نقل قول:بخاطر بیکاری نیست
عمدتا وضعشون هم خوبه ولی پوله پول حرومه
پسر و دختر فلان مسئول و صاحب کارخونه که خدا بصورت علی الحساب و اشانتیون اینطور عذاب دنیوی رو بهشون نشون میده
جالبه این دلسوزی ها برای این... ها
من که ازشون بیزارم
جوون مردم از افغانستان اگر هر بلایی تو سوریه سرش بیاد ککشون نمیگزه
من نگفتم دلیل این مسائل بیکاریه
ولی اینا لزوما از قشر مرفه جامعه نیستند و وضع مالی خیلی خوبی هم ندارند(نمیگم فقیر هستن،فقط متوسط)
به نظرم بجای بیزاری باید دلسوزی کرد
اگه نگیم اکثر جوونا،باید حداقل بگیم بخش زیادی از جوونای جامعه الان وضعشون اینطوریه
تا الان ازشون بیزار بودیم که نتیجه این شده
به جای بیزاری باید به فکر راهکار بود
سلام به همه
(شاید خیلی به تاپیک مرتبط نباشه)
وقتی اینجور خبرها رو میبینم یاد بعضی از همکلاسی ها و دوستان قدیمی خودم می افتم
بعضی هاشون مصداق روایت زیر هستن
نقل قول:رُوِیَ عَنِ النَّبِیِّ ص أَنَّهُ نَظَرَ إِلَى بَعْضِ الْأَطْفَالِ فَقَالَ وَیْلٌ لِأَوْلَادِ آخِرِ الزَّمَانِ مِنْ آبَائِهِمْ فَقِیلَ یَا رَسُولَ اللَّهِ مِنْ آبَائِهِمُ الْمُشْرِکِینَ فَقَالَ لَا مِنْ آبَائِهِمُ الْمُؤْمِنِینَ لَا یُعَلِّمُونَهُمْ شَیْئاً مِنَ الْفَرَائِضِ وَ إِذَا تَعَلَّمُوا أَوْلَادُهُمْ مَنَعُوهُمْ- وَ رَضُوا عَنْهُمْ بِعَرَضٍ یَسِیرٍ مِنَ الدُّنْیَا فَأَنَا مِنْهُمْ بَرِیءٌ وَ هُمْ مِنِّی بِرَاء؛
از پیامبر ـ صلی اله علیه و آله ـ روایت شده است که به برخی بچه ها نگریست، آن گاه گفت: وای به حال فرزندان آخر الزمان از دست پدرانشان!
گفتند: یا رسو الله! از دست پدران مشرکشان؟
فرمود: نه از دست پدران مسلمانشان که چیزی از واجبات دین را به آنان نمیآموزند و هرگاه فرزندانشان آن را بیاموزند، آنان را از عمل به آن باز میدارند و از فرزندانشان با بدست آوردن متاع اندک دنیا خشنود میشوند. پس من از آنها بیزارم و آنها هم از من.
بعضی هاشون هم به خاطر پدر و مادر بی اعتقادی که دارن به این سمت کشیده شدن
بعضی ها هم که زیر فشاری که تو زندگی مخصوصا از لحاظ جنسی بهشون اومده وا دادن و رفتن تو این وادی ها و لزوما تقصیر خانواده نبوده
مال حروم و غیره هم قطعا تاثیرگذاره
طبق قانون اسلام هم لایق مجازات متناسب با گناه شون هستن
اما مسئولین و در کل جامعه هم در مقابل این جوونا وظیفه دارن
قضیه همون فشار زندگی تو این دوره زمونه ست ؛ بیکاری ، بی حجابی ، بالا رفتن سن ازدواج و ...
خب طبیعتا هر کسی ظرفیت خودشو داره ، بعضیا کم میارن حتی آدم مومن هم ممکنه کم بیاره
تو روایت داریم
از حضرت علی علیه السلام میپرسند مؤمن ممکنه دزدی کنه؟
مولا میفرمایند ممکنه
بعد میفرمایند مؤمن ممکنه زنا کنه؟
میگه ممکنه شهوات در یک آن غلبه کنه ولی بعد فوراً به واسطه ی ایمان پشیمان میشه
بعد میپرسن مؤمن ممکنه دروغ بگه؟
مولا میفرمایند نه هرگز، مؤمن هرگز دروغ نمیگه حتی اگه به ظاهر به ضررش باشه
میخوام اینو بگم که به هر حال تمام تقصیرات گردن این تیپ جوونا که بالا گفتم نیست
جامعه ، مسئولین و خانواده ها هم تقصیرکارن و بعضی ها واقعا نیاز به دلسوزی دارن
(اما آدم گنهکاری که اصرار به گناهش داره حقش مجازاته)
تو این دوره زمونه سالم زندگی کردن سخته
التماس دعا
یاعلی
نقل قول:اینم درباره عدد 99
ماده 13-221: اگر دو طرف يا يک طرف رابطه نامشروع دوجنسی باشد، در صورتي كه احراز شود، يكي از عناوين موجب حد واقع شده (مانند اين كه علم اجمالي پيدا شود يا مساحقه انجام گرفته و يا زنا ) و به مجازات آن حد ( صد ضربه شلاق در مثال ذكرشده) محكوم ميشود و در غير اين صورت هر يک به مجازات تعزيري به تناسب جرم و خصوصيات مجرم تا 99 ضربه شلاق محكوم میگردند.
ماده 23-221: هر گاه دو يا چند مرد از روی شهوت و بدون ضرورت به صورت برهنه زير يكپوشش قرار گيرند، به تناسب جرم وشخص مجرم به مجازات تعزيري تا 99 ضربه شلاق محكوم ميشوند.
ماده 30-221 : هر گاه دو يا چند زن از روی شهوت و بدون ضرورت به صورت برهنه زير يك پوشش قرار گيرند، به مجازات تعزيري به تناسب جرم وشخص مجرم تا 99 ضربه شلاق محكوم ميشوند و در صورت تكرار تعزير، در مرتبه سوم و بالاتر به يك صد ضربه شلاق به عنوان حد محكوم خواهند شد.
طبق حکم اسلام، برای اثبات رابطه نامشروع لازمه 4 شاهد عادل، افراد رو در حین عمل مشاهده کنند. فرد اتهام زننده در صورتی که نتونه این موضوع رو اثبات کنه باید با 80 ضربه مجازات بشه. دقت کنید که اسلام برای اتهام بدون اثبات هم مجازات تعیین کرده.
عکسی که منتشر شده نشون میده خانمها روسری نپوشیده اند. بعد این رو در متن خبر به عنوان "نیمه برهنه بودن" مهمانها ذکر کرده. بعد این خبر یک کلاغ و چهل کلاغ میشه و در آخر در این سایت نوشته میشه "به صورت برهنه".
(۷/خرداد/۹۵ ۱۳:۴۴)Divinitus نوشته است: [ -> ]شما شلاق خوردی که میگی وقتی طرفو شلاق میزنن دفعه بعدی اون کارو انجام میده؟ وقتی اسلام حکم شلاق زدن رو میده یعنی این بهترین راه برای تکرار نشدن این جور فساد ها توسط اون افراده!
شما واقعا فک میکنی جوون بدبختی که دنبال کار هست پا میشه میره تو پارتی های شبانه؟ اینا همشون Rich Kids هستن ! این آدم ها هم نیاز به دل سوزوندن ندارن ! کسی که از بدبختی و فلاکت مردم داره پول در میاره ، واقعا نیازی به دل سوزوندن دارن؟ من خودم چند تا از جور آدم ها دیدم واقعا حقشون هست که شلاق بخورن!
گفتم چرا شلاق زدن یا نزدن ؟
گفتم دیدم کسایی رو که شلاق خوردن و همچنان برنامه شون به پاس!
به دل سوزوندن من هم گیر میدید ؟ شما دیگه کسی هستید.
به هر حال من دلم میسوزه جوونامون اینطوری شدن.
مگه من گفتم اسلام اشتباه میکنه؟ نمیدونم این حرف های منافقانتون رو از کجا میارید !
برید مشروب فروش هارو بگیرید ! از سر مرز مهران کامیون کامیون وارد میشه!
برید از مرز خراسان جلوی مواد رو بگیرید ! خو معلومه این وسط کسایی سود میبرن که نمیگیرن
اون بچه پول دارا که میگید ، کسی بهشون گیر نمیده. توی دانشگاه ها رو فقط بگیردید ، حداقل توی هر 20 تا ماشین ، بطری و شیشه پیدا میکنید.
(۷/خرداد/۹۵ ۱۴:۴۹)سعدی نوشته است: [ -> ]طبق حکم اسلام، برای اثبات رابطه نامشروع لازمه 4 شاهد عادل، افراد رو در حین عمل مشاهده کنند. فرد اتهام زننده در صورتی که نتونه این موضوع رو اثبات کنه باید با 80 ضربه مجازات بشه. دقت کنید که اسلام برای اتهام بدون اثبات هم مجازات تعیین کرده.
عکسی که منتشر شده نشون میده خانمها روسری نپوشیده اند. بعد این رو در متن خبر به عنوان "نیمه برهنه بودن" مهمانها ذکر کرده. بعد این خبر یک کلاغ و چهل کلاغ میشه و در آخر در این سایت نوشته میشه "به صورت برهنه".
سلام
در کنار موادی که جناب قلب گفتن یک ماده دیگه به نام
ماده 637 هست
احتمالا جوانها اطلاع چندانی در مورد این ماده ندارن
حسین مرادی قاضی دادگاه کیفری استان تهران: رابطه نامشروع در فصل 18 قانون مجازات اسلامی ” اگر چنانچه روابط بین مذکر و مونث که به سن بلوغ رسیدهاند از طریق شرعی آن یعنی جاری شدن صیغه نباشد، رابطه نامشروع است که
این رابطه اعم از این هم میشود که در کافی شاپ، چای خوردن و قدم زدن در پارک باشد که البته عموما جوانها از آنان بی اطلاع هستند “
با عنوان جرایم ضد عفت و اخلاق عمومی معرفی شده و در ماده 637 این قانون تشریح شده است. این جرم در قانون اینگونه تعریف شده است كه «هرگاه زن و مردی كه بین آنها علقه زوجیت نباشد مرتكب روابط نامشروع یا عمل منافی عفت غیر از زنا از قبیل تقبیل یا مضاجعه شوند، به شلاق تا 99 ضربه محكوم خواهند شد»
http://www.tebyan.net/newindex.aspx/inde...pid=256162
بعد از مدتها دوباره به تالار سر زدم وضعیت تالار گفتگوی بیداری اندیشه به کجا رسیده که دارن بحث میکنن چند تا ادم که علنا مصداق فحشا و فساد بودن رو موقع کار زشتشون دستگیر کردن و آیا حقشون بوده که مجازات بشن یا نه !!!! نه حقشون بودن بهشون تقدیر نامه بدن!!!!
اونایی که میان میگن حقشون نبود مجازات بشن چون توی مملکت برخی دارن دزدی های کلان و کارهای فلان و بهمان میکنن و اولویت با مجازات اینجور ادم ها هستش حرفشون مثل این هستش یکی از خونتون دزدی کنه دزد رو ببخشن چون بزرگترین دزد های دنیا راست راست توی دنیا برای خودشون میچرخن و کسی مجازاتشون نمیکنه!!!
قانون برای جرم اینها مشخص هستش . جرمشون هم محرز بوده.
آقا میثم، ممنون از توضیحات خوبتون
اما وقتی قرآن برای زنا مجازات 80 ضربه شلاق رو تعیین کرده، رفتن به کافی شاپ و قدم زدن در پارک چطور می تونه 99 ضربه مجازات داشته باشه؟

(۷/خرداد/۹۵ ۱۵:۴۹)سعدی نوشته است: [ -> ]آقا میثم، ممنون از توضیحات خوبتون
اما وقتی قرآن برای زنا مجازات 80 ضربه شلاق رو تعیین کرده، رفتن به کافی شاپ و قدم زدن در پارک چطور می تونه 99 ضربه مجازات داشته باشه؟ 
با سلام مجدد
خواهش میکنم
اون مجازات که گفتین برای کسیه که تهمت زناکار بودن به دیگری داده، مجازات زناکار خیلی سنگینه
___________________________________________________________________________________________
یه مورد هم هست معمولا این مجازات ها هم برای تنبیه و مجازات شخص هست هم برای جلوگیری از ترویج این گونه اعمال در جامعه
نقل قول:اون مجازات که گفتین برای کسیه که تهمت زناکار بودن به دیگری داده، مجازات زناکار خیلی سنگینه
بله، الآن سرچ کردم دیدم مجازات زنا 100 ضربه شلاقه. (اونی که مجازات اعدام داره، زنا با زن شوهر دار و زنای به عنفه.)
با این حساب، آیا ممکنه مجازات رفتن به کافی شاپ 99 ضربه باشه؟ یعنی فقط یک ضربه اختلاف؟
(۷/خرداد/۹۵ ۱۶:۲۳)سعدی نوشته است: [ -> ]بله، الآن سرچ کردم دیدم مجازات زنا 100 ضربه شلاقه. (اونی که مجازات اعدام داره، زنا با زن شوهر دار و زنای به عنفه.)
با این حساب، آیا ممکنه مجازات رفتن به کافی شاپ 99 ضربه باشه؟ یعنی فقط یک ضربه اختلاف؟
بله حرفتون درسته
در مورد 99 ضربه طبق قانون مجازات، حداکثر تا 99 ضربه است که طبق تشخیص قاضی هست و برای کافی شاپ احتمالا حداکثر مجازات رو نمیگیرن ولی کسی که این کار رو میکنه باید بدونه علاوه بر حرام بودن کار، مجازات هم میشه