(۱۲/خرداد/۹۵ ۱۰:۲۱)پارمیس نوشته است: [ -> ]درست صحبت کنید.
اونا اگه بی خرد بودن همچین نظر سنجی نمیذاشتن.
یا الله
سلام
عذر میخوام یادم رفته بود ویرایشش کنم
من الله التوفیق
بحث یه روز دو روز نیست...
هر دوره ی از تاریخ این سرزمین کهن،یک حکومت قدرت در دست داشته و معمولا نماد مورد پسند خودش بر روی پرچم قرار داده
به گمونم ایران کشوری باشه که بیشترین پرچم عوض کرده!! اما یک چیز تقریبا ثابت بوده در بیشتر دوره ها!
اونم ترکیب سه رنگ بود البته بعضی ها میگن در دوره هخامنشی از رنگ بنفش به جای قرمز استفاده میشده!
و اینکه در زمان قدیم به این صورت نبوده که مثل الان همش یک پرچم باشه! اون زمان در جنگ یک پرچم داشتن در کاخها یک پرچم و...
در برخی دوره ها نماد اون خاندان پرچم کشور میشد یا در یک دوره فک کنم یک قوچ یا گوسفند که نماد ماه تولد پادشاه بوده بوده بر روی پرچم نقش بسته...
و میرسیم به نماد شیرو خورشید و الله....این همیشه بدونید شیرو خورشید نماد پهلوی ها نبوده! یک نماد ایرانی قدیمی هست
و همچنین الله مختص جمهوری اسلامی نیست یک نماد اسلامی و نام خداونده...فقط 22 الله اکبر به صورت نمادین مختص جمهوری اسلامی هست که مفهوم خاص خودش داره که همه میدونن!
و نیازی نیست بخاطر اینکه خاندان پهلوی از یک نماد روی پرچم استفاده کردن،اون کلا حذف بشه!!
الان داعشی ها همش تکبیر الله اکبر میگن! میشه ما دیگه الله اکبر نگیم؟؟
(۲۲/خرداد/۹۵ ۱۳:۵۵)A L I نوشته است: [ -> ]و نیازی نیست بخاطر اینکه خاندان پهلوی از یک نماد روی پرچم استفاده کردن،اون کلا حذف بشه!!
سلام
حالا اگه حذف اون نماد به دلیل درست یا غلطی بود در هر صورت جایگزین بهتری پیدا کرد
وقتی چیزی اصلاح و بهتر میشه دیگه حتی افرادی که ایراد میگیرن باز هم در کل کار رو تایید میکنن
الان نماد الله خدا بالاترین و مقدس ترین و بهترین نماد ممکن روی پرچمه و شکوه و بزرگی و ارزش و تقدس این پرچم با وقتی که عکس یه حیوان و یه ستاره توش هست قابل مقایسه نیست
(۲۲/خرداد/۹۵ ۱۴:۳۴)میثم2 نوشته است: [ -> ]سلام
حالا اگه حذف اون نماد به دلیل درست یا غلطی بود در هر صورت جایگزین بهتری پیدا کرد
وقتی چیزی اصلاح و بهتر میشه دیگه حتی افرادی که ایراد میگیرن باز هم در کل کار رو تایید میکنن
الان نماد الله خدا بالاترین و مقدس ترین و بهترین نماد ممکن روی پرچمه و شکوه و بزرگی و ارزش و تقدس این پرچم با وقتی که عکس یه حیوان و یه ستاره توش هست قابل مقایسه نیست
البته یادتون باشه که هر کاری که تو ایران تو میشه نباید به اسم مبارک الله رو پرچم تموم بشه!
(۲۲/خرداد/۹۵ ۱۴:۳۴)میثم2 نوشته است: [ -> ]سلام
کسی نگفت نماد الله بردارن و شیرو خورشید دوباره بزارن....بحث من این که نباید یک نماد به دلایل نادرست کلا از ریشه بزنیم!
(۲۲/خرداد/۹۵ ۱۹:۳۴)A L I نوشته است: [ -> ]کسی نگفت نماد الله بردارن و شیرو خورشید دوباره بزارن....بحث من این که نباید یک نماد به دلایل نادرست کلا از ریشه بزنیم!
ببخشید ولی عباراتی که تو نظرتون بکار رفته باعث این برداشت شد، مثلا گفتین حذف شدن، مشهورترین جاهایی که این نماد حذف شده به جای اون نماد الله به کار رفته
اگه منظورتون این نبود که چه بهتر
در مورد این نظرتون هم یه اشکالی پیش میاد اونم اینه که ملاک حذف کردن یا ممنوع کردن، معنی و مفهوم یه نماد تو زمان حاله
در زمان حال یا 30 سال پیش از این نماد چه برداشتی میشد؟ و افرادی که به کار میبردن چه منظوری داشتن؟
(۲۲/خرداد/۹۵ ۱۷:۳۱)Divinitus نوشته است: [ -> ]البته یادتون باشه که هر کاری که تو ایران تو میشه نباید به اسم مبارک الله رو پرچم تموم بشه!
سلام
متوجه منظورتون نشدم متوجه ربط این دو مورد به هم نشدم
(۲۲/خرداد/۹۵ ۱۳:۵۵)A L I نوشته است: [ -> ]بحث یه روز دو روز نیست...
هر دوره ی از تاریخ این سرزمین کهن،یک حکومت قدرت در دست داشته و معمولا نماد مورد پسند خودش بر روی پرچم قرار داده
به گمونم ایران کشوری باشه که بیشترین پرچم عوض کرده!! اما یک چیز تقریبا ثابت بوده در بیشتر دوره ها!
اونم ترکیب سه رنگ بود البته بعضی ها میگن در دوره هخامنشی از رنگ بنفش به جای قرمز استفاده میشده!
و اینکه در زمان قدیم به این صورت نبوده که مثل الان همش یک پرچم باشه! اون زمان در جنگ یک پرچم داشتن در کاخها یک پرچم و...
در برخی دوره ها نماد اون خاندان پرچم کشور میشد یا در یک دوره فک کنم یک قوچ یا گوسفند که نماد ماه تولد پادشاه بوده بوده بر روی پرچم نقش بسته...
و میرسیم به نماد شیرو خورشید و الله....این همیشه بدونید شیرو خورشید نماد پهلوی ها نبوده! یک نماد ایرانی قدیمی هست
و همچنین الله مختص جمهوری اسلامی نیست یک نماد اسلامی و نام خداونده...فقط 22 الله اکبر به صورت نمادین مختص جمهوری اسلامی هست که مفهوم خاص خودش داره که همه میدونن!
و نیازی نیست بخاطر اینکه خاندان پهلوی از یک نماد روی پرچم استفاده کردن،اون کلا حذف بشه!!
سلام علی اقا
البته قصد جسارت به عقاید شما رو ندارم
اما یه داستان کوتاه برات عرض می کنم ،یکی از دوستان تعریف می کردکه به اتفاق باجناقش یه مجتمع مسکونی ساخته بودند ،بعد از این که کار تموم شده بود ،سر این که سر در مجتمع رو چی نصب کنند اختلاف بود ،باجناقش می گفت نماد فروهر رو نصب کنیم که نشان از اصالت ایرانی و اسم خدای ایران باستانه ،دخترم در این حین یه نگاهی عاقل اندر سفیه بهش انداخت و پاسخش رو این طوری داد (( اگر بری یه عمر درس بخونی و به مقامات عالی علمی برسی و دکتر بشی ،باز هم همه جا جار میزنی من سیکل دارم )) ،حالا هم بحث همینه ،هیچ بحثی بر سر نماد های باستانی نیست ،چون در زمان خودشون بهترین بودند و احسنت میگم به انتخاب کنندگانشون ،اما در این زمان نماد الله که قابل انفکاک و حتی تقسیم شدن در اسم هم نیست ،بهترین نشانه از ،نشان دادن نام خدا بر روی پرچم کشور عزیزمونه .