(۱/اردیبهشت/۹۵ ۲۳:۵۲)Divinitus نوشته است: [ -> ]من که مسئول ندونستم. سایت دلواپس رجانیوز مسئول دونسته! من خودم انتقاد کرردم نمیدونم چرا دوستان اصولگرا اومدن تشکر کردن :||||
تشکر کردن چون رای آوردن رئیس جمهور در دور بعدی در گرو وام ازدواج ( برای کنترل کردن امیال جوانان) نیست، در گرو وام دادن برای فروش خودروهای بادکرده رو دست کارخانه دارهاست...
تشکر کردن چون دقیقا از زمانی که این اقا رئیس جمهور شد به ناگهان فضای مجازی کشور و سیل شبکه های اجتماعی از این رو به آن رو شد و رای اوردن حاج اقا هم به همین آزاد گذاشتن ها بستگی دارد...
تشکر کردن برای خیلی چیزها که نه گوش این اقایان و نه دوستداران شان به این حرف ها بدهکار و خوشحالند که در این مملکت می توان همگونه کم کاری و سوء استفاده کرد و در نهایت همه چیز به پای انقلاب و جمهوری اسلامی و اصولگراها تمام می شود...
مهم نیست....می دونی چرا؟ چون هزار بار هم که گفته بشه باز امثال شماها مسخ همون هاشمی ها و روحانی ها و خاتمی ها هستید...
سلام
دیوینیتوس عزیز، پست رو ویرایش کردم.
جناب عدالت، اگر ما به وام خودرو انتقاد داشته باشیم، دلیل نمیشه که از تهمتهای ناروایی که به اعضای هیئت دولت میشه حمایت کنیم. تلگرام روی کانالها نظارت داره و از فعالیت کانالهای پورن جلوگیری می کنه. اگر کسی شک داره می تونه سرچ کنه و اگر فقط یک کانال پورن در تلگرام پیدا کرد، من حرفمو پس میگیرم.
مشکل اینه که اخلاقیات در جامعه ما داره فدای منافع حزبی میشه.
واقعا درسته هم حرفهای جناب مجتبی110 و هم جناب عدالت. مشکل اینجاست که همه مسئله را میدانیم ولی جوابش را پیدا نمی کنیم !
خداوندگارا نظر کن بجود
که جرم آمد از بندگان در وجود
نقل قول:دوست عزیز, مشکل و مقصر فقط دولت و ملت نیستند, بحث اصلی پورن جهانی و شهوترانی جهانی میباشد. در حال حاضر هیچ دولتی یارای مقابله با این موج وحشتناک جنسی را ندارد مگر اینکه مانند کره شمالی همه چیز سانسور و فی*ل*تر شود.
سلام جناب عدالت
حتی اگر همه چیز سانسور شود، باز هم مشکل حل نمی شود. مطمئناً منطقی نیست که ما وزیر ارتباطات را به دلیل اینکه همه چیز را به سبک کره شمالی سانسور نکرده، "مقصر مستقیم" چنین موضوعی بدانیم.
دوست گرامی،مسئله اینه که گروهی می خواهند از جو ایجاد شده به نفع منافع حزبیشان بهره برداری کنند. هدف اینه که با بهره برداری از این جو روانی از طرفی بر علیه یکی از اعضای هیئت دولت جنگ روانی راه بیندازند و از طرف دیگر، جوی بر علیه تلگرام به وجود بیارند به امید اینکه با فی*ل*تر شدنش، نتایج انتخابات آینده تحت تاثیر شبکه های اجتماعی قرار نگیرد.
اگر دغدغه اصلی اون نویسنده به خاطر پخش فیلمهای پورن بود، می بایست کلاً درخواست حذف اینترنت رو بده نه درخواست فی*ل*تر شدن تلگرام که به خاطر وجود نظارت، جو بهتری نسبت به سایر سرویسهای اینترنتی داره. حتی این هم کافی نیست چون حتی قبل از اینکه اینترنت فراگیر بشه و گوشی ها به این شکل رایج بشن، این فیلمها رد و بدل میشد.
(۲۹/فروردین/۹۵ ۲۱:۰۵)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]وقتی که اقا میگه من دغدغه فرهنگی دارم و کسی نیست که گوش کنه همین میشه، سیاست ارزشش از وحشی های توی جامعه بیشتر میشه.
بله دقیقاً
به سیاست بیش از فرهنگ اهمیت داده میشه. و گاهی اوقات زمانی به بحث فرهنگی پرداخته میشه که بشه ازش استفاده سیاسی کرد.