تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: برنامه عربستان برای انتخابات ۹۶ در ایران
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
(۲۸/اردیبهشت/۹۵ ۱۴:۲۹)Divinitus نوشته است: [ -> ]هیشکی باطن ایشون رو نمی دونه! حتی با تحقیق هم نمیشه باطن افراد رو فهمید!
میخوام یه مثال بزنم :
معاویه خیلی آدم زیرک و سیاست مداری بود، نه نمازش قضا می شد نه آشکارا گناه میکرد! حتی بعضی ها میگن از صحابه پیامبر بوده! حالا وقتی گفت نماز جمعه رو چهارشنبه بخونید ! مردم شام بی چون و چرا اطاعت کردند!
ای کاش اینهمه دلایلی رو که بنده و به خصوص دوستان توضیح دادیم رد میکردید

کاملا میشه تشخیص داد، بعد یه بخش باطن افراده، یه بخش جایگاه ایشونه که باید از منابع دینی و مراجع تحقیق بشه تا جایگاه ولی فقیه رو تشخیص داد؛ یه بخش شان و شخصیت ایشون است که باید با بررسی رفتار و بیانات ایشون مخصوصا در مواقع خاص به شخصیت ایشون پی برد
هر وقت تو این زمینه ها کامل تحقیق کردین میتونین بگین چی افراطه جی تفریط

در ضمن مثال خیلی بدی زدید
مشکل مردم شام تو اطاعت از رهبرشون بود یا انتخاب رهبر؟
یعنی به نظر شما خدا این امکان رو نداده بود که مردم فرق بین معاویه و امام علی (علیه السلام) رو بدونن؟ قطعا خداوند این امکان رو داده بود و قطعا میتونستن تشخیص بدن و قطعا اشتباه کردن، تازه اگه اون زمان دسترسی به اطلاعات نبود الان که هست
وقتی رهبر رو اشتباه انتخاب کنن معلومه چی میشه، اینجا انتخاب رهبر به شیوه درستیه

(۲۸/اردیبهشت/۹۵ ۱۴:۲۹)Divinitus نوشته است: [ -> ]رهبری موظف هست که بیان تشریح که اوضاع چطوره! ( همین کاری که الان دارند میکنند ) ! اگه یه روزی بیان بدون دلیل بگن برید فلان کار رو بکنید! ما باید دلیل منطقی ازشون بخوایم و اگه دلیلی ندادن میتونم اطاعت نکنیم!

وقتی چیزی به ما محول میشه ما باید با آگاهی کامل اون کارو انجام بدیم! دیگه محرمانه و غیر محرمانه نداره!
پس شما این رو قبول دارین که اگه دستوری بدن و بعد توضیح بدن باید عمل بشه چه دستور به نظر درست بیاد یا غلط
اگه این رو قبول ندارید باید جواب استدلالی که دوستان آوردن بدین

اینکه رهبر همیشه موظفه توضیح بده اینطور نیست بستگی به شرایط داره دوستان اشاره کردن ممکنه موضوع محرمانه باشه ممکنه مساله فوری باشه و هزار چیز دیگه و این موضوعیه که همه جای دنیا وجود داره و در شرایط خاص مقامات اختیار خاص دارن مثلا شما تو جنگ فرض کنین استدلال شما رعایت بشه ببینید چه فاجعه ای رخ میده

(۲۸/اردیبهشت/۹۵ ۱۴:۲۹)Divinitus نوشته است: [ -> ]آفرین! کسایی که امام خامنه ای امام خامنه ای میکنند همونایی بودن که از دیوار سفارت های انگلیس و عربستان رفتن بالا!
شما مگه نظر رهبر رو درباره حمله به سفارت انگلیس و عربستان نشنیدید که اون کار رو به پیروان رهبری نسبت میدید در زمان معصومین هم شیعیانی بودن که خطا میکردن باید اون به کل شیعه و امام معصوم نسبت داد؟

(۲۸/اردیبهشت/۹۵ ۱۴:۲۹)Divinitus نوشته است: [ -> ]شما مدافع حرمید؟ مدافع حرمی که فقط به خاطر اینکه رهبرش یه چیزی گفته و ندونسته بره با داعش بجنگه فرقی با داعش نداره!
واقعا فرقی نداره؟ شما ولی فقیه ما رو با رهبر داعش یکی میکنی؟ استغفرالله، چه چیز اونا شبیه ماست دین احمقانشون که بخاطرش کشته میشن یا رهبر مزدورشون چی؟
اتفاقا الان بعد از 5 سال از جنگ باید متوجه بشین که درست ترین راه رو مدافعان حرم انتخاب کردن اونم با اطاعت از رهبر و شک بیخود نکردن در راه درست

(۲۸/اردیبهشت/۹۵ ۱۴:۲۹)Divinitus نوشته است: [ -> ]من به رهبری ایرادی نمیگیرم ! من مخالف کسایی هستم که بی چون و چرا فقط مثل یه آدم بی فکر دارن از رهبری اطاعت می کنند!
اینهمه دوستان و بنده برای شما دلیل منطقی و عقلی آوردیم شما حتی یکیشم رد نکردین بعد ما رو بی فکر میدونین؟!!!!!!

_________________________________________________________________________________________

با تشکر از دوستانی که خیلی خوب تو نظراشون مطالب مربوطه رو توضیح دادن
نقل قول:
مشکل مردم شام تو اطاعت از رهبرشون بود یا انتخاب رهبر؟

یعنی به نظر شما خدا این امکان رو نداده بود که مردم فرق بین معاویه و امام علی (علیه السلام) رو بدونن؟ قطعا خداوند این این امکان رو داده بود و قطعا میتونستن تشخیص بدن و قطعا اشتباه کردن

وقتی رهبر رو اشتباه انتخاب کنن معلومه چی میشه، اینجا انتخاب رهبر به شیوه درستیه

من یه سوال دارم! اگه امام علی شخصیت واقعی معاویه را رو نمی کرد، مردم میتونستن بفهمن معاویه کیه؟ معاویه هم نمازشو میخوند، هم روزه اش رو می گرفت! هم خال المومنین بود، هم صحابه بود، هم کاتب وحی بود، از قریش بود و ....

نقل قول:پس شما این رو قبول دارین که اگه دستوری بدن و بعد توضیح بدن باید عمل بشه چه دستور به نظر درست بیاد یا غلط
توضیح رو باید با دین تطبیق بدیم اگه دیدیم اجرا ضروری است! باید عمل شه!

نقل قول:شما مگه نظر رهبر رو درباره حمله به سفارت انگلیس و عربستان نشنیدید که اون کار رو به پیروان رهبری نسبت میدید در زمان معصومین هم شیعیانی بودن که خطا میکردن باید اون به کل شیعه و امام معصوم نسبت داد؟
تا جایی که من میدونم فقط رهبری نظر دادن! تو قضیه غارت سفارت انگلیس هنوز اون غارت گرا دارن ول ول می چرخن!

نقل قول:
واقعا فرقی نداره؟ شما ولی فقیه ما رو با رهبر داعش یکی میکنی؟ استغفرالله، چه چیز اونا شبیه ماست دین احمقانشون که بخاطرش کشته میشن یا رهبر مزدورشون چی؟

اتفاقا الان بعد از 5 سال از جنگ باید متوجه بشین که درست ترین راه رو مدافعان حرم انتخاب کردن اونم با اطاعت از رهبر و شک بیخود نکردن در راه درست
من رهبر هارو یکی نکردم! بلکه پیرو هارو یکی کردم! فرقشون چیه وقتی 2 تاییشون بدون فکر میرن جون خودشون رو میدن؟
درست ترین راه از چه نظر؟ میشه توضیح بدین؟
(۲۸/اردیبهشت/۹۵ ۱۴:۲۹)Divinitus نوشته است: [ -> ]هیشکی باطن ایشون رو نمی دونه! حتی با تحقیق هم نمیشه باطن افراد رو فهمید!
میخوام یه مثال بزنم :
معاویه خیلی آدم زیرک و سیاست مداری بود، نه نمازش قضا می شد نه آشکارا گناه میکرد! حتی بعضی ها میگن از صحابه پیامبر بوده! حالا وقتی گفت نماز جمعه رو چهارشنبه بخونید ! مردم شام بی چون و چرا اطاعت کردند!

--------------------------
سلام

این شبهات به خاطر این بوجود اومده در شما که به رسانه های نادرستی رجوع می کنید

این مثال معاویه رو زياد شنيدم ولی بهتره همه تاریخ رو مد نظر قرار داد و عبرت گرفت نه فقط قسمت کوچکی از اون رو
مثال مع الفارق هست اين مثال شما و زمانه عوض شده
در دنیای کنونی امثال معاویه دووم نمیارن و نمی تونن اینقدر ریاکاری کنن

به گفته دوست و دشمن رهبری و نزدیکانش از جمله خانواده ایشان کمترین فسادی را ندارند وگرنه دشمن اونو پیراهن عثمان می کرد

رهبری مرتب از جانب بزرگان دینی از جمله مراجع تقلید تحت نظر هستند و اگر مشکلی هم باشد در جلسات خصوصی بیان می کنند
پس مقایسه یک چنین رهبر فرزانه ای با معاویه ظلم به رهبری است

بگذریم از عرفایی که به باطن افراد نظر می کنند و درباره رهبری چه چیزها که نگفتند و این مرد بزرگ الهی را تایید کردند

(۲۸/اردیبهشت/۹۵ ۱۴:۲۹)Divinitus نوشته است: [ -> ]؟

شما مدافع حرمید؟ مدافع حرمی که فقط به خاطر اینکه رهبرش یه چیزی گفته و ندونسته بره با داعش بجنگه فرقی با داعش نداره!
شما داری بی عقلی رو به ما نسبت ميدي!!!!!

ما کی گفتیم چشماتونو ببندید و اطاعت کنید! '!!

شما یا استاد هستید یا دانشجو
يا مجتهد هستید یا مقلد

مقصود از اطاعت کردن بی فکری و بی عقلی نیست

اطاعت ایشان عین عقل است

امام و رهبر و پیشوا مانند سر است در بدن

قبلنا يه بی دین اومده بود تالار هي به بقیه از جمله بنده می گفت داعشی و آدمخوار!!!!!

شما يه فکری به حال خودت بکن که داری از ادبیات چنین افرادی استفاده می کنی

(۲۸/اردیبهشت/۹۵ ۱۴:۲۹)Divinitus نوشته است: [ -> ]من به رهبری ایرادی نمیگیرم ! من مخالف کسایی هستم که بی چون و چرا فقط مثل یه آدم بی فکر دارن از رهبری اطاعت می کنند!

قبلاً گفتم بازم ميگم

حجتهای اطاعت از این مرد الهی بسیار زیاد است
از دلایل عقلی تا نقلی
از دلایل ظاهری تا باطني

ما دلایل زیادی برای اطاعت از ايشون داریم و همینجوری روی هوا و هوس وقت و عابرو و اعصاب خودمون رو نمیزاریم با امثال شما بحث کنیم

بی فکر اونیه که فکر کرده امام زمان عج نایب عام خودش رو تنها ميذاره تا امثال هاشمی و خانوادش به نقشه های خودشون برسن

(۲۸/اردیبهشت/۹۵ ۱۴:۲۹)Divinitus نوشته است: [ -> ]بوسیدن جای پای رهبر چیه ؟ اگه میخواین یه بار دیگه عکسشو میزارم!

وقتی چیزی به ما محول میشه ما باید با آگاهی کامل اون کارو انجام بدیم! دیگه محرمانه و غیر محرمانه نداره!

HuhHuhHuh توجیه شما اینه که حرام نیست؟؟؟

من اون عکسی که جنابعالی دیدید رو ندیدم پس نه تایید می کنم و نه رد

اگر کسی کاره غیر عادی کرده به خودش مربوطه و شما نباید اونو به همه نسبت بديد و هرچی خواستید بگید

نمی دونم چرا بی خود موضوع رو پیچیده می کنید کسی نگفته شما بیا اطاعت کورکورانه بکن

بارها گفتم بازم ميگم کارهای رهبری مطابق با آیات قرآن و احادیث است

مثلاً در جریان فتنه 88 موسوی و کروبی و يه عده ديگه خلاف اسلام و جامعه عمل کردن به بهانه های مختلف و رهبری جلوی زیاده خواهی اینها را گرفتند

اما احتمالا شما موسوی و کارهاش رو تایید می کنید پس اگر اینطور باشه ديگه نمی تونيد بگید در صف مخالفان رهبری نیستید

(۲۸/اردیبهشت/۹۵ ۱۶:۵۹)Divinitus نوشته است: [ -> ]من یه سوال دارم! اگه امام علی شخصیت واقعی معاویه را رو نمی کرد، مردم میتونستن بفهمن معاویه کیه؟ معاویه هم نمازشو میخوند، هم روزه اش رو می گرفت! هم خال المومنین بود، هم صحابه بود، هم کاتب وحی بود، از قریش بود و ....

توضیح رو باید با دین تطبیق بدیم اگه دیدیم اجرا ضروری است! باید عمل شه!

تا جایی که من میدونم فقط رهبری نظر دادن! تو قضیه غارت سفارت انگلیس هنوز اون غارت گرا دارن ول ول می چرخن!

من رهبر هارو یکی نکردم! بلکه پیرو هارو یکی کردم! فرقشون چیه وقتی 2 تاییشون بدون فکر میرن جون خودشون رو میدن؟
اينجور حرف زدن شما مبنایی نداره و همش احتماله!!!

چیزی که مثل روز برای ما روشنه اینه که اگر بنا باشه تطبیقی هم صورت بگيره معاویه بیشتر به..... و....... و...... می خوره که اینها راه امام خمینی ره را ادامه ندادند و با دشمنان دوستی کردند
(۲۸/اردیبهشت/۹۵ ۱۶:۵۹)Divinitus نوشته است: [ -> ]من یه سوال دارم! اگه امام علی شخصیت واقعی معاویه را رو نمی کرد، مردم میتونستن بفهمن معاویه کیه؟ معاویه هم نمازشو میخوند، هم روزه اش رو می گرفت! هم خال المومنین بود، هم صحابه بود، هم کاتب وحی بود، از قریش بود و ....
اگه امام علی (علیه السلام) اون زمان مردم رو آگاه کردن قطعا الان هم خدای امام و خود معصومین راه آگاهی و شناخت مردم رو مشخص و فراهم کردن

(۲۸/اردیبهشت/۹۵ ۱۶:۵۹)Divinitus نوشته است: [ -> ]توضیح رو باید با دین تطبیق بدیم اگه دیدیم اجرا ضروری است! باید عمل شه!
خود رهبر متخصص ترین افراد تو این زمینه است و خود رهبر مشخص میکنن که دستورشون حکومتی و لازم الاجرا است یا ارشادی خود رهبر که مطلبی رو فرمودن حدود اجرا رو هم خودشون میگن

(۲۸/اردیبهشت/۹۵ ۱۶:۵۹)Divinitus نوشته است: [ -> ]من رهبر هارو یکی نکردم! بلکه پیرو هارو یکی کردم! فرقشون چیه وقتی 2 تاییشون بدون فکر میرن جون خودشون رو میدن؟
فرقشون اینه که داعش راه غلط رو انتخاب کرده و شیعه و مدافع حرم راه درست
شما کسی که راه غلط رو انتخاب کرده رو میتونید محکوم کنید ولی کسی که راه درست رو انتخاب کرده نمیشه پس یکی گرفتنشون درست نیست
و البته همونطور که جناب قلب گفتن قطعا بدون فکر و عقل نرفتن

(۲۸/اردیبهشت/۹۵ ۱۶:۵۹)Divinitus نوشته است: [ -> ]درست ترین راه از چه نظر؟ میشه توضیح بدین؟
این یه تجربه است که میشه عیار رهبری رو تشخیص داد
5 سال پیش خاتمی، اصلاح طلبا و بی بی سی چقدر برعلیه سوریه و دیکتاتور بودن رهبرش و سرکوب مردم سوریه میگفتن که باید بر علیه حکومت سوریه بود و نباید کمک کرد
ولی رهبری به کمک و دفاع از مردم سوریه با تقویت حکومت فرمان دادن

الان بعد از 5 سال شما بگید اگه مدافعان حرم حرف اصلاح طلبا و خاتمی رو گوش داده بودن الان چه خطری ایران رو تهدید میکرد؟
الان مدافعان حرم با عمل به حرف رهبر جلوی داعش رو گرفتن

اینجا عیار و بصیرت و تیزبینی رهبر ما مشخص میشه الان حتی رسانه های اصلاح طلب با افتخار در مورد نقش ایران تو سوریه صحبت میکنن چیزی که چند سال پیش باهاش مخالف بودن
شما از این وقایع میتونی شخصیت رهبر و قدرت و بینش سیاسی رهبر رو تشخیص بدین
شما جای مدافعان حرم هستین که میگین بی فکر میرن مراقب باشید چی میگید اول فک کنین بعد حرف بزنین اصن تا بحال پای صحبت هیچکدومشون نشستین راجبه زندگیشون طرز تفکرشون چیزی میدونین؟! اطلاعی دارین، مدافعان حرم شهر ما که با عقل میرن دفاع میکنن (محض اطلاعت مدافعن نه جنگجو )اطراف شمارو دیگه نمیدونم
(۲۸/اردیبهشت/۹۵ ۱۶:۵۹)Divinitus نوشته است: [ -> ]من رهبر هارو یکی نکردم! بلکه پیرو هارو یکی کردم! فرقشون چیه وقتی 2 تاییشون بدون فکر میرن جون خودشون رو میدن؟

یک فرق کوچک دارند ! البته نه برای خودشان . بلکه برای خودمان !
با این که از موضوع چند سال میگذرد اما خوب به خاطر دارم که داعش و تکفیری ها در مدت زمان محدودی شهر موصل و قسمت های بزرگی از سوریه را اشغال کردند و اگر سپاه اسلام نبود داعش حمله ی اصلی را به هدف اصلی انجام میداد .
متاسفانه نمیدان محل سکونت شما کجاست ، اما اگر از هموطنان غرب نشین باشید ، با فرض نبود (تفکر مقابله با تکفیری ) احتمال داشت امروز جنابعالی در بازار برده فروشان موصل نشسته بودید و دقیقا پاسخ این سوال را میدانستید که :
---((اگر سپاهی در مقابل داعش می ایستاد دارای چه تفاوت فکری با آن بود ؟))---
نقل قول:اگه امام علی (علیه السلام) اون زمان مردم رو آگاه کردن قطعا الان هم خدای امام و خود معصومین راه آگاهی و شناخت مردم رو مشخص و فراهم کردن
اگه امام علی اون موقع همه چیزو روشن کردن چه نیازی بود امام های بعدی بیان؟ اگه اینطور که شما میگید بود یه پیامبر بس بود! دیگه 12 تا امام لازم نبود!

---------
حالا من میگم احتمال این هست که وقتی امام زمان بیاد برای ما مشخص کنه رهبری واقعا چه شخصیتی هستند! همونطوری که امام علی ، باطن معاویه رو آشکار کرد! تمام چیزی که من میگم اینه : حتما یه دلیلی داره که به آخرالزمان ، زمان فتنه های بزرگ میگن! تو این زمونه فقط آدم احمق اعتماد میکنه! من نه به بی بی سی اعتماد میکنم نه به صدا و سیما میلی خودمون!

--------
در باره مدافعین حرم هم باید بگم :
مدافعی که نه به خاطر دفاع از مردم مظلوم ، بلکه بخاطر رهبرش پاشده رفته سوریه، فرقی با داعش نداره!
(۲۸/اردیبهشت/۹۵ ۲۱:۵۱)Divinitus نوشته است: [ -> ]حالا من میگم احتمال این هست که وقتی امام زمان بیاد برای ما مشخص کنه رهبری واقعا چه شخصیتی هستند! همونطوری که امام علی ، باطن معاویه رو آشکار کرد! تمام چیزی که من میگم اینه : حتما یه دلیلی داره که به آخرالزمان ، زمان فتنه های بزرگ میگن! تو این زمونه فقط آدم احمق اعتماد میکنه! من نه به بی بی سی اعتماد میکنم نه به صدا و سیما میلی خودمون!

واقعا ازتون انتظار نداشتم این طور توهین آمیز حزف بزنین
شما که گفته بودین مخلص رهبری هستین بعد اینطور رهبری رو با معاویه مقایسه می کنین واقعا حرفتون زشت بود

شما عقل و فکرتون چی میگه، جایی که آب هست تیمم حرامه، شما با هزار دلیل میتونید تشخیص بدید کدوم راه درسته
بعد از شاید و اما و اگر حرف میزنین
اگر الان با این همه دلیل نتونید تشخیص بدین زمان ظهور هم احتمالا تشخیص نمیدین
امام برای مردم مستضعف جاهای دیگه حجت رو تمام میکنه برای ما که حجت تمام شده

شما روایات آخرالزمان و فتنه رو خوندید روایتی که میگه توبه مال قبل ظهوره اونو هم خوندید؟
روایات مربوط به اصحاب امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) رو نخوندید؟ روایات سید خراسانی و اهل مشرق رو نخوندید؟
حداقل روایات اهل قم رو که قبول دارید؟ الان علمای اهل قم از کی دارن حمایت میکنن؟ چرا شما فقط یه طرف مسائل ظهور رو نگاه میکنین
یه بخشی از آخرالزمان شیعیانی هستن که باعث تاخیر ظهور میشن و یه بخش شیعیانی که موجب تعجیل ظهور
شما اگه نتونید درست رو تشخیص بدین میرین جزو دسته اول

(۲۸/اردیبهشت/۹۵ ۲۱:۵۱)Divinitus نوشته است: [ -> ]در باره مدافعین حرم هم باید بگم :
مدافعی که نه به خاطر دفاع از مردم مظلوم ، بلکه بخاطر رهبرش پاشده رفته سوریه، فرقی با داعش نداره!
حرفتون در مورد مدافعان حرم واقعا خجالت آوره،نامردیه، جوابتون رو دوستان داده بودن
شما واقعا متوجه نمیشید چرا مدافع حرم از رهبری پیروی میکنه؟یعنی جنگ برای رضای خدا مثل جنگیدن داعشه
کسایی که تو سپاه امام علی (علیه السلام) کشته شدن چی؟ شما درکتون از دین و ولایت چیه؟یعنی کسی که تو جنگ از مالک اشتر پیروی کنه مثل داعشه؟ از عمار و یاسر از سرداران اسلام پیروی کنه داعشه؟
کسی که خدا رو قبول داره دفاع از مظلومشم با هدف رضای خداست

وقتی مدافع حرم برای وطنش برای امنیت شما میره سوریه میجنگه بعد شما به جای تشکر اونو با داعش مقایسه میکنین
اینکارتون ظلم کمیه؟ شما که میگید دفاع از مظلوم، با این حرفتون مظلوم هستید یا ظالم؟
بحث بیشتر سر این موضوع بی فایده هست اگر این دوستمون بخواد حرفهای غلط خودش رو تکرار کنه.
مشکل اینجاست که اصول دین رو شما درست مطالعه نکردی. اینکه میگین مگر امام زمان بیاد باطن افراد رو برملا کنه برای سبک فکری شما جواب نمیده چون شما از کجا میخوای امام زمان واقعی رو بدی. بصیرت پیدا کردن یعنی بتونی در فضای غبارآلود آخرالزمان حق رو تشخیص بدی نه اینکه تا آخر عمرت در اما و اگر بمونی. خوب زمان حضور معصومی مثل امیرالمومنین هم افرادی بودن در تشخیص حق بودن حضرت علی علیه السلام شک کردن.... مشکل از اساس باید حل بشه
اتفاقا امثال مدافعان حرم با نهایت عقلانگی خودشون و تشخیص درستشون به این نتیجه رسیدن که باید از ولی فقیه اطاعت کنن چون می خوان از دستورات خدا پیروی کنن ...
(۲۹/اردیبهشت/۹۵ ۶:۲۲)بیداری اندیشه نوشته است: [ -> ]بحث بیشتر سر این موضوع بی فایده هست اگر این دوستمون بخواد حرفهای غلط خودش رو تکرار کنه.
مشکل اینجاست که اصول دین رو شما درست مطالعه نکردی. اینکه میگین مگر امام زمان بیاد باطن افراد رو برملا کنه برای سبک فکری شما جواب نمیده چون شما از کجا میخوای امام زمان واقعی رو بدی. بصیرت پیدا کردن یعنی بتونی در فضای غبارآلود آخرالزمان حق رو تشخیص بدی نه اینکه تا آخر عمرت در اما و اگر بمونی. خوب زمان حضور معصومی مثل امیرالمومنین هم افرادی بودن در تشخیص حق بودن حضرت علی علیه السلام شک کردن.... مشکل از اساس باید حل بشه
اتفاقا امثال مدافعان حرم با نهایت عقلانگی خودشون و تشخیص درستشون به این نتیجه رسیدن که باید از ولی فقیه اطاعت کنن چون می خوان از دستورات خدا پیروی کنن ...
بله بحث رو این موضوع بی فایده است! چون شما همونی شدید که بهتون گفتن! کسی حق نداره مخالف شما حرف بزنه! اگه بصیرت پیدا کردن به این سادگی ها بود دیگه نمیگفتن فتنه های بزرگ آخرالزمانی! شما وضعیت مملکت رو ببین هرروز داره یه گندی ازش بالا میاد! جان بر کفان رهبری فک میکنید با نهایت عقلانگی خودشون و تشخیص درست به این نتیجه میرسن؟ 2 تا آدم جو زده که تو جامعه جایی ندارن پا شدن رفتن سوریه! اینم یه مثال:

[تصویر: h081vij8e9m4denfgyq3.jpg]

[تصویر: hkwy5apndz6c0dpadofw.jpg]

نمیدونم دستورات خدا تو اینه که بیان دولت رو خائن، سامری، ابوموسی اشعری و یزید بخونن و آبرو یه زن رو ببرن و به یه نفر تهمت هم خوابی با یه جاسوس بزنن! HuhHuh
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع