۲۸/اردیبهشت/۹۵, ۰:۰۳
(۲۷/اردیبهشت/۹۵ ۲۰:۵۴)Divinitus نوشته است: [ -> ]میثم آقا ! موضوع اینه که شما دارید آدم پرستی می کنید! کاری که تو گروه های تروریستی هم انجام میشه آدم پرستی و اطاعت بی چون و چراست! آیت الله خامنه ای معصوم نیستند! این حق ماست که قبل فرمانبرداری بفهمیم چه خبره!
من مشکلم با رهبری نیست! مخلص رهبری هم هستم! مشکل من امثال شماست که از رهبر یه بت ساختید! هر کی هم که مخالف شما باشه سریع خفه اش میکنید!
ببینید این آدم پرستی که گفتید همین رو با استدلال شما وهابی ها بر علیه شیعه میگن و قطعا خودتون میدونید اطاعت از معصومین هم به معنی پرستش نیست چه برسه به نائبشون بنابراین این وصله ای که گفتین به ما نمیچسبه
اینکه گفته بشه یک شخص تو چه جایگاهی هست و رابطه و وظایف ما نسبت به اون چی هست به معنی بت سازیه؟
اول ما باید حقیقت شخصیت و جایگاه یک فرد رو بدونیم و بعد بگیم نسبت به اون زیاده روی شده
همین استدلال شما رو اهل سنت در مورد معصومین (بدون قصد مقایسه) میکنن
من و شما چقدر تحقیق کردیم که دیگران رو به زیاده روی متهم کنیم؟
بنده قصدم از جواب به شما توهین به شما یا تحمیل نظرم نبود خواستم چیزی که به نظرم درسته رو بگم شما هم قصدتتون اینه
من وشما به دین یا ولی فقیه پایبند نباشیم چه ضرری به جایگاهشون وارد میشه؟ هیچی، این ما هستیم که به دین داری و حمایت از ولی فقیه نیاز داریم این برای ما افتخاره، دین زورکی نیست، موهبتیه که خدا منت میزاره به بنده هاش میده
خدایا شکرت
شما فکر میکنین تشخیص رفتار یا عملکرد درست در مقابل یه مساله سیاسی ساده است بنابراین آدم خودش تشخیص میده و نیاز به کسی نداره
به نظر بنده موضوعات سیاسی خیلی پیچیده است و برای تصمیم درست و شرعی نیاز به ولی فقیه داریم
ولی فقیه معصوم نیست ولی بدون شک تصمیماتش از تصمیمات من و شما درست تره و عقلا باید قبول کنیم هرکی قبول نکنه خودش ضرر کرده (تازه اگه به جامعه ضرر نزنه)