده که یه روز با مامانتون و مامانش میرین یه حلقه میخرین و بقیه خرید عقد هم مفصل بعد از محرمیت انجام بدین.
هر چقدم خواستین دستتون به هم بخوره و همدیگه رو نگاه کنین و ....
اگه بحث مهم بودن ظاهر خانمه که کاربران دیگه گفتن که یه نگاه حلاله.
ضمن این که به شخصه معتقدم اگه آدم باشه ولی از قیافه بهره ای نبرده باشه باید دو دستی چسبیدش.
چون تو این دوره و زمونه آدم گیر نمیاد.
اگه بحث اینه که میخواین با هم محرم باشین که برین رستوران تا ببینید چی میخوره که ضمن این که معیار بسیار چرت و قابل دو رویی ایه اما باز هم با حضور خانواده قابل حله.
شما بفرمایید صیغه یکماهه قبل از ازدواج رو واسه چی میخواید؟
پ.ن
منظورم به شخص شما نیست.

Big Grin

راست گفته اند که....
تو جامعه فعلی صیغه به نظرم اصلا کار درستی نیست و بحث درموردش هم بی فایده...

خیلی سخت میگیرید... دو سه جلسه خونواده ها خونه همدیگه برن و دختر و پسر با هم صحبت کنن و از در و همسایه و ... هم تحقیق کنن کافیه و بیشتر از این نتیجه منفی داره تا مثبت...

هر چند که به من کاملا ثابت شده اخرش همونی که خدا برامون در نظر گرفته قسمت میشه و اینا فقط به خاطر اینه که تکلیفمون رو انجام داده باشیم... فقط باید خودمون خوب باشیم و توکل به خدا...

وضعیت فرهنگی، اقتصادی، ظاهر خونواده، اخلاق، اجتماعی بودن، حیا و عفت, سن و زیبایی و ظاهر فرد رو با دیدن تو جلسه اول میشه پی برد بقیه هم چیزی مونده باشه ازش سوال میکنه آدم ... دیگه چی میمونه؟ حالا تحقیق ها و جلسات دیگه هم بماند.
برادر مهدیHeart

برای شما و اکثر کاربرا واقعا متاسفم

چوب این تفکر عمری رو خواهید خورد

از ما که گذشت ولی متوجه میشید این بدعت ها چکار میکنن

ازدواج موقت خیلی هم خوبه و کسی که باهاش مشکل داره دینش مشکل داره

اگر جنبش رو داشتید یچیزی میگفتم اعتقادتون سست تر بشه

علی الحساب سرچ کنید در مورد ازدواج موقت امامان

مشخص بود کار به انکار ازدواج موقت میرسه

خدا رو شکر نه من انکار میکنم نه همسرم و خانواده
اصلا دوست نداشتم تو این بحث شرکت کنم چون واقعا دوستش ندارم اما نظرم رو میگم. با وجدان خودم بدون روشنفکر بازی Blush

نقل قول:با صیغه محرمیت برای شناخت پیش از ازدواج موافق هستید؟یا به کسی توصیه می کنید و یا نفی می کنید ؟!

چه دلیلی داره ما با هرکسی که بخوایم آشنا بشیم صیغه کنیم. برای حرف زدن نیازی به این داستانا نداریم. بجاش جلسات آشنایی رو بیشتر کنید اونم تو محیط خانواده ، حتی اگه طرف عاصی بشه. این حرف من هم نیست حرف یکی از کاربران ارزشمند تالاره.
---
خانواده دختر هم مطمئن باشید همچین اجازه ای نمیدن مگر اینکه قضیه کاملا قطعی شده باشه.
---
از نظر احساسی هم اگر بهم بخوره خیلی تاثیرات شدیدا منفی رو شخص میذاره. از طرف دیگه ،بیشتر درگیر احساسشون می کنه و نمی تونن تصمیم درستی اتخاذ کنن.

نقل قول: اگر بدونید طرف مقابلِ شما بنا به دلایلی این تجربه رو داشته (منحصرا برای رفت و آمد شرعی پیش از ازدواج و نه برای هرمورد دیگری) و بنا به هر دلیلی به هم خورده... چی کار میکنید؟

هرگاه درستى و پـاكى بـر زمانه و مـردمـش حكمفرما شد، اگر كسى به ديگرى، بى‏ آن كه گناهى از او آشكار شود، گمان بد بَرَد، ستم كرده است. و هرگاه فساد و ناراستى بر روزگار و مردم آن چيره شد، اگر كسى به ديگرى گمان نيك بَرَد و خوشبين باشد، فريب خورده است.«امیرالمومنین امام على عليه‌‏السلام ، نهج البلاغه، حكمت 114 »

زمانه ، زمانه ای اعتماد نیست. زمانه ی دروغ و عهدشکنیه ، به حرفها که هیچ به قول ها هم نمیشه اعتماد کرد. در ثانی برای مردها این موضوع خیلی سخته که حتی بفهمن همسرشون قبلا یه عشقی ، یا حتی خواستگاری داشته که تا یه مرزی پیش رفتن و محرم هم نشدن. تا سالها هی موضوع رو تو ذهنشون تکرار می کنن و به دیگران میگن ( شخصا دیدم) ... حالا دیگه بفهمه زنش قبلا صیغه شده ، واویلا!
---
صیغه رو باید گذاشت تو سبد کالای حمایتی! نه واسه دختر پسرهای جوان و بکری که هیچ تجربه ای نداشتن. چرا این بکر بودنو بخاطر آشنایی خراب کنیم. منظورم از بکر بودن همینه که پیوند احساسی قبل از رسیدن قطعی برقرار نشده باشه، با هیچکسی! یعنی این تجربه رو فقط با همسرش باید پیدا کنه. که تو صیغه با کسی می افته که هنوز معلوم نیست چه اتفاقی در انتظارشونه.

---
جدای از بحث فکر می کنم بیشتر از اینکه بخوایم روی صیغه کار کنیم روی این فرهنگ سازی کنیم که اگه کسی همسرش میمیره یا جدا میشن، طرد نشن و به همه جامعه بفهمونیم زندگی ادامه داره. متاسفانه تا جدا میشن عرف جامعه هدایتشون می کنه به سمت زندگی فردی. خصوصا خانم ها رو که این خیلی آسیبه.
من تا بحال چند مورد دیدم دختر وپسر صیغه کردن و تا الان هرکدوم من دیدم به ازدواج ختم شده اما تضمینی هم نیست که به ازدواج ختم بشه به همین خاطر توصیه میشه حد وحدود نگه داشته بشه ولی باید در زمانی صورت بگیره که دختر وپسر بعد از چن جلسه صحبت مطمئن شدن همدیگرو میخوان وتا تاریخ عقد صیغه میشن
این تاپیک بدرد فکر کنم فقط 1 درضد جامعه میخوره

الان که همه قاطی شدند. کسی هم دیگه که ازدواج نمیکنه
(۲۸/فروردین/۹۵ ۱۶:۱۵)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]برادر مهدیHeart

عبدالرحمن عزیز ممنونم بابت حرفای دلسوزانت
من صیغه موقت رو انکار نمیکنم ولی واقعا اگر تمام وقتمون رو هم روی این مسئله بذاریم نمیتونیم دید مردم رو به این مسئله تغییر بدیم و فایده ای هم نداره مخصوصا به دید محرمیت قبل ازدواج که به نظرم کار کاملا اشتباهی هست تو این زمونه و حرفم بیشتر رو این مبحث بود ولی به عنوان و دید ازدواج موقت نه محرمیت استقبال هم میکنم به شرط اینکه دو طرف بپذیرند که خیلی خیلی کم پیدا میشه...
یعنی دو طرف قبول دارند که مدت محدودی همسر هم هستند و بعد اون دیگه شاید هیچوقت همسر هم نباشند که گفتم معمولا هیچ دختر یا خونوادش قبول نمیکنند.

بیشتر جوونا باید بصیرت پیدا کنن که همسر خوب چه ویژگی هایی باید داشته باشه... وقتی افرادی پیدا میشن خواستار بی حجابی همسرشون میشن اگه ده سال هم قبل ازدواج اشنا بشن باز هم امیدی به داشتن زندگی و ازدواج موفقشون نیست چرا که مهم کیفیت بررسی و انتخاب هست و نه کمیت و مدت اشنایی...

همچنین مسائلی همچون ازدواج و اشنایی سالم، صداقت، پاکی خودمان، مراسم و رسم های سالم و... که معضلات بزرگی هستند وقت گذاشت و توجه کرد...

خدایی که من در طول عمرم میشناسم پیراهنی رو که به صلاحم نیست قسمتم نمیکنه حال چطور قبول کنم در انتخاب همسر و ازدواح که از مهمترین قسمت های زندگیم هست منو تنها میذاره... به والله اندازه سر سوزن ناراحت این نیستم که بگم شاید نتونم همسر خوبی انتخاب کنم چون میدونم بهترین انتخاب رو برام انجام میده که به صلاحم باشه فقط ناراحتیم اینه که با گناهان و نافرمانیم لیاقتم رو پایین بیارم.
(۲۸/فروردین/۹۵ ۱۶:۱۵)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]برادر مهدیHeart

من میتونم چندین پست از تو بگذارم
که همینطوری حرف زدی ...
داداش .. عزیز .. من

یا حرف بزن یا نمیخوای حرفی بزنی ، اصلا نزن !!!!!

بعد همه چی رو بهم ربط میدی !!!

اخه تو هر بحث و گفتگویی ؛ شما میخوای یه چیز بگی ، که دیگران نمیتونن تحمل کنن !!!

خیلی خیلی عجیبه !

و واقعا این رو از طرف خودم میگم ..
همیشه گره ها رو بیشتر کردی تا گره ای رو باز کنی !!!
گره اضافه کردن فایده ای نداره !!

یا زبان به دهن بگیر یـــــــــــــــــــا درست حرف بزن، ساده و بی ادا و اصول حرف بزن !
بسم الله الرّحمن الرّحیم

اگر
اگر
اگر به خدا ایمان داشتیم و به او توکل می کردیم و فقط به او

خیلی از پرسش ها را نمی پرسیدیم

حتی فکر هم نمی کردیم ، دربست قبول می کردیم

آنقدر درگیر بندگان خدا شده ایم که وضع مان گل و بلبل شده است

خوش به حالمان

پ. ن

این نوشته کاری با پست اول ندارد چون هدف از پرسش مبهم است...
(۲۸/فروردین/۹۵ ۲۳:۳۲)آیات نوشته است: [ -> ]بسم الله الرّحمن الرّحیم

اگر
اگر
اگر به خدا ایمان داشتیم و به او توکل می کردیم و فقط به او

خیلی از پرسش ها را نمی پرسیدیم

حتی فکر هم نمی کردیم ، دربست قبول می کردیم

آنقدر درگیر بندگان خدا شده ایم که وضع مان گل و بلبل شده است

خوش به حالمان

پ. ن

این نوشته کاری با پست اول ندارد چون هدف از پرسش مبهم است...
سلام علیکم
اگر چه شما خودتون اینقدر عجیب و مبهم حرف زدید
اما
جایی که مبهم هست رو بفرمایید تا شفاف سازی کنیم. Smile

(۲۸/فروردین/۹۵ ۸:۰۱)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]Big Grin

راست گفته اند که....
حقیقتش شما حرف هم نزنید من ناراحت نمیشم ولی این وضعیت حرف زدن و مسخره کردن رو هم لازم نمیبینم.
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع