تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: محرمیت برای ازدواج ...
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
(۲۸/فروردین/۹۵ ۱۹:۵۴)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]این تاپیک بدرد فکر کنم فقط 1 درضد جامعه میخوره

الان که همه قاطی شدند. کسی هم دیگه که ازدواج نمیکنه
اینطوریا هم نیست٬ تو همین سالی که گذشت میدونی چقدرا ازدواج کردن و زندگی خوب و خوشی هم دارن؟
تلاشتون رو بیشتر کنید و توکلتون
سوال تاپیک هم بعدا جواب میدم
الان سر جلسه ام!
آقای عبدالرحمن دو بار یه اشاره ریزی کردن به این که ازدواج کردن.
مبارکه.
فکر کنم تو این یکی دو هفته یا یکی دو ماهی که ازدواج کردن مفهوم کامل زندگی رو فهمیدن و به تمام رموز زندگی اشراف پیدا کردن.
آقای محترم!
به جای این که همه ما رو با خلیفه دوم مقایسه کنین و مدام به ابجدش فحش و لعنت بدین و مستقیم و غیر مستقیم به ما تهمت بزنین، یکم دقیق تر مطالعه کنین تا بفهمین کسی با صیغه مخالفت نکرد.
آقای مهدی سینا و یکی دو تا دیگه از کاربرا براتون احادیث آوردن که کسی که شرایط عقد دایم داشته باشه، احتیاجی به عقد موقت نداره.
کسی که قراره عقد دایم کنه، لزومی نداره برای آشنایی بیشتر یکماه صیغه کنه.
این آشنایی بیشتر یه حقه اس از جانب مردها واسه وابسته کردن دخترها به صورت شرعی.
اگرم خوششون نیومد، فلنگو ببندن.
کلاه شرعیه.
اگه کسی قصد ازدواج داره، یه هفته و یه ماه زودتر و دیرتر براش فرقی نداره.
با خانواده میره و میاد تا احساساتی نشه و شهوت به عقلش غلبه نکنه تا بتونه تصمیم عاقلانه بگیره.
صیغه مال کسیه که نمیتونه خونه بگیره و زن بگیره و نفقه بده و ...
اگه گوشتون بدهکار نیست و همچنان میخواین حرف خودتون رو بزنین، لطف کنین و اینقدر به بقیه تهمت نزنین و اهانت نکنین.
ممنون هم میشم از احساس شرلوک هلمز بودن و مرموز بودن دست بردارین و درست صحبت کنین.
خوشتون میاد من هم با این جمله نظراتم رو تموم کنم که؟
"اون وقت میگن چرا از ..."
اگه احساس بدی بهتون دست داد بدونین که با نوشتن جمله "راست میگن که..." این احساس به من دست داد.
مودبانه و معقول صحبت کنین لطفا.
نقل قول:
که گفتم معمولا هیچ دختر یا خونوادش قبول نمیکنند.

البته من شنیدم که بعضی از خانواده ها شرط صحبت کردن خواستگار با دخترشون رو صیغه محرمیت قرار میدن. اینوری هم داریم...
ببینید من خودم دوست نداشتم و قبل از عقد دائم صیغه ای خونده نشد
اما جلساتی که خانواده ها با هم رفت و آمد داشتن چند جلسه ای شد
سر مسائل مهم صحبت شد و شناخت های کافی به وجود اومد از آشنایان و اطرافیان ایشون
بقیش هم سپردیم به خدا
خداروشکر زندگی فوق العاده ای هم داریم
اما خب یادمه که خواهرم تقریبا دو هفته به عقد دائم صیغه خوندن و بعد عقد دائم صورت گرفت
اون شرایط هم شرایط خوبی بود٬ یعنی خود دو طرف مشکلی نداشتن شناخت هم کاملا پیدا کرده بودن منتها به خاطر اینکه برای آزمایش و حلقه خریدن دوتایی برن صیغه خوندنه کمکشون کرد اما من و همسرم با مادرهای طرفین رفتیمCool
البته من تایم طولانی صیغه مثلا دو ماه رو زیاد مناسب نمیبینم
نقل قول:
اون شرایط هم شرایط خوبی بود٬ یعنی خود دو طرف مشکلی نداشتن شناخت هم کاملا پیدا کرده بودن منتها به خاطر اینکه برای آزمایش و حلقه خریدن دوتایی برن صیغه خوندنه کمکشون کرد

این که کاملا متفاوته.

طبق این گفته اشنایی کامل رو پیدا کرده بودند و قرار بر ازدواج بود و فقط برای حلقه خریدن و آزمایش دادن و فراهم کردن مقدمات ازدواج صیغه خوندند.

مسلما این متفاوته با صیغه خوندن قبل از اشنایی و برای شناخت.
نظر افراد راجع به صیغه محرمیت قبل از ازدواج خواسته شد و منم نظرم رو گفتم. نخواستم وارد برخی بحثهای جدالی بشم
ولی یک خوشبینی یا بهتر بگم بی احتیاطی در برخی صحبتها دیدم که حیفم اومد اشاره نکنم
کسانی که پیگیر برخی تاپیکها مثل ازدواج آسان بودن می دونن که بحثهای زیادی در مورد مهریه شکل گرفت و یک عده مهریه رو ضامن زندگی خوب و پایدار میدونستن یا در بدترین شرایط، تضمین کننده زندگی خانم مطلقه!
اصل بحث مبنا داشت البته! میزان بالای طلاق در کشور که از هر 3 ازدواج، یکی به طلاق منجر میشه. این آمار در تهران از هر 2 ازدواج به یک طلاق رسیده. این یعنی فاجعه
اصلا این آمار و ارقام برای خیلی از ماها باورپذیر نیست. ولی یک نگاه به اطرافیانمون بکنیم، می بینیم که وضع داره به کجا میره...
اینهمه طلاق که صرفا ناشی از مسائل خاص و جرم و جنایت نیست. ناشی از عدم انتخاب درست است که آن هم ناشی از عدم شناخت طرف مقابل است.
نمی خوام کسی رو بترسونم ولی در پست قبلیم هم گفتم که اخلاق و زندگی افراد امروزه چند لایه شده. وظیفه داریم برای شناخت همه لایه ها از ابزارهای درست استفاده کنیم. تحقیق و پرسش و کارآگاه بازی و .... صیغه هم خودش یکی از راههاست
برخی دوستان میگن از کجا معلوم طرفین به قواعد صیغه پایبند بودن؟
صیغه محرمیت مگر زمانی نیست که دو طرف به شناخت خوبی از هم رسیدن و می خوان خیالشون راحت بشه؟
اگر در همین صیغه محرمیت که یکی دوماه بیشتر نیست، طرف از حدش تجاوز کرد، بدتره یا اینکه شما همه مراسم و ثبت عقد و اینها رو انجام داده باشی؟ برگشت از کدوم سخت تره؟!

بالاخره هر کسی راه های مد نظر خودشو برای شناخت به کار میبره و اگر از تمام توان و ظرفیتهای مجاز استفاده کرد، دیگه بقیش رو باید به خدا بسپره. خداوند حکیم و بخشنده است
(۲۹/فروردین/۹۵ ۲۳:۴۰)علائم ظهور نوشته است: [ -> ]اینهمه طلاق که صرفا ناشی از مسائل خاص و جرم و جنایت نیست. ناشی از عدم انتخاب درست است که آن هم ناشی از عدم شناخت طرف مقابل است.

با همه حرفاتون موافقم و برای تکمیل این بخش از حرفتون: ملاک های نادرست! ملاک ازدواج شده استاد دانشگاه بودن ، سن بالا بودن ( طرف پختس!) و کلی چرندیات دیگه که دال بر 'آدم زندگی بودن' نیست.
اصلا ادم چرا ازدواج کنه Angel ما که صرفا جهت فان به دنیا اومدیم
موجیم که آسودگی ما عدم ماست
موجیم که بر قامت ساحل گذر ماست
موجیم که هر کوبش ساحل سفر ماست
موجیم که تمدید حیات از کرم ماست
موجیم که شن های روان نوبستر ماست
موجیم که درهای صدف سوغاتی ماست
موجیم که آشفتگی بحر گذر ماست
موجیم که ضرب بروبرزن نفس ماست
موجیم که لب تشنگی بر عدم ماست
موجیم که شور و حرکت از سخن ماست
موجیم که سرخی گل از موهبت ماست
موجیم که سبزی چمن موهبت ماست
موجیم که باد لب ساحل نفس ماست
موجیم که صوت لب ساحل غرش ماست
موجیم که پی در پی و برهم گذر ماست
موجیم که رنگ لب دریا ز کف ماست
موجیم که تفسیر شجاعت ز بر ماست
موجیم که سرزندگی ما صفت ماست
موجیم که پرواز پرستو بر سر ماست
موجیم که فانوس به ساحل مونس ماست
موجیم که آیات خدا هم نفس ماست
موجیم که کشتی به سفر همسفر ماست
موجیم که سرخی فلق را نظر ماست
موجیم که سرخی شفق را نظر ماست
موجیم که نور مه تابان نظر ماست
موجیم که شب جلوه گری در شکن ماست
موجیم که فرخندگی دل کرم ماست
موجیم که شیرین سخنی از نمک ماست
موجیم که افتادگی ما هنر ماست
موجیم که گستردگی دل به دریاست
(۲۶/فروردین/۹۵ ۲:۱۷)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]مگه هنوز کسی ازدواج میکنه؟

فکر میکردم مُدش رفته Big Grin
(۲۸/فروردین/۹۵ ۱۹:۵۴)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]این تاپیک بدرد فکر کنم فقط 1 درضد جامعه میخوره

الان که همه قاطی شدند. کسی هم دیگه که ازدواج نمیکنه
(۳۰/فروردین/۹۵ ۶:۴۳)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]
اصلا ادم چرا ازدواج کنه Angel ما که صرفا جهت فان به دنیا اومدیم
Smile

وقتی خدا به یک کاری دستور میده آدم با ایمان دنبال این نیست که ببینه اون کار چه فایده ها و سختی هایی براش داره فقط دنبال اینه که اون کار رو به نحو احسن انجام بده چرا که میدونه لاحول و لا قوت الا بالله؛ چرا که میدونه آرامش رو خدا میده؛ آسایش رو خدا میده؛ علم رو خدا میده؛ روزی رو خدا میده؛ مال رو خدا میده؛ محبت رو خدا میده؛ هدایت رو خدا میده؛ و هر چی که قراره به آدم برسه و به نفعش باشه خدا میده....پس ما رو چه شده که در انجام مهمترین دستورات خدا باید در تردید باشیم... باید حتما تهدیدمون به عذاب آتش کنه؟

امام صادق علیه السلام فرمود: هر کس از ترس فقر ازدواج نکند نسبت به لطف خداوند بدگمان شده است.( hawzah.net )
حالا که شاید خودمون نتونیم عمل کنیم حداقل با حرفامون عکس خدا و پیغمبر که تبلیغ به ازدواج میکردند، عمل نکنیم.
سلام

دلایلی که آورده شد، برای رد صیغه در دوران نامزدی و برای شناخت اصلا قابل قبول نیست
اولا اینکه همون روز اول خواستگاری فک نکنم کسی از صیغه بگه
توی خانواده های ما رسم اینه که بعد از چند جلسه صحبت توی محیط خانوادگی و یا حالا بیرون که تحت نظر خانواده ها شد، و به یه حدودی از شناخت و رضایت رسید، اون موقع شب نامزدی صیغه رو می خونیم
شب نامزدی... یعنی به یک شناخته رسیدیم... یعنی این برنامه برای هر خواستگاری نیست
الحمدالله، تا حد زیادی هم خوب بوده اون شناخت اولیه که بعدش به جدایی نکشیده. جز یه مورد که اتفاقا توی همون دوره خدا رو شکر متوجه شدن حالا کفو هم نیستن یا هر چیزی، برا تباه نشدن جفتشون، همون موقع رابطه تمام شد. الان هم هر دو طرف خدا رو شکر زندگی خوبی رو دارند

کسانی که می گن تمام روایات رو زیر و رو کردن و توی روایات گفته نشده، صیغه برای دوران نامزدی و شناخت و از این چیزاست و فقط برای یه سری حالات اورژانسی و خاصهIdea
قانون اساسی ایران مبنای ثقلینی داره. یعنی قرآن و سنت
وقتی توی قانون آمده که می شه تمام روابط ایام متعه رو ضابطه مند کرد، که هیچ رابطه ای هم اتفاق نیفته حتی دست زدن به همدیگه... این رو از توی ثقلین درآوردن نه نظرات شخصی یه عده
نظر شخصی یه عده تو همچین موردی که مربوط به حلال خداست و تا این حد مهمه که امام علی (علیه السلام) شخصی رو براش لعن می کنه، تا این حد مهمه که ... (لطفا یه نگاه به سیره امام حسن (علیه السلام) در این رابطه بندازید)
مطمئنا دخیل نیست

البته نظر خانواده ها هم متفاوته برای این قضیه
بعضی بنابر دلایلی قبول نمی کنند
بعضی هم می کنند
ولی اینکه نظر شخصی خودمون رو تعمیم بدیم این کار درستی نیست
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع