تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: برنامه عربستان برای انتخابات ۹۶ در ایران
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
(۲۷/اردیبهشت/۹۵ ۲۰:۵۴)Divinitus نوشته است: [ -> ]میثم آقا ! موضوع اینه که شما دارید آدم پرستی می کنید! کاری که تو گروه های تروریستی هم انجام میشه آدم پرستی و اطاعت بی چون و چراست! آیت الله خامنه ای معصوم نیستند! این حق ماست که قبل فرمانبرداری بفهمیم چه خبره!
من مشکلم با رهبری نیست! مخلص رهبری هم هستم! مشکل من امثال شماست که از رهبر یه بت ساختید! هر کی هم که مخالف شما باشه سریع خفه اش میکنید!

ببینید این آدم پرستی که گفتید همین رو با استدلال شما وهابی ها بر علیه شیعه میگن و قطعا خودتون میدونید اطاعت از معصومین هم به معنی پرستش نیست چه برسه به نائبشون بنابراین این وصله ای که گفتین به ما نمیچسبه

اینکه گفته بشه یک شخص تو چه جایگاهی هست و رابطه و وظایف ما نسبت به اون چی هست به معنی بت سازیه؟
اول ما باید حقیقت شخصیت و جایگاه یک فرد رو بدونیم و بعد بگیم نسبت به اون زیاده روی شده
همین استدلال شما رو اهل سنت در مورد معصومین (بدون قصد مقایسه) میکنن
من و شما چقدر تحقیق کردیم که دیگران رو به زیاده روی متهم کنیم؟

بنده قصدم از جواب به شما توهین به شما یا تحمیل نظرم نبود خواستم چیزی که به نظرم درسته رو بگم شما هم قصدتتون اینه

من وشما به دین یا ولی فقیه پایبند نباشیم چه ضرری به جایگاهشون وارد میشه؟ هیچی، این ما هستیم که به دین داری و حمایت از ولی فقیه نیاز داریم این برای ما افتخاره، دین زورکی نیست، موهبتیه که خدا منت میزاره به بنده هاش میده
خدایا شکرت

شما فکر میکنین تشخیص رفتار یا عملکرد درست در مقابل یه مساله سیاسی ساده است بنابراین آدم خودش تشخیص میده و نیاز به کسی نداره
به نظر بنده موضوعات سیاسی خیلی پیچیده است و برای تصمیم درست و شرعی نیاز به ولی فقیه داریم

ولی فقیه معصوم نیست ولی بدون شک تصمیماتش از تصمیمات من و شما درست تره و عقلا باید قبول کنیم هرکی قبول نکنه خودش ضرر کرده (تازه اگه به جامعه ضرر نزنه)
نقل قول:
اینکه گفته بشه یک شخص تو چه جایگاهی هست و رابطه و وظایف ما نسبت به اون چی هست به معنی بت سازیه؟

اول ما باید حقیقت شخصیت و جایگاه یک فرد رو بدونیم و بعد بگیم نسبت به اون زیاده روی شده

همین استدلال شما رو اهل سنت در مورد معصومین (بدون قصد مقایسه) میکنن

من و شما چقدر تحقیق کردیم که دیگران رو به زیاده روی متهم کنیم؟

رهبری معصوم نیستند! دلیل اطاعت مطلق از معصومین اینه که اونا خطا و اشتباه نمی کنند! در ضمن زیاده روی از سخنان رفقاتون میباره ""امام خامنه ای "" یا ""سید علی لب تر کند"" ! اینا همش بت سازیه!

نقل قول:
به نظر بنده موضوعات سیاسی خیلی پیچیده است و برای تصمیم درست و شرعی نیاز به ولی فقیه داریم

ولی فقیه معصوم نیست ولی بدون شک تصمیماتش از تصمیمات من و شما درست تره و عقلا باید قبول کنیم هرکی قبول نکنه خودش ضرر کرده (تازه اگه به جامعه ضرر نزنه)
کسی نمیگه به ولی فقیه نیاز نداریم! ولی در نظر بگیرید ولی فقیه میتونه گمراه بشه ( همون اتفاقی که برای آیت الله منتظری افتاد به قول شما ) ! اطاعت محض از ولی فقیه غلطه! و وظیفه ما این نیست که بی چون و چرا از ولی فقیه اطاعت کنیم! اون عکسی که میرن جای پای رهبر رو بوس می کنند رو دیدید؟ بیشتر رفقای شما از اون قماشن!
(۲۸/اردیبهشت/۹۵ ۰:۳۸)Divinitus نوشته است: [ -> ]رهبری معصوم نیستند! دلیل اطاعت مطلق از معصومین اینه که اونا خطا و اشتباه نمی کنند! در ضمن زیاده روی از سخنان رفقاتون میباره ""امام خامنه ای "" یا ""سید علی لب تر کند"" ! اینا همش بت سازیه!

کسی نمیگه به ولی فقیه نیاز نداریم! ولی در نظر بگیرید ولی فقیه میتونه گمراه بشه ( همون اتفاقی که برای آیت الله منتظری افتاد به قول شما ) ! اطاعت محض از ولی فقیه غلطه! و وظیفه ما این نیست که بی چون و چرا از ولی فقیه اطاعت کنیم! اون عکسی که میرن جای پای رهبر رو بوس می کنند رو دیدید؟ بیشتر رفقای شما از اون قماشن!
شما تحقیق کافی نکردید جایگاه و شخصیت ایشون رو کامل و درست نمیدونید، بعد ما رو به زیاده روی متهم میکنید همین رفتار رو اهل سنت دارن استدلالتون شبیه اونا و غلطه

آیت الله منتظری از اولش شایسته این مقام نبود و هیچوقت به این مقام نرسید
در مورد شرایط رهبری مجلس خبرگان داریم

شما مبگید رهبری خطا کنه رهبری گمراه بشه، از کجا میدونید که من و شما خطا نکرده و گمراه نشدیم و رهبری درست میگن؟چطور تشخیص میدید؟

عقل به ما میگه دو حالت وجود داره
1- در مسائل کوچک و ساده که ما متوجه میشیم رهبری خطا کنن و ما اطاعت نکنیم این از نظر تئوری درسته
ولی تو واقعیت شده و میشه رهبری تو مسائل کوچک اشتباه کنن؟ تا حالا شده؟ مراجع ما و خیلی از علمای ما هم اینطور نیستن چه برسه به رهبری، اینو تجربه به ما میگه

2- در مسائل متوسط و مهم رهبری اشتباه کنن
سوال ما تو مسائلی که دارای پیچیدگی زیادیه چقدر میتونیم درست و غلط رو تشخیص بدیم که متوجه بشیم رهبری خطا میکنن یانه؟
این همون مثال پروفسور متخصص مغز و اعصاب بود، ما دو کمبود داریم
1- ما باید تسلط کامل به رفتار دینی تو مسائل سیاسی داشته باشیم آیا ما داریم؟ قطعا نداریم اینو یه عالم و مجتهدی که عمری این مسائل و رفتار رو از دین استخراج کرده میدونه که در حال حاضر رهبر ما تو دنیا در این مورد متخصص ترینه و برترینه و دیگه شبیه اون نداریم

2- ما باید بیداری و هشیاری و تهذیب نفس رو داشته باشیم تا قلب و عقلمون راه درست رو تشخیص بده این رو هم نداریم
ما مثل یک انسان نیمه هوشیار میمونیم که تو بعضی مسائل حتی عقلمون هم درست تشخیص نمیده
نه اینکه نمیتونه، میتونه تشخیص بده ولی ما ذهنمون رو تو شرایطی گذاشتیم به خاطر ناپاکی هایی که داریم تو شرایط مثل یه آدم مریض عقل ما درست تشخیص نمیده به خصوص اگه فتنه ای باشه اینقدر دروغ میگن و شرایط پیچیده میشه علاوه بر ناپاکی های ما
بنابراین به کمک یه آدم هوشیار و بیدار با نفس پاک نیاز داریم کسی که اسیر هوای نفس نباشه مثل بنده آلوده به گناه نباشه

به خاطر این دو مورد ما مثل مریضی میمونیم که عقلا باید تشخیص پروفسور متخصص مغز و اعصاب رو بر تشخیص خودمون ترجیح بدیم
اگه ترجیح ندیم از تخصص استفاده نکنیم اون دنیا هیچ جوابی نداریم ولی اگه از متخصص استفاده کنیم حتی اگه اشتباه باشه ما به وظیفمون طبق عقلمون عمل کردیم نه خدا ایراد میگیره نه بنده خدا
ضمن تشکر از پاسخهای خوب جناب میثم این رو اضافه میکنم رهبری هیچوقت گمراه نمیشه چون اگه گمراه بشه دیگه شرایط رهبر بودن رو نقض میکنه و عزل میشه و دیگه رهبر نیست. پس ولی فقیه تا زمانیکه شرایط رو داشته باشه گمراه نیست.

نکته دوم اینکه بالاخره مدیر هر جایی باید اطاعت بشه. مجلس خبرگان برای همینه که جلوی فساد ولی فقیه رو بگیره ولی کدوم خطا یا فساد از امام خمینی و امام خامنه ای توی این ۴۰ سال سر زده بلکه هر چی بوده تحسین و تعجب بوده. دشمن هم مجبور شده اعتراف به عقل و آگاهی و درایت رهبر ما بکنه. حالا اگر قرار باشه یه جامعه با داشتن چنین مدیری بنده و شما به جای اطاعت مدیر به این پاکی بخواهیم در دستورات مختلف ایشون جر و بحث و مخالفت کنیم چطور چنین جامعه ای میخواد اداره بشه.

نکته سوم همین امام گفتن به ولی فقیه هست. این کجاش افراطه؟ اگر بگیم امام جماعت یا امام جمعه افراط نیست فقط بگیم امام جامعه میشه افراط؟ خوبه شما هم احساسی فکر نکنین. منظور ما از امام گفتن یعنی همونطور که در نماز جماعت نباید در انجام ارکان نماز نه از امام جلو زد نه زیاد عقب موند در مسائل حکومت هم همینطور باید بود.

نکته چهارم اینکه ما شخص پرست نیستیم. ما خداپرست هستیم. محبت شدید نسبت به خدا داریم الحمدلله. در نتیجه هر چیزی که رنگ خدایی داشته باشه محبوب ما میشه هر چی خدایی تر محبوب تر. فکر می کنین محبوبیت امثال آیت الله بهجت و قاضی و .... از کجا ناشی میشه. محبوبیت معصومین هم به خاطر رنگ خدایی داشتن پر رنگ اونهاست. مگر ما در دعای قنوت نمی خونیم اللهم ارزقنی حبک و حب من یحبک یعنی محبت خودت و محبت هر کسی که تو رو دوست داره به ما عطا کن. امام خمینی و امام خامنه ای اگر فقط مدیر بودن اینقدر محبوب نبودن که ع ه ای در جلسات ایشون از روی محبت زیاد براشون اشک بریزن. این مسئله مختص ایرانی ها نیست و محبان ایشون از کشورهای مختلف و زن و مرد و پیر و جوان هستن. این خودش جای فکر داره...

نکته آخر اینکه رهبری خودشون فرمودن به خاطر جایگاهی که دارن از اطلاعاتی خبر دارن که نه تنها عوام خبر ندارن بلکه اکثریت خواص جامعه هم از اونها بی خبر هستن. این میزان آگاهی و مطالعات بسیار زیاد ایشون از سنین خدرسالی تاکنون باعث شده شما معتبرترین اخبار ودقیق ترین و بهترین حرفها و تصمیمات رو از ایشون بشنوین اونهم در دنیای سیاست که اینقدر مسائل پشت پرده داره. پس عقلا هم بهتره آدم به آرای چنین فردی که بسیار آگاه هست از طرفی از هر گونه فساد دوره و بسیار شجاع هم هست مجتهد فقیه هم هست و از لحاظ اخلاقی و عرفانی هم مراتب بالایی داره تبعیت کنه. دیگه واقعا ظلمه چنین رهبری داشته باشیم و هنوز بخوایم از دید خودمون از ایشون ایراد بگیریم. اگر هم تصمیم یا حرفی از ایشون برای ما سنگین بود باید پیرامونش تحقیق و مطالعه و تفکر کنیم تا ببینیم چرا ایشون چنین موضعی اتخاذ کردن.بارها پیش اومده با تحقیق و مطالعه سیره معصومین و امام خمینی دیدم ایشون طبق اصول فلان حرف رو زده یا فلان کار رو کرده. این خیلی مهمه....
(۲۸/اردیبهشت/۹۵ ۶:۲۴)بیداری اندیشه نوشته است: [ -> ]نکته دوم اینکه بالاخره مدیر هر جایی باید اطاعت بشه. مجلس خبرگان برای همینه که جلوی فساد ولی فقیه رو بگیره

مجلس خبرگان برای همین نیست که جلوی فساد رهبر رو بگیره .
(۲۸/اردیبهشت/۹۵ ۰:۳۸)Divinitus نوشته است: [ -> ]رهبری معصوم نیستند! دلیل اطاعت مطلق از معصومین اینه که اونا خطا و اشتباه نمی کنند! در ضمن زیاده روی از سخنان رفقاتون میباره ""امام خامنه ای "" یا ""سید علی لب تر کند"" ! اینا همش بت سازیه!

اگه از نظر شما شعار سید علی لب تر کند جان را فدایش میکنم بت سازیه پس واقعا براتون متاسفم دقیقا حق با اقا میثمه ضریح ائمه رو نبوسین یا علی نگین اینا همش بت سازیه( چرندیات وهابی ها) واقعانکه اخه چرا اینقدر جاهلانه حرف میزنین رهبری هر چه داره از خدا داره همون خدا اطاعت از امر ولی فقیه رو واجب کرده اینکه میگین به رهبری امام نگیم واقعا بی اطلاعیتونو نشون میده معنای امام پیشوا جلوبرنده رهبر پس حالا چه فرقی کرد هان؟!
چقد گستاخین که اینجوری توهین میکنین رفقا منظورتون بچه حزب اللهی هاس دیگه دلشون میخواد مگه باید به خاطر عقایدشون به شما جواب پس بدن (ازادی بیان خوبه ولی برا بقیه)
(۲۷/اردیبهشت/۹۵ ۲۰:۵۴)Divinitus نوشته است: [ -> ]با شما ""قلب"" کاری ندارم! امثال شما میرن عضو داعش میشن ! ( شما نام کاربری قبلیتون موسوی نبود ؟؟ )

----------------

میثم آقا ! موضوع اینه که شما دارید آدم پرستی می کنید! کاری که تو گروه های تروریستی هم انجام میشه آدم پرستی و اطاعت بی چون و چراست! آیت الله خامنه ای معصوم نیستند! این حق ماست که قبل فرمانبرداری بفهمیم چه خبره!
من مشکلم با رهبری نیست! مخلص رهبری هم هستم! مشکل من امثال شماست که از رهبر یه بت ساختید! هر کی هم که مخالف شما باشه سریع خفه اش میکنید!
سلام
حتماً منظورتون از عضو داعش شدن مدافعان حرم هست
یعنی شما فرق داعش با مدافعان حرم رو نمی دونيد!!!
بنده تمام مدافعان حرم را مصداق این آیه می دانم
وَالسَّابِقُونَ السَّابِقُونَ، أُولئِک الْمُقَرَّبُونَ

بله نام کاربری قبلی من موسوي بوده حالا که چی

شما اگر به رهبری عقیده واقعی دارید پس چرا در صف مخالفان رهبری هستید!!!

ما خداپرست هستیم و اطاعت از رهبری را مانند اطاعت از پیامبران و امامان (علیه السلام) می دانیم

ایشان پرچمداران مومنان هستند

تمام اظهارات ایشان و هدایت های امام خامنه ای حفظ الله بر طبق آیات قرآن و احادیث است و در هر سخنرانی ما این را مشاهده می‌کنیم و کاملاً عقلانی از ایشان اطاعت می کنیم

آیت الله خامنه ای حفظ الله معصوم نیستند ولی این دلیل نمی شود به این بهانه از ایشان اطاعت نکنیم

ایشان فصل الخطاب در کشور هستند و برای حفظ نظم اجتماعی همه باید تابع باشند

نمی شود هرکسی بگوید ایشان معصوم نیست بعد علیه هدایت های ایشان عمل کند یا مخالفت کند

نمی دونم این جریان بت سازی را کدام آدمی بهانه کرده تا ارزش هرچیزی را کم کند
ما بت پرست نیستیم بلکه خداپرست هستیم و دین یعنی اطاعت از خدا و پیامبر خدا و امامان معصوم (علیه السلام) و اطاعت از ولایت فقیه در زمان غیبت امام عصر عج
تمام دین یعنی اطاعت و عبودیت
حالا هرکسی به هر بهانه ای از اطاعت ولایت فقیه کوتاهی کند از اطاعت خدا کوتاهی کرده و دین را ندیده گرفته است

سلام

قبلاً درباره معصوم بودن یا نبودن پاسخ داده شد

اول اینکه تعیین اشتباه بودن یا نبودن امر ولی فقیه با بزرگان قوم و مراجع تقلید است نه هر شخصی

دوم اینکه بعد از تشخیص ولی فقیه و تایید آن از جانب مراجع تقلید اطاعت از ولی فقیه واجب است و ولی فقیه نمی تواند و نباید به خاطر هر تصمیمی به مردم توضیح دهد چراکه بسیاری از مسایل حکومتی محرمانه است و نباید پخش شود و این کاملاً عقلانی است

اینکه بعضی جای پای رهبری را بوس می کنند و شما عکسی هم دیده آید

اول اینکه تمام بچه حزب اللهی ها اینکار را کرده اند!!!!! مگه همه بچه حزب اللهی ها در اون عکس بودن که شما اينو به همه تعمیم میدید و میگید همه!!!!

دوم اینکه اون کسانی که اینکار را کرده اند حتماً دلیل و عقیده ای دارند

سوم اینکه بوسیدن جای پای رهبری حرام نیست

چهارم اینکه علاقه زیاد داشتن بعضی امت حزب اللهی به ولی فقیه به خاطر امام زمان عج است و حالا بعضی اینگونه علاقه خود را نشان داده اند که به نظر من باید دست ایشان را بوسید
این حرفها که رهبری معصوم نیست پس نباید ازش اطاعت کرد دیگه نخ نما شده ...
امروز میگن نباید بی چون و چرا اطاعت کرد
فردا میگن اصلا چرا باید اطاعت کرد ؟!
پس فردا میگن نتنها نباید اطاعت کرد بلکه می توان مخالفت هم کرد !!

این دقیقا همان طیف فکری هاشمی خائن و قدرت طلب هست که میخواد با این فتنه گری ها جایگاه رهبری رو تضعیف کنه
نقل قول:شما تحقیق کافی نکردید جایگاه و شخصیت ایشون رو کامل و درست نمیدونید، بعد ما رو به زیاده روی متهم میکنید همین رفتار رو اهل سنت دارن استدلالتون شبیه اونا و غلطه
هیشکی باطن ایشون رو نمی دونه! حتی با تحقیق هم نمیشه باطن افراد رو فهمید!
میخوام یه مثال بزنم :
معاویه خیلی آدم زیرک و سیاست مداری بود، نه نمازش قضا می شد نه آشکارا گناه میکرد! حتی بعضی ها میگن از صحابه پیامبر بوده! حالا وقتی گفت نماز جمعه رو چهارشنبه بخونید ! مردم شام بی چون و چرا اطاعت کردند!

نقل قول:
شما مبگید رهبری خطا کنه رهبری گمراه بشه،
از کجا میدونید که من و شما خطا نکرده و گمراه نشدیم و رهبری درست میگن؟چطور تشخیص میدید؟
رهبری موظف هست که بیان تشریح که اوضاع چطوره! ( همین کاری که الان دارند میکنند ) ! اگه یه روزی بیان بدون دلیل بگن برید فلان کار رو بکنید! ما باید دلیل منطقی ازشون بخوایم و اگه دلیلی ندادن میتونم اطاعت نکنیم!

نقل قول:چون اگه گمراه بشه دیگه شرایط رهبر بودن رو نقض میکنه و عزل میشه و دیگه رهبر نیست. پس ولی فقیه تا زمانیکه شرایط رو داشته باشه گمراه نیست.
این فقط یه حرفه! فعلا کسی تو این مملکت جرات نداره یه ذره با رهبری مخالفت کنه! سریع نیستش میکنند براش زندان می برن!

نقل قول:منظور ما از امام گفتن یعنی همونطور که در نماز جماعت نباید در انجام ارکان نماز نه از امام جلو زد نه زیاد عقب موند در مسائل حکومت هم همینطور باید بود.
آفرین! کسایی که امام خامنه ای امام خامنه ای میکنند همونایی بودن که از دیوار سفارت های انگلیس و عربستان رفتن بالا!

نقل قول:چقد گستاخین که اینجوری توهین میکنین رفقا منظورتون بچه حزب اللهی هاس دیگه دلشون میخواد مگه باید به خاطر عقایدشون به شما جواب پس بدن (ازادی بیان خوبه ولی برا بقیه)
رفقا کجاش توهینه؟ من میتونم براتون هزار تا مثال بیارم که تو همین تالار به من انگ نا مسلمونی و کافر بودن زدن!! حالا ما یه چیزی از شما گفتیم رگ غیرتتون زد بیرون؟

نقل قول:
سلام

حتماً منظورتون از عضو داعش شدن مدافعان حرم هست

یعنی شما فرق داعش با مدافعان حرم رو نمی دونيد!!!
شما مدافع حرمید؟ مدافع حرمی که فقط به خاطر اینکه رهبرش یه چیزی گفته و ندونسته بره با داعش بجنگه فرقی با داعش نداره!

نقل قول:شما اگر به رهبری عقیده واقعی دارید پس چرا در صف مخالفان رهبری هستید!!!
من به رهبری ایرادی نمیگیرم ! من مخالف کسایی هستم که بی چون و چرا فقط مثل یه آدم بی فکر دارن از رهبری اطاعت می کنند!

نقل قول:
نمی دونم این جریان بت سازی را کدام آدمی بهانه کرده تا ارزش هرچیزی را کم کند

ما بت پرست نیستیم بلکه خداپرست هستیم
بوسیدن جای پای رهبر چیه ؟ اگه میخواین یه بار دیگه عکسشو میزارم!

نقل قول:چراکه بسیاری از مسایل حکومتی محرمانه است و نباید پخش شود و این کاملاً عقلانی است
وقتی چیزی به ما محول میشه ما باید با آگاهی کامل اون کارو انجام بدیم! دیگه محرمانه و غیر محرمانه نداره!

نقل قول:سوم اینکه بوسیدن جای پای رهبری حرام نیست
HuhHuhHuh توجیه شما اینه که حرام نیست؟؟؟

--------------------------
رفقا کجاش توهینه؟ من میتونم براتون هزار تا مثال بیارم که تو همین تالار به من انگ نا مسلمونی و کافر بودن زدن!! حالا ما یه چیزی از شما گفتیم رگ غیرتتون زد بیرون

[/quote] رگ غیرتم واسه قیاس مع الفارقت زده بیرون هر کی هر عقیده ای داره به خودش مربوطه مابا این دسته از افراد که با رفتارشون موجب رنجش خاطر امام خامنه ای میشن یکی نیستیم ما تندرو نیستیم اشتباه گرفتی
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع